mariodj Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 (edited) Άμεσα!!!!!:D Πως κάνουμε καθαρή εγκατάσταση..??? Full wep..? Edited June 20, 2013 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Πως κάνουμε καθαρή εγκατάσταση..??? Foul wep..? Κανε full για να είσαι σίγουρος ότι θα κάτσει σωστά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Κανε full για να είσαι σίγουρος ότι θα κάτσει σωστά! πως κάνουμε full....δεν μου γράφεις...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Παιδια 5 μερες τωρα η μπαταρια μου γινετε drain μεσα σε 8 ωρες . Η χρηση που του κανω ειναι η ιδια με πριν τις 5 μερες , που οταν εφευγα απο την δουλεια ειχα περιπου 50 % , αλλα τωρα εχω 15 % οταν φευγω. Υποπτευθηκα φυσιολογικα καποια εφαρμογη , και εκανα disable autorun σ αυτες που ενημερωθηκαν μια μερα πριν αρχισει το drain και επειτα , αλλα το drain συνεχιζει . Τι αλλο μπορω να κανω ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Παιδια 5 μερες τωρα η μπαταρια μου γινετε drain μεσα σε 8 ωρες . Η χρηση που του κανω ειναι η ιδια με πριν τις 5 μερες , που οταν εφευγα απο την δουλεια ειχα περιπου 50 % , αλλα τωρα εχω 15 % οταν φευγω. Υποπτευθηκα φυσιολογικα καποια εφαρμογη , και εκανα disable autorun σ αυτες που ενημερωθηκαν μια μερα πριν αρχισει το drain και επειτα , αλλα το drain συνεχιζει . Τι αλλο μπορω να κανω ? το greenify το χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 πως κάνουμε full....δεν μου γράφεις...!!! Μπαινεις cwm...Wipe data,wipe cache,wipe dalvik cache.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Βάλε DMX 1.6.5 ics και θα με θυμηθείς... μετραει ειχα 1.6.1 εγω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 το greenify το χρησιμοποιείς; Ναι , από καιρό . Δεν μου δείχνει κάτι διαφορετικό από αυτά που έδειχνε Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Eέβαλα την DMX 1.6.5 για 2 μέρες, κόλλαγε αρκετά, και δεν ανέβαζε Photo στο facebook...!!! ξαναγύρισα στην DMX 1.2 και ολα ο.κ. τρέχει με 1.000το μόνο θέμα είναι με της Photo στο facebook..!!!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Έκανα ροοτ με το aio toolkit. Αν θέλω να κανω unroot πως γίνεται; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Eέβαλα την DMX 1.6.5 για 2 μέρες, κόλλαγε αρκετά, και δεν ανέβαζε Photo στο facebook...!!! ξαναγύρισα στην DMX 1.2 και ολα ο.κ. τρέχει με 1.000το μόνο θέμα είναι με της Photo στο facebook..!!!!:wacko: Γιατί σου κάνει αυτό το θέμα?Έχεις κάνει την τελευταία αναβάθμιση στο fb? Στην χειρότερη ανέβαζε τις φωτογραφίες από το web app του fb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftskamins Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 λοιπον ολα καλα,οποιος εχει προβλημα με το smartflash να βαλει τα αρχεια αναποδα στο προγραμμα. ευχαριστω Leolipop για την βοηθεια να εισαι καλα παλικαρι Χιλια ευχαριστω κ απο μενα!!!! με εσωσες πανω που ειχα απελπιστει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Φιλαράκι έβαλε την τελευταία rom του Tonyp και με ρωτάει ποια κάμερα να βάλει. Ποια είναι η καλύτερη κάμερα για αυτή τη rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Γιατί σου κάνει αυτό το θέμα?Έχεις κάνει την τελευταία αναβάθμιση στο fb? Στην χειρότερη ανέβαζε τις φωτογραφίες από το web app του fb αυτήν έχω..!!! http://s7.directupload.net/file/d/3297/tiqkj4ko_png.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 αυτήν έχω..!!! http://s7.directupload.net/file/d/3297/tiqkj4ko_png.htm Τελείως ξαφνικά στην DMX 1.6.5 μου έκανε και εμένα αυτό το πρόβλημα. Κατέβασε από το play store το iloader και καθάρισες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Πέρασα εχθές την Paradroid του tonyp κ έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις .. Είχα βαρεθεί την DMX xD Καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Πέρασα εχθές την Paradroid του tonyp κ έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις .. Είχα βαρεθεί την DMX xD Καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής Από κάμερα πως τα πάει? Δεν πέρασες την τελευταία του tonyp(CM 10.1) από ότι κατάλαβα σωστά? Τι κέρνελ χρησιμοποιείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Δεν πρόλαβα να δω την κάμερα στην χειρότερα να περάσω την ported του ics kowalski kernel έβαλα αυτή κυρίως λόγω stability κ επειδή το t-build του εμένα μου κόλλαγε στο boot loading... βασικά δεν άνοιγε ποτέ cwm δεν περνάω :p TWRP ftw :D Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Δεν πρόλαβα να δω την κάμερα στην χειρότερα να περάσω την ported του ics kowalski kernel έβαλα αυτή κυρίως λόγω stability κ επειδή το t-build του εμένα μου κόλλαγε στο boot loading... βασικά δεν άνοιγε ποτέ cwm δεν περνάω :p TWRP ftw :D Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για την T-Build του Tonyp. Αναμένω εντυπώσεις σε σχέση με DMX:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 (edited) Το πρόβλημα με την μπαταρία δεν έχει λυθεί ακόμα. Αδειάζει πάρα πολύ γρήγορα και μετά από επαναφορά. Μόνο ροοτ έχω κάνει. Ποια ρομ είναι καλή σταθερή και καλή διάρκεια μπαταρίας; Και επίσης πως κάνουμε ξε-root το κινητο; Η εφαρμογή μυνήματα γιατί τρώει τόσο πολύ μπαταρία με τα wakelocks? Τι παίζει; Edited June 29, 2013 by georkouk Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Τι πρεπει να κανω για να παω σε στοκ απο PA build 13 ? Δεν με νοιαζει να κρατησω τιποτα , εχω backup titanium ( μπας και σωθω με την μπαταρια .... ) Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 To gsam battery wakelock detector δείχνουν οτι η stock εφαρμογή μηνυμάτων τρώει την μπαταρία πολύ γρήγορα. Στο cpu spy φαίνεται ο επεξεργαστής να δουλευεί συνέχεια στα 216μhz που λογικά είναι η συχνότητα απο τα wakelocks των μηνυμάτων. Γιατί έτσι μετά την επαναφορά που έκανα; πριν δεν άδειαζε έτσι η μπαταρία. Τι να κάνω; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epameinondas Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Καλημέρα :) Έχει κάνει κανεις factory reset και μετα να του βγάζει encryption unsuccesful και να μην ανοιγει το τηλέφωνο? Πρέπει να το στείλω για ανακύκλωση λόγω πειράγματος ? >.< Αν μπορει να μου πεί κάποιος που να κοιτάξω (σε σελίδα ή λινκ ή στο φόρουμ) για να ξαναμπώ στο ICS μου γιατί έκανα την μαλ.... να κάνω reset πριν πάω δουλειά και τώρα είμαι χωρις κινητό λόγω του "encryption unsuccesful ...etc etc" που μου βγάζει όταν πάει να κάνει reboot :((( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSF Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 καλησπέρα και απο μένα, τόσο καιρό δούλευα το κινητό με παλιό bootloader και CWM νομίζω version 3... περνούσα κανονικά τα nightlies βέβαια, αλλα σήμερα αποφάσισα να κάνω format την SD και να τα περάσω όλα απο την αρχή.. δυστυχώς ενώ το AIO Toolkit περνάει κανονικά τα recovery images (τα πέρασα και τα 3), όταν προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση της ROM δεν γίνεται τίποτα, αν και μου γράφει οτι έγινε successfuly, μόλις πάω να κάνω reboot μου λέει No OS installed και ξαναμπαίνει στο recovery. το μόνο που παρατήρησα ειναι οτι όταν φτάνει στο σημείο για το Internal SD Fix, το AIO Toolkit κολάει και έτσι δοκίμασα να περάσω το patch μόνος μου απο το recovery. μετά απο αυτο το βήμα η SD γίνεται mount κανονικά οπότε υποθέτω δεν υπάρχει θέμα με αυτο. μπορείτε να μου δώσετε καμια ιδέα για τι μπορεί να φταίει? γιατι έχω κάνει 30 φορές repartition και δεν εχω βγάλει άκρη... ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Κανεις repartition με το ΑΙΟ και μετα περνας την νεα ρομ . Εσυ εκανες repartiotion και τι περνας / θες να περασεις ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts