Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Από ότι ΦΑΙΝΕΤΑΙ έχει σπάσει μόνο η LCD. Όταν το ανοίξεις θα δεις πόσο εύθραυστη είναι (προσοχή και στην καινούρια, handle with extreme care που λένε στο χωριό μου :p). To digitizer είναι το μπροστινό γυαλί κολλημένο μαζί με το digitizer (δηλαδή το φιλμ που καταλαβαίνει την επαφή), και πάνε μαζί. Για να αλλάξεις αυτό (το μπροστινό γυαλί δηλαδή), θέλεις αρκετή δουλειά (συν heatgun ή πιστολάκι), για την LCD θέλεις μόνο το άνοιγμα και το λύσιμο των διαφόρων εξαρτημάτων.

Από ότι φαίνεται παίρνεις μόνο την LCD, κοιτάς ένα από τα "απλά" videos (γιατί πρέπει να δεις τα extended versions για να δεις και την αλλαγή του digitizer) και προχωράς. Την πρώτη φορά που θα το κάνεις, θα χρειαστείς ένα γεμάτο μισάωρο (προχωρώντας με προσοχή). Δεν μπορείς να χαλάσεις τίποτα αν προσέχεις, ξεκίνα άφοβα...

.

Ξερουμε καποιο καταστημα απο Ελλαδα για να αγορασω την lcd?

Γιατι απο ebay θα περασει κανενας μηνας μεχρι να ερθει...:confused:

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξερουμε καποιο καταστημα απο Ελλαδα για να αγορασω την lcd?

Γιατι απο ebay θα περασει κανενας μηνας μεχρι να ερθει...:confused:

Εγώ δεν ξέρω...μόνο από την αντιπροσωπεία ίσως...?!?! Εγώ από eBay τα τσίμπησα και έκαναν περίπου 20 μέρες...

Αν βιάζεσαι, στείλε ένα mail στον πωλητή να το κάνει -και να στο χρεώσει- συστημένο/express (expedited+signed-for), ή με κάποιο courrier. Υπόψιν ότι θα πληρώσεις πολλά έτσι (τουλάχιστον όσο κάνει η οθόνη)...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

sorry ρε παιδιά αλλα έχει παρα πολλά post και δεν μπορώ να βρω τον οδηγό να ξέρω να τον έχω άμα θέλω να κάνω downgrade από ics σε gb που είναι ? η αν υπάρχει . κάποιος λίγο help γιατί ψάχνω ψάχνω και δεν βρίσκω .

Δεν ειμαι Root

Edited by Sniaf
[sIGPIC][/sIGPIC]

εβαλα το adaway.αν τα βαλω και τα 2 θα εχω θεμα??

Μπορεις να τα εγκαταστησεις και τα δυο , αλλα γραφουν στο ιδιο αρχειο , οποτε οταν τρεχεις το Adfree πχ θα χανονται αυτα που μπλοκαρε το αλλο .

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Εγώ δεν ξέρω...μόνο από την αντιπροσωπεία ίσως...?!?! Εγώ από eBay τα τσίμπησα και έκαναν περίπου 20 μέρες...

Αν βιάζεσαι, στείλε ένα mail στον πωλητή να το κάνει -και να στο χρεώσει- συστημένο/express (expedited+signed-for), ή με κάποιο courrier. Υπόψιν ότι θα πληρώσεις πολλά έτσι (τουλάχιστον όσο κάνει η οθόνη)...

Φιλε μου να σου πω...εχω βρει αυτο απο ebay αλλα λει για δυο τυπους.:blink:

Εχω το απλο μοντελο ποιο να διαλεξω?Εχω την εντυπωση πως το Β ειναι για το T-Mobile edition.

Φιλε μου να σου πω...εχω βρει αυτο απο ebay αλλα λει για δυο τυπους.:blink:

Εχω το απλο μοντελο ποιο να διαλεξω?Εχω την εντυπωση πως το Β ειναι για το T-Mobile edition.

Δυστυχώς φίλε μου από αυτόν που το είχα πάρει δεν υπάρχει πλέον το αρχικό item, και αυτός έχει βγάλει δύο τύπους...δεν ξέρω προφανώς ποιον χρειάζεσαι, θα πρέπει να λύσεις το κινητό και να το τσεκάρεις μόνος σου...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

γεια σας παιδια!εχω ρουταρει το κινητο μου κ εδω κ πολυ καιρο βαζω καινουριες ρομ γιατι εμφανιζουν προβληματα.υπαρχει καποιος που να ειναι ικανοποιημενος με τη δικια του κ να κραταει για καιρο?αν ναι αν μπορει ας μου στειλει ενα λινκ για να το κατεβασω κ εγω.επισης κατα την εκκινηση του κινητου,εκει που εμφανιζεται το σημα της lg πλεον μου εμφανιζει δυο σηματα της lg τι μπορει να σημαινει αυτο κ πως μπορω να το αλλαξω?ευχαριστω πολυ!

γεια σας παιδια!εχω ρουταρει το κινητο μου κ εδω κ πολυ καιρο βαζω καινουριες ρομ γιατι εμφανιζουν προβληματα.υπαρχει καποιος που να ειναι ικανοποιημενος με τη δικια του κ να κραταει για καιρο?αν ναι αν μπορει ας μου στειλει ενα λινκ για να το κατεβασω κ εγω.επισης κατα την εκκινηση του κινητου,εκει που εμφανιζεται το σημα της lg πλεον μου εμφανιζει δυο σηματα της lg τι μπορει να σημαινει αυτο κ πως μπορω να το αλλαξω?ευχαριστω πολυ!

ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την django manouche v1.6.5

mporeis na mou steileis kapoio link na thn dw gt den thn vrhka sto xda.an k nomizw oti thn exw xrhsimopoihsei sto parelthon...

DjangoManouche X 1.6.1 - 30A/B - KingOfBirds 0.7 Reloaded - Scriptland

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Μετά το update σε επισημη ics αντιμετωπίζω τα εξής:

1)Η μπαταρία ώρες ώρες κολλάει σε ένα ποσοστό και δεν κατεβαίνει. Επίσης αν το βάλεις εκείνη τη στιγμή για φόρτιση δε φορτίζει. Μόνο με restart στρώνει.

2)Το κινητό κάνει από μόνο του restarts όταν δεν το χρησιμοποιώ με αποτέλεσμα αν δεν το κοιτάξω για αρκετή ώρα να φαίνεται κλειστό και να χάνω κλήσεις μιας και όταν ξαναανοίξει ζητάει το pin. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η sim?

Τι μπορώ να κάνω; Το κινητό το χρησιμοποιώ για καθημερινή χρήση. Αν δεν είχε και αυτά τα προβλήματα θα ήταν super

Καμιά λύση δεν υπάρχει;

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

se euxaristw!tha ektimousa an m proteinan k kapoio allo neotero rom k an mporoun na m poun gia ta 2 shmata ths lg kata thn ekkinhsh tou kinhtou ti paizei

Σε παρακαλώ να γράφεις Ελληνικά.....!!!;)

την έβαλα και εγώ και όντως φαίνεται σταθερή . να σε καλά :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για τσεκαρε Και την σιμ

Το θέμα με την μπαταρία με καίει πιο πολύ

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

κανένας σας δεν έχει δοκιμάσει την CM10.1 T-Build ?? Πετάει.... εγώ τη θεωρώ την καλύτερη αυτή τη στιγμή, μόνο που καταναλώνει λίγο παραπάνω μπαταρία από την Django Manouche...

κανένας σας δεν έχει δοκιμάσει την CM10.1 T-Build ?? Πετάει.... εγώ τη θεωρώ την καλύτερη αυτή τη στιγμή, μόνο που καταναλώνει λίγο παραπάνω μπαταρία από την Django Manouche...

ραδιοφωνο εχει;αμα δεν εχει ραδιοφωνο για μενα τουλαχιστον δεν ειναι καλυτερη...

να σου πω την αλήθεια χρησιμοποιώ το TuneIn, οπότε δεν το χρειάστηκα ποτέ. Αλλά από ό,τι βλέπω δεν έχει. Δε λύνεται όμως αυτό με μια γνωστή εφαρμογή που προτείνουν πολλοί; (νομίζω Spirit fm ???)

To "καλύτερη" ROM είναι σχετικό, για μένα προέχει η ταχύτητα και η σταθερότητα... ραδιόφωνο μπορείς να ακούσεις κι από αλλού (συνήθως), αλλά αν είναι να σου σέρνεται το κινητό και να μην μπορείς να απαντάς σε κλήσεις....;

Έχω την django manouche 1.2 και αφού τραβήξω φωτογραφία δεν μπορώ να την ανεβάσω στο Facebook ! την στέλνει για ανέβασμα και................!:wacko:

http://s1.directupload.net/images/130619/mbjf7dcd.png http://s1.directupload.net/images/130619/qxickwtk.png http://s1.directupload.net/images/130619/gbxarnc9.png

Έχω την django manouche 1.2 και αφού τραβήξω φωτογραφία δεν μπορώ να την ανεβάσω στο Facebook ! την στέλνει για ανέβασμα και................!:wacko:

http://s1.directupload.net/images/130619/mbjf7dcd.png http://s1.directupload.net/images/130619/qxickwtk.png http://s1.directupload.net/images/130619/gbxarnc9.png

Το έπαθε και ένας φίλος μου με DMX 1.2 και αφού πέρασε την 1.6.5 δεν έχει κανένα θέμα.

Επίσης αν θυμάσαι το θέμα που είχα με την κάμερα, μετά από ένα restart έστρωσε και από τότε δεν έχω κανένα θέμα

εκανα downgrade σε V20s και ηρέμησα με τα rom την ics και τα προβλήματα

Βάλε DMX 1.6.5 ics και θα με θυμηθείς...

Αυτή βρήκα DjangoManoucheX1.6.5_AdiosAmigos_30A με Kernel KingOfBirds_0.7_AdiosAmigos_Installer να τα ρίξω...????:D

http://s1.directupload.net/images/130620/fuj53opf.png

Αυτή βρήκα DjangoManoucheX1.6.5_AdiosAmigos_30A με Kernel KingOfBirds_0.7_AdiosAmigos_Installer να τα ρίξω...????:D

http://s1.directupload.net/images/130620/fuj53opf.png

Άμεσα!!!!!:D

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)