Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Αν είσαι ήδη σε παλιότερη FLEX-ICER (πχ την 2) όχι. Αν είσαι σε άλλη ROM, ο developer προτείνει full wipe... Πάντως οπωσδήποτε πρέπει να είσαι με τον ICS unlocked bootloader και το νέο ICS partition

Sory αλλά τη είναι ICS unlocked bootloader ? αλά και πως το τρεχουμε???

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ποια ROM έχεις τώρα; Αν είσαι πχ με DjangoManouche έχεις ήδη unlocked bootloader (ξεκλείδωτο δηλαδη) νομίζω βασικά όλες οι ICS εκτός της επίσημης στοκ είναι με ξεκλείδωτο πλέον. Αν έχεις την επίσημη, πρέπει να χρησιμοποιήσεις εκείνο το εργαλείο του Σπύρου που λέγανε τα παιδιά πριν μερικές σελίδες, το AllInOneToolkit

ποια ROM έχεις τώρα; Αν είσαι πχ με DjangoManouche έχεις ήδη unlocked bootloader (ξεκλείδωτο δηλαδη) νομίζω βασικά όλες οι ICS εκτός της επίσημης στοκ είναι με ξεκλείδωτο πλέον. Αν έχεις την επίσημη, πρέπει να χρησιμοποιήσεις εκείνο το εργαλείο του Σπύρου που λέγανε τα παιδιά πριν μερικές σελίδες, το AllInOneToolkit

Έχω την LG 2X P990AT-00-V30a-EUR...! οπότε να πάω μια βόλτα από το AllInOneToolkit....;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

κοίτα, δεν ξέρω αν αξίζει να το κανεις, γιατί κι εγώ τώρα τη δοκιμάζω... Δεν ξέρω τι διαφορά έχει η V30A με την V30B, έχω την εντύπωση ότι η V30B είχε βγει νωρίτερα (δεν ξέρω γιατί και πως!!)

Πάντως αν θέλεις να δοκιμάσεις, με το AllInOneToolkit ξεκλειδώνεις το bootloader http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737 (επιλογή 8 - και μετά σε ρωτάει αν θέλεις να βάλεις και την recovery αν δεν την έχεις, προτείνεται η έκδοση 5)

μετά φλασάρεις την FLEX-ICER, αλλά ο developer προτείνει full wipe... Αν θέλεις δεν το κάνεις, αλλά ίσως ψιλοσέρνεται...

1μερα 12ωρες και 40%ακομα μπαταρία με λιγες κλήσεις και λίγο wifi..Επιτέλους μια Ρομ με τέτοια αυτονομία..DjangoManouche x1.1 Oc

Εγώ με την αλλαγή του έτος αν όχι νωρίτερα θα δοκιμάσω την τύχη μου σε αυτό το cm10 fork

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2058231

Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

1μερα 12ωρες και 40%ακομα μπαταρία με λιγες κλήσεις και λίγο wifi..Επιτέλους μια Ρομ με τέτοια αυτονομία..DjangoManouche x1.1 Oc

overclocked κιόλας!! θα περιμένω να βγει βασισμένη σε V30B, να δούμε ποια θα είναι πιο smooth και θα τη δοκιμάσω... Ελπίζω όπως λένε να είναι η "νέα Τεμασεκ" ;) :ninja:

μπορει καποιος να μου δωσει την τελευταια ελληνικη ρομ ? γιατι δεν την βρισκω πουθενα?

μπορει καποιος να μου δωσει την τελευταια ελληνικη ρομ ? γιατι δεν την βρισκω πουθενα?

Ειναι ιδια με την euro open...Δεν υπαρχει διαφορα..Ψαξε τις τελευταιες σελιδες..

Εγώ με την αλλαγή του έτος αν όχι νωρίτερα θα δοκιμάσω την τύχη μου σε αυτό το cm10 fork

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2058231

Λένε πως η συγκεκριμένη δεν εμφανίζει το call bug.. Έχω "ψηθεί" και εγώ να τη δοκιμάσω! :cool:

Λένε πως η συγκεκριμένη δεν εμφανίζει το call bug.. Έχω "ψηθεί" και εγώ να τη δοκιμάσω! :cool:

Τη δοκιμασα την συγκεκριμενη και μετα απο 12 ωρες μου εμφανισε το call bug κατα τα αλλα η γνωστη cm10!!!!!

εχει ο αδερφος μου το κινητο και το εδωσε σε εναν φιλο του να του το κανει ροοτ και του το κολησε μετα απο ωρα καταφερε να του περασει μια ρομ την cyanogenmod και δεν του αρεσει προσπαθω να το γυρισω στη official κατασταση του αλλα οτι και αν δοκιμασα απο εδω μεσα κολαει η διαδικασια του και δεν προχωρα τι πρεπει να κανω;διαβασα και τον οδηγο και το εκανα και μεσω kdz αλλα καο εκει τα ιδια...

εχει ο αδερφος μου το κινητο και το εδωσε σε εναν φιλο του να του το κανει ροοτ και του το κολησε μετα απο ωρα καταφερε να του περασει μια ρομ την cyanogenmod και δεν του αρεσει προσπαθω να το γυρισω στη official κατασταση του αλλα οτι και αν δοκιμασα απο εδω μεσα κολαει η διαδικασια του και δεν προχωρα τι πρεπει να κανω;διαβασα και τον οδηγο και το εκανα και μεσω kdz αλλα καο εκει τα ιδια...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως ξέρεις να μου πεις τα βήματα ;σε ευχαριστώ.

Μετά από μέρες χωρίς restart,με την official ICS,σε μια εξερχόμενη κλήση,εμφανίστηκε call bug. Δεν άκουγα τίποτα και δε με άκουγαν κιόλας... Τερμάτισα την κλήση,κάλεσα εγώ και πάλι το ίδιο. Μετά από επανεκκίνηση της συσκευής διορθώθηκε...

Από που προέκυψε τώρα αυτό...; :mad:

Είχε κανείς τίποτα αντίστοιχο,ή να διάβασε τίποτα παρόμοιο σε κανά thread του xda; :(

Μετά από μέρες χωρίς restart,με την official ICS,σε μια εξερχόμενη κλήση,εμφανίστηκε call bug. Δεν άκουγα τίποτα και δε με άκουγαν κιόλας... Τερμάτισα την κλήση,κάλεσα εγώ και πάλι το ίδιο. Μετά από επανεκκίνηση της συσκευής διορθώθηκε...

Από που προέκυψε τώρα αυτό...; :mad:

Είχε κανείς τίποτα αντίστοιχο,ή να διάβασε τίποτα παρόμοιο σε κανά thread του xda; :(

Το έχουν αναφέρει δύο τρεις στο xda..

Μπορει να οριστει καπου να μην κλειδωνει η οθόνη αν εχουμε ανοιχτο το viber ???

Root στην ICS ???

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Μου έκανε κι εμένα το call bug έχοντας περάσει ics πριν έξι μέρες. Επίσης όταν έβγαλα τη μπαταρία κι άνοιξα τη συσκευή για κάνα πεντάλεπτο μου έβγαζε λάθος ώρα και ημερομηνία.

Τελικά η V30B φαίνεται πιο σταθερή και γρήγορη. Εκτός από 1 reboot, η FLEX-ICER του civato με V30B kernel δεν μου έκανε κανένα παρατράγουδο. Επειδή όμως λαγκάρει (λιγότερο από ότι η V30A) τώρα φλασάρω DjangoManouche X 1.1.

Από ό,τι διάβασα, η V30B είναι για Ασία. Τώρα πως γίνεται η (θεωρητικά) ίδια επίσημη(!) ROM να λαγκάρει λιγότερο με τη δική μας δεν ξέρω...

ΥΓ.: έχω την εντύπωση πως η V30B καταναλώνει περισσότερη ενέργεια, προφανώς λόγω RIL ??

Edited by jaranor

Παιδιά εγώ πέρασα την official ics σε ολλανδικό 2x και για μια εβδομάδα που το κράτησα το καταευχαριστήθηκα! Κανένα πρόβλημα και ταχύτατο, άνοιξα 5 καρτέλες με διαφορετικές σελίδες στον Dolphin Browser και δεν κόλλησε πουθενά! Και αυτά παρότι πέρασα καμια 15αριά εφαρμογές και με ελεύθερη ram σταθερά κάτω από 80mb.

Το έδωσα για να πάω σε galaxy s2 και ελπίζω να μην το μετανιώσω τώρα που το 2x έγινε όπως το ήθελα.

Το έδωσα για να πάω σε galaxy s2 και ελπίζω να μην το μετανιώσω τώρα που το 2x έγινε όπως το ήθελα.

Και εγώ το ίδιο έκανα και πίστεψε με δεν θα το μετανιώσεις καθόλου.

Ηδη φοράω 4.1.2 εδώ και ένα μήνα...

Και εγώ το ίδιο έκανα και πίστεψε με δεν θα το μετανιώσεις καθόλου.

Ηδη φοράω 4.1.2 εδώ και ένα μήνα...

Είχες δει καθόλου το 2x με την official ics; γιατί 5-6 μέρες που το είχα, θεωρούσα ότι ήταν άψογο! Ενώ στο galaxy s2 διαβάζω για προβλήματα στις ics και τα βλέπω και σε ένα λευκό που αγόρασε η αδερφή μου και φοράει την 4.0.3

Όπως και να έχει ελπίζω να έχεις δίκιο και να αξίζει πολύ περισσότερο το S2, γιατί πάω να σκάσω που έδωσα το 2x!

Είχες δει καθόλου το 2x με την official ics; γιατί 5-6 μέρες που το είχα, θεωρούσα ότι ήταν άψογο! Ενώ στο galaxy s2 διαβάζω για προβλήματα στις ics και τα βλέπω και σε ένα λευκό που αγόρασε η αδερφή μου και φοράει την 4.0.3

Όπως και να έχει ελπίζω να έχεις δίκιο και να αξίζει πολύ περισσότερο το S2, γιατί πάω να σκάσω που έδωσα το 2x!

φίλε, κι όμως δεν είναι άψογο... Σε κάποιους πάνε όλα καλά (ίσως με 15 εφαρμογές δεν ζορίζεται και λίγο, διπύρηνο είναι), σε κάποιους (όπως εμένα) υπάρχουν θέματα... Τυχαία reboot κάθε 2-3 ώρες (χάνεις κλήσεις!), λαγκάρει τρελά η stock, αν βάλεις καμμιά custom μπορεί να μην λαγκάρει τόσο, αλλά τουλάχιστον σε μένα, κάνει reboot μόνο του όποτε να'ναι. Και με λιγότερες εφαρμογές από ότι είχα στην CM7.2.... Προσωπικά σκεφτόμουν "καλά, αυτό περιμέναμε τόσους μήνες;;!!!" :(

φίλε, κι όμως δεν είναι άψογο... Σε κάποιους πάνε όλα καλά (ίσως με 15 εφαρμογές δεν ζορίζεται και λίγο, διπύρηνο είναι), σε κάποιους (όπως εμένα) υπάρχουν θέματα... Τυχαία reboot κάθε 2-3 ώρες (χάνεις κλήσεις!), λαγκάρει τρελά η stock, αν βάλεις καμμιά custom μπορεί να μην λαγκάρει τόσο, αλλά τουλάχιστον σε μένα, κάνει reboot μόνο του όποτε να'ναι. Και με λιγότερες εφαρμογές από ότι είχα στην CM7.2.... Προσωπικά σκεφτόμουν "καλά, αυτό περιμέναμε τόσους μήνες;;!!!" :(

Φίλε δοκίμασες να περάσεις την ics με smartflash; Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η προέλευση της συσκευής, μιας και αυτό που είχα εγώ είναι ολλανδικό.

Εγώ πάντως ακολούθησα τον παράκατω οδηγό:

http://www.adslgr.com/forum/threads/549332-LG-Optimus-2X/page15

έφτασα μέχρι το βήμα δύο όπου έκανα εγκατάσταση και τους apx drivers και από εκεί και πέρα δεν έβρισκα το αρχείο .bat που αναφέρει και έτσι αναγκαστικά χρησιμοποίησα το smartflash. Με αυτή την διαδικασία το τηλέφωνο για 5-6 μέρες που το χρησιμοποιούσα πήγαινε σφαίρα! Μέχρι και στο dolphin browser που άνοιξα 5 σελίδες μαζί σε διαφορετικές καρτέλες δεν κόλλησε! Ενώ με την djangomanouche 1.6.1 που είχα πριν, μία βαριά σελίδα να άνοιγα θα κόλλαγε!

Αν δεν το είχα βάλει σε αγγελία μια μέρα πριν περάσω την ics δεν θα σκεφτόμουν καθόλου να το πουλήσω!

Edited by gre

εγω του εχω βαλει την ics μεσω smartflash αλλα δεν το χρησιμοποιω λογω οτι εχω ενα Ν8 για βασικο κινητο..αλλα με αυτα που λες λεω να του δωσω μια ευκαιρια πριν το πουλησω..

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)