batman_13 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Απο τα γραφικα στοιχεια προστιθειται ? Δεν μου το βγαζει εκει .... ---- Το πρωτο reboot μονο του , μετα απο 1 χρονο με το κινητο .... χμμμ η ICS το παγωσε για τα καλα ?? Το ημερολογιο δεν στο βγαζει??Περιεργο ρε φιλε,εμενα κανονικα παντως.Μηπως να ξαναφλασαρεις τα gapps μονο,απο cwm? Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Απο οτι διάβασα στο xda είδα οτι έφτιαξαν το call bug ..Ισχυει;;Το έχει δοκιμάσει κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Το ημερολογιο δεν στο βγαζει??Περιεργο ρε φιλε,εμενα κανονικα παντως.Μηπως να ξαναφλασαρεις τα gapps μονο,απο cwm? Με στοκ είμαι . Με το εργαλείο του spyko την πέρασα , και δεν ξέρω καθόλου από cwm Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Κατέβασε το AIO toolkit και κάνε το extract όπου θέλεις. Βάλε το zip της ROM που θέλεις να εγκαταστήσεις στην εξωτερική κάρτα. Το toolkit έχει όλα τα utilities που υπάρχουν ή που μπορεί να χρειαστούν και οδηγίες βήμα-βήμα στην οθόνη σου για κάθε επιλογή. Κατέβασε την baseband, τρέξε επιλογή 7 και φλάσαρε την με smartflash. Μετά επιλογή 4 για να αλλάξεις partition layout, επέλεξε recovery version την 5.0.2.8ε όταν ρωτηθείς (όπως προτείνει ο carburano) Όταν συνδεθείς σε nvflash mode (battery removed και connect πατώντας vol- & vol+ ) αν δεν έχεις ξανατρέξει nvflash πρέπει να εγκαταστήσεις τους drivers που βρίσκονται στο ToolkitFiles\nvflash\driver. Αφού τελειώσει το nvflash επιτυχώς, μπαίνεις σε recovery mode (vol- & pwr) και κάνε install το zip της ROM που έκανες copy πριν @Προς όλους: Αυτός παραπάνω, είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να βάλεις Custom (cwm flashable zip) ICS ROM κατευθείαν από GB/CM. Ενημέρωσα επίσης και τις οδηγίες στο AIO-Toolkit's thread για όλες τις επιλογές, τι κάνουν και πώς. Διαβάστε και θα λυθούν πολλές απορίες νομίζω και ελπίζω. Ποιο Toolkit απο τα 2; το CD Addon Τοοlkit η το AIO P990 Toolkit; Η Βaseband ποιά είναι και απο που την κατεβάζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Προσπάθησα και με το tool του spyko αλλά δε μπόρεσα να περάσω ics. Συγκεκριμένα στο αρχείο word "instructions" εκεί που γράφει select kdz file μέσα στο φάκελο KDZ_FW_UPD_EN δε βρίσκει καμία version kdz. Έχει κανείς καμιά ιδέα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Ποιο Toolkit απο τα 2; το CD Addon Τοοlkit η το AIO P990 Toolkit; Η Βaseband ποιά είναι και απο που την κατεβάζω; Toolkit v2.0. Το addon δεν χρειάζεται πια. Διάβασε οδηγίες εγκατάστασης. Την baseband από το thread του tonyp. Ορίστε και το link για να την κατεβάσεις κατευθείαν. Έψαξα εγώ για σένα Προσπάθησα και με το tool του spyko αλλά δε μπόρεσα να περάσω ics. Συγκεκριμένα στο αρχείο word "instructions" εκεί που γράφει select kdz file μέσα στο φάκελο KDZ_FW_UPD_EN δε βρίσκει καμία version kdz. Έχει κανείς καμιά ιδέα ; To kdz είναι η official ROM από την LG. Κατέβασε την από δω Αυτό θα επιλέξεις εκεί που λέει select kdz file. Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Σε αυτό το link δεν υπάρχει η επιλογή για optimus 2X. Μπορώ από αλλού ; Όπα λάθος το βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Πήγα να εγκαταστήσω μια rom αλλά δε γίνεται και μου είπαν από το xda να βάλω recovery 5.0.2.8 ενώ έχω 6.0.1.5.. πως το κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Έψαξα εγώ για σένα Χαρα στην υπομονη σου ρε Σπυρο,μερικοι νομιζουν οτι αν πατησουν search,θα καταστραφει ο κοσμος. Btw,μπραβο για το τουλ που εκανες,δεν το χρησιμοποιησα,ομως υποσχεται πολλα ειδικα για αυτους που δεν εχουν εμπειρια. Μπραβο κ παλι! Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Μόλις πρίν μισή ώρα πέρασα ics χάρη στο tool του Spyko. Να πω κι εγώ με τη σειρά μου ευχαριστώ για τη δουλειά που έχει κάνει. Μέχρι τώρα είναι αλάνθαστο, η όλη διαδικασία στο pc κράτησε 10 λεπτά και να πώ ότι δε χάθηκε ΤΙΠΟΤΑ !! Όλα ήταν στη θέση τους όπως πρίν !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Ακολούθησα τον παρακάτω οδηγό και έχω κολλήσει στο βήμα 2 μιας και δεν βρίσκω πουθενά το αρχείο flash_windows_NO-FULLWIPE.bat. Τι δεν κάνω σωστά; Μπορώ τώρα που έχω αφήσει την διαδικασία στην μέση, να πάω σε κάποια άλλη μέθοδο όπως π.χ. να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα του spyko; http://www.adslgr.com/forum/threads/549332-LG-Optimus-2X/page15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Ακολούθησα τον παρακάτω οδηγό και έχω κολλήσει στο βήμα 2 μιας και δεν βρίσκω πουθενά το αρχείο flash_windows_NO-FULLWIPE.bat. Τι δεν κάνω σωστά; Μπορώ τώρα που έχω αφήσει την διαδικασία στην μέση, να πάω σε κάποια άλλη μέθοδο όπως π.χ. να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα του spyko; http://www.adslgr.com/forum/threads/549332-LG-Optimus-2X/page15 Εφόσον έχεις κάνει copy την ROM που θέλεις στην εξωτερική κάρτα (όπως λέιε το βήμα 1) μπορείς. Με το δικό μου toolkit --> option 4 θα επιλέξεις ICS layout θα επιλέξεις και recovery που συνιστά o chef και συνεχίζεις από βήμα 4 του οδηγού σου απλά δεν θα έχει καμμία rom εκείνη την ώρα, θα πας σε recovery και θα κάνεις install αυτή που κόπιαρες. Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Εφόσον έχεις κάνει copy την ROM που θέλεις στην εξωτερική κάρτα (όπως λέιε το βήμα 1) μπορείς. Με το δικό μου toolkit --> option 4 θα επιλέξεις ICS layout θα επιλέξεις και recovery που συνιστά o chef και συνεχίζεις από βήμα 4 του οδηγού σου απλά δεν θα έχει καμμία rom εκείνη την ώρα, θα πας σε recovery και θα κάνεις install αυτή που κόπιαρες. Σε ευχαριστώ πολύ. Ήθελα να ακολουθήσω την διαδικασία με το toolkit αλλά επειδή με βοήθησε κάποιος γνωστός μου για να ξεμπερδέψω (μιας και παιδευόμουν ώρες), έβαλα δύο αρχειάκια στο smartflash και πέρασα την stock ics. Θα την χρησιμοποιήσω λίγες μέρες να δω πως πάει και αν δεν μου κάνει τότε πάω κατευθείαν στο toolkit! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Kαλημέρα παιδιά.Απο τότε που έβαλα την ics στο κινητό και αντιμετωπίζω το εξής προβλήμα: Μπορεί να κλέισω το κινητό το βράδυ με 80% μπαταρία και να ξυπνήσω και να έχει πάει στο 10% και να πρέπει να το βάζω για φόρτιση !Αυτό το πρόβλημα δεν υπήρχε με την 2.3.Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? Γενικότερα αυτό το κινητό ένας μπελάς είναι,δεν μπορεί η Lg να βγάλει ένα software της προκοπής.. lol α ναι το είχα προσέξει κ εγώ αυτό.... Χώρια ότι η μπαταρία είναι χάλια με την official ICS ( με django δεν έχω θέμα μεγάλο) είχα παρατηρήσει ότι άφηνα το βράδυ το κινητό (80% πχ) το πρωί που θα το κοίταζα θα ήταν στο 10%.... χώρια ότι λέω οκ ..... όσο κρατήσει... και μετά από 2 ώρα η μπατρία ήταν στο 60% ... LOL! :D Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Μπορω να πω πως Rom του civato εχει αξιοπρεπης αποδοση μπαταριας ( οπως cm7) oχι οπως του DjangoManouche(που ειχε και καποια τυχαια reboot σε εμενα) που την ρουφαγε με το μπουρι της σομπας. :p Απο αποδοση μακραν καλυτερη απο GingerBread κ αρκετα καλυτερη απο cm7.Μεχρι στιγμης ολα δουλευουν ρολοι και το κινητο πλεον διχνει καποια καλα στοιχεια επιτελους. Απο εμενα σας την προτεινω να την περασετε αφοβα.(deodoxed version).:thumbup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Μπορω να πω πως Rom του civato εχει αξιοπρεπης αποδοση μπαταριας ( οπως cm7) oχι οπως του DjangoManouche(που ειχε και καποια τυχαια reboot σε εμενα) που την ρουφαγε με το μπουρι της σομπας. :p Απο αποδοση μακραν καλυτερη απο GingerBread κ αρκετα καλυτερη απο cm7.Μεχρι στιγμης ολα δουλευουν ρολοι και το κινητο πλεον διχνει καποια καλα στοιχεια επιτελους. Απο εμενα σας την προτεινω να την περασετε αφοβα.(deodoxed version).:thumbup: φίλε κάποιοι παραπονιούνται για τυχαία reboot και για το bug όταν πας να το φορτίσεις χωρίς να ξεκλειδώσεις την οθόνη. Σου έχει τύχει καθόλου κάτι τέτοιο; Πόσο καιρό την χρησιμοποιείς; Είμαι με stock V30A -δυσαρεστημένος- και σκέφτομαι να την δοκιμάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Λοιπόν παρατήρησα ότι έχασε τρείς μόλις εφαρμογές σε σχέση με πριν που θα τις ξανακατεβασω. Συγκεκριμένα είναι το taxibeat,gazzetta, και αποτελέσματα του πάμε στοίχημα. Η εφαρμογή NDrive υπήρχε κανονικά αλλά ήθελε όλα τα update απ'την αρχή. Αυτή που είδα ότι χάθηκε τελείως όμως είναι η FSecure και για να κατέβει θέλει 10 ευρώ νομίζω. Αυτά μέχρι στιγμής. Η μπαταρία από χθες στις δέκα το βράδυ μέχρι τώρα είναι στο 87%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 έκανα εγκατασταση μια νέα ρομ αλλά όταν πήγα να ανοίξω την κάμερα ή το άλμπουμ μου έλεγε να βάλω εξωτερική κάρτα,ενώ έχω μια 32αρα...και αναγνωρίζει σαν αποθηκευτικό χώρο την 32αρα αλλά δεν διαβάζει καθόλου την εσωτερική κάρτα...τι να κάνω; ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Kαλημέρα παιδιά.Απο τότε που έβαλα την ics στο κινητό και αντιμετωπίζω το εξής προβλήμα: Μπορεί να κλέισω το κινητό το βράδυ με 80% μπαταρία και να ξυπνήσω και να έχει πάει στο 10% και να πρέπει να το βάζω για φόρτιση !Αυτό το πρόβλημα δεν υπήρχε με την 2.3.Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? Γενικότερα αυτό το κινητό ένας μπελάς είναι,δεν μπορεί η Lg να βγάλει ένα software της προκοπής.. Reboot το χεις κανει ? Εμενα μου το κανε μια φορα την επομενη μερα απο το update αυτο .... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Reboot το χεις κανει ? Εμενα μου το κανε μια φορα την επομενη μερα απο το update αυτο .... πολλες φορές... ούτε στον υπολογιστη το διαβάζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Ποιο προτίνεις free ; Επιπλέον δε δουλεύει το flash player ενώ είναι εγκατεστημένο. Δηλαδή αν πάω σε σελίδα στο internet μέσω browser και έχει κάποιο βίντεο από YouTube δε το διαβάζει και βγάζει ένα μπλε κυβάκια με ερωτηματικό. Τι πρέπει να κάνω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 έκανα εγκατασταση μια νέα ρομ αλλά όταν πήγα να ανοίξω την κάμερα ή το άλμπουμ μου έλεγε να βάλω εξωτερική κάρτα,ενώ έχω μια 32αρα...και αναγνωρίζει σαν αποθηκευτικό χώρο την 32αρα αλλά δεν διαβάζει καθόλου την εσωτερική κάρτα...τι να κάνω; ευχαριστώ πολύ Προφανώς έχεις βάλει μια CMxx ROM. Αν ναι, πήγαινε στο ΑΙΟ-Toolkit thread και κατέβασε το attached CMxx_IntSD-Mount-Fix_AfterRepartitioning.zip βάλτο στην εξωτερική κάρτα σου μπες σε recovery και κάνε το install. Κάνει re-format την εσωτερική και μετά θα την βλέπει. Γράφω και γιατί συμβαίνει. Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Προφανώς έχεις βάλει μια CMxx ROM. Αν ναι, πήγαινε στο ΑΙΟ-Toolkit thread και κατέβασε το attached CMxx_IntSD-Mount-Fix_AfterRepartitioning.zip βάλτο στην εξωτερική κάρτα σου μπες σε recovery και κάνε το install. Κάνει re-format την εσωτερική και μετά θα την βλέπει. Γράφω και γιατί συμβαίνει. ειναι ευκολο να στειλεις λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Η τελευταία έκδοση του είναι αλλά δε μπορώ από το browser του κινητού. Με τον opera κάτι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 ειναι ευκολο να στειλεις λινκ; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737 Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts