Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

από ό,τι βλέπω με το λινκ, και στα Γερμανικά έχει έρθει.

Είμαι με cm7,2 Temasek. Τι είναι προτιμότερο (όχι από άποψη κόπου):

1) Να γυρίσω σε stock V20R και μετά να κάνω update με το LG update tool

2) Να φλασάρω με smartflash κατευθείαν την ICS???

ρωτάω επειδή σε κάποιους με τον 2ο τρόπο λαγκάρει πολύ όπως λένε...

Με το lg update tool χανονται οι εφαρμογες και οι συνδεδεμενες συσκευες bt που ειχες πριν την αναβαθμιση?
LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

λαγκάρει πολύ όπως λένε...

Λαγκαρει αν δεν εχουν κανει κατι σωστα.εγω περασα την v28 με σμαρτφλας,την 30 με cwm,την 30bb με σμαρτφλας κ τον 30ριλ με cwm,ολα το ενα μετα το αλλο κ δεν κολλαει πουθενα εδω κ 5 μερες συνεχους λειτουργιας.

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Λαγκαρει αν δεν εχουν κανει κατι σωστα.εγω περασα την v28 με σμαρτφλας,την 30 με cwm,την 30bb με σμαρτφλας κ τον 30ριλ με cwm,ολα το ενα μετα το αλλο κ δεν κολλαει πουθενα εδω κ 5 μερες συνεχους λειτουργιας.

αυτό δεν είναι αναβάθμιση, αυτό είναι οδύσσεια! :P :up:

η V30A είναι με το νέο partition layout?? Θέλω να κάνω αναβάθμιση με τελείως καθαρό τρόπο.....

αυτό δεν είναι αναβάθμιση, αυτό είναι οδύσσεια! :P :up:

η V30A είναι με το νέο partition layout?? Θέλω να κάνω αναβάθμιση με τελείως καθαρό τρόπο.....

Με νεο παρτισιον ειναι ναι,τωρα τι εννοεις τελειως καθαρο τροπο δεν καταλαβαινω...το σμαρτφλας κ το νβφλας κανουν πληρες wipe,αν δεν το ξερεις.

ναι, το ξέρω... το σχόλιό μου πήγαινε με το παραπάνω ερώτημά μου... Αν πάω σε stock V20R και μετά σε αναβάθμιση μέσω LG Update Tool δεν θα έχουν "παραμείνει" κάποια αρχεία, εφόσον η V20R είναι με το παλιό partition?? ή πάλι γίνεται αυτόματα "format" ας πούμε;;...

εσύ batman προτείνεις:

ή

Παιδια περασα και εγω την V30a με smartflash και κολαει πααααρα πολυ.μεσο ορο εχω 60-70mb ελευθερης ram!!μαλλον θα ξαναγυρισω σε cm7 του temasek..εχει κανεις αλλος το ιδιο θεμα με εμενα?

Mε τον πρωτο τροπο , ετσι και αλλιως θα χασεις και πολυ ωρα...Κανε το 2 να τελειωνεις...

Παιδια περασα και εγω την V30a με smartflash και κολαει πααααρα πολυ.μεσο ορο εχω 60-70mb ελευθερης ram!!μαλλον θα ξαναγυρισω σε cm7 του temasek..εχει κανεις αλλος το ιδιο θεμα με εμενα?

Εμας παει σφαιρα...Πηγαινε στις ρυθμισεις για προγραμματιστες και αλλαξε το οριο παρασκηνιακων διαδικασιων σε λιγοτερο απο το βασικο που ειναι. και δες μετα ποση μνημη εχεις.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

να, αυτά διαβάζω και αναρωτιέμαι τι γίνεται.... πως γίνεται να κολλάει στον φίλο εφόσον έγινε με smartflash κατευθείαν;

(φίλε πάντως μην κοιτάς πόση ελεύθερη RAM έχεις, δεν παίζει ρόλο αυτό στο android, δεν είναι σαν τα windows)

Για διαβασε ποσα παιδια με S3 εχουν 80ΜΒ ελευθερα και σερνεται η συσκευη τους και θα αναθεωρησεις λιγο....;)

Δεν εχει τοσο σημασια αλλα εχει οσο να ναι.

ναι, το ξέρω... το σχόλιό μου πήγαινε με το παραπάνω ερώτημά μου... Αν πάω σε stock V20R και μετά σε αναβάθμιση μέσω LG Update Tool δεν θα έχουν "παραμείνει" κάποια αρχεία, εφόσον η V20R είναι με το παλιό partition?? ή πάλι γίνεται αυτόματα "format" ας πούμε;;...

εσύ batman προτείνεις:

ή

Με σμαρτ δεν φοβαμαι τιποτα,ποτε δεν ειχα προβλημα κ εχω "καθαρο" αποτελεσμα

Με το update tool που εχω να το χρησιμοποιησω 1,5 χρονο καλυτερα να σου πουν τα παιδια που το εχουν κανει.

Ξαναπερασε την φιλε,κατι δεν εχεις κανει καλα.

Edited by batman_13

αλλαξα το ποσες εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο στη 1 και εχει οντος διαφορα στα ελευθερα mb μημης.θα δω πως θα συμπεριφερθει μεχρι το βραδυ και αν θα κολησει καθολου.επισης θεωρω απαραδεκτο να μην υπαρχει widget για το music player της ics..

Ισως μια να ειναι τραβηγμενη αλλα τουλαχιστον ας εχει τον launcher να τρεχει.Εχε υπ οψη οτι αν βλεπεις μια σελιδα στο ιντερνετ και μετα πας να ανοιξεις ενα εμαιλ , ειναι πιθανο ,οταν θα θες να γυρισεις πισω στον browser ,να τον ανοιξεις απο την αρχικη σελιδα κλπ...

αλλαξα το ποσες εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο στη 1 και εχει οντος διαφορα στα ελευθερα mb μημης.θα δω πως θα συμπεριφερθει μεχρι το βραδυ και αν θα κολησει καθολου.επισης θεωρω απαραδεκτο να μην υπαρχει widget για το music player της ics..

Εχει ρε φιλε widget,κ για τις λιστες κ για την αναπαραγωγη.

1 ειναι λιγη παντως,εγω το εχω στο βασικο κ δεν εχω θεμα.Κ εχω πανω απο 200 apps,πολλα δε απο αυτα χρησιμοποιουνται στο background

Εχει ρε φιλε widget,κ για τις λιστες κ για την αναπαραγωγη.

1 ειναι λιγη παντως,εγω το εχω στο βασικο κ δεν εχω θεμα.Κ εχω πανω απο 200 apps,πολλα δε απο αυτα χρησιμοποιουνται στο background

Οπως και να εχει ειναι χρησιμη ρυθμιση που σε απαλλασει και απο τη χρηση τασκ μανατζερ , με τον καιρο ο καθενας θα διαπιστωσει που τον βολευει , αλλα το να βλεπεις τις ανοιχτες διεργασιες και να εχει εκει μεσα 3 παιχνιδια ειναι μεγαλη λαλακια....

Οπως και να εχει ειναι χρησιμη ρυθμιση που σε απαλλασει και απο τη χρηση τασκ μανατζερ , με τον καιρο ο καθενας θα διαπιστωσει που τον βολευει , αλλα το να βλεπεις τις ανοιχτες διεργασιες και να εχει εκει μεσα 3 παιχνιδια ειναι μεγαλη λαλακια....

Καλα σιγουρα Λεωνιδα,εγω κυκλοφορω με 20-29 ραμ ελευθερα κ δεν κολλαει!Μπραβο στην lg,εκανε αργη αλλα καλη δουλεια,οπως κ στο ui.

Screenshot πως βγαζουμε ρε παιδια με την 30αρα??:confused:

Είχα την cm7kang Gueste2X Hybrid Revolution και πέρασα με SmartFlash την LGP990AT-00-V30a-EUR και εδώ και τρεις μέρες .... κανένα μα κανένα πρόβλημα....!!!

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια

Ασχημο τελος για μενα η 4.0.4...

τελικα με σμαρτφλας γυρισα σε 20ς που μπορεσα και την εκανα ροοτ και κανω τωρα με το NV restore στο τελευταιο μου backup στις 6δεκ 2.3.7 τεμασεκ...

Ελπίζω να βγεί καμια καλλη 4αρα να την περασω οπως ξερω

Μεχρι τοτε δεν του ξανακανω τιποτα δεν μπορω να σκεφτομε οτι πρεπει να παρω και κινητο συν ολα τα αλλα που περνεις οταν τελειωνεις το σχολειο...

Κρατας πατημενα ταυτοχρονα τα vol- και power.Οπως ειναι και στο 4Χ.

Καλα σιγουρα Λεωνιδα,εγω κυκλοφορω με 20-29 ραμ ελευθερα κ δεν κολλαει!Μπραβο στην lg,εκανε αργη αλλα καλη δουλεια,οπως κ στο ui.

Με το quick memo πατας μαζι το vol+/vol-.

Με το lg update tool χανονται οι εφαρμογες και οι συνδεδεμενες συσκευες bt που ειχες πριν την αναβαθμιση?

κανεις που να εχει βαλει ics με lg update tools να πει αν παραμενουν οι εφαρμογες μετα ή σβηνουν ολα? :confused:

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)