batman_13 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Θέλω να κρατήσω backup τα angry birds και bad piggies ώστε να περάσω την "πρόοδό" μου στην stock ics την οποία σκέφτομαι να βάλω. Γίνεται; με titanium nai Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 έτσι είναι μέσα στο φάκελο...... Και οταν κανεις τις εντολες τι δε σου κανει; τι γραφει; Για κατσε λιγο....γραφεις στις εντολες ακριβως τις διαδρομες που εχω βαλει και εγω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Τίποτα.. δύστυχος..! Vista εχεις ακομα ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Vista εχεις ακομα ? Δεν έχω την πολυτέλεια να αλλάζω pc έχοντας τρία παιδιά... ελπίζω να μην είναι έγκλημα..!!@+*&@% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Και οταν κανεις τις εντολες τι δε σου κανει; τι γραφει; Για κατσε λιγο....γραφεις στις εντολες ακριβως τις διαδρομες που εχω βαλει και εγω; ποιες εντολές??? κάνω διπλό κλικ στο exe..!!! και δεν ανοίγει..τι κάνω λάθος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 ποιες εντολές??? κάνω διπλό κλικ στο exe..!!! και δεν ανοίγει..τι κάνω λάθος??? Οπως εγραψα πιο πριν ριχτα ολα χυμα στο c:\ .Μετα πηγαινε στην εναρξη και απο την εκτελεση γραψε εκει cmd και θα σου ανοιξει ενα παραθυρο Dos.εκει γραψε οτι εχω στην εικονα παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Οπως εγραψα πιο πριν ριχτα ολα χυμα στο c:\ .Μετα πηγαινε στην εναρξη και απο την εκτελεση γραψε εκει cmd και θα σου ανοιξει ενα παραθυρο Dos.εκει γραψε οτι εχω στην εικονα παραπανω. Ο.Κ. Το έκανα http://s7.directupload.net/images/121209/pvanol5w.png αλλά......................... http://s1.directupload.net/images/121209/bq948fp6.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Το ετρεξες ως διαχειριστης ; Δεν εκανες κατι λαθος απο οτι βλεπω...Οσο να ναι τα 7 που χω δεν διαφερουν και τοσο με τα vista. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 κατέβασα την V30A στην παρακάτω μορφή (zip) μπαίνουμε σε recovery mode με το Rom Manager..???;) και την περνάμε..?? http://s7.directupload.net/images/121209/fe9bawga.png περνας το zip στην εσωτερικη μνημη και μετα reboot in cwm kai την περνας αλλα πρωτα μην ξεχασεις wipe data,cache kai davlink. Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 ΠΑιδια και root την 30α με ευκολο τροπο απο nvflash μολις το εκανα και δουλεψε. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Guys πια η διαφορά ανάμεσα στην v30a του homero κ του topogigi.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) Δεν έχω την πολυτέλεια να αλλάζω pc έχοντας τρία παιδιά... ελπίζω να μην είναι έγκλημα..!!@+*&@% Δεν ειναι εγκλημα ... απλα ειναι προβληματικα γενικα με πολλα θεματα .. και γω αυτα ειχα και μολις αλλαξα καταλαβα ... ---- Με τον οδηγο για KDZ χανονται αρχεια , προγραμματα , στησιμο κλπ ? Edited December 9, 2012 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Μηπως μπορει να μου απαντησει κανεις;ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Παιδιά sos γιατί περνάω smartflash την v30a. Πήγα απο αυτό το link και κατέβασα αυτή στο euro open. Είναι αυτή η σωστή τελευταία stock rom; Ρωτάω γιατί γράφει ημερομηνία τέλος Νοεμβρίου. Ελπίζω να μην περνάω την λάθος. Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) Παιδιά sos γιατί περνάω smartflash την v30a. Πήγα απο αυτό το link και κατέβασα αυτή στο euro open. Είναι αυτή η σωστή τελευταία stock rom; Ρωτάω γιατί γράφει ημερομηνία τέλος Νοεμβρίου. Ελπίζω να μην περνάω την λάθος. Ναι βαλε αυτή παιδια εγω που ειμαι στην srock 2.3 περασμενη με smart flash αν θυμαμαι σωστα (παει κ κανασ χρονος)θα πρεπει να την ξαναπερασω με τον ιδιο τροπο η μπορει να αναβαθμιστει κ μεσο Η/Υ με το lg τοολ? να μοου τι βγαλει κανονικα δηλαδει. Κάποια στιγμή θα το βγάλει για αναβάθμιση αν θες το κάνεις και μόνος σου. Κοίτα κανα δύο σελίδες πριν για το πως. Edited December 9, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 με titanium nai Δουλεύει όμως η επαναφορά δεδομένων σε stock ics που δεν είναι root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 DjangoManouche ics απο σημερα..Μεχρι στιγμης η καλητερη ics που εχω φλασαρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 (edited) DjangoManouche ics απο σημερα..Μεχρι στιγμης η καλητερη ics που εχω φλασαρει.. Τι παραπάνω έχει από τις άλλες; Πάω να την περάσω και εγώ και βλέπω λέει No wipe...εγώ έχω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1959545...την περνάω απλά από πάνω; Edited December 10, 2012 by D_Angelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Εγώ πάντως σε DjangoManouche gb με stock kernel είμαι και εκτός από το μενού που πάει σφαίρα, τρώει γερά κολλήματα στο ιντερνετ, ακόμα και στα angry birds. Αν απελευθερώσω την ram με κάποια εφαρμογή τότε πετάει πάλι! Ελπίζω να υπάρχει καλύτερη διαχείριση μνήμης στην ics και να μην έχει παρόμοια θέματα...εκτός κι αν είναι θέμα kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Οδηγιες για το πως να περασουμε την Rom του DjangoManouche εχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Παιδια τα σπαει η rom,θυμιζει λιγο cm10..Πρεπει να εχετε ηδη ics για να την φλασαρετε..Και μετα εγκατασταση απο cwm.. Εγω εκανα full wipe.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Τι παραπάνω έχει από τις άλλες; Οι αλλες δυο (homero,topogigi) ειχαν τα κολληματα τους παντου,ειδικα οταν κατεβαζες apps απο play store,σε αυτην δεν υπαρχουν τετοια θεματα(οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο δηλαδη).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Εγω παιδια με τοπο δυο μερες τωρα,μπορω να πω οτι δεν κολλαει πουθενα,ουτε εφαρμογες,παιχνιδια,playstore κτλ,ειναι σμουθ,ολα δουλευουν κανονικοτατα κ κυριως γρηγορα, χωρις λαγκαρισμα.Μαζι με τα σκριπτακια της,ειναι μια κλαση ανωτερη απο τις αλλες νομιζω. Κ επισης μια φιλικη συμβουλη,οταν εχετε δυο ατομα ενα προβλημα με το πως θα κανω αυτο κτλ,μπορειτε να το λυσετε με πμ,οχι να γεμιζουμε ποστ το θεμα κ ενας νεος χρηστης να ψαχνεται μια ωρα να βγαλει ακρη.Μην ξεχνατε οτι μπαινουν κ ατομα που θελουν να ψαξουν κ να βρουν 2-3 γενικες αποριες,απλες για αλλους,πολυπλοκες για αυτους. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Παιδια εμεις με την cm7 temasek για το smartflash πρεπει να εχουμε την 1035,21_20110725 baseband οπως γραφει στο κινητο μου? H διαδικασια ειναι αυτη εδω ακριβως χωρις καποια αλλαγη? Τα φωτα σας please... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Παιδια εμεις με την cm7 temasek για το smartflash πρεπει να εχουμε την 1035,21_20110725 baseband οπως γραφει στο κινητο μου? H διαδικασια ειναι αυτη εδω ακριβως χωρις καποια αλλαγη? Τα φωτα σας please... Γιατι να βαλεις cm7,εφοσον κυκλοφορει επισημη ics?Η bb μια χαρα ειναι την αλλαζεις μονο αν εχεις προβλημα ή μονο αν πας σε ics Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts