andrewk Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Βγάζει και ο DJANGO MANOUCHE κάτι αύριο... Σε ics??Μακάρι να βγουν γρήγορα τα sources Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Πανευκολο ειναι ουτε οδηγιες δεν χρειαστηκα.Ανοιγει το προγραμμα ενα παραθυρο dos και σου λεει με αριθμους επιλογων να διαλεξεις τι να κανει.Αν το τρεξεις θα καταλαβεις...αστειο ειναι... Τρέχω το αρχείο LGExtract και ανοίγει για 1 δεύτερο και κλίνη.... γιατί??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulas13 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Είμαι κάτοχος του κινητού από πέρυσι τον Αύγουστο. Το μεγάλο θέμα που είχα σχεδόν από την αρχή ήταν η αυτονομία του. Τον τελευταίο καιρό είχα και θέμα με την ραμ με αποτέλεσμα να μου κολάει συχνά πυκνά σε τέτοιο βαθμό που να πρέπει να του βγάζω την μπαταρία για να ξεκολήσει. Το σπαστικό ήταν ότι συνέβαινε ξαφνικά και σε δύσκολες στιγμές χωρίς να το ζορίζω την στιγμή που κόλαγε. Πχ μπορεί να το είχα κάνει επανεκκίνηση λίγες ώρες πριν, να μην το είχα πολυδουλέψει, να άνοιγα να δω τα μηνύματα και εκείνη την στιγμή να με έπαιρνε κάποιος (το μάθαινα, ότι με έπαιρνε εκ των υστέρων) και αν κόλαγε η οθόνη τελείως. Αυτό τελεύταια μου συνέβαινε 3-4 φορές τον μήνα. Δεν το έχω πειραγμένο, με την 2.3.4 έκδοση είμαι από την μαμά του. Να πω σε αυτό το σημείο, ότι για να μου βγάζει μέρα το κινητό (από 8 το πρωί μέχρι 12 το βράδυ), το είχα με δεδομένα ανοιχτά να συγχρονίζουν συνεχώς ΑΛΛΑ σε 2g, με wifi κλειστό, χωρίς bt. Και για να μου βγει η μέρα δεν έπρεπε να το πολυζορίσω. Δηλαδή να έχω ανοιχτή την οθόνη το πολύ 2 ώρες, ομιλία μέχρι 1 ώρα κλπ. Τελικά κατέληξα, λόγω και της μπαταρίας και των σχετικά συχνών κολημάτων το τελευταία διάστημα, να πάρω το motorola razr maxx. Τι παρατήρησα όμως? Κατά την δεύτερη πλήρη φόρτιση του μοτορόλα, όπου του βάλει την κάρτα sd που είχα πριν στο lg, χρησιμοποιούσα το lg και από περιέργεια του τα είχα όλα ανοιχτά, δηλαδή το είχα σε 3g, με wifi και bt και εκεί που περίμενα να μην βγάλει ούτε 8 ώρες (το είχα τσεκαρισμένο, ότι με όλα αυτά ανοιχτά τόσο βγάζει) ξαφνικά παρατήρησα, ότι η μπαταρία του δεν ήταν ΤΟΣΟ τραγική όσο το θυμόμουν. Αναρωτήθηκα τι μπορεί να άλλαξε και το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν η κάρτα sd που πια την είχα στο μοτορόλα. Έκανα λοιπόν το εξής τεστ. Το άφησα το lg με κλειστή οθόνη για μια ώρα ακριβώς και με όλα ανοιχτά, όπως ανεφερα πριν, και χωρίς την κάρτα sd. Η μπαταρία στη μια αυτή ώρα έπεσε 2%. Μετά έβαλα την sd και σε μια ώρα έπεσε 6%!!!!! Η κατανάλωση τριπλασιάστηκε!!! Και αναρωτιέμαι τώρα, αυτό έχει να κάνει με την συγκεκριμένη sd, είναι δηλαδή ελλατωματική, έχει να κάνει με το κινητό, με την έκδοση του android, με τι? Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Τρέχω το αρχείο LGExtract και ανοίγει για 1 δεύτερο και κλίνη.... γιατί??? Τι τρεχεις στον υπολογιστη σου ; βαλε και το αρχειο kdz στον ιδιο φακελο και δοκιμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 παιδια εγω που ειμαι στην srock 2.3 περασμενη με smart flash αν θυμαμαι σωστα (παει κ κανασ χρονος)θα πρεπει να την ξαναπερασω με τον ιδιο τροπο η μπορει να αναβαθμιστει κ μεσο Η/Υ με το lg τοολ? να μοου τι βγαλει κανονικα δηλαδει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Τι τρεχεις στον υπολογιστη σου ; βαλε και το αρχειο kdz στον ιδιο φακελο και δοκιμασε. εκεί το τρέχω στο PC και στων ίδιο φάκελο με το αρχείο kdz..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Το βρηκα και το δικιμασα.Βαλε το LGextract στο C:\ και χυμα εκει μεσα την ρομ και ανοιξε command prompt και κανε αυτο : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Το βρηκα και το δικιμασα.Βαλε το LGextract στο C:\ και χυμα εκει μεσα την ρομ και ανοιξε command prompt και κανε αυτο : Τίποτα.. δύστυχος..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Τίποτα.. δύστυχος..! Μηπως εβαλα λαθος ονομα της ρομ; Το δοκιμασα και εγινε πριν στο ποσταρω ,περιεργο μου φαινεται.Τι σου λεει εσενα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Μηπως εβαλα λαθος ονομα της ρομ; Το δοκιμασα και εγινε πριν στο ποσταρω ,περιεργο μου φαινεται.Τι σου λεει εσενα ; έτσι είναι μέσα στο φάκελο.......!!! http://s1.directupload.net/images/121209/vbpxrjx8.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Θέλω να κρατήσω backup τα angry birds και bad piggies ώστε να περάσω την "πρόοδό" μου στην stock ics την οποία σκέφτομαι να βάλω. Γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Θέλω να κρατήσω backup τα angry birds και bad piggies ώστε να περάσω την "πρόοδό" μου στην stock ics την οποία σκέφτομαι να βάλω. Γίνεται; με titanium nai Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 έτσι είναι μέσα στο φάκελο...... Και οταν κανεις τις εντολες τι δε σου κανει; τι γραφει; Για κατσε λιγο....γραφεις στις εντολες ακριβως τις διαδρομες που εχω βαλει και εγω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Τίποτα.. δύστυχος..! Vista εχεις ακομα ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Vista εχεις ακομα ? Δεν έχω την πολυτέλεια να αλλάζω pc έχοντας τρία παιδιά... ελπίζω να μην είναι έγκλημα..!!@+*&@% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Και οταν κανεις τις εντολες τι δε σου κανει; τι γραφει; Για κατσε λιγο....γραφεις στις εντολες ακριβως τις διαδρομες που εχω βαλει και εγω; ποιες εντολές??? κάνω διπλό κλικ στο exe..!!! και δεν ανοίγει..τι κάνω λάθος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 ποιες εντολές??? κάνω διπλό κλικ στο exe..!!! και δεν ανοίγει..τι κάνω λάθος??? Οπως εγραψα πιο πριν ριχτα ολα χυμα στο c:\ .Μετα πηγαινε στην εναρξη και απο την εκτελεση γραψε εκει cmd και θα σου ανοιξει ενα παραθυρο Dos.εκει γραψε οτι εχω στην εικονα παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Οπως εγραψα πιο πριν ριχτα ολα χυμα στο c:\ .Μετα πηγαινε στην εναρξη και απο την εκτελεση γραψε εκει cmd και θα σου ανοιξει ενα παραθυρο Dos.εκει γραψε οτι εχω στην εικονα παραπανω. Ο.Κ. Το έκανα http://s7.directupload.net/images/121209/pvanol5w.png αλλά......................... http://s1.directupload.net/images/121209/bq948fp6.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Το ετρεξες ως διαχειριστης ; Δεν εκανες κατι λαθος απο οτι βλεπω...Οσο να ναι τα 7 που χω δεν διαφερουν και τοσο με τα vista. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 κατέβασα την V30A στην παρακάτω μορφή (zip) μπαίνουμε σε recovery mode με το Rom Manager..???;) και την περνάμε..?? http://s7.directupload.net/images/121209/fe9bawga.png περνας το zip στην εσωτερικη μνημη και μετα reboot in cwm kai την περνας αλλα πρωτα μην ξεχασεις wipe data,cache kai davlink. Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 ΠΑιδια και root την 30α με ευκολο τροπο απο nvflash μολις το εκανα και δουλεψε. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Guys πια η διαφορά ανάμεσα στην v30a του homero κ του topogigi.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) Δεν έχω την πολυτέλεια να αλλάζω pc έχοντας τρία παιδιά... ελπίζω να μην είναι έγκλημα..!!@+*&@% Δεν ειναι εγκλημα ... απλα ειναι προβληματικα γενικα με πολλα θεματα .. και γω αυτα ειχα και μολις αλλαξα καταλαβα ... ---- Με τον οδηγο για KDZ χανονται αρχεια , προγραμματα , στησιμο κλπ ? Edited December 9, 2012 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Μηπως μπορει να μου απαντησει κανεις;ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Παιδιά sos γιατί περνάω smartflash την v30a. Πήγα απο αυτό το link και κατέβασα αυτή στο euro open. Είναι αυτή η σωστή τελευταία stock rom; Ρωτάω γιατί γράφει ημερομηνία τέλος Νοεμβρίου. Ελπίζω να μην περνάω την λάθος. Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts