Leolipop Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Aν δεν σου κατσει και παλι βαλε την μπαταρια και ξαναδοκιμασε....Χτες τη δευτερη φορα που φλασαρα την v30 2 φορες μου το εκανε αυτο με το timeout και ειδα οτι ειχε μαυρισει η οθονη.Το ξαναξεκινησα με την μπαταρια μεσα και ολα εγιναν μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Aν δεν σου κατσει και παλι βαλε την μπαταρια και ξαναδοκιμασε....Χτες τη δευτερη φορα που φλασαρα την v30 2 φορες μου το εκανε αυτο με το timeout και ειδα οτι ειχε μαυρισει η οθονη.Το ξαναξεκινησα με την μπαταρια μεσα και ολα εγιναν μια χαρα. λοιπον ολα καλα,οποιος εχει προβλημα με το smartflash να βαλει τα αρχεια αναποδα στο προγραμμα. ευχαριστω Leolipop για την βοηθεια να εισαι καλα παλικαρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Φιλε παντα να εχουμε προβληματα που εχουν συμβει και επιλυθει απο αλλους....Σε τετοια περιπτωση δεν υπαρχει φοβος κανενας. :) Tι περνας μεσα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 παντως η στοκ 30α στην οποιοα μολις ξαναγυρισα μου φαινετε οτι ειναι πιο γρηγορη απο την 30α που υπαρχει στο απο τον Homero2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Επίσης αν θέλετε να πάτε από ics σε stock GB και δεν δουλεύει ο πάνω τρόπος,κάντε μια εγκατάσταση μια gb-cm7 με nvflash και μετά περάστε την official με smartflash.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Βρε παλικάρια... έναν οδηγό για του από που θα κατεβάσουμε την v30a πως την περνάμε...και αν και πως γίνεται Root υπάρχει..?? αν ναι βάλτε ένα link και αν όχι, ας μπει κάποιος στον κόπο να ετοιμάσει..!!!;) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Γύρισα σε stock GB v20S,μιας και θέλω να περιμένω για την official ICS,και πλέον από τον υπολογιστή όταν πηγαίνω στο google play μου εμφανίζει στα αριστερά "Δεν έχετε συσκευές",στην περιοχή που αναγράφει το μοντέλο του smartphone. Έχω κάνει συγχρονισμό και από τη συσκευή μπαίνει κανονικά στο Play Store και δείχνει και όλες τις εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει στο παρελθόν... :worry: Καμία σκέψη..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Στο Pc εισαι συνδεδεμενος ? Και δεν εμφανιζει τη συσκευη ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 στο xda λενε οτι ειναι επισημη οποιος θελει ας το παρει απο εδω You can download the official KDZ here http://csmg.lgmobile.com/swdata/WEBS...00/V30A_00.kdz for europe. Then use this tool http://depositfiles.com/files/416e0lzaf to convert into a format that you can smartflash. Για τον φίλο που θέλει οδηγίες για ics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Στο Pc εισαι συνδεδεμενος ? Και δεν εμφανιζει τη συσκευη ? Είμαι συνδεδεμένος,δείχνει και στον υπολογιστή προγενέστερες εφαρμογές μου αλλά πλέον δε βγάζει τη συσκευή μου.... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Παιδια εχω το κινητό οπως ειναι χωρις root. Αν το βαλω στο pc και μεσω του προγραμματος της LG βρω οτι υπαρχει αναβαθμιση σε ics, αν θελω μετα να επανέλθω σε αυτη που εχω τωρα θα μπορώ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Λοιπον εβαλα και εγω την περιβόητη official ics. Σε ολα ειναι τελεια, αλλα εχω το εξης προβλημα: δεν λειτουργεί κανενα location service. Εχω ενεργοποιησει τα παντα αλλα δεν με βρισκει πουθενά. Το εχει παθει κανας αλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Λοιπον εβαλα και εγω την περιβόητη official ics. Σε ολα ειναι τελεια, αλλα εχω το εξης προβλημα: δεν λειτουργεί κανενα location service. Εχω ενεργοποιησει τα παντα αλλα δεν με βρισκει πουθενά. Το εχει παθει κανας αλλος; Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα δουλεύει μια χαρά. Το έβαλες με smartflash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Στο Pc εισαι συνδεδεμενος ? Και δεν εμφανιζει τη συσκευη ? Στο είχα γράψει και ποιο πίσω ότι.... Εδώ http://www.dkszone.net/setup-install-adb-android-debug-bridge-windows-7 είναι η λύση..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Ερώτηση κρίσεως!!! Το τηλέφωνο έχει την μαμά v20s και έχω περασμένο επάνω ένα πρόγραμμα το οποίο μου έχουν περάσει απο την δουλειά και δεν είναι ότι πιο εύκολο να το ξαναπεράσω - θέλει κάτι κόλπα που πρέπει να κατέβω αθήνα για να γίνουν. -Αν περάσω ics official, υπάρχει περίπτωση να μου σβήσει το πρόγραμμα και τις συσκευές που συνδέονται με αυτό μέσω bt? (στυλό-σκάνερ με κάμερα) (όπως στο hard reset?) -Θα μου τα σβήσει αν περάσω ics με nvflash ενώ σε update OTA δεν τα πειράζει? Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Παιδια ειμαι σε τεμασεκ και θελω να γυρισω σε στοκ βρηκα της οδηγιες στο περιπου κατεβαζω την 20ς αλλα θελω οπωσδηποτε να κανω bakcup τα δεδομενα τον εφαρμογών ειδα οτι γινεται με το Go backup αλλα θέλει root,φανταζομαι και για την επαναφορα...ξερουμε η οφισιαλ 4.0.4 αν γινεται με τον ιδιο τροπο η καποιον αλλον;επισης υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη δωρεαν καλυτερη του Go backup (κυριως χωρις περιορισμο στον ογκο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Παιδια ειμαι σε τεμασεκ και θελω να γυρισω σε στοκ βρηκα της οδηγιες στο περιπου κατεβαζω την 20ς αλλα θελω οπωσδηποτε να κανω bakcup τα δεδομενα τον εφαρμογών ειδα οτι γινεται με το Go backup αλλα θέλει root,φανταζομαι και για την επαναφορα...ξερουμε η οφισιαλ 4.0.4 αν γινεται με τον ιδιο τροπο η καποιον αλλον;επισης υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη δωρεαν καλυτερη του Go backup (κυριως χωρις περιορισμο στον ογκο) Η καλύτερη εφαρμογή είναι το titanium backup! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Οποιο και να ειναι το προγραμμα backup , για να κρατησεις δεδομενα και εφαρμογες θελει να εισαι root και για το παρεις και για να το περασεις γιατι οπως ειναι φυσικο χωρις root δεν μπορει καμια εφαρμογη να δει και να γραψει σε φακελους συστηματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hightmare Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 λοιπον πρωτες εντυπωσεις απο v30a το κινητο καποιες φορες οταν το ζοριζω ψιλοκολλαει αλλα τιποτα το ιδιαιτερο αυτο ομως που δεν αντεχεται ειναι το drain της μπαταριας με wifi μπορω να κανω κατι για αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 λοιπον πρωτες εντυπωσεις απο v30a το κινητο καποιες φορες οταν το ζοριζω ψιλοκολλαει αλλα τιποτα το ιδιαιτερο αυτο ομως που δεν αντεχεται ειναι το drain της μπαταριας με wifi μπορω να κανω κατι για αυτο; Το έχω (το wifi) μόνιμα ανοιχτό και δεν έχω κανένα drain. (Φοράω την πειραγμένη v30z του topogigi) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 αυτήν την Jelly Bean για το δικό μας: http://androidadvices.com/jellybean-4-2-1-for-optimus-2x/ την έχει δοκιμάσει κανείς;;;!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hightmare Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Το έχω (το wifi) μόνιμα ανοιχτό και δεν έχω κανένα drain. (Φοράω την πειραγμένη v30z του topogigi) που θα την βρω αυτην; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Ερώτηση κρίσεως!!! Το τηλέφωνο έχει την μαμά v20s και έχω περασμένο επάνω ένα πρόγραμμα το οποίο μου έχουν περάσει απο την δουλειά και δεν είναι ότι πιο εύκολο να το ξαναπεράσω - θέλει κάτι κόλπα που πρέπει να κατέβω αθήνα για να γίνουν. -Αν περάσω ics official, υπάρχει περίπτωση να μου σβήσει το πρόγραμμα και τις συσκευές που συνδέονται με αυτό μέσω bt? (στυλό-σκάνερ με κάμερα) (όπως στο hard reset?) -Θα μου τα σβήσει αν περάσω ics με nvflash ενώ σε update OTA δεν τα πειράζει? Με smartflash η nvflash θα τα χάσεις όλα με οτα δεν γνωρίζω αν το κάνει κάποιος άλλος ας το γράψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldenstick Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Έχει κάνει κανείς update σε ics μέσω του lg tools;. Ρωτάω γιατί εμένα μου βγάζει ότι έχω την τελευταία έκδοση, είμαι με την v20s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Έχει κάνει κανείς update σε ics μέσω του lg tools;. Ρωτάω γιατί εμένα μου βγάζει ότι έχω την τελευταία έκδοση, είμαι με την v20s. Δεν έχει έρθει ακόμη για τα ελληνικά p990..Μόνο με smartflash μπορείς να έχεις ics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts