Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Παίδες,υπάρχει τρόπος να μεταφέρω εφαρμογή στην micro SDκαι να μπορέσω να κάνω download εκεί?

με cm7 ναι με μαμα οχι..

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παίδες,υπάρχει τρόπος να μεταφέρω εφαρμογή στην micro SDκαι να μπορέσω να κάνω download εκεί?

Μπορείς να εγκαταστήσεις την εφαρμογή που θέλεις στην εσωτερική μνήμη και με το Directory Bind (rooted only!) να μεταφέρεις τα Data της εφαρμογής στην εξωτερική κάρτα μνήμης σου.

Απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις κατεβάσει αρχικά τα Data της εφαρμογής στην εσωτερική μνήμη!

Edited by NickTSPre

Σύμφωνα με τον Ricardo, σε μερικές μέρες θα είναι έτοιμη η CM10. Καλό νέο δε λέω... Απλά, μόνο εγώ νιώθω άβολα που δεν θα φτιαχτεί από την επίσημη ICS του P990???

Εμενα δεν με πολυνοιαζει αν θα ειναι απο την επισημη, εφοσον θα λειτουργουν ολα (δλδ FM, Hardware Acceleration κλπ). Αλλιως υπομονη. Φαγαμε τον γαιδαρο, στην ουρα του θα κολλησουμε;

Παιδια πουλησα ευτυχως το 2χ μου... Εχω galaxy nexus εδω και καιρο... Τι σαχλαμαρα κινητο αυτο το 2χ... Τραυματικη εμπειρια! Βεβαια απο τα λιγα τεχνολογικα που κατεχω κατα 80% πρεπει να εφταιγε το κολημενο android 2.3 και οχι το hardware του κινητου. Και μετα βγαινουν πολλοι στα φορουμ δεξια και αριστερα, φοβερο λειτουργικο αυτο το android και φοβερο τηλεφωνο το ενα και φοβερο το αλλο... Για να ειναι ενα λειτουργικο φοβερο θα πρεπει ΠΡΩΤΑ απο ολα να εχει ομαλη και αμεση αποκριση κατι που το 2χ με την 2.3 δεν ειχε με καμια παναγια! Αλλα τι να πεις, αν ειναι ο αλλος μονο 20 χρονων και να παινεψουμε το σπιτι μας μην πεσει και μας πλακωσει, τι να του πεις??? Τωρα που αγανακτησα και πηρα nexus, τωρα λενε οτι σε λιγο βγαινει το ics... Μα καλα για το jellybean δεν εχει ακουσει αυτη η lg??? Καλα ασε οι custom rom... Τι να πω, οσες custom δοκιμασα πιο πολυ κολημενες απο την στοκ! Ελπιζω να δουν κανα φως οι κατοχοι του 2χ τωρα με την αναβαθμιση... Παντως να ξερετε οτι το nexus με την 4.1 λειτουργει 10 φορες καλυτερα. Αυτα.

Παιδια πουλησα ευτυχως το 2χ μου... Εχω galaxy nexus εδω και καιρο... Τι σαχλαμαρα κινητο αυτο το 2χ... Τραυματικη εμπειρια! Βεβαια απο τα λιγα τεχνολογικα που κατεχω κατα 80% πρεπει να εφταιγε το κολημενο android 2.3 και οχι το hardware του κινητου. Και μετα βγαινουν πολλοι στα φορουμ δεξια και αριστερα, φοβερο λειτουργικο αυτο το android και φοβερο τηλεφωνο το ενα και φοβερο το αλλο... Για να ειναι ενα λειτουργικο φοβερο θα πρεπει ΠΡΩΤΑ απο ολα να εχει ομαλη και αμεση αποκριση κατι που το 2χ με την 2.3 δεν ειχε με καμια παναγια! Αλλα τι να πεις, αν ειναι ο αλλος μονο 20 χρονων και να παινεψουμε το σπιτι μας μην πεσει και μας πλακωσει, τι να του πεις??? Τωρα που αγανακτησα και πηρα nexus, τωρα λενε οτι σε λιγο βγαινει το ics... Μα καλα για το jellybean δεν εχει ακουσει αυτη η lg??? Καλα ασε οι custom rom... Τι να πω, οσες custom δοκιμασα πιο πολυ κολημενες απο την στοκ! Ελπιζω να δουν κανα φως οι κατοχοι του 2χ τωρα με την αναβαθμιση... Παντως να ξερετε οτι το nexus με την 4.1 λειτουργει 10 φορες καλυτερα. Αυτα.

To κράτησα σαν κύρια συσκευή για 14 μήνες περίπου. Πέρασα πάνω του σχεδόν ότι custom ή επίσημη rom έχει κυκλοφορήσει.

Σίγουρα οι καλες CM7 ήταν πολύ μα πολύ καλύτερες από οποιαδήποτε στοκ ή βασισμένη σε στοκ rom. Αλλά και πάλι τέλεια rom δεν παρουσιάστηκε ποτέ, με βαριά χρήση, πχ κάμερα-βίντεο και μετά πλοήγηση και μετά browsing, ή κάποιο τέτοιο συνδυασμό, το μηχανάκι καίει φλάτζα και θέλει restart για να στρώσει.

Η ευτυχία μου στη μετάβαση σε πιο σοβαρή υλοποίηση του android (SIII) είναι ανείπωτη! Να δουλεύει 15 μέρες σερί και να μην καταλαβαίνει τίποτα, σαν να άνοιξε πριν 5 λεπτά. Αυτό ελπίζω/περιμένω να πετύχει επιτέλους η LG με την ICS. Έκανε που έκανε τόσους μήνες, ας την βγάλει να δουλεύει σωστά επιτέλους.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

LG Optimus 2X P990 Official Android 4.0.4 Ice Cream sandwich......:D

http://www.youtube.com/watch?v=Zsx-MSG-ZtQ&feature=watch-vrec

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Μια χαρα το βλεπω το τηλεφωνο.Τοση ωρα που εβλεπα τα μενου κλπ ηταν σαν να εβλεπα το 4Χ...Επειδη με εχει φαει η γυναικα μου να της παρω S2 αλλα αφου της αρεσε και το 2Χ που ειχα , ειναι για τα καλα μεσα στο παιχνιδι...γιατι κακα τα ψεματα εχει 100€ λιγοτερα....

Για εμενα θα κολαγα στην ραμ αλλα για γυναικα δεν εχει σημασια κατι τετοιο.

Θα συμφωνησετε μαζι μου πιστευωπως το ξεκλειδωμα τα σπαει ετσι;

Edited by Leolipop

Εχω cm gueste,directory bind δεν μου εμφανίζεται στο market

Δεν υπαρχει στο μαρκετ.Μονο στο xda θα το βρεις.

Θεωρητικά, εφόσον πήρε το su660, θα πάρουμε κι εμείς.... το θέμα είναι πότε; Κάποιος στο xda είχε πει ότι από πληροφορίες από"μέσα" θα είναι τον Δεκέμβριο... Μέχρι τότε όμως θα έχουμε cm10, δηλαδή jelly bean... τι να το κάνουμε το ice cream sandwich?!

Το οτι η LG δεν προσλαμβανει τους τυπαδες του xda δεν το καταλαβα ποτε! Θα ειχαμε ICS εδω και ενα χρονο! Μπορει βεβαια να μην θελουν οι δευτεροι...

Εχω το εξης προβλημα. Στο ημερολογιο, στο widget που προυπαρχει στο κινητο στην αρχικη οθονη (2η αριστερα) μου βγαζει σωστα τις ημερομηνιες, αλλά λαθος το μηνα! Δηλαδη, σημερα ειναι στη σωστη μερα 29-10-2012, αλλά πανω λεει "Σεπτεμβριος"!

Ρυθμισα ξανα την ημερομηνια/ωρα, αλλά τιποτα.

Το παρατηρησα νομιζω μετα την αλλαγη ωρας (η οποια εγινε και αυτοματα).

Εχετε καμια ιδεα?

Edited by ioannisSm

Το τηλεφωνο ειναι πραγματικα για τα μπαζα, ευτυχως που γραφεις οτι το SIII δεν εχει σχεση γιατι ελεγα να μην ξανα ακουμπησω android. Ειναι γελειο οτι με "βαρια χρηση" (δηλαδη να ακουσουμε ραδιοφωνο, βγαλουμε φωτο και μετα να δουμε κανα email) χρειαζεται πρακτικα restart για να πεις οτι το δουλευεις. Κριμα τα λεφτα :(

Πρεπει να καταλαβετε οτι ειναι Smartphones και οχι Nokia 3110, οπου ηταν black boxes. Τα εξυπνα τηλεφωνα προυποθετουν και αναλογη αντιμετωπιση, με οτι αυτο περιλαμβανει....:ninja:

Πρεπει να καταλαβετε οτι ειναι Smartphones και οχι Nokia 3110, οπου ηταν black boxes. Τα εξυπνα τηλεφωνα προυποθετουν και αναλογη αντιμετωπιση, με οτι αυτο περιλαμβανει....:ninja:

Νομίζω είναι καιρός να ξεφύγουμε από αυτή τη νοορτροπία. Πλέον τον android είναι πολύ σταθερό και αποτελεσματικό, ακόμα και σε σύνθετα σενάρια χρήσης. Είναι κρίμα να φοβάσαι να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνό σου, όπως πριν μερικά χρόνια τους υπολογιστές για "να μην κολλήσουν".

Ελπίζω ότι η LG θα καταλάβει πώς πρέπει να δουλεύει ένα smartphone τώρα που βγάζει τα Nexus 4.

@ytses φίλε δεν φταίει ούτε το android ούτε το ότι είναι smartphone... φταιει καθαρά η LG. Δεν μπορεί ένα διπύρηνο να λαγκαρει στο gingerbread. Κάποτε είχαμε υπολογιστές με χειρότερο hardware και τρέχαμε τόσα πράγματα μια χαρά. Αν βάλεις custom Rom θα δεις τεράστια διαφορά. Για παράδειγμα, εχθές περίμενα τηλέφωνο. Κάνω ενημέρωση σε κάποιες εφαρμογές στο play store και σκέφτομαι "να δεις οτι θα χτυπήσει πάνω στην ενημέρωση"... Και όσο γίνονταν ή εγκατάσταση όντως χτύπησε, και απάντησα μια χαρά χωρίς πρόβλημα.... παρά την εγγραφή/αντικατάσταση αρχείων και μετά τον έλεγχο τους από το avg. Αυτό με την στοκ ρομ πολύ απλά δεν θα γίνει... θα τα παίξει το κινητό....

Εχουμε κινητικοτητα!!

Εχουμε CM10 http://jenkins.cyanogenmod.com/job/android/11417/artifact/archive/cm-10-20121030-NIGHTLY-p990.zip

:D κατευθειαν απο τον φουρνο!

Εχουμε CM10 http://jenkins.cyanogenmod.com/job/android/11417/artifact/archive/cm-10-20121030-NIGHTLY-p990.zip

:D κατευθειαν απο τον φουρνο!

http://mirror.liesgood.com/

Mirror μαζι με γα Gapps

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)