Leolipop Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Εγω πλεον δεν ελπιζω σε τιποτα με την LG απλα περιμενω....Ειναι η πιο απαραδεκτη εταιρια που παιζει στην αγορα για μενα. Ας ειναι καλα η κριση αλλιως θα το ειχα στειλει κανονικα το κινητο και θα επαιρνα ενα nexus να ξεμπερδευα με αυτα τα αγχη περι αναβαθμισεων και ποτε και αν κτλ. Ασε που θα δουλευε και πιο καλα απο το δικο μου. αν και δεν ξαναειχα lg για να ξερω τα τερτιπια της, αν δεν ημουν και εγω θυμα της κρισης δε θα το σκεφτομουν παραπανω να πηγαινα σε S2 η note.... Δεν μπορω να πω οτι ειμαι απογοητευμενος ακομα με GB που εχει οπως και δεν εντυπωσιαστηκα με την ics στο προηγουμενο Neo V μου (για να μην πω οτι ξενερωσα στην αρχη και σκεφτομουν το downgrade) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 ποια ειναι η καλυτερη και ποιο σταθερη ρομ??ειχα την 20s και μου εκανε κατι κουλα..τωρα περναω την 20q που απο οσο θυμαμαι δεν ειχα καποιο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Μολις γυρισα σε στοκ ρομ βασει του οδηγου του agelkap.Επειδη ειχα διαφορα θεματακια κατα την διαδικασια και ειδα πως και αλλα μελη ειχαν προβληματα , ποσταρα το τι εκανα και εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Ονειρεύεστε να βγει το update μέχρι μεθαύριο; αλήθεια τώρα; +1 Ονειρευομαστε! Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Και εγω ειχα ενα ονειρο πριν λιγο επειδη φλασαρα την 20R και μου εβγαλε αναβαθμιση.... σε 20S τελικα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 η 20s μου εκλεινε τη συσκευη και επρεπε να βγαζω μπαταρια..η καλυτερη απο οσες εχουν βγει ειναι η 20q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 (edited) Να σου πω φιλε μου μεχρι στιγμης μια χαρα τσουλαει και το τηλεφωνο τρεχει πολυ γρηγορα και δεν κολλαει πουθενα , φυσικα το εχω ρουταρει και το εχω αδειασει απο τα ακυρα που εχει μεσα αλλα επειδη ειδα που το χες γραψει παραπανω ειχα μια επιφυλαξη... Μια χαρα μεχρι στιγμης.Να πω τον πονο μου ,το μονο που μου λειπει απο την εργοστασιακη ρομ και εχουν oι custom ,ειναι τα εφε περιστροφης της οθονης και του αναψε σβησε.... Αυτο το On screen phone ξερει κανεις τι ειναι γιατι δεν μπορω να καταλαβω; Edited September 29, 2012 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 εγω το ειχα στοκ χωρις ρουτ σε 20s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Δεν ξερω αν ευσταθει αυτο που θα πω αλλα πιστευω οτι σε καθε stock εκδοση ανεξαρτητα το μοντελο του τηλεφωνου οι τοσες πολλες αχρηστες εφαρμογες που ειναι εγκατεστημενες που σχεδον παντα λογω android ειναι και startup παραφορτωνουν το συστημα και ειναι πιο ευκολο να υπαρξει καποια διαπλοκη μεταξυ τους... Γνωμη μου και για αυτο κοιταζω να ρουταρω οτι και να παρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Θα σου ήταν ευκολο να αναφέρεις ποιες στοκ εφαρμογές έχεις διώξει, μήπως καταφέρω να στρώσω και το δικό μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 (edited) Θα αναφερω οσες θυμαμαι.Πρωτα απο ολα βγαζω οτι εχει να κανει με Live wallpaper γιατι δεν τις χρησιμοποιω ποτε , το ιδιο και visualizations μουσικης , διαφορα widgets ρολογιου , ξυπνητηριου , καιρου , νεων και αναζητησης google.Aκομα google maps , street view , TTS , φωνητικη αναζητηση ,[ LG Launcher (freeze επειδη εχω holo) , το ιδιο με το lg keyborad (δουλευω με greek keyboard ] επισης εχω freeze τα : com.lg.hiddenmenu , Lg pc suite , on screen phone , σημερινη ενημερωση , συμβουλες αρχικης οθονης. Εχω επισης αντικαταστησει τον προεγκατεστημενο browser με τον opera mobile και την συλλογη με το quickpic. Aυτα θυμαμαι για την ωρα... Εχω εγκαταστησει και τον task manager pro ωστε να κανει Kill οποτε σβηνει η οθονη. Edited September 29, 2012 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Μόλις πήρα το ICS ΟΤΑ! (Πλάκα κάνω) @Leolipop Προφανώς εσύ καλά κάνεις και σταματάς εφαρμογές που δε σου χρειάζονται, αλλά πολλά από αυτά που κόβεις είναι στον πυρήνα της εμπειρίας χρήσης android... Το on screen phone (δε νομίζω να με απατά η μνήμη μου) είναι για να χειρίζεσαι τηλεφωνικές λειτουργίες από τον υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Οταν λες εμπειρίας χρήσης android τι εννοεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Παιδιά μου λέει μνήμη τηλεφώνου 688 mb και system 3.3 mb (στο systemcleanup ) . Δηλαδή δεν μπορούν να μπουν άλλες εφαρμογές στο system ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 (edited) Μόλις πήρα το ICS ΟΤΑ! (Πλάκα κάνω) Ενα ip ban στον κυριο που παιζει με τον πονο μας! ;p Αντε μπας και δουμε τιποτα αυριο... Edited September 29, 2012 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Ενα ip ban στον κυριο που παιζει με τον πονο μας! ;p Αντε να δουμε μπας και δουμε τιποτα αυριο... Ωραια το ειπα..αντε να δουμε νπας και δουμε χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 kprse ασε τι λεει εκει...Μπες στις εφαρμογες στις ρυθμισεις και κοιτα στην κατω μπαρα ποσο χωρο εχεις ακομα.Εγω με γυρω στις 20 εφαρμογες και 3-4 παιχνιδια εχω 1,1GB ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 http://forum.xda-developers.com/signaturepics/sigpic4311766_2.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 με τόσο "σούσουρο", αν έβγαινε αύριο ICS θα κοιτούσε η LG να το ανακοινώσει 6,023 *10^23 φορές σε τουίτερ, "μουίτερ" και δεν ξερω 'γω τι άλλο... Θα το μάθαιναν και οι πέτρες. Πάντως έχει γίνει 100% ανέκδοτο, να παίρνουν άλλες συσκευές JB κι εμείς με τέτοια συσκευή να περιμένουμε σαν τα σκυλάκια με τη γλώσσα απ'έξω και τα μπροστινά πόδια να κρέμονται, ΜΗΠΩΣ και πετάξουν καμμιά (ημιτελή) έκδοση ICS.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 kprse ασε τι λεει εκει...Μπες στις εφαρμογες στις ρυθμισεις και κοιτα στην κατω μπαρα ποσο χωρο εχεις ακομα.Εγω με γυρω στις 20 εφαρμογες και 3-4 παιχνιδια εχω 1,1GB ακομα. Στις ρυθμισεις , εφαρμογες , αποθηκευτικος χωρος , εκει λες ? Εκει λεει στο Ολα 724 MB ελευθερα .... αυτο μετραει δλδ ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Ναι , τα νουμερα του system cleanup δεν εχω ιδεα απο που προκυπτουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 http://forum.xda-developers.com/signaturepics/sigpic4311766_2.gif Χαχαχαχαχα καλο!(δυστυχως..) Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Τιποτα ακομα..Απλα τραγικοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Εχουμε γεμισει 605 σελιδες "περιμενοντας" ICS Σκεψου τι εχει να γινει ΑΝ! βγει + τις CM!! Δεν θα προλαβαινουμε να διαβαζουμε τα post. Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Μήπως θα μας πάνε κατευθείαν για jelly bean? :-P Η πιο τραγική εταιρία στο χώρο. Δεν αγοράζω πότε ξανά lg! Η ναυ-Αρχίδα κινητό που πήρε με το ζόρι gingerbread. Δώσαμε τα ωραία μας λεφτάκια και μετά άντε γεια! Άραγε διαβάζει κάνεις απ την lg το thread αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts