Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Εγω πλεον δεν ελπιζω σε τιποτα με την LG απλα περιμενω....Ειναι η πιο απαραδεκτη εταιρια που παιζει στην αγορα για μενα.

Ας ειναι καλα η κριση αλλιως θα το ειχα στειλει κανονικα το κινητο και θα επαιρνα ενα nexus να ξεμπερδευα με αυτα τα αγχη περι αναβαθμισεων και ποτε και αν κτλ.

Ασε που θα δουλευε και πιο καλα απο το δικο μου.

αν και δεν ξαναειχα lg για να ξερω τα τερτιπια της, αν δεν ημουν και εγω θυμα της κρισης δε θα το σκεφτομουν παραπανω να πηγαινα σε S2 η note....

Δεν μπορω να πω οτι ειμαι απογοητευμενος ακομα με GB που εχει οπως και δεν εντυπωσιαστηκα με την ics στο προηγουμενο Neo V μου (για να μην πω οτι ξενερωσα στην αρχη και σκεφτομουν το downgrade)

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ποια ειναι η καλυτερη και ποιο σταθερη ρομ??ειχα την 20s και μου εκανε κατι κουλα..τωρα περναω την 20q που απο οσο θυμαμαι δεν ειχα καποιο θεμα.

Μολις γυρισα σε στοκ ρομ βασει του οδηγου του agelkap.Επειδη ειχα διαφορα θεματακια κατα την διαδικασια και ειδα πως και αλλα μελη ειχαν προβληματα , ποσταρα το τι εκανα και εκει.

Και εγω ειχα ενα ονειρο πριν λιγο επειδη φλασαρα την 20R και μου εβγαλε αναβαθμιση.... σε 20S τελικα :(

Να σου πω φιλε μου μεχρι στιγμης μια χαρα τσουλαει και το τηλεφωνο τρεχει πολυ γρηγορα και δεν κολλαει πουθενα , φυσικα το εχω ρουταρει και το εχω αδειασει απο τα ακυρα που εχει μεσα αλλα επειδη ειδα που το χες γραψει παραπανω ειχα μια επιφυλαξη...

Μια χαρα μεχρι στιγμης.Να πω τον πονο μου ,το μονο που μου λειπει απο την εργοστασιακη ρομ και εχουν oι custom ,ειναι τα εφε περιστροφης της οθονης και του αναψε σβησε....

Αυτο το On screen phone ξερει κανεις τι ειναι γιατι δεν μπορω να καταλαβω;

Edited by Leolipop

Δεν ξερω αν ευσταθει αυτο που θα πω αλλα πιστευω οτι σε καθε stock εκδοση ανεξαρτητα το μοντελο του τηλεφωνου οι τοσες πολλες αχρηστες εφαρμογες που ειναι εγκατεστημενες που σχεδον παντα λογω android ειναι και startup παραφορτωνουν το συστημα και ειναι πιο ευκολο να υπαρξει καποια διαπλοκη μεταξυ τους...

Γνωμη μου και για αυτο κοιταζω να ρουταρω οτι και να παρω.

Θα αναφερω οσες θυμαμαι.Πρωτα απο ολα βγαζω οτι εχει να κανει με Live wallpaper γιατι δεν τις χρησιμοποιω ποτε , το ιδιο και visualizations μουσικης , διαφορα widgets ρολογιου , ξυπνητηριου , καιρου , νεων και αναζητησης google.Aκομα google maps , street view , TTS , φωνητικη αναζητηση ,[ LG Launcher (freeze επειδη εχω holo) , το ιδιο με το lg keyborad (δουλευω με greek keyboard ] επισης εχω freeze τα : com.lg.hiddenmenu , Lg pc suite , on screen phone , σημερινη ενημερωση , συμβουλες αρχικης οθονης.

Εχω επισης αντικαταστησει τον προεγκατεστημενο browser με τον opera mobile και την συλλογη με το quickpic.

Aυτα θυμαμαι για την ωρα...

Εχω εγκαταστησει και τον task manager pro ωστε να κανει Kill οποτε σβηνει η οθονη.

Edited by Leolipop

Μόλις πήρα το ICS ΟΤΑ!

(Πλάκα κάνω)

@Leolipop Προφανώς εσύ καλά κάνεις και σταματάς εφαρμογές που δε σου χρειάζονται, αλλά πολλά από αυτά που κόβεις είναι στον πυρήνα της εμπειρίας χρήσης android...

Το on screen phone (δε νομίζω να με απατά η μνήμη μου) είναι για να χειρίζεσαι τηλεφωνικές λειτουργίες από τον υπολογιστή.

Παιδιά μου λέει μνήμη τηλεφώνου 688 mb και system 3.3 mb (στο systemcleanup ) .

Δηλαδή δεν μπορούν να μπουν άλλες εφαρμογές στο system ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Μόλις πήρα το ICS ΟΤΑ!

(Πλάκα κάνω)

Ενα ip ban στον κυριο που παιζει με τον πονο μας! ;p

Αντε μπας και δουμε τιποτα αυριο...

Edited by andrewk

Ενα ip ban στον κυριο που παιζει με τον πονο μας! ;p

Αντε να δουμε μπας και δουμε τιποτα αυριο...

Ωραια το ειπα..αντε να δουμε νπας και δουμε χαχα

kprse ασε τι λεει εκει...Μπες στις εφαρμογες στις ρυθμισεις και κοιτα στην κατω μπαρα ποσο χωρο εχεις ακομα.Εγω με γυρω στις 20 εφαρμογες και 3-4 παιχνιδια εχω 1,1GB ακομα.

με τόσο "σούσουρο", αν έβγαινε αύριο ICS θα κοιτούσε η LG να το ανακοινώσει 6,023 *10^23 φορές σε τουίτερ, "μουίτερ" και δεν ξερω 'γω τι άλλο...

Θα το μάθαιναν και οι πέτρες. Πάντως έχει γίνει 100% ανέκδοτο, να παίρνουν άλλες συσκευές JB κι εμείς με τέτοια συσκευή να περιμένουμε σαν τα σκυλάκια με τη γλώσσα απ'έξω και τα μπροστινά πόδια να κρέμονται, ΜΗΠΩΣ και πετάξουν καμμιά (ημιτελή) έκδοση ICS....

kprse ασε τι λεει εκει...Μπες στις εφαρμογες στις ρυθμισεις και κοιτα στην κατω μπαρα ποσο χωρο εχεις ακομα.Εγω με γυρω στις 20 εφαρμογες και 3-4 παιχνιδια εχω 1,1GB ακομα.

Στις ρυθμισεις , εφαρμογες , αποθηκευτικος χωρος , εκει λες ?

Εκει λεει στο Ολα 724 MB ελευθερα .... αυτο μετραει δλδ ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Εχουμε γεμισει 605 σελιδες "περιμενοντας" ICS

Σκεψου τι εχει να γινει ΑΝ! βγει + τις CM!!

Δεν θα προλαβαινουμε να διαβαζουμε τα post.

XPERIA Z1

Μήπως θα μας πάνε κατευθείαν για jelly bean? :-P

Η πιο τραγική εταιρία στο χώρο.

Δεν αγοράζω πότε ξανά lg!

Η ναυ-Αρχίδα κινητό που πήρε με το ζόρι gingerbread. Δώσαμε τα ωραία μας λεφτάκια και μετά άντε γεια!

Άραγε διαβάζει κάνεις απ την lg το thread αυτό;

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)