jaranor Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 η LG Σιγκαπούρης (εχμμ - για Ευρώπη τίποτα;;; ) επιβεβαιώνει τα περί ICS σε Optimus 2X, Black, 3D, LTE, Prada http://www.gsmarena.com/lg_singapore_confirms_ics_for_optimus_2x_black_3d_lte_and_prada-news-4695.php μ'αρέσει που κάποιοι πανηγυρίζουν κιόλας... αντί να γιουχάρουν... τέσπα... ας δουλέυει όπως πρέπει τουλάχιστον όοοοοταν βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Μωρε ας βγει ics και φλασαρουμε μια cm9 με lg ui 3.0 με καλη καμερα και ραδιοφωνο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 (edited) Βγηκε.. guest v3.4 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1464986 Edited August 24, 2012 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 αυτο ειναι μια CM7 kang.... κοινως 2.3 Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 (edited) Βγηκε..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1464986 Καμια σχεση με cm9 αυτη φιλε,η cm9 βασιζεται σε ics.Αυτη που ποσταρεις ειναι kang στο build του temasek στην ουσια. Edited August 24, 2012 by batman_13 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 αυτο ειναι μια CM7 kang.... κοινως 2.3 Αμα δεις το προηγουμενο ποστ μου ελεγα οτι θα βγει η guest v3.4 και ο mariodj μου ζητησε λινκ..Απλα ξεχασα να το γραψω οτι εννοω αυτο.. Ξερει κανενας πως περνας το sd tweaks?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Να φανταστω μολις διαβασατε το ποστ μου περιμενατε με χαρα official ics?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 η LG Σιγκαπούρης (εχμμ - για Ευρώπη τίποτα;;; ) επιβεβαιώνει τα περί ICS σε Optimus 2X, Black, 3D, LTE, Prada http://www.gsmarena.com/lg_singapore_confirms_ics_for_optimus_2x_black_3d_lte_and_prada-news-4695.php μ'αρέσει που κάποιοι πανηγυρίζουν κιόλας... αντί να γιουχάρουν... τέσπα... ας δουλέυει όπως πρέπει τουλάχιστον όοοοοταν βγει. O temasek ειναι singapurιανος οποτε ας βγει εκει να αρχιζει να κτιζει σιγα σιγα Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 O temasek ειναι singapurιανος οποτε ας βγει εκει να αρχιζει να κτιζει σιγα σιγα Χαχα,σωστα..Ας βγει πρωτα εκει..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 O temasek ειναι singapurιανος οποτε ας βγει εκει να αρχιζει να κτιζει σιγα σιγα Ασχετο τελείως. Ο temasek δουλέτει πάνω σε CM, όχι πάνω σε official LG. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Ασχετο τελείως. Ο temasek δουλέτει πάνω σε CM, όχι πάνω σε official LG. Πιστευεις οτι θα ειναι καλη η official ics της lg;;Ο φιλος εννοει να αρχιζει να χτιζει την cm9 με ολες τις λειτουργιες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Πιστευεις οτι θα ειναι καλη η official ics της lg;;Ο φιλος εννοει να αρχιζει να χτιζει την cm9 με ολες τις λειτουργιες.. Tα βήματα είναι τα εξής: -H LG βγάζει official ICS κάπου στον κόσμο. Οπουδήποτε. -Την παίρνουν οι developpers της CM του 2X. O Ricardo Cerqueira και η υπόλοιπη ομάδα. Οπουδήποτε στον κόσμο και να βρίσκονται. -Παίρνουν τα κομμάτια του κώδικα που τους λείπουν και τα χρησιμοποιούν για μια άψογη CM10 για το Optimus 2X. Δε θα ασχοληθούν καν με CM9 (ICS) αλλά θα βγάλουν κατευθείαν C10 (Jellybean). -Αυτήν την super-stable CM10 θα πάρει ο Temasek για να φτιάξει τις Kang του. Επομένως το ότι ο Temasek μένει στη Σιγκαπούρη έχει τόση σημασία όση το αν έβρεξε χθες στη Βενεζουέλα. :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 (edited) Ναι εχεις δικιο.Νομιζα οτι ο τεμασεκ ειναι και cm7 dev.Κατι αλλο που δεν καταλαβα..Δεν εχουμε καλη καμερα στην cm9 επειδη δεν εχει βγει stock v4.x.x ..Αμα βγει stock ics,η 4.0.x με την 4.1.x θα εχει τους ιδους drivers για την καμερα;; Edited August 25, 2012 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Την gueste λεω να την δοκιμασω μετα απο τοσους μηνες τεμασεκ.Μονο απo mediafire κατεβαινει?δεν εχει free site ή δεν βλεπω καλα απο το κινητο?? Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Την gueste λεω να την δοκιμασω μετα απο τοσους μηνες τεμασεκ.Μονο απo mediafire κατεβαινει?δεν εχει free site ή δεν βλεπω καλα απο το κινητο?? Εχει και free site..Την εχω βαλει απο εχθες και ειναι καλη..Ταχητατη με stock εμφανιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Πράγματι Gueste3.4 τρομερή. Ταχύτατη. Είχα πάνω από 5 μήνες Django Manouche (πάντα την latest) αλλά η συγκεκριμένη είναι το κάτι άλλο. Βέβαια ως CM φαντάζομαι θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Cyanogenmodάκηδες μιας και όπως ανέφερα έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω CM...τι BB/Ril βάζουμε για τα μέρη μας και είναι compatible με CM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Εχει και free site..Την εχω βαλει απο εχθες και ειναι καλη..Ταχητατη με stock εμφανιση.. Το εχεις το λινκ? Πράγματι Gueste3.4 τρομερή. Ταχύτατη. Είχα πάνω από 5 μήνες Django Manouche (πάντα την latest) αλλά η συγκεκριμένη είναι το κάτι άλλο. Βέβαια ως CM φαντάζομαι θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Cyanogenmodάκηδες μιας και όπως ανέφερα έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω CM...τι BB/Ril βάζουμε για τα μέρη μας και είναι compatible με CM? 725/v10d εχω με cm7,αν κ λεγανε οτι παιζει ρολο στην καταναλωση του κερνελ,το αν εχεις συμβατη bb αναλογα με την χωρα κατασκευης του εκαστοτε κινητου.εχει κ σχετικο ποστ στο xda.Θα το δοκιμασω,μολις ξαναβρω το ποστ Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 (edited) @batman_13 καλα που το ανέφερες,σε stable cm7.2 και symbi0sys 1.1.2 kernel κατεβασα την εφαρμογή get ril απο το play store και έβαλα απο τη λίστα του τη 0725 v20g Italy, εχω φουλ σημα και και σε 5 ώρες έχει πέσει 3%, έχει μεσα όλες τις RIL που θέλει να περάσει κανείς edit:βρήκα στην εφαρμογή και τη 0725v20q,Italy,v20b,Russia,v20r,Greece αλλά δεν δουλεύει Edited August 26, 2012 by inactiveaccount54432 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Τι ακριβως κανει η ριλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 @batman_13 καλα που το ανέφερες,σε stable cm7.2 και symbi0sys 1.1.2 kernel κατεβασα την εφαρμογή get ril απο το play store και έβαλα απο τη λίστα του τη 0725 v20g Italy, εχω φουλ σημα και και σε 5 ώρες έχει πέσει 3%, έχει μεσα όλες τις RIL που θέλει να περάσει κανείς edit:βρήκα στην εφαρμογή και τη 0725v20q,Italy,v20b,Russia,v20r,Greece αλλά δεν δουλεύει Σου δουλευει η v20 τωρα γτ δεν εχεις κανει reboot,οποτε σου δουλευει ακομα με την v10.Οταν κανεις reboot,δεν θα εχεις καθολου σημα κ θα πρεπει να επαναφερεις την v10 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 (edited) andrwk ειναι για καλύτερη συμβατότητα με τους παροχους κινητής της κάθε χώρας και με τη rom με αποτέλεσμα καλύτερη διάρκεια μπαταρίας batman_13 με reboot η 0725v10deurope δούλεψε ,στους xda οι 0725 είναι οι πιο δημοφιλείς αλλά ποια ειναι η καλύτερη για cm7; Edited August 26, 2012 by inactiveaccount54432 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Τι ακριβως κανει η ριλ? What is a Baseband, what is a RIL? A "rough" explanation: The baseband is the firmware for your hardware - the RIL is the driver for the ROM to communicate with the baseband. As each RIL is written for a specific baseband it is recommended that you use a matching BB/RIL combination. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 (edited) Κατεβασα και εγω το getril απο το market και παω να βρω ril 07255 10d,europe και διπλα μου γραφει και 0823 v21d canada.Κατεβαζω και κανω εγκατασταση και μου βγαζει ril 0823(v21d,canada) baseband 1035.21_20120521 και απο κατω Ril/baseband doesn't match... Τι να κανω??Να αλλαξω bb?? Κατι αλλο,διοβαζα εχθες στο xda οτι συμφωνα με μερικα mails απο την lg που ελαβαν καποια μελη,η ics θα βγει τελη αυγουστου,αλλα λιγο χλωμο το κοβω,λογικα θα ειχαν βγαλει ανακοινωση.. Edited August 26, 2012 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Το εχεις το λινκ? 725/v10d εχω με cm7,αν κ λεγανε οτι παιζει ρολο στην καταναλωση του κερνελ,το αν εχεις συμβατη bb αναλογα με την χωρα κατασκευης του εκαστοτε κινητου.εχει κ σχετικο ποστ στο xda.Θα το δοκιμασω,μολις ξαναβρω το ποστ Ωραία v10d RIL έχω αλλά από ΒΒ θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένος ποια v20x ΒΒ έχεις? (όπου x φυσικά q,s,r,c κλπ κλπ) Έχω την v20s λόγο Django αλλά κάτι δεν μου αρέσει + το κινητό ζεσταίνεται αρκετά σε κλήσεις και 3G internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Το εχεις το λινκ? gueste v3.4 http://depositfiles.com/files/2kh3tm7s6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts