The Ace Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 παίδες, πάρτε το απόφαση (όπως το πήρα και εγώ)... αυτό το κινητό δεν θα γίνει ποτέ τέλειο και δεν θα παίξει ποτέ τέλεια, με ότι firmware και να πάρει διότι είναι προβληματικό από τα γεννοφάσκια του...απλά κάνουμε όλοι υπομονή μέχρι να πάρουμε το SGS3 :D Και όταν το πιάσεις στα χέρια σου και νιώσεις τη πλαστικούρα και το "γιατί στο διάλο έδωσα 600€ για ένα πλαστικό τούβλο ?!" θα αναπολήσεις τη ποιότητα του 2Χ... Δεν είναι τραγικό το hardware παίδες, η υποστήριξη είναι ελλειπέστατη..... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Και όταν το πιάσεις στα χέρια σου και νιώσεις τη πλαστικούρα και το "γιατί στο διάλο έδωσα 600€ για ένα πλαστικό τούβλο ?!" θα αναπολήσεις τη ποιότητα του 2Χ... Δεν είναι τραγικό το hardware παίδες, η υποστήριξη είναι ελλειπέστατη..... Οχι δεν είναι έτσι, έχω και τα δύο, το SIII είναι μια χαρά στιβαρό, δεν έχει αισθητή διαφορά απο το 2Χ, εξάλλου και τα δύο πλαστικά είναι με fake μεταλλική περίμετρο και τα δύο. Αλλά αν ανοίξει η οθόνη του SIII τα ξεχνάς όλα, άλλη αίσθηση, άλλο επίπεδο. Δεν συγκρίνονται..... Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Και όταν το πιάσεις στα χέρια σου και νιώσεις τη πλαστικούρα και το "γιατί στο διάλο έδωσα 600€ για ένα πλαστικό τούβλο ?!" θα αναπολήσεις τη ποιότητα του 2Χ... Δεν είναι τραγικό το hardware παίδες, η υποστήριξη είναι ελλειπέστατη..... Σύμφωνο απόλυτα για το ''υποστήριξη είναι ελλιπέστατη'' με το τηλέφωνο είμαι ''ερωτευμένος'' και από την στιγμή που πέρασα την cm7 (να ειναι καλά το παλικάρι που την έφτιαξε) κανένα πρόβλημα. ;) Τωρα για την υποστήριξη της LG τα έχουμε πει αρκετές φορές, εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι καν με της upgrades της LG..!!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Ενα πραγμα ξερω μετα βεβαιοτητας: η ποιοτητα κατασκευης του 2Χ ειναι απλα α-συναγωνιστη. Ισως το καλυτερο που εχω αποκτησει εδω και χρονια. Γι αυτο η μη υποστηριξη της LG ερχεται σαν διπλο ξενερωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepall Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 ''ερωτευμένος'' και από την στιγμή που πέρασα την cm7 (να ειναι καλά το παλικάρι που την έφτιαξε) κανένα πρόβλημα. ;) To Hdmi το ραδιόφωνο και εγγραφή στα 1080 παίζουν με αυτή την version που έβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 To Hdmi το ραδιόφωνο και εγγραφή στα 1080 παίζουν με αυτή την version που έβαλες? κανονικότατα. Σε CM7 δουλεύουν όλα. Για το σωστό 1080 πρέπει να περάσεις μια χακαρισμένη κάμερα (πρακτικά την κάμερα της LG με τις κατάλληλες επεμβάσεις που να δουλεύει στην CM). Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Οχι δεν είναι έτσι, έχω και τα δύο, το SIII είναι μια χαρά στιβαρό, δεν έχει αισθητή διαφορά απο το 2Χ, εξάλλου και τα δύο πλαστικά είναι με fake μεταλλική περίμετρο και τα δύο. Αλλά αν ανοίξει η οθόνη του SIII τα ξεχνάς όλα, άλλη αίσθηση, άλλο επίπεδο. Δεν συγκρίνονται..... Τότε μάλλον έχουμε διαφορετικά απτικά κριτήρια...πλαστικά και τα δύο μεν, αλλά έχοντας το 2Χ για αρκετούς μήνες, και παίζοντας με το S3 για αρκετή ώρα σε Cosmote -περιμένοντας έγκριση για ένα 4S για το γραφείο μου- θεωρώ ότι η αίσθηση που δίνουν έχει διαφορές τάξεων μεγέθους, όχι στα σημεία....Για την οθόνη πάσο, κυρίως για το μέγεθος, αν και η IPS μου πάει καλύτερα στα δικά μου μάτια....σαν specs προφανώς δεν συγκρίνονται.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 (edited) To Hdmi το ραδιόφωνο και εγγραφή στα 1080 παίζουν με αυτή την version που έβαλες? Το HDMI για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Η photo μια χαρά παίζει περνώντας την P990_StockCamera_Kostja_V_CM7. Το στήσιμο έχει ος εξής..!!! 1.cm7kang-O2x-130. 2.gapps-gb-20110828-signed 3.P990_StockCamera_Kostja_V_CM7 4.(προαιρετικά) εγώ την έχω. Kernel 1206081051-ETaNa_OC-3.0.y το υπερχρονίζεις στα.... ελαχ. συχνότητα 324 MHz & μεγισ. συχνότητα 1408 MHz. (ειναι πανεύκολο να το κάνεις). Με τα παραπάνω έχω πράγματι ενα 2x έτσι όπως πρέπει να ειναι..!!!:rolleyes: Να και ένα video γιο το λόγο του αληθές..!!! LG P990 -cm7kang-O2x. Edited July 31, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Το στήσιμο έχει ος εξής..!!! 1.cm7kang-O2x-130. 2.gapps-gb-20110828-signed 3.P990_StockCamera_Kostja_V_CM7 4.(προαιρετικά) εγώ την έχω. Kernel 1206081051-ETaNa_OC-3.0.y το υπερχρονίζεις στα.... ελαχ. συχνότητα 324 MHz & μεγισ. συχνότητα 1408 MHz. (ειναι πανεύκολο να το κάνεις). Με τα παραπάνω έχω πράγματι ενα 2x έτσι όπως πρέπει να ειναι..!!!:rolleyes: Από αυτονομία με το παραπάνω στήσιμο σε τι επίπεδα βρίσκεσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Από αυτονομία με το παραπάνω στήσιμο σε τι επίπεδα βρίσκεσαι? Εγώ είμαι με 129, έχω τον o/ced kernel του temasek (216-1308ΜΗz) και μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να βγάλω ολόκληρη μέρα...χθες μάλιστα ψόφησε η μπαταρία από τις 6.30μ.μ. Αλλά όντως το κινητό "πετάει" :ninja: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Τότε μάλλον έχουμε διαφορετικά απτικά κριτήρια...πλαστικά και τα δύο μεν, αλλά έχοντας το 2Χ για αρκετούς μήνες, και παίζοντας με το S3 για αρκετή ώρα σε Cosmote -περιμένοντας έγκριση για ένα 4S για το γραφείο μου- θεωρώ ότι η αίσθηση που δίνουν έχει διαφορές τάξεων μεγέθους, όχι στα σημεία....Για την οθόνη πάσο, κυρίως για το μέγεθος, αν και η IPS μου πάει καλύτερα στα δικά μου μάτια....σαν specs προφανώς δεν συγκρίνονται.... Θα μου επιτρέψεις να έχω πιο ολοκληρωμένη γνώμη, γιατί τα δουλεύω παράλληλα. Η αίσθηση της πιο φτηνής κατασκευής του SIII οφείλεται κατά 99% στο μικρό βάρος του, σε σχέση με την διάστασή του. Αυτό όμως αποτελεί επίτευγμα και όχι φτήνια. Είναι πολύ πιο ακριβό να παράγεις το SIII σε αυτό το βάρος παρά στα πχ 160 γραμμάρια. Στη τσέπη μου όντας πιο λεπτό και (ελάχιστα) πιο ελαφρύ το νιώθω πολύ λιγότερο. Σαν στιβαρότητα, πχ πόσο τρίζει ή λυγίζει δεν έχει κανένα πρόβλημα, είναι στιβαρό σαν τούβλο. Αυτό που αισθητικά το χαλάει είναι το ψευτο-μεταλλικό περίγραμμα, που στο 2X είναι πιο κοντά σε αίσθηση στο μέταλλο, ενώ το SIII φαίνεται για πλαστικό. Στην αρχή όλος ο κόσμος νόμιζε ότι είναι πραγματικά μεταλλικό το 2Χ, μέχρι που αποδείχθηκε το αντίθετο! Η οθόνη τώρα, δεν συγκρίνεται. Αν τις βάλεις δίπλα δίπλα, μόνο η διαφορά στην ανάλυση είναι τέτοια που το 2Χ φαίνεται σαν παλιατζούρα. Τώρα αν στη σύγκριση βάλεις και την αίσθηση που σου δίνει το κινητό στη χρήση (λειτουργικότητα κλπ), ε, τότε είναι που το 2Χ τρώει χώμα, σκόνη ή ότι άλλο. Οποια ρομ και να έχεις περάσει (και έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες). Θα μου πείς, δεν είναι ανταγωνιστικά σαν συσκευές, ούτε έχουν σχέση σε κατηγορία τιμής. Το ένα κοστίζει κοντά 2-3 φορές το άλλο! Τέλος, δεν υποστηρίζω ότι το SIIΙ είναι το πιο ποιοτικό κατασκευαστικά τηλέφωνο, ούτε το πιο ωραίο. Αν και περί ορέξεως...:p Αν το 2Χ δούλευε σύμφωνα με τις προδιαγραφές του και όχι με τόσα μικρο-προβλήματα πιθανότατα θα είχα μείνει σε αυτό και δεν θα είχα μπεί στον πειρασμό να πάρω το SIII. Αλλά ......μας την έκατσε η LG. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Τ Με τα παραπάνω έχω πράγματι ενα 2x έτσι όπως πρέπει να ειναι..!!!:rolleyes: Να σε ρωτήσω κάτι Μάριε, πόσες ώρες μπορείς να το δουλεύεις χωρίς να κάνεις restart; Πολύ δύσκολα πλησίαζα τις 100, δουλεύοντάς το με gps, φωτογραφική, βιντεο κλπ. Ολο και κάπου κόλλαγε, μου έσπαγε τα νεύρα και του έκανα ένα reboot. Τόσο που συνήθως κάθε φορά που ήθελα να το χρησιμοποιήσω πιο "κρίσιμα" πχ σε επίσκεψη σε πελάτη που έπρεπε να βγάλω και μερικές φωτογραφίες, του έκανα επανεκκίνηση για καλό και για κακό. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Εγώ είμαι με 129, έχω τον o/ced kernel του temasek (216-1308ΜΗz) και μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να βγάλω ολόκληρη μέρα...χθες μάλιστα ψόφησε η μπαταρία από τις 6.30μ.μ. Αλλά όντως το κινητό "πετάει" :ninja: Να υποθέσω ότι το σκαλίζεις συνέχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Να υποθέσω ότι το σκαλίζεις συνέχεια? Εννοείται :p Πάντως η CM7.2 φαίνεται να έχει 1-2 θεματάκια με τη φόρτιση, αφού π.χ. χθες το είχα συνεχώς με USB στο PC, το έσκισα σε WiFi, updates, installations κλπ, πριν φύγω μου έδειχνε 33%, και μετά από 1,5 ώρα ήταν ψόφιο.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Εννοείται :p Πάντως η CM7.2 φαίνεται να έχει 1-2 θεματάκια με τη φόρτιση, αφού π.χ. χθες το είχα συνεχώς με USB στο PC, το έσκισα σε WiFi, updates, installations κλπ, πριν φύγω μου έδειχνε 33%, και μετά από 1,5 ώρα ήταν ψόφιο.... Για κάνε ένα πείραμα αν θέλεις...Κάνε μια πλήρη φόρτιση το βράδυ από πρίζα και μετά χρησιμοποιησέ το normal για να δεις την αυτονομία... Κάτι έτρεχε από πίσω λογικά για να σου καταναλώσει το 33% της μπαταρίας σε 1.5 ώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Για κάνε ένα πείραμα αν θέλεις...Κάνε μια πλήρη φόρτιση το βράδυ από πρίζα και μετά χρησιμοποιησέ το normal για να δεις την αυτονομία... Κάτι έτρεχε από πίσω λογικά για να σου καταναλώσει το 33% της μπαταρίας σε 1.5 ώρα... Αυτό περίπου κάνω σήμερα. Full φόρτιση με το δικό του φορτιστή, και από το πρωί μόνο τηλεφωνήματα + WiFi + SMS...για να δούμε... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Αυτό περίπου κάνω σήμερα. Full φόρτιση με το δικό του φορτιστή, και από το πρωί μόνο τηλεφωνήματα + WiFi + SMS...για να δούμε... περιμένω αποτελέμστα:)!!!!μέχρι τώρα σε τι επίπεδα βρίσκεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepall Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 (edited) Παίδες το Gps παίζει? Με βάζετε άσχημα στην πρίζα να του περάσω custom... Αν σας είναι εύκολο μπορώ να έχω τα threads/links των αρχείων για να τα κατεβάσω? Edited July 31, 2012 by gepall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 περιμένω αποτελέμστα:)!!!!μέχρι τώρα σε τι επίπεδα βρίσκεσαι; Μέχρι τώρα στο 83%, και έχω μιλήσει ήδη σχεδόν μία ώρα, μόνιμα on το WiFi, συν 5-6 μυνήματα... Παίδες το Gps παίζει? Με βάζετε άσχημα στην πρίζα να του περάσω custom... Αν σας είναι εύκολο μπορώ να έχω τα threads/links των αρχείων για να τα κατεβάσω? Μια χαρά παίζει, με το Google Maps ή με το Weather widget κάνει lock σε δευτερόλεπτα, ασχέτως πόση ώρα είναι κλειστό ή σε ποια περιοχή το έκλεισα. Βέβαια το GPS το έχω πάντα ανοιχτό, οπότε ίσως να παίζει και αυτό το ρόλο του. Το βασικό link είναι αυτό Temasek's CM7.2 Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Από αυτονομία με το παραπάνω στήσιμο σε τι επίπεδα βρίσκεσαι? Από το πρωί 9π.μ. μέχρι το μεσημέρι 9μ.μ. καταναλώνει 60% περίπου με 7-8 τηλέφωνα, και κάνα δυο φορές internet..!!!πρεπει να κρατά μια μέρα λογικά.;) και το GPS O.K. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Μέχρι τώρα στο 83%, και έχω μιλήσει ήδη σχεδόν μία ώρα, μόνιμα on το WiFi, συν 5-6 μυνήματα... Μια χαρά παίζει, με το Google Maps ή με το Weather widget κάνει lock σε δευτερόλεπτα, ασχέτως πόση ώρα είναι κλειστό ή σε ποια περιοχή το έκλεισα. Βέβαια το GPS το έχω πάντα ανοιχτό, οπότε ίσως να παίζει και αυτό το ρόλο του. Το βασικό link είναι αυτό Temasek's CM7.2 Με wifi & GPS on και την χρηση που του εχεις κανει μου ακουγεται αρκετα καλα... Οποτε μπορέσεις και δεν βαριέσαι ανέβασε ένα screenshot με την χρήση της μπαταρίας μέχρι τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Στο 80% στις 2.19 (από 7.30πμ που άνοιξε) Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_fil Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Πέρασα την τελευταία του temasek (130) και δοκίμασα το κινητό και με τον kernel του temasec αλλά και τον τελευταίο του ETANA. Τουλάχιστον στο δικό μου ο OC kernel του temasek μου κάθεται καλύτερα από του ΕΤΑΝΑ, και εξηγώ: η μπαταρία φορτίζει μέχρι 99% και "αδειάζει¨πιο γρήγορα!! Την κυριακή εβλεπα F1 στην tv και στο κινητο το F1 line timing 2012. Το αποτελεσμα; Από 85% στις 15.00 στις 15.55 εσβησε από μπαταρία!!!Στο προηγούμενο αγώνα με temasek είχα 35% από 90%!! Εχω επίσης και κάποια θεματάκια με το wifi. Σε αντίθεση με τον ΕΤΑΝΑ, ο kernel του temasek δεν μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα και με full χρήση(wifi συνέχεια on, 2G data συνέχεια on,ομιλία , emails και σερφάρισμα) το βράδυ δεν έχω ποτέ λιγότερο από 20%. Παράθεση Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 (edited) Στο 80% στις 2.19 (από 7.30πμ που άνοιξε) Εννοούσα screenshot από την χρήση μπαταρίας αλλά και αυτό που ανέβασες ωραίο είναι:cool: (Το wallpaper τέλειο!!) Έχω απορία να δώ πως θα σε πάει μέχρι τέλος της ημέρας... Αναμένω ενημέρωση:D με full χρήση(wifi συνέχεια on, 2G data συνέχεια on,ομιλία , emails και σερφάρισμα) το βράδυ δεν έχω ποτέ λιγότερο από 20%. Για την χρήση που αναφέρεις θεωρώ πως είναι καλά... Edited July 31, 2012 by Mpoumpis106 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Πέρασα την τελευταία του temasek (130) και δοκίμασα το κινητό και με τον kernel του temasec αλλά και τον τελευταίο του ETANA. Τουλάχιστον στο δικό μου ο OC kernel του temasek μου κάθεται καλύτερα από του ΕΤΑΝΑ, και εξηγώ: η μπαταρία φορτίζει μέχρι 99% και "αδειάζει¨πιο γρήγορα!! Την κυριακή εβλεπα F1 στην tv και στο κινητο το F1 line timing 2012. Το αποτελεσμα; Από 85% στις 15.00 στις 15.55 εσβησε από μπαταρία!!!Στο προηγούμενο αγώνα με temasek είχα 35% από 90%!! Εχω επίσης και κάποια θεματάκια με το wifi. Σε αντίθεση με τον ΕΤΑΝΑ, ο kernel του temasek δεν μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα και με full χρήση(wifi συνέχεια on, 2G data συνέχεια on,ομιλία , emails και σερφάρισμα) το βράδυ δεν έχω ποτέ λιγότερο από 20%. Γνωμη μου,αφοτου δοκιμασα ολους τους ετανα κ τον oc του temasek,εμεινα με τον στοκ cm,χωρις oc,κ το κινητο εχει ιδια ταχυτητα περιπου,μπαταρια κραταει πολυ περισσοτερο παρολο το συνεχομενο 3g κ αποφευγεις το lagging κ τα κολληματα που σε οδηγουν σε reboot.Εχω να κανω reboot πανω απο 8-9 μερες κ φοραω κ τον go launcher που το εχει το βαρος του. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts