P270 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 και εγω εκει θα παω αλλα μαλλον το 32gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 και εγω εκει θα παω αλλα μαλλον το 32gb Ελάτε, ελάτε σας περιμένουμε! Τρομερό κινητό στα χαρτιά το 2Χ αλλά από τον Απρίλιο του 11 που το πήρα, μέχρι τώρα η LG δεν έχει καταφέρει να το στρώσει....απαράδεκτο. Το s3 μου δουλεύει απροβλημάτιστα και σκέφτομαι, έτσι πρέπει να δουλεύει ένα σοβαρό κινητό. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Με τον τροπο αυτο λεει οτι πρεπει να κανεις wipe αν εισαι στοκ και τα χανεις αλλο .... Τροπος για να μην τα χασεις ? κάνεις ένα BACKUP τώρα και μετά ένα RESTORE των εφαρμογών και δεδομένων με το Titanium Backup. Λεπτομέρειες για το BACKUP εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=331171 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Ελάτε, ελάτε σας περιμένουμε! Τρομερό κινητό στα χαρτιά το 2Χ αλλά από τον Απρίλιο του 11 που το πήρα, μέχρι τώρα η LG δεν έχει καταφέρει να το στρώσει....απαράδεκτο. Το s3 μου δουλεύει απροβλημάτιστα και σκέφτομαι, έτσι πρέπει να δουλεύει ένα σοβαρό κινητό. ρε παιδιά, εντελώς ψυχρά, που οφείλεται αυτό; Δηλ, τόσο πια βελτιστοποίηση χρειάζεται; δεν μπορεί να σηκώσει ούτε το gingerbread ένα 2πύρηνο με 512 mb ram??? Μου κάνει εντύπωση.... ΥΓ: ποιόν θεωρείτε ελαφρύτερο launcher?? (σε σχέση με τον στοκ!) Edited July 20, 2012 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 ρε παιδιά, εντελώς ψυχρά, που οφείλεται αυτό; Δηλ, τόσο πια βελτιστοποίηση χρειάζεται; δεν μπορεί να σηκώσει ούτε το gingerbread ένα 2πύρηνο με 512 mb ram??? Μου κάνει εντύπωση.... ΥΓ: ποιόν θεωρείτε ελαφρύτερο launcher?? (σε σχέση με τον στοκ!) 512mb που παει και για την γραφικων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Ναι, άλλα αυτό δουλεύει δυναμικά φαντάζομαι..... όταν σερφαρεις θα σου τρώει η κάρτα γραφικών λιγότερη ποσότητα μνήμης από ότι όταν πχ τρέχεις ένα βαρύ παιχνίδι..... Εδώ το κινητό κάθε τόσο σέρνεται μόνο στα μενού και στις σελίδες των εφαρμογών..... λες και ανανεώνει κάτι 'η διαβάζει o σκληρός δίσκος :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 παιδιά υπάρχει κανένα app με το οποίο όταν απομακρύνετε το τηλέφωνο απο το BT και ξεσυνδέεται, το τηλέφωνο να σε ειδοποιεί με κάποιον ήχο κτλ? το έχω συνέχεια συνδεδεμένο με το BT και καμιά φορά ξεχνιέμαι και βγαίνω απο το αμάξι χωρίς να πάρω το τηλέφωνο μαζί μου! Άσε που κάτι τέτοιο είναι ότι πρέπει για την περίπτωση που πάνε να στο βουτήξουν ή το ξεχάσεις κάπου! Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Ναι, άλλα αυτό δουλεύει δυναμικά φαντάζομαι..... όταν σερφαρεις θα σου τρώει η κάρτα γραφικών λιγότερη ποσότητα μνήμης από ότι όταν πχ τρέχεις ένα βαρύ παιχνίδι..... Εδώ το κινητό κάθε τόσο σέρνεται μόνο στα μενού και στις σελίδες των εφαρμογών..... λες και ανανεώνει κάτι 'η διαβάζει o σκληρός δίσκος :-P Το ίδιο σπαστικά σερνόταν και μένα με όλες μα όλες της μαμά Rom, και από τότε (εδώ και 2 μήνες) που πέρασε σε Custom Rom (cm7kang-O2) τρέχει απροβλημάτιστα με 1000. Την καινούργια μαμά Rom που υπάρχει V20S ούτε που το σκέφτομαι να την περάσω..!!!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 την v20s την έχει περάσει κάποιος λεει κάτι ; με το gps πως πάει : το ρωτάω γιατί σκέφτομαι να γυρίσω σε μαμά rom μέχρι να πάρω άλλο τηλ γιατί με όλες τις custom έχω πρόβλημα όταν απαντάω στις κλήσεις με πάει πάντα στην ανοιχτή ακρόαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicmixball Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 (edited) Την εχω βαλει εδω και 2 εβδομαδες περιπου . To gps δεν το εχω δοκιμασει να πω την αληθεια. Εχω το go launcher και βλεπω οτι κανει κατι κολπα οταν ανοιγει η συσκευη για πρωτη φορα αλλα και αρκετες φορες μετα απο ανοιγμα του wifi. Πχ κολλαει και δεν μπορεις να προχωρησεις στις οθονες δεξια αριστερα αλλα ουτε να μπεις στο μενου για καμποση ωρα και μετα ξαφνικα ξεκολλαει απο μονο του. Παγωνει και δεν μπορεις να κανεις τιποτα εκτος απο να πατησεις το σπιτακι και να μπεις στις τελευταιες εφαρμογες. Η εντυπωση που μου αφηνει ειναι σαν να διαβαζει κατι και να καθυστερει. Οπως στα pc που διαβαζει για ωρα τον σκληρο και δεν ανταποκρινεται. Απο καταναλωση cpu δεν βλεπω κατι περιεργο. Αναφερω το go launcher γιατι ισως το κανει μονο σε αυτον. Ξεκολλαει μετα απο λιγο και δεν εχει κανενα αλλο προβλημα . Ισως εαν εκανα μια επαναφορα στις εργοστασιακες και ξαναπερναγα τα παντα να λυνοταν το προβλημα. Θα το κανω μια απο αυτες τις μερες και θα επανελθω με νεωτερα. Edited July 21, 2012 by magicmixball Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 ελεγα να παω σε razr για το ics και καλο desktop mode αλλα η cyanogen team θα φερει συντομα ics nightly http://download.cyanogenmod.com/?device=p990&type=nightly λετε να εχει hw acceleration; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 απο οτι βλεπω ειναι μουφα και η 20s οποτε δεν και το ωραιο ειναι οτι πολλες εταιριες ηδη περνανε τα κινητα τους σε jely bean και εμεις ειμαστε ακομα με gb και αυτη μουφα μακρια λοιπον πλεον απο LG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Κάποια custom rom της προκοπής ρε παιδιά με υποστήριξη 3g βίντεο κλήσης ξέρετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Nightly και Release Candicate τι διαφορα έχουν με την stable ? Του temasek που λενε πολλοι απο εδω τι διαφορετικο εχει ? Custom roms διαφορες ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 ελεγα να παω σε razr για το ics και καλο desktop mode αλλα η cyanogen team θα φερει συντομα ics nightly http://download.cyanogenmod.com/?device=p990&type=nightly λετε να εχει hw acceleration; Καλα θα ηταν,αλλα αν δεις τις συσκευες για τις οποιες θα επελθει το cm9 release,δεν ειναι το 2χ μεσα... Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Καλα θα ηταν,αλλα αν δεις τις συσκευες για τις οποιες θα επελθει το cm9 release,δεν ειναι το 2χ μεσα... Εχει βγεί η cm9 για το δικό μας, αλλά με ένα βουνό hacks ώστε να μπορέσει να δουλέψει, χωρίς HA. Αν δεν βγάλει η LG το δικό της ICS έστω και Leaked για να πάρουν τους drivers, δεν πρόκειται να δούμε πλήρη και 100% λειτουργική ICS. Αλλά μεγάλη διαφορά μην περιμένετε από την ICS. Και η CM μπορεί να παρατήσει το CM9 για χάρη του CM10 (JB) που είναι σαφώς καλύτερο. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Όντως κρίμα...και εγώ μετά από αρκετούς μήνες που έχω το 2Χ, λέω χίλια μπράβο στην LG για το hardware και την τιμολογιακή πολιτική και χίλια αι σιχτίρ για τo software, την υποστήριξη και τα updates.... Δεν είναι δυνατόν ένα από τα δυνατότερα κινητά ακόμα και σήμερα να το βάζεις δίπλα σε ένα μονοπύρηνο (π.χ. Galaxy) και να έχει σαφώς χειρότερη εμπειρία χρήστη στα πιο απλά πράγματα...:( Από την άλλη όμως στη σχέση τιμής/απόδοσης απλά δεν παίζεται... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 για τους λογους που αναφερεις και μονο δεν μπορεις να πεις χιλια μπραβο στην lg για κανενα λογω και το λεω εχοντας το τηλ 1 χρονο και κατι εχω βαλει και cm9 και cm7 ολες καλυτερες απο την μαμα Rom αυτο για το φιλο που ρωταει για custom rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Παίδες, για όσους ενδιαφέρονται για launcher, έχω δοκιμάσει αρκετούς (εκτός από Laucher PRO και ADW) και στην ουσία η κατάσταση πήγαινε αργα η γρήγορα χειρότερα.... (σε στοκ V20Q απλά λίγο πειραγμένα memory limits) Από εχθές το απόγευμα δοκίμασα τον 360 Launcher https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qihoo360.launcher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5xaWhvbzM2MC5sYXVuY2hlciJd μέχρι τώρα είμαι σχεδόν 100% ικανοποιημένος... είναι από xda developer, τον προτείνω ανεπιφύλακτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Aυτο που με πειραζει τοσο ειναι οτι βλεπω δεκάδες άτομα που έχουν πληρώσει τη συσκευή να προσπαθούν να την εξελίξουν ΤΣΑΜΠΑ και χαροποιώντας πολύ κόσμο και ο ιδιος ο κατασκευαστης να εχει τα παντα γραμμενα ,πελατες,εθελοντες το ιδιο το προϊόν η κάθε lg και ο προμηθευτής της nvidia, δηλαδή τι τους αξίζει τώρα σε αυτούς;To gps στη v20s αργει να κλειδώσει παρα πολυ,δε το μέτρησα γιατι βαρέθηκα να περιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 (edited) Ανέβασα ενα video στο YouTube να δειτε πως τρεχει το LG P990 2X με την cm7kang-O2x-128 & Kernel την 1206081051-ETaNa_OC-3.0.y έτσι τρέχει 2 μήνες τώρα χωρείς προβλήματα..!!!! Σας δείχνω και σε Photo τα πλήρεις στοιχεία του τηλεφώνου..!!;) Video Photo http://s7.directupload.net/images/120723/hjbhyw25.png http://s14.directupload.net/images/120723/2fhpdm55.png http://s7.directupload.net/images/120723/a7m6xkdk.png Edited July 23, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Εχει βγεί η cm9 για το δικό μας, αλλά με ένα βουνό hacks ώστε να μπορέσει να δουλέψει, χωρίς HA. Αν δεν βγάλει η LG το δικό της ICS έστω και Leaked για να πάρουν τους drivers, δεν πρόκειται να δούμε πλήρη και 100% λειτουργική ICS. Αλλά μεγάλη διαφορά μην περιμένετε από την ICS. Και η CM μπορεί να παρατήσει το CM9 για χάρη του CM10 (JB) που είναι σαφώς καλύτερο. Εννοουσα επισημη cm9,αυτες τις φορεσα κι εγω για κανα 3μηνο,βαρεθηκα τα bugs,κ πηγα σε cm7 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Ανέβασα ενα video στο YouTube να δειτε πως τρεχει το LG P990 2X με την cm7kang-O2x-128 & Kernel την 1206081051-ETaNa_OC-3.0.y έτσι τρέχει 2 μήνες τώρα χωρείς προβλήματα..!!!! Σας δείχνω και σε Photo τα πλήρεις στοιχεία του τηλεφώνου..!!;) μπράβο φίλε! χρήσιμο για μένα που δεν μπήκα ακόμα στις custom :) υπάρχει κάτι που δεν λειτουργεί; (κάμερα, ραδιόφωνο, όλα οκ? ) ΥΓ: περιττό να πω ότι με τρώει να αρχίσω το πείραγμα, έτσι; :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Εννοουσα επισημη cm9,αυτες τις φορεσα κι εγω για κανα 3μηνο,βαρεθηκα τα bugs,κ πηγα σε cm7 Επίσημη CM9 δεν θα βγεί μέχρι να βγάλει η LG την ICS. Μέχρι τότε CM7 ή προβληματική CM9. Ή αλλάζεις συσκευή (όπως έκανα εγώ!) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 μπράβο φίλε! χρήσιμο για μένα που δεν μπήκα ακόμα στις custom :) υπάρχει κάτι που δεν λειτουργεί; (κάμερα, ραδιόφωνο, όλα οκ? ) ΥΓ: περιττό να πω ότι με τρώει να αρχίσω το πείραγμα, έτσι; :P Όλα δουλεύουν ο.κ. πέρνα την να ησυχάσεις. Έχω 2 μήνες να ασχοληθώ με Rom (βάλε βγάλε) και πράγματι έχω ένα τηλέφωνο έτσι όπως έπρεπε να έχω. Δεν ασχολούμαι καθόλου με αναβαθμίσεις της LG (βλεπε v20l - v20r):wacko: μιας που αυτή μας κοροϊδεύει..!!!:( Απορώ με την LG ? Γιατί δεν έρχεται σε επαφή με το παλικάρι που έστησε την cm7 να των πάρει να της στήσει της αναβαθμίσει, μιας που με αυτούς που έχει δεν μπορούν..!!!!:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts