batman_13 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 τελικά πέρασα cm9 που δεν έκατσε καθόλου καλά και μετά δοκίμασα και την nova η οποία έχανε κλήσεις και πακετώθηκα. Εμένα πάντως δεν χάνει τίποτα,μια χαρά έκατσε,κ την έχω ένα μήνα.Σε σχέση με την στοκ είναι πολύ πιο γρήγορο,χωρίς λαγκ κ με όλα διαθέσιμα κανονικά(εκτός πάντα από ράδιο,βίντεο) Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Εμένα πάντως δεν χάνει τίποτα,μια χαρά έκατσε,κ την έχω ένα μήνα.Σε σχέση με την στοκ είναι πολύ πιο γρήγορο,χωρίς λαγκ κ με όλα διαθέσιμα κανονικά(εκτός πάντα από ράδιο,βίντεο) Γι΄ αυτό λέω φαντάσματα, σε μένα δεν έκατσε καθόλου καλά και πολλές φορές η κάμερα για απλή φωτό δεν ανταποκρινόταν. Έπρεπε να κάνω επαννεκίνηση για να δουλέψει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 (edited) Μπορει καποιος να μου στειλει το λινκ του kernel του spica για stock rom??Δεν μπορω να το βρω.. edti..Το βρηκα.Αυτος δεν ειναι HP 2x Xtreme Final SR3R2 ??? Edited May 10, 2012 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Μπορει καποιος να μου στειλει το λινκ του kernel του spica για stock rom??Δεν μπορω να το βρω.. edti..Το βρηκα.Αυτος δεν ειναι HP 2x Xtreme Final SR3R2 ??? ναι 10χαρακτηρες Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 (edited) Για την κάρτα λογικά δεν θέλει τίποτα. Για την ηχογράφηση δεν κατάλαβα τι εννοείς. Πώς κάνεις ηχογράφηση; με το μικρόφωνο; (αν ναι τι περίμενες από ένα μικρόφωνο κινητού; ) Δεν περιμενα πολλα σιγουρα , αλλα ηχογραφω απο το ραδιο του σπιτιου σε μια μετρια ενταση και δεν ακουγεται σχεδον καθολου το τραγουδι , αλλα πολυ δυνατα παρασιτα (θορυβος) και στο βαθος το τραγουδι ελαχιστα ... Δεν μπορει να ναι ετσι λογικα ... πρεπει να χει προβλημα ... ---- Για να περασω ταινιες και μουσικη και να φαινονται οπως φαινοντουσαν με την εσωτερικη καρτα στο αλμπουμ και στην μουσικη , πρεπει να φτιαξω στην εξωτερικη φακελο με ιδιο ονομα που εχει στην εσωτερικη ? Edited May 10, 2012 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Δεν περιμενα πολλα σιγουρα , αλλα ηχογραφω απο το ραδιο του σπιτιου σε μια μετρια ενταση και δεν ακουγεται σχεδον καθολου το τραγουδι , αλλα πολυ δυνατα παρασιτα (θορυβος) και στο βαθος το τραγουδι ελαχιστα ... Δεν μπορει να ναι ετσι λογικα ... πρεπει να χει προβλημα ... ---- Για να περασω ταινιες και μουσικη και να φαινονται οπως φαινοντουσαν με την εσωτερικη καρτα στο αλμπουμ και στην μουσικη , πρεπει να φτιαξω στην εξωτερικη φακελο με ιδιο ονομα που εχει στην εσωτερικη ? Κάνε μια ηχογράφηση συνομιλίας σου για να δεις αν όντως έχει πρόβλημα. Το μικρόφωνο είναι πολύ μικρής εμβέλειας και ενισχυόμενο (όταν και όπου πρέπει), οπότε δεν είναι κατάλληλο για ηχογραφήσεις πέραν της φωνής... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 @dimpapa v20r μου κλειδωνει μπαμ μπαμ και μεσα απο το σπιτι(κοντα στο παραθυρο!).Στο εκανε παντα ή ξαφνικα? βασικα εχθες την εβαλα γτ μεχρι εχθες ειχα την miui την αγγλικη αλλα μου την εδωσε να το κανω οπως το πηρα και εσβησα τα παντα... αλλα και με προηγουμενες στοκ το ιδιο μου εκανε.. τωρα εκανα αυτο με τους δορυφορους της nokia και κλειδωνει μπαμ.. οχι πολυ μπαμ αλλα φαντασου πριν εκανε πανω απο 2 με 3 λεπτα... τωρα αν το βαλω στο παραθυρο κοντα καινει 20'' με 30'' την ιδια καθυστερηση με τους δορυφορους εχω κι εγω,τι εκανες με τους δορυφορους της νοκια που αναφερεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Καλησπερα εβαλα το CM7 του temasek και πηγαν ολα καλα. Εχω ενα προβλημα ομως δεν βλεπει την sd που ειχα mp3 και fotos. Πρεπει να κανω απο τις ρυθμισεις erase sd card? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Καλησπερα εβαλα το CM7 του temasek και πηγαν ολα καλα. Εχω ενα προβλημα ομως δεν βλεπει την sd που ειχα mp3 και fotos. Πρεπει να κανω απο τις ρυθμισεις erase sd card? H CM7 αλλάζει τα ονόματα εσωτερικής και εξωτερικής κάρτας. Η εσωτερική είναι η: /mnt/emmc/ Η εξωτερική η: /sdcard/ H _ExternalSD δεν υπάρχει (ή είναι κενή) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 (edited) H CM7 αλλάζει τα ονόματα εσωτερικής και εξωτερικής κάρτας. Η εσωτερική είναι η: /mnt/emmc/ Η εξωτερική η: /sdcard/ H _ExternalSD δεν υπάρχει (ή είναι κενή) Και τι πρεπει να κανω? Ευχαριστω Ακυρο το βρηκα. Edited May 11, 2012 by snakething Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x_ics_update_gets_pushed_back_to_q3-news-4233.php Ενταξει. :dash: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x_ics_update_gets_pushed_back_to_q3-news-4233.php Ενταξει. :dash: Άλλα λόγια, να αγαπιόμαστε...!!!:lol::lol::lol::lol: Το επόμενο τηλέφωνο ειναι σίγουρο πως δεν θα ειναι LG..!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Παιδια απο χτες που εβαλα την 7 CM Teamasek το κινητο τα σπαει κ επιτελους ειναι λαγκ φρεε... Καποιες ερωτησεις:πανω σε ποια ειναι σχεδιασμενη αυτη τ Τεαμασεκ v20q v20r??? Custom kernel προτεινετε να βαλω τι θα κερδισω απο αυτο? Μηπως καποιος μπορει να μου στειλει το λινκ για την στοκ καμερα του Kostaj_V. γιατι δεν μπορω να το βρω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Σε καμια.Ειναι η CM7 που φτιαχτηκε απο το μηδεν. Αν σε ενδιαφερει το overclocking βαλε custom kernel.Αν σε καλυπτει ετσι η CM7 σου προτεινω να ασχοληθεις αργοτερα με kernels. Για το λινκ τσεκαρε τα pms Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 (edited) Το zip για την καμερα που θες θα το βρεις στα downloads του temasek. sorry, αργησα... Edited May 12, 2012 by keras Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Ευχαριστω Αγγελε για το λινκ... ρε παιδια ολα δουλευουν ρολοι απο χτες που την εβαλα αλλα τωρα που δοκιμασα το GPS δεν κλειδωνει την τοποθεσια μου....γιατι? για να μπω σε recovery mode μου θυμιζετε ποια πληκτρα παταω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 την πρωτη φορα μπορει να σου αργησει λιγο το gps.Μετα ξαναδοκιμασε και θα πηγαινει σφαιρα(κανονικα) power και volume down.Αλλα στην cm7 δε χρειαζεται γιατι εχει επιλογη reboot στο μενου οταν πατησεις το power για να κλεισει(μη χαλας αδικα και το κουμπακι του power) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 την πρωτη φορα μπορει να σου αργησει λιγο το gps.Μετα ξαναδοκιμασε και θα πηγαινει σφαιρα(κανονικα) power και volume down.Αλλα στην cm7 δε χρειαζεται γιατι εχει επιλογη reboot στο μενου οταν πατησεις το power για να κλεισει(μη χαλας αδικα και το κουμπακι του power) Μηπως παιζει ρολο που πριν την cm7 με την stock ειχα θεμα και δεν λειτουργουσε το gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Μπα..! Με full wipe δεν τη περασες? Δοκιμασε να εχεις ενεργοποιημενα και τα data την πρωτη φορα Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Ναι με foul wipe το εκανα...καλα με wifi ανοιχτο εννοειτε πως δουλευει αλλα το θεμα ειναι να λειτουργει χωρις αυτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Με wifi ανοικτο προφανως δουλευει μονο το wifi.Εγω ελεγα για agps data μεσω της κινητης σου(αν εχεις καποιο προγραμμα...μη χρεωθεις κιολας...) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Με wifi ανοικτο προφανως δουλευει μονο το wifi.Εγω ελεγα για agps data μεσω της κινητης σου(αν εχεις καποιο προγραμμα...μη χρεωθεις κιολας...) Χωρις καθολου ιντερνετ δεν θα μπορει να συνδεετε γιατι δεν εχω καποιο προγραμμα και δεν θελω να χρεωνομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Κανονικα θα επρεπε.Για το agps αφου δεν εχεις προγραμμα αστο(βεβαια εννουσα για την πρωτη φορα...οχι για καθε φορα) Για βαλε κανα gps test απο play store και πες τι βρισκει??? Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 (edited) Κατεβασα τα GPS status κ Gps test με ανοιχτο wifi με βρηκαν αμεσως.... Εκανα reboot το κινητο με κλειστο το wifi τα ανοιγω και με βρισκουν μια χαρα και παλι χωρις καθολου ιντερνετ...:D Πως μπορω να σιγουρεψω πως καμια εφορμογη δεν θα μπορει να εχει προσβαση στο Ιντερνετ δηλαδη τι θα πρεπει να κλεισω στις ρυθμισεις?:rolleyes: EDIT: Το Google Maps για να λειτουργήσει χρειαζεται απαραιτητα ΙΝτερνετ? Edited May 12, 2012 by sokinsohim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Ωραια.Αν εχεις κλειστο το wifi και τα data τοτε δε μπορει να μπει καμια εφαρμογη στο ιντερνετ. Για τα data δε θυμαμαι ακριβως τη διαδρομη μεσα στις ρυθμισεις αλλα ειναι καπου μεσα στο ασυρματα δικτυα ->δικτυα κινητης-> δεδομενα κατι....(η μνημη μου δεν ειναι καλη και δεν το εχω πια το τηλ οποτε....sorry). Χρειαζεται ιντερνετ για να φορτωνει τους χαρτες αλλα υπαρχει και τροπος που cashaρει τους χαρτες μιας περιοχης στην sd μεσω wifi ωστε να μπορεις να τους χρησιμοποιησεις αργοτερα χωρις internet.Για περισοτερα δες εδω Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts