Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

παιδια lg optimus 2x

στα 220!!!δεν το εχουν ανεβασει στο skroutz απ οτι ειδα!!!

μεταχειρισμενο στο δινω και εγω τοσο (που λεει ο λογος) δεν το πουλαω :chair: :chair:

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά.

Χτες αλλάξα στο σπίτι ένα router και ενώ λειτουργεί κανονικά το wifi και έχουν internet όλα τα pc στο σπίτι, δοκίμασα να συνδεθώ με το κινητό στο wifi αλλά τζίφος, προσπαθεί να συνδεθεί και μετά σταματάει. Το κινητό παλιά συνδεόταν κανονικά σε wifi .

Καμιά ιδέα ...?

φανταζομαι οτι εχεις δοκιμασει να κανεις forget το ηδη αποθηκευμενο δικτυο στο μενου του κινητου ετσι?? Επισης μηπως χρειαζεται καποια ρυθμιση απο το ρουτερ?? Δοκιμασες να συνδεσεις κιαλλα κινητα??

Μετά από 6 μήνες που έχω το κινητό βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο να ασχοληθώ μαζί του. Είναι froyo 2.2.2 (μην βαράτε δεν ειχα καθόλου χρόνο!!!:p ) V10c , και θα ήθελα την συμβουλή σας πώς να ξεκινήσω. Να κάνω την αναβάθμιση σε 2.3.4 από το site και μετά root με superoneclick όπως λέει ο οδηγός; (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529) Πώς μπορώ να κάνω backup με Titanium όπως είμαι τώρα; Ή να βάλω κάποια custom κατευθείαν;
Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE

Καλησπέρα παιδιά.

Χτες αλλάξα στο σπίτι ένα router και ενώ λειτουργεί κανονικά το wifi και έχουν internet όλα τα pc στο σπίτι, δοκίμασα να συνδεθώ με το κινητό στο wifi αλλά τζίφος, προσπαθεί να συνδεθεί και μετά σταματάει. Το κινητό παλιά συνδεόταν κανονικά σε wifi .

Καμιά ιδέα ...?

Δοκίμασε να αλλάξεις το κανάλι που εκπέμπει ο ρούτερ και βάλε κάποιο πιο χαμηλά.

Τώρα πρέπει να έχεις λογικά το 13 το οποίο δεν το βλέπει το τηλέφωνο αλλά τα pc το βλέπουν.

Μετά από 6 μήνες που έχω το κινητό βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο να ασχοληθώ μαζί του. Είναι froyo 2.2.2 (μην βαράτε δεν ειχα καθόλου χρόνο!!!:p ) V10c , και θα ήθελα την συμβουλή σας πώς να ξεκινήσω. Να κάνω την αναβάθμιση σε 2.3.4 από το site και μετά root με superoneclick όπως λέει ο οδηγός; (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529) Πώς μπορώ να κάνω backup με Titanium όπως είμαι τώρα; Ή να βάλω κάποια custom κατευθείαν;

Καταρχήν πρέπει να είσαι ο ποιο πολυάσχολος Ελληνας, μετά των Παπαδημο, (πρωθυπουργός της ''χώρας μας'' για όσους δεν των ξέρουν, και σωστά δεν των ξέρουν γιατί ειναι ο μόνος πρωθυπουργός Δημοκρατικής χώρας που δεν των έχει εκλέξει ο λαός..!) στα δικά μας τώρα.... οι παραπάνω ερωτήσεις για να σου απαντηθούν πρέπει να ρίξεις διάβασμα, και το λέω αυτό γιατί ότι και να σου απαντήσουμε σίγουρα θα σου γεννιούνται και άλλα ερωτήματα. Το μόνο σίγουρα που θα έκανα εγώ, ειναι να πάρω μέσω site της LG την αναβάθμιση γιατί έτσι δεν πειράζετε κανένα αρχείο. Το Root αργά η γρήγορα θα το κάνεις (superoneclick). Να το κάνει μετά την αναβάθμιση..!!!

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Καταρχήν πρέπει να είσαι ο ποιο πολυάσχολος Ελληνας, μετά των Παπαδημο, (πρωθυπουργός της ''χώρας μας'' για όσους δεν των ξέρουν, και σωστά δεν των ξέρουν γιατί ειναι ο μόνος πρωθυπουργός Δημοκρατικής χώρας που δεν των έχει εκλέξει ο λαός..!) στα δικά μας τώρα.... οι παραπάνω ερωτήσεις για να σου απαντηθούν πρέπει να ρίξεις διάβασμα, και το λέω αυτό γιατί ότι και να σου απαντήσουμε σίγουρα θα σου γεννιούνται και άλλα ερωτήματα. Το μόνο σίγουρα που θα έκανα εγώ, ειναι να πάρω μέσω site της LG την αναβάθμιση γιατί έτσι δεν πειράζετε κανένα αρχείο. Το Root αργά η γρήγορα θα το κάνεις.Να το κάνει μετά την αναβάθμιση..!!!

Με προσβάλλεις γιατί έχω κάποιες βασικές διαφορές με τον εν λόγω κύριο με κυριότερες τις εξής δύο: πρώτον αυτός προσπαθεί να με σώσει με το να με μ@μ@ει ενώ εγώ μ@μιέμαι από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί για να σώσω εμένα και την οικογένειά μου , και δεύτερον αυτός με μ@μ@ει και πληρώνεται (από πολλούς) ενώ εμένα με μ@μ@νε και δεν πληρώνομαι από πουθενά και για τίποτα!!!!!;)

Για το κινητό τώρα!!! Εχω διαβάσει τους τελευταιους τρεις μήνες το forum έχω σχηματισει αποψη απλά ήθελα και την γνώμη κάποιων πιο έμπειρων!!! ευχαριστώ πάντως!!

Με προσβάλλεις γιατί έχω κάποιες βασικές διαφορές με τον εν λόγω κύριο με κυριότερες τις εξής δύο: πρώτον αυτός προσπαθεί να με σώσει με το να με μ@μ@ει ενώ εγώ μ@μιέμαι από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί για να σώσω εμένα και την οικογένειά μου , και δεύτερον αυτός με μ@μ@ει και πληρώνεται (από πολλούς) ενώ εμένα με μ@μ@νε και δεν πληρώνομαι από πουθενά και για τίποτα!!!!!;)

Για το κινητό τώρα!!! Εχω διαβάσει τους τελευταιους τρεις μήνες το forum έχω σχηματισει αποψη απλά ήθελα και την γνώμη κάποιων πιο έμπειρων!!! ευχαριστώ πάντως!!

1.Για το ότι είσαι ένας από αυτούς που Μ@μ@ει ο Μ@Λ@ΚΟΠΙΤΟΥΡΑ, δύστυχος δεν είσαι μόνος..!!! 2. δεν είχα ούτε έχω κανέναν λόγω να σε προσβάλω, γιατί αν ήσουν σαν αυτόν απλά δεν θα γράφαμε ο ένας στον άλλων αυτήν την ώρα, μάλλον με την TROIA θα μίλαγες.:lol: και 3. Πάρε γνώμες όσες θέλεις, αλλά η απόφαση για Rom πάλη σε σένα θα πέσει, μιας που αν βάλεις πέραν της μαμάς θα μπεις στο τριπακι να δοκιμάζεις την μια μετα την άλλη..!!! ;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

1.Για το ότι είσαι ένας από αυτούς που Μ@μ@ει ο Μ@Λ@ΚΟΠΙΤΟΥΡΑ, δύστυχος δεν είσαι μόνος..!!! 2. δεν είχα ούτε έχω κανέναν λόγω να σε προσβάλω, γιατί αν ήσουν σαν αυτόν απλά δεν θα γράφαμε ο ένας στον άλλων αυτήν την ώρα, μάλλον με την TROIA θα μίλαγες.:lol: και 3. Πάρε γνώμες όσες θέλεις, αλλά η απόφαση για Rom πάλη σε σένα θα πέσει, μιας που αν βάλεις πέραν της μαμάς θα μπεις στο τριπακι να δοκιμάζεις την μια μετα την άλλη..!!! ;)

Εννοείται οτι κάνω πλάκα με την κατάντια μας ετσι!!!!!!!:lol:

Δε ξέρω τι γίνετε με το reset αλλά σε μένα αφού έκανα reset το gps κλειδώνει πιο γρήγορα με 2.2.2
Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

μηπως πρεπει να ανοιξει νεος συνδεσμος για αυτο το τοπικ χωρις παρεξηγηση παιδια του my phone ?γιατι ειδα οτι σε αλλα τοπικ μετα τα 5000 μηνυματα ανοιγουν νεο ετσι απο περιεργεια ρωταω . 4 μερες το εχω το χ2 εβαλα και την 2.3.4 ειναι εργαλειο καλο!με δυνατοτητες ! αλλα η μπαταρια κραταει 1 μερα με το ζορι απο οτι εχω καταλαβει τρωει αρκετα κολληματα και σε σημειο να χρειαζεσαι να βγαλεις και την μπαταρια αλλα και απλα κολληματα ! επισης δε το εχω φλασαρει αν και το σκεφτομαι ουτε ρομ εχω αλλαξει δε ξερω πως! αλλα και απο οτι ειδα δεν βοηθαει και πολυ στο να μην κολλαει το κινητο... οποτε γιατι να το κανω? οταν παιζω divx χωρις να εχω βαλει προγραμμα μου τα παιζει τους υποτιτλους κινεζικα το κανω σωστα αλλα δεν! το gps δε ξερω πως να βρω ενα αυθεντικο καλο να δουλευει... νιωθω τοσο ασχετος με αυτο το κινητο.. το android τα σπαει ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας :)

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

μηπως πρεπει να ανοιξει νεος συνδεσμος για αυτο το τοπικ χωρις παρεξηγηση παιδια του my phone ?γιατι ειδα οτι σε αλλα τοπικ μετα τα 5000 μηνυματα ανοιγουν νεο ετσι απο περιεργεια ρωταω . 4 μερες το εχω το χ2 εβαλα και την 2.3.4 ειναι εργαλειο καλο!με δυνατοτητες ! αλλα η μπαταρια κραταει 1 μερα με το ζορι απο οτι εχω καταλαβει τρωει αρκετα κολληματα και σε σημειο να χρειαζεσαι να βγαλεις και την μπαταρια αλλα και απλα κολληματα ! επισης δε το εχω φλασαρει αν και το σκεφτομαι ουτε ρομ εχω αλλαξει δε ξερω πως! αλλα και απο οτι ειδα δεν βοηθαει και πολυ στο να μην κολλαει το κινητο... οποτε γιατι να το κανω? οταν παιζω divx χωρις να εχω βαλει προγραμμα μου τα παιζει τους υποτιτλους κινεζικα το κανω σωστα αλλα δεν! το gps δε ξερω πως να βρω ενα αυθεντικο καλο να δουλευει... νιωθω τοσο ασχετος με αυτο το κινητο.. το android τα σπαει ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας :)

Σε εχασα λιγο...!Καλυτερα να ξεχωριζεις τις ερωτησεις σου ωστε να τις απανταμε με σειρα.

Γενικες απαντησεις:

-Η μπαταρια με σκισιμο μια μερα τη βγαζει και με νορμαλ χρηση εγω φτανω το 48ωρο ευκολα(με CM7)

-Για να βαλεις custom rom πρωτα root απο εδω και μετα διαβασε εδω και εδω

-Δεν ειναι φυσιολογικο να κολλαει ετσι το κινητο σου.Εμενα δε κολλαει και δε χρειαζεται να βγαζεις τη μπαταρια με τη custom που εχω.Την official 2.3.4 δε την εχω βαλει ποτε οποτε δεν εχω αποψη...!

-Θα σου προτεινα τους υποτιτλους να τους σωσεις σε unicode κωδικοποιηση και μαλλον θα εισαι οκ.(εγω χρησιμοποιω mx player)

-Για gps το sygic δουλευει πολυ καλα.

Παιδια θελω να αγορασω το 2Χ πιο λετε να επιλεξω απο τα skroutzομαγαζα?Πιο θεωρειτε πιο αξιοπιστω?

Επισεις με την εγγυηση τι παιζει?Ισχυει οπως στα Samsung πως αν υπαρχει Ευρωπαικη εγγυηση καλυπτεσαι κανονικα και εδω?

Παρτο απτο birdphone αν εχει ολα τα χρωματα! με κλειστα τα ματια.... agelkap σευχαριστω πολυ οταν ξεκινησω νατα κανω θα σου στειλω και πμ ( δε σε απειλω χα χα )

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

http://www.skroutz.gr/m/329/Kinitomania

τσεκαρε το, καλο φαινεται, βαλε και μια αντικαταβολη και εισαι μια χαρα :)

κι εγω απο εκει πηρα το δικο μου και ολα μια χαρα μεχρι στιγμης. Εκει πηρα και ενα νοκια της αδερφης μ επισης διοτι εχει καλες τιμες. Ειναι ομως παραεισαγωγης οτι πηρα, οποτε πιθανον και εσυ να παρεις παραεισαγωγης

Παραεισαγωγης ρε παιδια δηλαδη απο χωρα της ΕΕ kai μας καλυπτει η εγγυηση η πανευρωπαικη σωστα?

ή μηπως παραεισαγωγης απο πχ.Ασια εκει νομιζω δεν μας καλυπτει η LG Hellas ετσι δεν ειναι?

Της Birdphone απο που τα εισαγουν?

Της Kinitomania?

Τα φωτα σας!:confused:

http://www.tsantiri.gr/texnologia/android-jelly-bean-mesa-sto-2012.html

Αυτό άραγε πότε θα φτάσει στα κινητά μας...????

http://www.tsantiri.gr/texnologia/android-jelly-bean-mesa-sto-2012.html

Αυτό άραγε πότε θα φτάσει στα κινητά μας...????

Ποτε φυσικα. Επισημως, διαφορετικα θα βγει καποια custom ROM. Το θεμα ειναι να παρουμε στην ωρα μας το παγωτο, το ζελε δεν μας ενδιαφερει :)

Παραεισαγωγης ρε παιδια δηλαδη απο χωρα της ΕΕ kai μας καλυπτει η εγγυηση η πανευρωπαικη σωστα?

ή μηπως παραεισαγωγης απο πχ.Ασια εκει νομιζω δεν μας καλυπτει η LG Hellas ετσι δεν ειναι?

Της Birdphone απο που τα εισαγουν?

Της Kinitomania?

Τα φωτα σας!:confused:

καλημερα. το δικο μου, που αγορασα πριν λιγες μερες απο Birdphone, ειναι απο vodafone γερμανιας :)

nektaria και μενα απτο μπιρντ μου ειπαν οτι θα ειναι ευρωπαικο απο βοντ αλλα δεν εχει κατι της βονταφον μεσα δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχει κατι?

S10+ <3

Μίλησα με Bird και εγω και μου ειπαν πως ειναι εισαγωγής ευρωπαϊκό και η εγγύηση καλύπτετε απο την Procordia επίσημο αντιπρόσωπο LG.... Ισχύει?

Μαυρο ή Καφε τι λετε?

Το mobilehellas τι λεει?

Σε εχασα λιγο...!Καλυτερα να ξεχωριζεις τις ερωτησεις σου ωστε να τις απανταμε με σειρα.

Γενικες απαντησεις:

-Η μπαταρια με σκισιμο μια μερα τη βγαζει και με νορμαλ χρηση εγω φτανω το 48ωρο ευκολα(με CM7)

-Για να βαλεις custom rom πρωτα root απο εδω και μετα διαβασε εδω και εδω

-Δεν ειναι φυσιολογικο να κολλαει ετσι το κινητο σου.Εμενα δε κολλαει και δε χρειαζεται να βγαζεις τη μπαταρια με τη custom που εχω.Την official 2.3.4 δε την εχω βαλει ποτε οποτε δεν εχω αποψη...!

-Θα σου προτεινα τους υποτιτλους να τους σωσεις σε unicode κωδικοποιηση και μαλλον θα εισαι οκ.(εγω χρησιμοποιω mx player)

-Για gps το sygic δουλευει πολυ καλα.

καταρχας σευχαριστω και παλι για τις απαντησεις! εβαλα το sygic μου λεει οτι ληγει σε 7 μερες τι μπορω νατο κανω για να το εχω μονιμα? πρεπει πρωτα να ρουταρω? θελω να κανω ρουτ οπως μου ειπες θα προσπαθησω να το κανω και ο θεος βοηθος! πες μου λιγο οτι και να αποθηκευσω πηγαινει στην καρτα του κινητου πως το αλλαζω αυτο? επισης ενω ειπαν οτι εχει 8 gb εσωτερικη βλεπω οτι λεει διαθεσιμη 5 gb εσωτερικη γιατι τοσο λιγο? για να κανω ρουτ πρεπει να πατησω ναμην υπαρχει καμια καρτα μνημης στο τηλεφωνο?

S10+ <3

φανταζομαι οτι εχεις δοκιμασει να κανεις forget το ηδη αποθηκευμενο δικτυο στο μενου του κινητου ετσι?? Επισης μηπως χρειαζεται καποια ρυθμιση απο το ρουτερ?? Δοκιμασες να συνδεσεις κιαλλα κινητα??

Το έφτιαξα το πρόβλημα, είχε θέμα το router!

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)