Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

εχω το kang του temasek #58 και το kernel του vadonka #96 και διαβασα πριν ενα ποστ που ελεγε για το hack της καμερας και επειδη δεν το ειχα ειπα να το βαλω λογω του οτι δεν μπορουσα να τραβηξω βιντεο γιατι δεν εδειχνε τιποτα στην εγαρμοφη οταν το γυριζα στο βιντεο(δεν πολυασχολιομουν κιολας).μετα την εγκατασταση ομως αυτου του hack εχω προβλημα ασταθειας και στη φωτογραφια αλλα και στο βιντεο,δηλαδη κολανε και δεν ανταποκρινονται τα κουμπια και δειχνει μαυρο.υπαρχει καποια λυση ή ειναι φυσιολογικο?

Αν διαβάσεις στο xda ο kernel με το ramhack 96 δεν παίζει με την κάμερα. Βάλε το 32 και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Αν και σε μένα ο kernel του vadonka μου δίνει κάθε 2 μέρες και ένα BSOD.

μηπως εχουμε και καποιο apk για στοκ rom 2.3.4 rooted ωστε να τραβαει βιντεο 1080 στα 30fps χωρις drop framing?

Υπάρχει, γιατί αυτό για CM είναι από port από το hack για stock. Αλλά δεν ξέρω που είναι γιατί δεν έχω βάλει stock εδώ και μήνες.

ok ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μάλλον θα μείνω εδώ που είμαι για να μην μπλέκω με ιστορίες

Οπως σου γράψανε πιο πάνω είναι θέμα απόφασης. Δεκτό βέβαια αν δεν θέλεις να σκαλίσεις παραπάνω το κινητό. Αλλά αν νιώθεις έτοιμος να το κάνεις δεν θα μετανιώσεις!

Οπως έχω ξαναπεί είμαι με το kang του Temasek και για kernel προτιμώ το ironkrnl που μου είναι ο πιο σταθερός από όλους τους custom (ανεβαίνει και μέχρι το 1.5 GHz που το αντέχει το κινητό μου). Αλλά kernel αλλάζω κατά καιρούς.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να αντικαταστίσουμε τις εφαρμογές που αντιστοιχούν στα 4 βασικά κουμπιά (τηλεφωνο - επαφές-μηνυματα - εφαρμογές ) με άλλες εφαρμογες ? Πχ θέλω αντί για τον μαμίσιο dialer να βγάζει κάτω το contapps και το facebook . Από το πρωί το ψάχνω και δεν το βρίσκω ....!!!!:O

http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif

Where are you going Karamitro ??

ειμαι στην 2.3.4 oficial εχο ενα προβλημα με της επαφες μερικα γραματα μου τα βγαζει σαν συμβολα..πως φτιαχνει αυτο?

Προσπαθώ απ τον οδηγό για νέους χρήστες του agekalp να κατεβάσω τη baseband για το κινητό και μόλις πατάω download μου γράφει server not found.

Υπάρχει κάποιο άλλο link? Τι μπορώ να κάνω?

Προσπαθώ απ τον οδηγό για νέους χρήστες του agekalp να κατεβάσω τη baseband για το κινητό και μόλις πατάω download μου γράφει server not found.

Υπάρχει κάποιο άλλο link? Τι μπορώ να κάνω?

Μπορείς να τα κατεβάσεις από εδώ

Αλέξανδρος,

Μπορείς να τα κατεβάσεις από εδώ

Ευχαριστώ κατ αρχήν tsagli.

Τώρα έχω την v20l. Ποια απ όλες αυτές πρέπει να κατεβάσω? Την v20l πάλι ή την v20m που λογικά είναι νεότερη?

Edited by QQTilt

Ρε παιδια η μπαταρια σαν να τελειωνει λιγο γρηγορα ...κανα 5ωρο το πολυ 7ωρο μου κραταει.

Δεν ειναι φυσιολογικο σιγουρα .

Δες τι αλλαξες απο τοτε που στο κανει αυτο . Λογικα καποια εφαρμογη τρωει πολυ .

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Δεν ειναι φυσιολογικο σιγουρα .

Δες τι αλλαξες απο τοτε που στο κανει αυτο . Λογικα καποια εφαρμογη τρωει πολυ .

Μολις του εκανα wipe,οποτε δεν εχει τιποτα τωρα μεσα. Θα το δω απο αυριο το πρωι πως θα παει.

Ευχαριστώ κατ αρχήν tsagli.

Τώρα έχω την v20l. Ποια απ όλες αυτές πρέπει να κατεβάσω? Την v20l πάλι ή την v20m που λογικά είναι νεότερη?

Οτι δουλέψει για σένα! Εγώ είμαι ακόμα στην v10d και αφού δεν έχω κανένα πρόβλημα δεν την αλλάζω!

Αλέξανδρος,

Απόψε βγήκε η πρώτη δοκιμαστική έκδοση CM9 (Ice cream sandwich) από τον Ricardo Cerqueira, aca aremcee, aca RC.

Είναι ακόμα ασταθής και δεν προτείνω σε κανένα να την χρησιμοποιήσει για καθημερινή χρήση, αλλά όποιος θέλει μπορεί να πάρει μία γεύση!

Link

Είναι unsupported οπότε μην αρχίσει κανείς να αναφέρει bugs, είναι πολλά ακόμα.

Αλέξανδρος,

παιδεςεχω παθει πλακα με την αυτονομια της μπαταριας. Ειχα στο παρελθον, samsun galaxy splua, motorola defy, htc wildfire, ideos x5, htc magic και το Ο2Χ ειναι μακραν το καλυτερο στο τομεα αυτο και με παραξεευει μιας και ειναι διπυρηνο...2.3.4 μανισια ρομ και ολα τελεια.

μια ερωτηση, unroot πλεον γινεται με το oneclick?

All it takes is a swipe...

Εφ όσον έχει βγει η v20m και εγώ είμαι με v20l, όταν βάζω το κινητό να ψάξει για νεότερες εκδόσεις, γιατί δεν βρίσκει την v20m να κάνει update?

Εφ όσον έχει βγει η v20m και εγώ είμαι με v20l, όταν βάζω το κινητό να ψάξει για νεότερες εκδόσεις, γιατί δεν βρίσκει την v20m να κάνει update?

Φιλε η 20Μ δεν είναι νέα έκδοση.Είναι για κινητά άλλων χωρών.

ειμαι στην 2.3.4 oficial εχο ενα προβλημα με της επαφες μερικα γραματα μου τα βγαζει σαν συμβολα..πως φτιαχνει αυτο?

Aλλαξε γραμματοσειρα.Settings->Display->Display Font Διαλεξε οποια γραμματοσειρα 8ες εκτος απο την DroidSans

προβλημα! στο κινητο περασα μια ταινια με ξεχωριστους υποτιτλους και παιζει κανονικα με mx video player. ολα καλα. οταν ομως συνδεω με το hdmi το κινητο με την τηλεοραση και βαζω την ταινια στην τηλεοραση δεν δειχνει τους υποτιτλους. ενω στο κινητο την ιδια στιγμη τους δειχνει κανονικα. αν ξερει καποιος τι φταει ας μου πει...

καλησπερα παιδια ελπιζω ναμη βγω οφ τοπικ τελειως! σκεφτομαι να αγορασω το χ2!! δυο ιντερνετ καταστηματα που ρωτησα μου ειπαν οτι το εχουν εισαγωγης στο ενα μου ειπαν οτι με αναβαθμιση δεν υπαρχει περιπτωση να χαθουν τα ελληνικα με αναβαθμιση γιατι το lg δε το παθαινει αυτο οπως τα νοκια... κ στο αλλο μου ειπαν οτι ναι μετα απο αναβαθμιση μπορει να γυρισει στα αγγλικα... τι ισχύει τελικα?

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

νομιζω αν ειναι ευρωπης και στα αγγλικα να γυρισει εχει μεσα ελληνικα .στο δικο μου που ειναι εισαγωγης απο μια απο τις παρακατω ΣΟΥΗΔΙΑ-ΔΑΝΙΑ-ΦΙΛΑΝΔΙΑ οταν κανω αναβαθμιση η flasaρισμα στην πρωτη εκκινηση ειναι στα αγγλικα και γυριζει μονο του σε ελληνικα.
XPERIA Z1

SORRY για την επαναληψη της ερωτησης αλλα μηπως ξέρει κανεις αν υπάρχει τρόπος να αντικαταστίσουμε τις εφαρμογές που αντιστοιχούν στα 4 βασικά κουμπιά (τηλεφωνο - επαφές-μηνυματα - εφαρμογές ) με άλλες εφαρμογες ? Πχ θέλω αντί για τον μαμίσιο dialer να βγάζει κάτω το contapps και το facebook . ξεχασα να αναφέρω ότι δεν εχω κανει root και εχω gingerbread εργοστασιο.. 2.3.4 ....:rolleyes:

http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif

Where are you going Karamitro ??

προβλημα! στο κινητο περασα μια ταινια με ξεχωριστους υποτιτλους και παιζει κανονικα με mx video player. ολα καλα. οταν ομως συνδεω με το hdmi το κινητο με την τηλεοραση και βαζω την ταινια στην τηλεοραση δεν δειχνει τους υποτιτλους. ενω στο κινητο την ιδια στιγμη τους δειχνει κανονικα. αν ξερει καποιος τι φταει ας μου πει...

Θελει software render

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα παιδιά,

βγήκε η 4.0.3 για το κινητό μας CM9

https://plus.google.com/115049428938715274412/posts/fiYKhoH6uJe

και google apps από εδώ, http://goo-inside.me/gapps/

ταχύτατο είναι και πάει μια χαρά για 1 μέρα που την έχω

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

δηλαδή φιλε τι είναι αυτό που το βρίσκουμε?

Από το MX Video Player πήγαινε στο Προτιμήσεις -> Αποκωδικοποιητής και επέλεξε το S/W Αποκωδικοποιητής

Edited by panospc

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)