Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Σε ευχαριστω που ασχοληθηκες.Ειναι το πληκτρολογιο της LG και την εφαρμογη τη λενε HIME.apk αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το πως τη γραφει στις ρυθμισεις...

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε ευχαριστω που ασχοληθηκες.Ειναι το πληκτρολογιο της LG και την εφαρμογη τη λενε HIME.apk αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το πως τη γραφει στις ρυθμισεις...

13 mb,το εχει ως πληκτρολογιο lg

Σας ευχαριστω..!

Δοκιμαζω το swiftkey x keyboard και ειναι πολυ καλο αλλα ειναι βαρυ.

Το Hime ->13 mb

To Htc-Ime ->12 mb

To swiftkey x->19 mb

Βεβαια οταν το εγκατεστησα και επαιζα με τις ρυθμισεις επιανε 40 mb και πανικοβληθηκα αλλα ηταν μαζι με τις "ρυθμισεις" μετα γυρισε στα 19...

Το LG 13MB

To Swiftkey 20MB (Το τσίμπησα αφού το δίνουν 10 λεπτά)

Edit: έπεσε στα 18 μετά από λίγο.....

Μου φαίνεται πάντως το δεύτερο πολύ πιο εύχρηστο (στην πρόβλεψη κειμένου) και ίσως αξίζει τα λίγα παραπάνω ΜΒ

Edited by Tsaglis

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Το LG 13MB

To Swiftkey 20MB (Το τσίμπησα αφού το δίνουν 10 λεπτά)

Edit: έπεσε στα 18 μετά από λίγο.....

Μου φαίνεται πάντως το δεύτερο πολύ πιο εύχρηστο (στην πρόβλεψη κειμένου) και ίσως αξίζει τα λίγα παραπάνω ΜΒ

Και εγω ετσι το τσιμπησα :p

Ειναι πολυ καλυτερο στη προβλεψη κειμενου και τα αξιζει τα mb.

Για μενα ομως το htc-ime εξακολουθει να ειναι το καλυτερο αλλα εχει ενα τεραστιο προβλημα δεν αποθηκευει νεες λεξεις στο λεξιλογιο(τις χανει σε καθε restart).

Θα ηθελα τη βοηθεια καποιου καλοθελητη...!Μπορει καποιος με στοκ ρομ να μου πει το hime ποση ram πιανει?

ρυθμισεις->εφαρμογες->υπηρεσιες που εκτελουνται->hime(νομιζω πως ετσι το γραφει και εκει)

Στο τέλος που γράφει τα Ram σου κάνει?

http://s7.directupload.net/images/111207/zop6oycm.png

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

mariodj στο υπηρεσές που εκτελούνται όπως μας δείχνεις παραπάνω τί είναι τα 247ΜΒ μετ. και 37ΜΒ δωρ. Έχει καμιά σχέση με την Avaliable Memory του Advanced Task Killer?

Απο πόση μνήμη και κάτω το κινητό αρχίζει τα κολλήματα?

Επίσης στο Χρήση μπαταρίας μου έχει το ON-Screen Phone να μου έχει καταναλώσει %μπαταρία, τί ειναι τούτο?

Η λιγότερη free memory με GB(120ΜΒ) σε σχέση με την froyo 2.2 10d(185ΜΒ)οφείλεται στο ότι η GB χρειάζεται παραπάνω μνήμη( με την ICS δλδ τί θα μείνει)?

mariodj στο υπηρεσές που εκτελούνται όπως μας δείχνεις παραπάνω τί είναι τα 247ΜΒ μετ. και 37ΜΒ δωρ. Έχει καμιά σχέση με την Avaliable Memory του Advanced Task Killer?

Απο πόση μνήμη και κάτω το κινητό αρχίζει τα κολλήματα?

Επίσης στο Χρήση μπαταρίας μου έχει το ON-Screen Phone να μου έχει καταναλώσει %μπαταρία, τί ειναι τούτο?

Η λιγότερη free memory με GB(120ΜΒ) σε σχέση με την froyo 2.2 10d(185ΜΒ)οφείλεται στο ότι η GB χρειάζεται παραπάνω μνήμη( με την ICS δλδ τί θα μείνει)?

To on screen phone είναι μια εφαρμογή για να βλέπεις στο PC την οθόνη του τηλεφώνου. Προσωπικά την έχω καταργήσει. (πρέπει να είσαι root για να το κάνεις)

Η GB έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης από την Froyo οπότε δεν είναι πρόβλημα. Το android κλείνει μόνο του τις εφαρμογές που δεν χρειάζεται, όταν ζητηθούν από κάποια άλλη. Αλλιώς τις κρατάει στη μνήμη για ταχύτερη εκτέλεσή τους.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Να κάνω μια ερώτηση τι είναι καλύτερο να κάνουμε και γιατί;

Διακοπή σε κάποιες εφαρμογές, ή απεγκατάσταση;

Για τις μανίσιες εννοώ.

Επίσης καλό θα ήταν να γραφτεί ένας κατάλογος με τις μανίσιες εφαρμογές ή διεργασίες που μπορούν να αφαιρεθούν χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία του τηλεφώνου.

Εχω περιπου 500 επαφες τις οποιες συγχρονιζω μεσω google χωρις κανενα απολυτως προβλημα. Aπο την στιγμη που εγκατεστησα το lg pc suite συγχρονιστηκαν και με αυτο οι και πλεον χωρις να γνωριζω γιατι εμφανιζονται 1000 επαφες γιατι απλα εμφανιζεται η καθεμια διπλη. Τι κανω για να το διορθωσω και γιατι εγινε αυτο?

Εχω περιπου 500 επαφες τις οποιες συγχρονιζω μεσω google χωρις κανενα απολυτως προβλημα. Aπο την στιγμη που εγκατεστησα το lg pc suite συγχρονιστηκαν και με αυτο οι και πλεον χωρις να γνωριζω γιατι εμφανιζονται 1000 επαφες γιατι απλα εμφανιζεται η καθεμια διπλη. Τι κανω για να το διορθωσω και γιατι εγινε αυτο?

Πας στο κατάλογο (επαφές) πατάς κάτω αριστερά τα τετραγωνάκια - περισσότερα - επιλογές προβολής - και εκεί τσέκαρε η όχι από που θέλεις να βλέπει της επαφές το τηλέφωνο, διάλεξε πάτα Εφαρμογή και είσαι ο.κ.

Παιδια εγω εχω ενα προβλημα με τις επαφες πολυ περιεργο.

Στη στηλη που εχει δεξια ειναι γρηγορη ευρεση σε γραμμα. Ενω λοιπον λειτουργει σωστα για τα ελληνικα γραμματα , οταν διαλεγω καποιο ξενο γραμμα με παει στο Α το ελληνικο. Εχει κανεις αντιστοιχο προβλημα?

edit λοιπονα αξιζει να αγορασετε το τελευταιο poweramp. Εχουν κανει εξαιρετικη δουλεια και για καποιο λογο πλεον τα μπασα δεν παραμορφωνουν, αλλα το τηλεφωνο εχει σωστο ηχο με γεματο μπασο και δυνατο ηχο . Εχει μια επιλογη limit που κανει ολη τη δουλεια και ανιχνευει ποτε παει να γινει παραμορφωση και την κοβει

Edited by dimzan

Γενικά με χαλάει το power amp , Δεν μιλάω για τις δυνατότητες του αλλά γενικά όλοι οι audio payers με την εμφάνιση που έχουν . Λες κ βγήκαν το 1999 είναι

Σαν το iPod δεν έχω δει κάτι παρόμοιο (Waiting for google music!)

Edited by jedimastermaniac
Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

Γενικά με χαλάει το power amp , Δεν μιλάω για τις δυνατότητες του αλλά γενικά όλοι οι audio payers με την εμφάνιση που έχουν . Λες κ βγήκαν το 1999 είναι

Γουστα ειναι αυτα, δες ομως το τελευταιο poweramp εστω και σε demo. Πολυ ευχρηστο , σε βγαζει στις λιστες με τη μια, αλλα πραγματικα δινει επιτελους σωστο ηχο σε αυτο το τηλεφωνο.

Για την εμφανιση εχει 2-3 σκινς (που μοιαζουν αρκετα μεταξυ τους). Πιστευω αργα η γρηγορα θα βγουν κι αλλα

Γουστα ειναι αυτά.... εγώ πάντως το Power Amp το αγόρασα..!!

Edited by mariodj

πως μπορώ να βάλω μια εικόνα ή cd cover σε κάθε τραγούδι??:confused:

Μέσα στο folder που έχεις τα κομμάτια θα βάλεις ένα jpeg που θα έχει το ίδιο όνομα με το folder ή album που έχεις φτιάξει

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Μέσα στο folder που έχεις τα κομμάτια θα βάλεις ένα jpeg που θα έχει το ίδιο όνομα με το folder ή album που έχεις φτιάξει

αν τα τραγουδια που ακους ειναι ψιλογνωστα μπορει να ψαξει απο μονο του το προγραμμα στο ιντερνετ για album art.

Εγω εκανα ενα περασμα στα τραγουδια με ανοιχτο το wifi και στα περισσοτερα βρηκε σωστη εικονα.

Εχω προβλημα ομως με τους ελληνικους χαρακτηρες. Εχει κανεις αλλος? μου τα βγαζει κινεζικα

Καλησπέρα παιδιά,

Μόλις πήρα και εγώ το κινητάκι, 1η εντύπωση παντόφλα είναι τεράστιο, θα το συνηθίσω ελπίζω.

Πολύ γρήγορο με την 2.2 το έκανα root και τώρα του βάζω CM7 nightly.

Ποια θεωρείτε καλύτερη εσείς; Ποιο kernels είναι καλύτερο; Επίσης κάτι fixes για κάμερα, ηχείο κτλ κάνουν δουλειά;

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Καλησπέρα παιδιά,

Μόλις πήρα και εγώ το κινητάκι, 1η εντύπωση παντόφλα είναι τεράστιο, θα το συνηθίσω ελπίζω.

Πολύ γρήγορο με την 2.2 το έκανα root και τώρα του βάζω CM7 nightly.

Ποια θεωρείτε καλύτερη εσείς; Ποιο kernels είναι καλύτερο; Επίσης κάτι fixes για κάμερα, ηχείο κτλ κάνουν δουλειά;

για αρχη βαλε την επισιμη 2.3.4 κι αν δε σε καλυψει ψαξε για καστομ

για αρχη βαλε την επισιμη 2.3.4 κι αν δε σε καλυψει ψαξε για καστομ

Μπα, προτιμώ το customization της CM7 και από το samsung galaxy 3 που έχω αυτή είναι η καλύτερη.

Δεν έχει πολλά blotware κτλ της μαμάς;

Kernel για ταχύτητα/μπαταρία/stable?

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

αναλογως τι χρηση θες να κανεις.

εγω ημουν στο τσακ να βαλω custom μεχρι που βγηκε η 2.3.4

Απο μπαταρια αν δεις λιγο πιο πισω μπορεις να φτασεις τις 3 μερες με απλη χρηση τηλεφωνου. Blotware της μαμας εχει αλλα εμενα προσωπικα δε με εχουν εμποδισει να τρεξω την οποια εφαρμογη απροβληματιστα. Σιγουρα μου τη σπαει που υπαρχουν, αλλα τα αγνοω. Για την ακριβεια εχω βαλει και τον go launcher και τα εχω κανει hide.

Φανταζομαι οτι καποιος διαλεγει CM γιατι θελει καλυτερες επιδοσεις. Απο δυνατοτητες δεν αλλαζουν και πολυ τα πραγματα

Μια γρηγορη ερωτησουλα, σε stock rom 2.3.4 πως μπορω να αλλαξω την ελληνικη γραμματοσειρα? Αυτο το "Γ" που εχει οποτε το βλεπω μου αναβουν τα λαμπακια.

Μπα, προτιμώ το customization της CM7 και από το samsung galaxy 3 που έχω αυτή είναι η καλύτερη.

Δεν έχει πολλά blotware κτλ της μαμάς;

Kernel για ταχύτητα/μπαταρία/stable?

Καλως τον!

Και εγω υπερ της CM7 ειμαι.Ειναι σε ολα καλυτερης της stock εκτος της μπαταριας(για τη καμερα δεν εχω ασχοληθει οποτε δε γνωριζω)

Εχω δοκιμασει vorkernel με UC και λιγο UV αλλα ειχα διαφορα προβληματακια και δεν ειδα βελτιωση στη μπαταρια.Υπαρχει και ο ironkernel που ειναι μπασταρδι(ετσι τον ονομαζει ο δημιουργος....) του vorkernel.Ο fajarep με τον swiftextreme kernel (που ισως ηταν και ο καλυτερος) μας παρατησε....

Προτιμω τον stock CM7 kernel.

Ταχυτητα με OC ειναι πιο γρηγορο αλλα το θεωρω υπερβολη και με καλυπτουν απολυτα (προς το παρον) οι "μαμα" χρονισμοι

Μπαταρια με στοκ 2.3 μου κρατουσε 2μιση μερες με τη CM7 με το ζορι 2

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)