tasostasos13 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 και εγω το εχω αγορασει απο το πλαισιο την ημερα που κυκλοφορησε και δεν μου βγαζει για να κανω αναβαθμιση!!λεει οτι η v10d ειναι η τελευταια! :(:(:(:(:mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartoonistas Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Παιδια ψυχραιμια ενας σιγουρος τροπος να δεις αν υπαρχει update για Ελληνικες συσκευες ειναι ο εξης : στο LG mobile support tool (το προγραμματακι της lg) επιλεγουμε απο το μενου τα "υποστηριζομενα μοντελα" εκει μας αναφερει ανα παροχο (cosmote wind Greece κτπλ) την διαθεσιμη εκδοση για το p990. Ας το τσεκαρει καποιος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 europe open και greece εχει βγει,για vodafone μονο δεν εχει βγει.:mad: Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartoonistas Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 europe open και greece εχει βγει,για vodafone μονο δεν εχει βγει.:mad: Thanks adok13, :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldenstick Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Παιδια το κινητο ειναι ελληνικο το βγαζει και στο lg mobile tool το εχω αγορασει απο τον κοτσοβολο τον μαιο και πριν ειχα την v10d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Παιδια ψυχραιμια ενας σιγουρος τροπος να δεις αν υπαρχει update για Ελληνικες συσκευες ειναι ο εξης : στο LG mobile support tool (το προγραμματακι της lg) επιλεγουμε απο το μενου τα "υποστηριζομενα μοντελα" εκει μας αναφερει ανα παροχο (cosmote wind Greece κτπλ) την διαθεσιμη εκδοση για το p990. Ας το τσεκαρει καποιος.... έχω την τελευταία .... λέει...!!! http://s7.directupload.net/images/111103/oe2fmvz8.png αλλά μπορώ να πάρω την V20L...!!! http://s1.directupload.net/images/111103/8i9kkwie.png ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartoonistas Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Παιδια το κινητο ειναι ελληνικο το βγαζει και στο lg mobile tool το εχω αγορασει απο τον κοτσοβολο τον μαιο και πριν ειχα την v10d ok φιλε , πηραμε την απαντηση πριν λιγο. Εχεις Ελληνικη συσκευη μην ανχωνεσαι...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicmixball Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 εμενα την v10d εχει και ειναι αγορασμενο απο vodafone ελληνικο kai αναβαθμιση δεν μου βρισκει ακομα.μου λεει οτι η v10d ειναι η τελευταια. Μια απο τα ιδια και σε μενα ακομα με την 2,2. Ξερουμε ποτε θα δοθει στα Vodafone αναβαθμιση σε 2.3;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartoonistas Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 έχω την τελευταία .... λέει...!!! http://s7.directupload.net/images/111103/oe2fmvz8.png αλλά μπορώ να πάρω την V20L...!!! http://s1.directupload.net/images/111103/8i9kkwie.png ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!! Cool.. Για βγαλε την usb βαλε το κινητο σε airoplane mode και ξαναδοκιμασε. Τι παροχο εχεις? Εχεις κανει root? Εχεις custom Rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldenstick Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Δεν αγχωνομαι εγω το εγραψα για εσας ετσι και αλλιως εγω πηρα την νεα εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 παιδια για να ξεκαθαρισουμε,οσοι εχουμε αγορασμενη συσκευη απο vodafone αναμενουμε.ακομα δεν εχει βγει. Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 τιποτα ακομα! πρεπει να ειναι rooted? οχι! ετσι? εκανα τα παντα ακομα τιποτα! εμενα παλι ειναι απο την αντιπροσωπεια μεσα, ελληνικο κι εχω wind! Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 (edited) εγω που το πηρα απο το πλαισιο δηλαδη και ακομα δεν μου βγαζει αναβαθμιση??? EDIT: τελικα εκλεισα το τηλεφωνο και το ξαναεβαλα στο usb κλειστο και μυο εβγαλε οτι υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση!!παταω να την κανει και μετα απο λιγο που φορτωνει μου λεει: το κινητο σας ειναι αναβαθμισμενο με την τελευταια εκδοση!!δεν χρειαζετε να το ενημερωσετε!! ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? Edited November 3, 2011 by tasostasos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 δεν ξερω φιλε μου.παντως στιςυποστιριζομενες συσκευες,h greece και η open europe εχουν γινει v20l,μονο η vodafone ειναι ακομα v10d.:( Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 υπαρχει περιπτωση να το πηρα απο το πλαισιο και να ηταν εισαγωγης απο την vodafone??το λεω επειδη το πηρα την πρωτη μερα κυκλοφοριας του!!πως μπορω να δω αν η συσκευη μου ειναι απο vodafone!αν και εγω σιγουρα την πηρα απο το πλαισιο!!:happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Ρε παιδιά τι λεει το τρελό? Στο πινακάκι λεέι οτι μπορεί να αναβαθμιστεί σε 20Λ και δεν το κάνει,λεει οτι η 10δ ειναι η νεότερη...το έχω πάρει απο πλαίσιο χωρις σύνδεση...Κοσμοτέ είμαι αλλα δεν νομίζω να έχει σημασια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 παιδια εγω με ελληνικο απο κωτσοβολο ξεκιναω τωρα αναβαθμιση με καλωδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Cool.. Για βγαλε την usb βαλε το κινητο σε airoplane mode και ξαναδοκιμασε. Τι παροχο εχεις? Εχεις κανει root? Εχεις custom Rom? Έχω custom Rom (v10D) παροχο cosmote, είμαι Root, και το τηλέφωνο το αγόρασα σαν συσκευή των Απρίλιο από Κωτσοβολο..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 παιδια εγω με ελληνικο απο κωτσοβολο ξεκιναω τωρα αναβαθμιση με καλωδιο πως??? μέσω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartoonistas Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Έχω custom Rom (v10D) παροχο cosmote, είμαι Root, και το τηλέφωνο το αγόρασα σαν συσκευή των Απρίλιο από Κωτσοβολο..!! Αν εχεις custom (Οχι stock δηλαδη εργοστασιακη) πρεπει να εισαι stock για αναβαθμιση απο το tool της LG . Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος. Το κολπο με το airplane mode το δοκιμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 (edited) Αν εχεις custom (Οχι stock δηλαδη εργοστασιακη) πρεπει να εισαι stock για αναβαθμιση απο το tool της LG . Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος. Το κολπο με το airplane mode το δοκιμασες? Δικό μου λάθος έχω STOCK V10D αυτό με το airplane mode το δοκίμασα... αλά τίποτα! NEW Ενώ μου βγάζει για ενημέρωση το LG PC Suite IV, με πάει στο LGMobile update και μου λεει πως (Το τηλέφωνο έχει την νεότερη διαθέσιμη έκδοση λογισμικού. Επομένως δεν χρειάζεται αναβάθμιση.):wacko::wacko::wacko: http://s1.directupload.net/images/111103/ig9mvl9b.png http://s1.directupload.net/images/111103/ai8725zw.png Edited November 3, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Δικό μου λάθος έχω STOCK V10D αυτό με το airplane mode το δοκίμασα... αλά τίποτα! και εγω το ιδιο!!το δοκιμασα το κολπο σου αλλα τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartoonistas Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Δικό μου λάθος έχω STOCK V10D αυτό με το airplane mode το δοκίμασα... αλά τίποτα! NEW Ενώ μου βγάζει για ενημέρωση το LG PC Suite IV, με πάει στο LGMobile update και μου λεει πως (Το τηλέφωνο έχει την νεότερη διαθέσιμη έκδοση λογισμικού. Επομένως δεν χρειάζεται αναβάθμιση.):wacko::wacko::wacko: http://s1.directupload.net/images/111103/ig9mvl9b.png Στην λιστα που εκανες post ειναι διαθεσιμο και το cosmote p990 σε V20l ? Σε ρωταω γιατι εχεις επισημανει το Greece... Μετα απο αυτο δεν ξερω τι αλλο να σου πω ρε συ Mariodj. Εχω απογοητευτει αφανταστα με αυτο το τηλεφωνο ...μεγαλυτερη μουφα ever! p.s Παρατα την την suite ειναι χαλι ...το εγγυρο ειναι το tool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisSm Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Ρε παιδια σας παιζει το Sprinkle v1.5 (ή οποιαδηποτε αλλη εκδοση του παιχνιδιου)? Εχω την 2.3.4 adnroid η οποια ειναι απαραιτητη για το παιχνιδι και παλι δεν!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 (edited) Στην λιστα που εκανες post ειναι διαθεσιμο και το cosmote p990 σε V20l ? Σε ρωταω γιατι εχεις επισημανει το Greece... Μετα απο αυτο δεν ξερω τι αλλο να σου πω ρε συ Mariodj. Εχω απογοητευτει αφανταστα με αυτο το τηλεφωνο ...μεγαλυτερη μουφα ever! p.s Παρατα την την suite ειναι χαλι ...το εγγυρο ειναι το tool Βρε φιλαράκι ευχαριστώ για την βοήθεια σου, αλλά κοίταξα και δεν έχει αναβάθμιση cosmote p990 σε V20l..!!! θα περάσω με recovery mode & Restore την V20L για να δω μετά τι θα μου γράφει το LGMobile update! Edited November 3, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts