denkar13 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Δεν χάνεις τίποτα. Ωραία! Μένει να βγεί!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Περιμένω 1 λεπτό κ ακόμα αναμένει για την θέση στους χάρτες :p :/ Αν έχεις AGPS ενεργοποιημένο (και λήψη δεδομένων μέσω κινητής) θα έπρεπε να κλειδώνει πολύ πιο γρήγορα. Αν τα έχεις απενεργοποιημένα τότε δεν θα δείς καμία ουσιαστική βελτίωση με το 2.3.Χ Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 ΑΥτό ισχύει και για του offline χάρτες; Το έχω βάλει forced σε 2g mode για να μην κατεβάζει δεδομένα κ για την μπαταρία Το GPS το ενεργοποιώ όμως Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Αυτό ισχύει για το κλείδωμα των δορυφόρων γενικότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 ΑΥτό ισχύει και για του offline χάρτες; Το έχω βάλει forced σε 2g mode για να μην κατεβάζει δεδομένα κ για την μπαταρία Το GPS το ενεργοποιώ όμως Αναφέρομαι στο A-GPS όπου "Α" το υποβοηθούμενο GPS. Χωρίς αυτό ενεργοποιημένο το κλείδωμα αργεί, ειδικά αν έχει περάσει χρόνος ή απόσταση από το τελευταίο κλείδωμα. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 εμενα με το igo 8 πιανει σε 10 δευτερα το πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 πως μπορω μια επαφη που εχει αποθηκευτει στο lg pc suite να την μεταφερω στο gmail; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 πως μπορω μια επαφη που εχει αποθηκευτει στο lg pc suite να την μεταφερω στο gmail; Τήν ίδια απορία έχω και εγώ? Αν το μάθεις ποτέ πές μας και μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Στην 10d, όταν τραβάτε βίντεο, έχετε "κοψίματα"? (choppy video recording) Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα σχετικά με τη συσκευή 1) το καλώδιο hdmi περιλαμβάνεται στάνταρ ? Αν όχι επειδή έχω ήδη σχετικό ανταπτορα από τη κάρτα γραφικών μου , θα μπορουσε να λειτουργήσει ? 2) σε ο,τι αφορά τα video που αναπαράγει, θα μπορώ να παίξω mkv σε 720p ,ή μονό avi ? Sent from my LG-P500 Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 μια ερωτηση και απο μενα...πως στελνουμε τα στοιχεια μιας επαφης με sms ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 1) το καλώδιο hdmi περιλαμβάνεται στάνταρ ? Στις ελληνικές συσκευές ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 (edited) Στις ελληνικές συσκευές ναι. καλημερα. εμενα ειχε μεσα απο που ειναι? Edited August 30, 2011 by tzacool2 Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 καλημερα. εμενα ειχε μεσα απο που ειναι? Δεν είμαι σίγουρος αλλά δεν είναι ελληνική σίγουρα. Αυτό που είπα πιο πάνω είναι ότι οι ελληνικές έχουν σίγουρα, όχι ότι μόνο οι ελληνικές έχουν. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Εμένα πάντως δεν είχε μέσα και ψήνομαι τρελά να πάρω..δεν είναι και πολύ ακριβό, γύρω στα 15 ευρώ έχει :) όσο για τα video αυτά που είναι mp4 από το youtube (720p) τα παίζει κανονικά..Τα 1080p όχι..Γι αυτό που ρώτησα πριν κανείς? ¨οταν τραβάτε video (1080p) βλέπετε "κοψιματάκια" ? Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Γι αυτό που ρώτησα πριν κανείς? ¨οταν τραβάτε video (1080p) βλέπετε "κοψιματάκια" ? Σε ένα βαθμό ναι, εξαρτάται από τον εξωτερικό φωτισμό κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Σε ένα βαθμό ναι, εξαρτάται από τον εξωτερικό φωτισμό κτλ. Ααα οκ..νόμιζα πως το κανε μόνο σε μένα..Πάντως αν εξαιρέσω αυτό με το video (που εντάξει δεν είναι και κάτι τρελά ενοχλητικό) και το γεγονός πως η μπαταρία τελειώνει σχετικά γρήγορα, μια χαρά μου φαίνεται η 10d.. Λίγο καλύτερη διαχε'ιρηση μνήμης (ή και περισότερη ram να χε το κινητό;)) θα ταν super:D Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Εμένα πάντως δεν είχε μέσα και ψήνομαι τρελά να πάρω..δεν είναι και πολύ ακριβό, γύρω στα 15 ευρώ έχει :) όσο για τα video αυτά που είναι mp4 από το youtube (720p) τα παίζει κανονικά..Τα 1080p όχι..Γι αυτό που ρώτησα πριν κανείς? ¨οταν τραβάτε video (1080p) βλέπετε "κοψιματάκια" ? Πώς βλέπεις τα 720p @ youtube ? Εμενα ενα HQ μου έχει...Δεν νομίζω να είναι αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
violok Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 γεια σας ! Ειμαι καινουργιος και στο site και στα smartphones. Θελω να ρωτησω , αν το παραγγειλω απο εξωτερικο (ξεκλειδωμενο) θα εχει ελληνικο μενου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 γεια σας ! Ειμαι καινουργιος και στο site και στα smartphones. Θελω να ρωτησω , αν το παραγγειλω απο εξωτερικο (ξεκλειδωμενο) θα εχει ελληνικο μενου ? Καλωσόρισες..!!! Τι θέλει να πει ο ποιητής (ξεκλειδωμένο) ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
violok Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 http://www.unwiredview.com/2011/05/17/uk-lg-optimus-2x-now-only-329-99-sim-free-and-unlocked/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 http://www.unwiredview.com/2011/05/17/uk-lg-optimus-2x-now-only-329-99-sim-free-and-unlocked/ Γιατι να το πάρεις τόσο και να πληρώσεις και μεταφορικά? Λιγότερο το βρίσκεις απο εδω σε ευρώ κιόλας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
violok Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 δεν το εχω βρει λιγοτερο. ξερει καποιος αν θα εχει ελληνικο μενου, πληκτρολογιο κτλ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 μια ερωτηση και απο μενα...πως στελνουμε τα στοιχεια μιας επαφης με sms ; και από μένα η ερώτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 και από μένα η ερώτηση. click πάνω στο contact, options (αριστερό κουμπί), share -> Messaging. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts