Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Παιδια συγγνωμη για το offtopic, αλλα τελικα ποσες μερες "βγαζει" η μπαταρια...??

(Μιλαω παντα για μια φυσιολογικη χρηση κ οχι για τις πρωτες μερες, οπου ολοι λιωνουμε στο σεταρισμα...)

Ευχαριστω

Το 2X έχει διπλή προσωπικότητα!

Σε αναμονή, χωρίς προγράμματα να τρέχουν, ο επεξεργαστής πέφτει σε πολύ χαμηλή συχνότητα λειτουργίας και η κατανάλωση είναι ελάχιστη. Αν το αφήσεις δηλαδή, αναμμένο, πάνω στο γραφείο σου και δεν το ακουμπήσεις θα πρέπει να μείνει, υπολογίζω, τουλάχιστον τρία 24ωρα ανοιχτό. Ίσως και παραπάνω.

Από την άλλη αν αρχίσεις να το σκαλίζεις πχ παίζεις παιχνίδια, δύσκολα θα σου βγάλει μια μέρα.

Όχι! Προσπαθεί να τους κατεβάσει από το ίντερνετ αλλά δεν μπορεί.

Που τους βρίσκω και τι διαδικασία ακολουθώ;

Στο site της LG έψαξες;

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το παρέλαβα και εγώ σήμερα από εξωτερικό και δεν είχε μέσα η συσκευασία καλώδιο HDMI.

Μπορεί κανένας να μου δώσει τον κωδικό που είχε το σακουλάκι του HDMI καλωδίου?

Ευχαριστώ .

απο που το παρηγγειλες αν επιτρεπετε?

• Administrators
Όχι! Προσπαθεί να τους κατεβάσει από το ίντερνετ αλλά δεν μπορεί.

Που τους βρίσκω και τι διαδικασία ακολουθώ;

http://www.lg.com/gr/support/product/support-product-profile-mobile-redux.jsp?customerModelCode=P990&initialTab=drivers&targetPage=support-product-profile-mobile-redux

Modpic.gif

Το 2X έχει διπλή προσωπικότητα!

Σε αναμονή, χωρίς προγράμματα να τρέχουν, ο επεξεργαστής πέφτει σε πολύ χαμηλή συχνότητα λειτουργίας και η κατανάλωση είναι ελάχιστη. Αν το αφήσεις δηλαδή, αναμμένο, πάνω στο γραφείο σου και δεν το ακουμπήσεις θα πρέπει να μείνει, υπολογίζω, τουλάχιστον τρία 24ωρα ανοιχτό. Ίσως και παραπάνω.

Από την άλλη αν αρχίσεις να το σκαλίζεις πχ παίζεις παιχνίδια, δύσκολα θα σου βγάλει μια μέρα.

+1. Αυτο εχω παρατηρησει κι εγω.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Αρα σε σχεση με το Desire HD ειναι σε καλυτερη μοιρα αφου η θεωρητικα μεση χρηση δεν περιλαμβανει κ πολυ σκαλισμα...!!

Με καλυψατε για αλλη μια φορα, ευχαριστω!!!

Edited by miketra
Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

CM_arcee RC

@juaninamilli right now, 720p @ 30, 1080p @ 15

4 hours ago

CM_arcee RC

\o/ I can has 1080p recordings nao! #2X #CM7

5 hours ago

Καλα νεα!!!

Ελπιζω συντομα για CM7

CM_arcee RC

@juaninamilli right now, 720p @ 30, 1080p @ 15

4 hours ago

CM_arcee RC

\o/ I can has 1080p recordings nao! #2X #CM7

5 hours ago

Καλα νεα!!!

Ελπιζω συντομα για CM7

Η πλάκα είναι πως ξύπνησα το βράδι εκεί που είχα κοιμηθεί 2-3 ώρες, λέω ας κοιτάξω κανά twitter να με πάρει ο ύπνος πάλι και είδα αυτό! Ωραία νέα... άντε να δούμε λίγο development γιατί έχει πέσει ξεραΐλα...

Η πλάκα είναι πως ξύπνησα το βράδι εκεί που είχα κοιμηθεί 2-3 ώρες, λέω ας κοιτάξω κανά twitter να με πάρει ο ύπνος πάλι και είδα αυτό! Ωραία νέα... άντε να δούμε λίγο development γιατί έχει πέσει ξεραΐλα...

Εσυ εισαι arootαριστος και "μαμα" rom τι σε νοιαζει αν θα βγει???:lol::lol::lol::p

Αληθεια αν βγει η CM7 πριν το στειλεις στην LG και σου δωσουν αλλο τι θα κανεις,θα κρατηθεις ή θα τη περασεις????

Πας για αντικατασταση ή "service"?

Εσυ εισαι arootαριστος και "μαμα" rom τι σε νοιαζει αν θα βγει???:lol::lol::lol::p

Αληθεια αν βγει η CM7 πριν το στειλεις στην LG και σου δωσουν αλλο τι θα κανεις,θα κρατηθεις ή θα τη περασεις????

Πας για αντικατασταση ή "service"?

Δεν κρατήθηκα. Έκανα ήδη ρουτ αφού είναι τόσο απλή η διαδικασία ρουταρίσματος αλλά και ξερουταρίσματος. Δεν δοκιμάζω καμία ρομ προς το παρών γιατί δεν βλέπω κάτι αξιόλογο αλλά CM και super alpha preview να βγει θα την δοκιμάσω εννοείται.

απο που το παρηγγειλες αν επιτρεπετε?

Μέσω ενός γνωστού μου από ένα κατάστημα της Αθήνας .Δεν ξέρω απο πια χώρα είναι αλλά είναι καφέ και δεν έχει καλώδιο HDMI. Ήρθε με σφραγισμένη συσκευασία.

• Administrators
Αρα σε σχεση με το Desire HD ειναι σε καλυτερη μοιρα αφου η θεωρητικα μεση χρηση δεν περιλαμβανει κ πολυ σκαλισμα...!!

Με καλυψατε για αλλη μια φορα, ευχαριστω!!!

Έχοντας δοκιμάσει και τα δύο δεν θα έλεγα ότι τα πηγαίνει καλύτερα στο θέμα αυτονομία σε σχέση με το Desire HD.

Modpic.gif

Το πηρα και εγω σημερα το κινητο απο τα λιγα που ειδα απλα τελειο με την λιγη μπαταρια που ειχε:).Για την πρωτη φορτιση πρεπει το κινητο να ειναι κλειστο η δεν πειραζει να ειναι και ανοικτο και τι ειναι καλυτερα απο πριζα η μεσο usb.Θελει 12 ωρες η πρωτη φορτιση η μεχρι να φτασει 100%.

Να ρωτησω κατι ?

Αυτοι που αναφερουν προβληματα με τις κλησεις τις επαφες τις εχουν στην Sim ή τις εχουν συγχρονισει απο Gmail ?

το ιδιο προβλημα με τις κλησεις το εχω κι εγω,με παιρνουνε τηλεφωνο η μου στελνουνε κ μηνυμα κ εγω δεν λαμβανω τιποτα,τις επαφες τις εχω περασει με το gmail,θα το δοκιμασω να τις σβησω κ να περασω χειροκινητα μερικες,το προβλημα υπαρχει και σε 2g και σε 3g.:(

• Administrators
Το πηρα και εγω σημερα το κινητο απο τα λιγα που ειδα απλα τελειο με την λιγη μπαταρια που ειχε:).Για την πρωτη φορτιση πρεπει το κινητο να ειναι κλειστο η δεν πειραζει να ειναι και ανοικτο και τι ειναι καλυτερα απο πριζα η μεσο usb.Θελει 12 ωρες η πρωτη φορτιση η μεχρι να φτασει 100%.

Το φορτίζεις μέχρι να γεμίσει και παίζεις κανονικά.

Modpic.gif

το ιδιο προβλημα με τις κλησεις το εχω κι εγω,με παιρνουνε τηλεφωνο η μου στελνουνε κ μηνυμα κ εγω δεν λαμβανω τιποτα,τις επαφες τις εχω περασει με το gmail,θα το δοκιμασω να τις σβησω κ να περασω χειροκινητα μερικες,το προβλημα υπαρχει και σε 2g και σε 3g.:(

Έχετε υπ οψην σας όσοι παίρνετε για πρώτη φορα smartphone: Αν στο σημείο που βρίσκεστε δεν έχει καλο 3G σήμα η τούλαχιστον δεν έχει EDGE και σας γυρίσει σε G, είναι φυσικο όταν η συσκευη κάνει κάποιο αυτόματο συγχρονισμο και την στιγμη αυτη δεχθείτε κλήση η SMS, δεν θα το λάβετε ποτε αφου με G δεν γίνεται ταυτόχρονα μεταφορα δεδομένων και συνομιλία η SMS.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

σωστο αυτο που λες αλλα το προβλημα υπαρχει κ οταν ειμαι σε 2g δικτυο μονο,ελπιζω να βρεθει λυση γιατι το τηλεφωνο αυτες τις μερες το εχω σχεδον παροπλισει κ εχω παλι το magic παλι σαν κυρια συσκευη.

παιδες καλημερα ..

λεει να παρω το optimus η να περιμενω το galaxy s 2 ?

και κατι αλλο απο ατομα που ειχαν το galaxy s και αγορασαν το optimus ποια ειναι η γνωμη σας υπαρχει διαφορα ??

παιδες καλημερα ..

και κατι αλλο απο ατομα που ειχαν το galaxy s και αγορασαν το optimus ποια ειναι η γνωμη σας υπαρχει διαφορα ??

IMHO: το GS2 είναι καλύτερο αλλά ακριβότερο. Οι βασικές διαφορές είναι στις 0.3", στην S Amoled οθόνη. Διαλέγεις και αποφασίζεις (εγώ είχα βάλει όριο τα 500Ε οπότε το GS2 δεν μπήκε στα υποψήφια καν)

Αλέξανδρος,

IMHO: το GS2 είναι καλύτερο αλλά ακριβότερο. Οι βασικές διαφορές είναι στις 0.3", στην S Amoled οθόνη. Διαλέγεις και αποφασίζεις (εγώ είχα βάλει όριο τα 500Ε οπότε το GS2 δεν μπήκε στα υποψήφια καν)

και καλυτερο βιντεο, φωτος

και καλυτερο βιντεο, φωτος

Σωστό κι αυτό.

Στο 2X έχω επιλέξει τα 720p 30fps καθώς η διαφορά στην ποιότητα εικόνας είναι ελάχιστη αλλά πολύ πιο ομαλή η κίνηση, που κάνει το βίντεο πολύ πιο συμπαθητικό.

Ελπίζω με κάποια αναβάθμιση στο μέλλον να βελτιωθεί το frame rate τουλάχιστον σε σταθερά 24fps σε ανάλυση 1080p.

Αν κάποιος θέλει βέβαια την καλύτερη βιντεοκάμερα ή ψφμ σε κινητό ας πάρει το N8, ή ακόμα καλύτερα μια DLSR ή μία HD κάμερα.:p

Αλέξανδρος,

• Administrators
παιδες καλημερα ..

Για τέτοιες συζητήσεις υπάρχουν οι Διαξιφισμοί.

Modpic.gif

• Administrators
Για όσους έχουν αγοράσει screen protector, είναι στις ίδιες διαστάσεις με την προεγκατεστημένη ζελατίνα της συσκευής ή καλύπτει ολόκληρη την γυάλινη επιφάνεια;

Modpic.gif

• Administrators
ρε παιδια πως μπορω να κανω το κινητο να δουλευει σαν stickaky οταν το συνδεω στο pc ?

Πρέπει να εγκαταστήσεις τους drivers της LG για να κάνεις κάτι τέτοιο. Μετά, σου δίνεται η δυνατότητα μέσα από τη συσκευή.

Modpic.gif

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)