Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

• Administrators
Δεν το παρατηρησα αυτο με τη συνδεση στο internet.

Λεω να το δοκιμασω γιατι εχω λιγη ram leak...

Ξεκιναει με 220 free ram και σιγα σιγα πεφτει χωρις να κανω τιποτα στα 170-180.

Απλα φοβομουν αν το βαλω τοσο ψηλα(οπως στο ultimate) μηπως "τρωει" κανενα ξυπνητηρι ή τιποτα τετοιο.

Κατι τελευταιο τωρα που σε βρηκα ευκαιρο...!Αν αλλαξω πχ το βαλω στο ultimate και μετα απεγκαταστησω την εφαρμογη αυτο μενει?Δηλαδη αλλαζει τις native ρυθμισεις ή ολα γινονται μεσω του προγραμματος??

Με τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις δεν έχεις πρόβλημα.

Καλό είναι πριν το απεγκαταστήσεις να κάνεις επαναφορά στις default ρυθμίσεις.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πάντα μα πάντα τρώω fc με το που βάζω την ΤΚ ρομ, ασχέτως αν έχω κάνει ΟΛΑ τα wipe.

Με το που βάζω το gmail account μου... : com android process settings.

Εσάς;

Α) Τα τραγούδια (μουσική) που πρέπει να μπαίνουν;

Χύμα στην εξωτερική κάρτα ή μπορώ να τα έχω σε φακέλους για να τα διαχειρίζομαι πιο εύκολα;

Β) Οταν η πλοήγηση (Aura) δίνει οδηγίες αυτές ακούγονται από το ηχείο. Υπάρχει τρόπος να ακούγονται απο το BT ακουστικό (γιατι με τα παιδιά στο αμάξι δεν ακούγεται πίποτα!)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• Administrators
πάντα μα πάντα τρώω fc με το που βάζω την ΤΚ ρομ, ασχέτως αν έχω κάνει ΟΛΑ τα wipe.

Εσάς;

Ναι, αυτό συμβαίνει. Από εκεί και πέρα όμως δεν το ξαναβλέπεις. Εκτός αυτού δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στον συγχρονισμό με το λογαριασμό σου.

Modpic.gif

• Administrators
Α) Τα τραγούδια (μουσική) που πρέπει να μπαίνουν;

Χύμα στην εξωτερική κάρτα ή μπορώ να τα έχω σε φακέλους για να τα διαχειρίζομαι πιο εύκολα;

Όπου θες. Για να τα έχεις και σαν ήχους κλήσης βάλτα σε φάκελο με όνομα Ringtones στο root της κάρτας μνήμης.

EDIT: Κάτι έχω πάθει με τα συνεχόμενα μηνύματα σήμερα. Ας τα συνενώσει κάποιος mod παρακαλώ.

Modpic.gif

Εσάς;

Εχεις βαλει τη καινουρια baseband αν θυμαμαι καλα απο προηγουμενα σου posts?

Εντυπωση μου κανει βεβαια να πω την αληθεια χθες το βραδυ την εβαλα λιγο στα γρηγορα να τη δω και εφαγα δυο fc ενα στο quadrant οταν ηταν να συνδεθει στο νετ για τα αποτελεσματα και ενα στο market.

Εβαλες το gmail account στην αρχη ή πατησες skip?

Εγω πατησα skip και μετα συνδεθηκα μεσω wifi και εκανα sync.

(Οχι πως αυτο κατι λεει...απλα πεταω ιδεες)

Θα την ξαναδοκιμασω σημερα μαλλον.Γιατι χωρις να ξερω το λογο ειδα καλυτερη διαχειρηση μνημης

@ athanaso77

Μαλλον σε κολλησα Γιαννη

Edited by agekalp

Εχεις βαλει τη καινουρια baseband αν θυμαμαι καλα απο προηγουμενα σου posts?

Εντυπωση μου κανει βεβαια να πω την αληθεια χθες το βραδυ την εβαλα λιγο στα γρηγορα να τη δω και εφαγα δυο fc ενα στο quadrant οταν ηταν να συνδεθει στο νετ για τα αποτελεσματα και ενα στο market.

Εβαλες το gmail account στην αρχη ή πατησες skip?

Εγω πατησα skip και μετα συνδεθηκα μεσω wifi και εκανα sync.

(Οχι πως αυτο κατι λεει...απλα πεταω ιδεες)

Όταν περνάς μια ρομ στο 2Χ δεν χρειάζεται να κάνεις skip για να μπεις στο wifi όπως σε άλλα κινητά ίσως.. κατεβάζεις το notification bar από πάνω, ανοίγεις το wifi και σε ρωτάει σε πιό δίκτυο θες να συνδεθείς και μετά κάνεις login :)

Έχω βάλει την κανούρια baseband ναι, είμαι στην 20110405

Η ΤΚ ρομ λέει έχει battery percentage αλλά δεν το βλέπω πουθενά..

Όταν περνάς μια ρομ στο 2Χ δεν χρειάζεται να κάνεις skip για να μπεις στο wifi όπως σε άλλα κινητά ίσως.. κατεβάζεις το notification bar από πάνω, ανοίγεις το wifi και σε ρωτάει σε πιό δίκτυο θες να συνδεθείς και μετά κάνεις login :)

Έχω βάλει την κανούρια baseband ναι, είμαι στην 20110405

Το γνωριζω αυτο αλλα εχω μια μεθοδολογια που πρεπει να κανω πρωτα κανα δυο δουλιτσες πριν τον συγχρονισμο για αυτο και το skip.

Για το battery percentage θα σου πει ο rom tester :)

Παντως εγω το περασα απο πανω manual σε δυο rom που εχω βαλει!

Το γνωριζω αυτο αλλα εχω μια μεθοδολογια που πρεπει να κανω πρωτα κανα δυο δουλιτσες πριν τον συγχρονισμο για αυτο και το skip.

Για το battery percentage θα σου πει ο rom tester :)

Παντως εγω το περασα απο πανω manual σε δυο rom που εχω βαλει!

Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω πουθενά το battery percentage για να το περάσω :/

Είμαι περίεργος για την μεθοδολογία σου! Τι κάνεις πριν περάσεις τον λογαριασμό σου;

Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω πουθενά το battery percentage για να το περάσω :/

Είμαι περίεργος για την μεθοδολογία σου! Τι κάνεις πριν περάσεις τον λογαριασμό σου;

Δε καταλαβα ακριβως τι εννοεις?

Εγω το περναω ετσι:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1014732

Οσο για τη μεθοδολογια ειναι καθαρα "ψυχολογικο" το θεμα!!!

Πρωτα θελω να φερω το κινητο στα μετρα μου:

Αφαιρω διαφορες stock apps

Εγκαθιστω τα apks που θελω απο την sd card μου

Φτιαχνω τη home screen οπως θελω

Και μετα κανω συγχρονισμο και μπαινω στο market για καποιες δευτερευουσες εφαρμογες

Ναι δεν ειμαι καλα το ξερω αλλα ο καθενας με τις παραξενιες του :)

Δε καταλαβα ακριβως τι εννοεις?

Εγω το περναω ετσι:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1014732

Οσο για τη μεθοδολογια ειναι καθαρα "ψυχολογικο" το θεμα!!!

Πρωτα θελω να φερω το κινητο στα μετρα μου:

Αφαιρω διαφορες stock apps

Εγκαθιστω τα apks που θελω απο την sd card μου

Φτιαχνω τη home screen οπως θελω

Και μετα κανω συγχρονισμο και μπαινω στο market για καποιες δευτερευουσες εφαρμογες

Ναι δεν ειμαι καλα το ξερω αλλα ο καθενας με τις παραξενιες του :)

Μπα, και εγώ τα ίδια κάνω! Μη ξεχνάς ότι είμαστε πολλοί τρελλοί εδώ μέσα.

Μιλώντας μάλιστα για παραξενιές, εγώ θέλω να το πουλήσω γιατί δε μου αρέσει η συνολική εικόνα του UI της LG, από τα fonts που έχει χρησιμοποιήσει, μέχρι το dial panel και τους γενικότερους χρωματισμούς. Σε σχέση με τα μενού του Xperia Play, τα μενού (ως παρουσίαση) του LG είναι - για μένα - μη προσεγμένα, προχειροφτιαγμένα και συγκριτικά άσχημα στο μάτι. Και ναι, το γνωρίζω ότι όλα αυτά διορθώνονται εύκολα, αλλά τώρα συγκρίνω συσκευές, όπως τις έχει φτιάξει η "μαμά" τους (αν κρίνω και από το design της συσκευής μάλλον δεν έχουν και πολύ γούστο οι Κορεάτες).

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

• Administrators
δεν εχει 2 μικροφωνα η συσκευη οπως εχει το iphone 4 και το galaxy s2 που θα βγει ε?

Τι να τα κάνεις τα δύο μικρόφωνα;

Όχι δεν έχει. Δεν ξέρω τι θέλει να πει εκεί... θα τον ρωτήσω.

Modpic.gif

Τι να τα κάνεις τα δύο μικρόφωνα;
Εννοει προφανως για την "ακυρωση θορυβου". Ισχυει, αν υπαρχει και δευτερο μικροφωνο, αλλα οχι το 2Χ δεν εχει δευτερο. Ενα εχει.

Βρήκα τελικά τι μου έφαγε την μπαταρία σε 1 μέρα!!!!το προγραμματάκι quick battery. Την ρουφούσε κυριολεκτικά!! Στις 22ώρες έσβηνε το κινητό

Μπα, και εγώ τα ίδια κάνω! Μη ξεχνάς ότι είμαστε πολλοί τρελλοί εδώ μέσα.

Μιλώντας μάλιστα για παραξενιές, εγώ θέλω να το πουλήσω γιατί δε μου αρέσει η συνολική εικόνα του UI της LG, από τα fonts που έχει χρησιμοποιήσει, μέχρι το dial panel και τους γενικότερους χρωματισμούς. Σε σχέση με τα μενού του Xperia Play, τα μενού (ως παρουσίαση) του LG είναι - για μένα - μη προσεγμένα, προχειροφτιαγμένα και συγκριτικά άσχημα στο μάτι. Και ναι, το γνωρίζω ότι όλα αυτά διορθώνονται εύκολα, αλλά τώρα συγκρίνω συσκευές, όπως τις έχει φτιάξει η "μαμά" τους (αν κρίνω και από το design της συσκευής μάλλον δεν έχουν και πολύ γούστο οι Κορεάτες).

Συμφωνω εν μερη αλλα βεβαια ολα αυτα ειναι προσωπικο γουστο.

Ας πουμε εμενα μου αρεσει αρκετα η συσκευη εξωτερικα αλλα θεωρω απαραδεκτο (για το προσωπικο μου γουστο) το UI και τα widgets της LG.

Απο την αλλη αντιθετα απο σενα εγω δε συγκρινω τα "μαμα" τηλεφωνα αλλα τις δυνατοτητες που εχω μετα.

Για παραδειγμα:

Εχω το atrix που μαμα ειναι παρα πολυ καλο αλλα με κλειδωμενο bootloader ξερω πως θα εχω παντα οτι μου δωσει η motorola. Με το LG ομως εχω πολλες δυνατοτητες να το κανω οτι θελω.

Φυσικα για το μεσο χρηστη αυτα ειναι κουραφεξαλα και εχει και απολυτο δικιο.

Οποτε ειναι τελειως υποκειμενικο το θεμα...

Υ.Γ:Σκεψου το λιγο παντως γιατι εχεις πολυ καλο hardware στα χερια σου..

@mikemilos

Προφανως μιλας για noise cancellation.

Οχι δεν εχει αλλα ισως και καλυτερα(στο milestone που ειχα,εχει δευτερο μικροφωνο και τα εκανε χειροτερα)

@aby

Με προλαβες...!

Μπορεί κάποιος να γράψει λίγα προγραμματάκια καλά που αξίζει κάποιος να έχει στο 2χ?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παιδιά πόσο laggy είναι η συσκευή σας??? Γιατί εμένα μερικές φορές lag-αρει αρκετά και κυρίως σε φλασάκια στο ιντερνετ...Το έχω ρουτάρει και έχω βάλει μια βασισμένη στη modaco...με το νέο baseband...Έχω την εντύπωση ότι το λογισμικό δεν μπορεί ακόμα να υποστηρίξει το υλικό που έχουμε στα χέρια μας....

Κανείς άλλος δεν έχει lag??

• Administrators
Βρήκα τελικά τι μου έφαγε την μπαταρία σε 1 μέρα!!!!το προγραμματάκι quick battery. Την ρουφούσε κυριολεκτικά!! Στις 22ώρες έσβηνε το κινητό

quick battery... όνομα και πράγμα δηλαδή ε; :p

Modpic.gif

Κανείς άλλος δεν έχει lag??
Εγω παντως οχι φιλε μου, και το εχω φορτωσει καμια 50αρια προγραμματα, και widget. Σε σχεση με το galaxy s, μερα με νυχτα. Πραγματικα πολυ καλο το 2Χ.

• Administrators
Μπορεί κάποιος να γράψει λίγα προγραμματάκια καλά που αξίζει κάποιος να έχει στο 2χ?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Είναι καθαρά θέμα απαιτήσεων. Κρίνω ωστόσο ότι έναν file manager (πχ. ES File Manager) όλοι χρειάζονται.

Πες μας τι χρειάζεσαι και εμείς εδώ είμαστε. Αν θες να πάρεις ιδέες, ρίξε μια ματιά και εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115

Modpic.gif

Εγω παντως οχι φιλε μου, και το εχω φορτωσει καμια 50αρια προγραμματα, και widget. Σε σχεση με το galaxy s, μερα με νυχτα. Πραγματικα πολυ καλο το 2Χ.

Τι να πω;;; Δεν ενοώ σαν το galaxy s αλλά καμιά φορά κάνις κλικ και αργεί να αποκριθεί...Τι να κάνω, η ρομ που έχω βάλει είναι αυτή που λένε τα παιδιά πιο πάνω και υποτίθεται είναι η καλύτερη...Έχω καμια 120 εφαρμογές εγκατεστημένες...Η ελεύθερη ΡΑΜ εί ναι περίπου από 120 ΜΒ και κάτω...

Τι να πω;;; Δεν ενοώ σαν το galaxy s αλλά καμιά φορά κάνις κλικ και αργεί να αποκριθεί...Τι να κάνω, η ρομ που έχω βάλει είναι αυτή που λένε τα παιδιά πιο πάνω και υποτίθεται είναι η καλύτερη...Έχω καμια 120 εφαρμογές εγκατεστημένες...Η ελεύθερη ΡΑΜ εί ναι περίπου από 120 ΜΒ και κάτω...
Εγω εχω την stock ακομη, γεματες "ολες" και οι 7 οι οθονες widget, και μνημη περιπου 90 mb free περιπου, και λαγκαρισμα δεν εχω δει. Οταν ειχα περιπου αυτα στο galaxy s με stock ελληνικη 2.2, αστα να πανε απο λαγκαρισμα.. Το 2Χ το βλεπω μια χαρα ως τωρα παντως.

• Administrators
Η ελεύθερη ΡΑΜ εί ναι περίπου από 120 ΜΒ και κάτω...

Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα από μόνο του. Σαν νούμερο μια χαρά φυσιολογικό το βλέπω. Ίσως κάποια εφαρμογή/εφαρμογές να ευθύνεται για το lag που έχεις.

Modpic.gif

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)