Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Μπράβο! Σημαντικό να υπάρχει ένα σημείο που να μας απαντά σε τόσες απορίες/ερωτήσεις σε ένα σημείο, ειδικά για εμάς του νέους στο android.

Ευχαριστώ πολύ

Εκανα την αναβάθμιση σε V10b (πέτυχε με την πρώτη)

Change log επίσημο υπάρχει;

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμένα παντως μεσω ΟΤΑ μου βγαζει το μυνημα,

Η συνδεση απέτυχε λόγω

σφάλματος επαλήθευσης

ταυτότητας.

Εχει την V10c.

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Εμένα παντως μεσω ΟΤΑ μου βγαζει το μυνημα,

Η συνδεση απέτυχε λόγω

σφάλματος επαλήθευσης

ταυτότητας.

Εχει την V10c.

Φιλε μου αυτο συμβανει γιατι το κινητο σου δεν ειναι απο ελλαδα και φοραει μαλλον αγγλικη ή γερμανικη ρομ που ειναι branded!

Μπραβο ρε Agekalp για τον κοπο και την προσπαθεια σου!θα βοηθησει πολλα παιδια να αναδειξουν τις πραγματικες δυναμεις του κινητου!

αντε να ερθει και η CM7!

Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

Αν βάλουμε custom rom, μετά επαναφορά στην stock γίνεται;

Γιατί στο οδηγό αναφέρεται:

Αν κάνετε nandroid backup την stock rom και περάσετε μια custom μετά δε μπορείτε να κάνετε restore πίσω στη stock. Αυτό συμβαίνει στη παρούσα φάση λόγω ext3-ext4. Μεταξύ custom roms δεν υπάρχει θέμα.

Αλέξανδρος,

Αν βάλουμε custom rom, μετά επαναφορά στην stock γίνεται;

Γιατί στο οδηγό αναφέρεται:

εχει βγει ειδικο πατσακι στο modaco που μετατρεπει την ext4 ξανα σε ext3!

Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

εχει βγει ειδικο πατσακι στο modaco που μετατρεπει την ext4 ξανα σε ext3!

Υπάρχει κάποιο λινκ; γιατί με search βρήκα μονο το ανάποδο! (ext3 σε ext4)

Αγγελε, αν το "κατέχεις" θα μπορούσες να το προσθέσεις στους οδηγούς σου

Από ότι είδα στο recovery mode πάνω κάτω πάμε με τα κουμπιά της έντασης του ήχου, επιλέγουμε με το power και το back up γίνεται στη εξωτερική SD.

Edited by Tsaglis

Αλέξανδρος,

Καλημερα σε ολους.

Ανεβασα το HowTos για το LG μας.

Ειναι η πρωτη φορα που φτιαχνω οδηγο οποτε να ειστε επιεικεις... :p

Περιμένω σχολια για διορθωσεις κτλ!!

HowTos για LG Optimus 2X:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3593061&posted=1#post3593061

Συγχαρητήρια φιλε για τη δουλειά που εκανες και πραγματικα σε ευχαριστω.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Υπάρχει κάποιο λινκ; γιατί με search βρήκα μονο το ανάποδο! (ext3 σε ext4)

Αγγελε, αν το "κατέχεις" θα μπορούσες να το προσθέσεις στους οδηγούς σου

Από ότι είδα στο recovery mode πάνω κάτω πάμε με τα κουμπιά της έντασης του ήχου, επιλέγουμε με το power και το back up γίνεται στη εξωτερική SD.

BackToEXT3 - for converting your device, er, back to EXT3

http://android.modaco.com/content/lg-optimus-2x-2x-modaco-com/336318/4-apr-r1-backtoext3-for-converting-your-device-er-back-to-ext3/

παιδιά πως το βάζω να συγχρονίζει τον λογαριασμό hotmail μου??

βασικά έβαλα το android booster κ από εκεί έκλεισα το E= gprs λέει,

γιάυτό δεν συγχρονίζει πια??

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Καλημερα, ειχα παει πλαισιο χθες κ ειδα οτι ενω το γραφουν με το ιδιο μεγεθος το LG einai μεγαλύτερο απο το Nexus S!!!Πως γινεται αυτό.

Πειτε μου ειλικρινα κουβαλιεται το κινητό;;;;

Πολυ ογκώδες μου φάνηκε!!!

Αλλα επαθα το εξης:Αφου το χαζευα κανα 5λεπτο παω διπλα στο Iphone κ μου φαινοταν ψειρα!!!Η οθονη μου φαινοταν μια σταλια!Τι να πω !

Γκουμουτσα αλλα εχει οθόνη!!!

Ακομα μαθαίνω......

Ευχαριστώ για την υπόδειξη ros100.

Το πρόσθεσα στο HowTo.Προσπάθησα να το γράψω αναλυτικά αλλά αν κάποιος μπερδευτεί μπορεί να ρωτήσει.

Γενικά τα έχω γράψει όσο πιο αναλυτικά μπορούσα ώστε να τα καταφέρουν και οι πιο "νέοι στο άθλημα".Όμως αν κάτι είναι δυσνόητο ή κάτι μου έχει ξεφύγει εδω είμαστε....!

φίλε tsafou τα ίδια νόμιζα πριν το πάρω ,αλλά είναι πολύ πρακτικό,στενό,οπότε το χειρίζομαι με 1 χέρι κατά 90 τα εκατό..

στο μάτι μόνο φαίνεται πολύ μεγαλύτερο από το iphone κ το νεξους,,

σε λέω πάρτο αν μόνο αυτά φοβάσαι,κ ντοντ γουόρυ;)

παιδιά απαντήστε μου κ εμένα στο προηγούμενο πόστ μουυυ:p..το 2250..

παιδιά πως το βάζω να συγχρονίζει τον λογαριασμό hotmail μου??

βασικά έβαλα το android booster κ από εκεί έκλεισα το E= gprs λέει,

γιάυτό δεν συγχρονίζει πια??

Δεν εχω δουλεψει το android booster(γενικά δε τα παω καλα με τετοιες εφαρμογες)

αλλα μονο με το Hotmail έχεις θεμα με τον συγχρονισμο ή και με αλλες εφαρμογες?

Για να καταλαβουμε αν είναι θεμα data ή μονο της εφαρμογης

@agekalp

Πολυ ωραιος ρε φιλε .

Για μενα που με πρωταρης στα Android με ψηνεις να το παρω (αφου θα εχω εναν οδηγο ) , και αφου και το Arc που κοιταω ως ενναλακτικη μαλλον θα αργησει να ρθει .

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Παιδια, ξανακανω την ερωτηση μιας και δεν απαντηθηκε απο κανεναν.. :confused: Μηπως ξερει κανεις, πως γινεται οταν το συνδεεις με το usb του υπολογιστη, "Να μην φορτιζει το κινητο"? Και με το Galaxy S που ειχα, και με το Desire αλλα και με το Zte Blade, εχει στο μενου για τσεκαρισμα, να μην φορτιζεται μεσω usb αν θελουμε, αλλα και να το τσεκαρω αυτα συνεχιζαν να φορτιζουν. Ισχυει το ιδιο και με το Optimus 2X..? (το ρωταω γιατι θελω να κανω σωστα τις πρωτες φορτισεις) Οποιος ξερει, παρακαλω ας απαντησει..

Παιδια, ξανακανω την ερωτηση μιας και δεν απαντηθηκε απο κανεναν.. :confused: Μηπως ξερει κανεις, πως γινεται οταν το συνδεεις με το usb του υπολογιστη, "Να μην φορτιζει το κινητο"? Και με το Galaxy S που ειχα, και με το Desire αλλα και με το Zte Blade, εχει στο μενου για τσεκαρισμα, να μην φορτιζεται μεσω usb αν θελουμε, αλλα και να το τσεκαρω αυτα συνεχιζαν να φορτιζουν. Ισχυει το ιδιο και με το Optimus 2X..? (το ρωταω γιατι θελω να κανω σωστα τις πρωτες φορτισεις) Οποιος ξερει, παρακαλω ας απαντησει..

μαλλον οχι.

μαλλον οχι.
Σ ευχαριστω φιλε Voltron, :) Οσο κι αν ψαχνω δεν εχει καν τετοια επιλογη το 2Χ, αλλα και να την ειχε οπως αλλα, και παλι τσαμπα την εχουν γιατι δεν ισχυει :confused:

Δε νομιζω πως γινεται...!

Μολις θα παρουμε την CM7 θα ερθει παλι πισω το μενου με τις επιλογες συνδεσης.

Παντως μην αγχωνεσαι με το "στρωσιμο" της μπαταριας.

Το μονο σπαστικο ειναι πως αν θες να μετρησεις τη χρηση της μπαταριας οποτε το συνδεεις σου αλλαζει τη "τελευταια στιγμη αποσυνδεσης"...

Off topic παιδια αλλα θα χρειαστω την βοηθεια σας για ακομα μια φορα.Μπορει καποιος να μου στειλει τις ριθμησεις Internet της Q-TELECOM χειροκινητα εστω να φτιαξω εγω το profile γιατι παιρνω στην Q μου στελνουν της ριθμησεις με sms αλλα μου γραφει οτι η συσκευη δεν υποστηριζεται.Πηρα στην Q απο προχθες τους ανεφερα για το προβλημα αυτο και μου ζητησαν ενα e-mail μου για να μου στειλουν το manual των ριθμησεων αλλα δυστηχως ακομα περιμενω το e-mail τους.Αν της εχει κανεις και μπορει να μου της στειλει θα του ημουν ευγνώμων.Sorry για το μεγεθος του μηνυματος.

μικρη παρενθεση: και εγω μεχρι τωρα το μονο που προσεξα διαφορετικο ειναι την εφαρμογη backup . Εκτος αυτου, μια απο τα ιδια, χωρις βεβαια να εχω αποψη για το εαν καταναλωνει πιο γρηγορα την μπαταρια για παραδειγμα

Δεν εχω δουλεψει το android booster(γενικά δε τα παω καλα με τετοιες εφαρμογες)

αλλα μονο με το Hotmail έχεις θεμα με τον συγχρονισμο ή και με αλλες εφαρμογες?

Για να καταλαβουμε αν είναι θεμα data ή μονο της εφαρμογης

φίλε agelkalp το widget του καιρού συγχρονίζει κανονικά.

ουσιαστικά θέλω να πέρνει τα μέιλ αμέσως ,σαν blackberry κ δεν

βρίσκω ρύθμιση για το ανα πόση ώρα συγχονισμός του hotmail..

το booster το απενεργοποίησα μέχρι να βρω λύση..

π.χ.έλαβα ένα μέιλ στον υπολογιστή και μισή ώρα τώρα που ήρθε,στο κινητό δεν ήλθε ακόμα..

• Administrators
Καλημερα, ειχα παει πλαισιο χθες κ ειδα οτι ενω το γραφουν με το ιδιο μεγεθος το LG einai μεγαλύτερο απο το Nexus S!!!Πως γινεται αυτό.

Πειτε μου ειλικρινα κουβαλιεται το κινητό;;;;

Πολυ ογκώδες μου φάνηκε!!!

Ογκώδες για κανένα λόγο! Απλά θα μπορούσε να είναι πιο κοντό, μέχρι εκεί.

Modpic.gif

μικρη παρενθεση: και εγω μεχρι τωρα το μονο που προσεξα διαφορετικο ειναι την εφαρμογη backup . Εκτος αυτου, μια απο τα ιδια, χωρις βεβαια να εχω αποψη για το εαν καταναλωνει πιο γρηγορα την μπαταρια για παραδειγμα

Tο ανεφερα και εγω σε προηγουμενη σελιδα μονο το buckup εμφανιστηκε. Παντος παιδια οτι και να λετε η μπαταρια εχει θεμα μεγαλο 1 μερα και αν κραταει με τις καταλληλες ριθμησεις και προγραμματα.Διαβαζω απο μερικους οτι τους κραταει 2 μερες η μπαταρια αποκλειεται εκτος αν το φορτιζουν το αναβουν και το βλεπουν μονο χωρις να το αγγιζουν.:worry:

φίλε agelkalp το widget του καιρού συγχρονίζει κανονικά.

ουσιαστικά θέλω να πέρνει τα μέιλ αμέσως ,σαν blackberry κ δεν

βρίσκω ρύθμιση για το ανα πόση ώρα συγχονισμός του hotmail..

το booster το απενεργοποίησα μέχρι να βρω λύση..

π.χ.έλαβα ένα μέιλ στον υπολογιστή και μισή ώρα τώρα που ήρθε,στο κινητό δεν ήλθε ακόμα..

Ουσιαστικα θελεις push mail

Βρηκα εναν οδηγο για Hotmail Push.

Τσεκαρε το και πες μας

http://digiex.net/guides-reviews/guides-tutorials/mobile-devices/6576-setup-push-email-hotmail-htc-desire-google-nexus-one-android-2-2-a.html

οκ ξεκινάω,ευχαριστώ:)

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)