Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Χθες:

@CM_arcee RC

CM runs on the (G)2X, but will only be published and released once we get media working, to avoid the usual half-assed premature kangs #CM7

Σήμερα:

@CM_arcee RC

Oh, look. My 2X can now record and play 720p H.264 ;) #CM7

Άρα... έρχεται...

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτο βρηκα απο e-bay που θυμαμαι οτι μια παρομοια στο galaxy s ηταν καλη ,

http://cgi.ebay.com/LG-OPTIMUS-2X-P990-MERCURY-SILICONE-CASE-RED-/280659392316?_trksid=p4340.m263&_trkparms=algo%3DSIC%26its%3DI%252BC%26itu%3DMRU-15032%252BUCI%252BIA%252BUA%252BIEW%252BFICS%252BUFI%26otn%3D10%26pmod%3D280655545403%26ps%3D63%26clkid%3D8469242557165249563

Οπως ειχα πει και πιο πριν το κινητο μου ειχε την ολλανδικη ρομ και παρατηρησα οτι εβγαζε μικροτερο σκορ απο τα δικα σας optimus στο quadrant (2600 με το ζορι) και ισως αυτο να εχει σχεση και με το οτι η ολλανδικη ρομ ηταν παλιοτερη απο την ελληνικη..Να προσπαθησω να βαλω την επισημη ελληνικη ρομ ή λετε οτι δεν αξιζει και να περιμενω μεχρι να βγει η τελικη του modaco ή τιποτα σε cyanogenmod..(Αν ηξερα απο φλασαρισματα θα το ειχα ηδη κανει αλλα θα ειναι η πρωτη μου φορα και φοβαμαι λιγο)

Μολις εκανα και γω το bench με το quadrant 3 φορες, την 1η 2253 τις αλλες δυο λιγο πριν τα 2600..

Γνωριζει καποιος τι διαφορα εχει η free ram απο την inactive ram? Στο δικο μου εχει πχ: Total 381mb, Free 248mb, Inactive173mb.

Χθες:

@CM_arcee RC

CM runs on the (G)2X, but will only be published and released once we get media working, to avoid the usual half-assed premature kangs #CM7

Σήμερα:

@CM_arcee RC

Oh, look. My 2X can now record and play 720p H.264 ;) #CM7

Άρα... έρχεται...

Με προλαβες!!!

Οσο για τον οδηγο θα προσπαθησω μεσα στη μεγαλη βδομαδα που θα ειμαι πιο χαλαρος να τον φτιαξω.

Jastonas να τον στειλω σε σενα??Να ανοιξω καινουριο thread?

Δε ξερω πως ειναι η διαδικασια

• Administrators
Γνωριζει καποιος τι διαφορα εχει η free ram απο την inactive ram? Στο δικο μου εχει πχ: Total 381mb, Free 248mb, Inactive173mb.

H Inactive δεν είναι διαθέσιμη, η free είναι.

Modpic.gif

LG's flagship Optimus 2X being upgraded in mid-May.

Optimus 2X, which is LG's major focus this spring will be on a good month or so upgraded to the Android version 2.3. That is, about mid-May.

It confirms LG's Danish chief Morten Aagaard opposite Mobilsiden.dk.

The update seems then to land before than as LG even said on their support page . It says: the "June / July."

LG Optimus 2X has recently been given a rough ride, as many buyers have

http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=da&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=da&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.mobilsiden.dk%2Fnyheder%2Fandroid-23-til-lg-optimus-2x-midt-i-maj%2Clid.15270%2F

1080i recording crashes at the end, GPS is unstable, and missing some minor stuff (like haptic feedback on the capacitive keys)

We don't do alphas @CyanogenMod :) Just nightlies, release candidates, and releases. If all goes well, nightlies in a week or so

Edited by ros100
Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

παιδιά με μπαταρία τι κάνετε?όλη μερα στη φόρτιση?όλα ρυθμισμένα σωστα και η μπαταρία φορτισμένη από χτες το βράδυ και μέχρι της 12:00 το μεσημερι έχει πάει 22% είναι φυσιολογικό (με 3 τηλεφωνήματα των 3-4 λεπτών...)μάλλον θα χουμε προβλημα...

παιδιά με μπαταρία τι κάνετε?όλη μερα στη φόρτιση?όλα ρυθμισμένα σωστα και η μπαταρία φορτισμένη από χτες το βράδυ και μέχρι της 12:00 το μεσημερι έχει πάει 22% είναι φυσιολογικό (με 3 τηλεφωνήματα των 3-4 λεπτών...)μάλλον θα χουμε προβλημα...

:blink::dizzy: όχι φίλε μου κατι παίζει.

αν μιλήσω εγώ 12 λεπτά το μεσημέρι θα εχει πέσει 7 με 10 τα εκατο..

βρες τι τρεχει από πίσω και ρουφάει.

πήγαινε ρυθμίσεις κ βρες τις εφαρμογές που τρέχουν,κ μας λες.

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

βρες τι τρεχει από πίσω και ρουφάει.

πήγαινε ρυθμίσεις κ βρες τις εφαρμογές που τρέχουν,κ μας λες.

.............

Καλησπερα παιδα.Εχω ενα παιχνιδι (Dungeon Hunter 2) εγκατεστημενο στην μνημη του τηλεφωνου το οποιο

μου τρωει 920mb απο την μνημη του κινητου LG optimus 2X πως μπορω να το μεταφερω στην micro sd;Αν ξερει κανεις ας μου απαντηση.

Edited by Rospy7

τοσο πολυ πεφτει με 10 λεπτακια ???? :wacko:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Παιδια ο launcer pro που λετε εκδοση rom ειναι ?

Βασικα η rom ειναι σαν να αλλαζεις λειτουργικο σε pc (απο XP σε Vista πχ ?) ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Παιδια ο launcer pro που λετε εκδοση rom ειναι ?

Βασικα η rom ειναι σαν να αλλαζεις λειτουργικο σε pc (απο XP σε Vista πχ ?) ?

Εφαρμογή από το Android Market.

Καλησπερα παιδα.Εχω ενα παιχνιδι (Dungeon Hunter 2) εγκατεστημενο στην μνημη του τηλεφωνου το οποιο

μου τρωει 920mb απο την μνημη του κινητου LG optimus 2X πως μπορω να το μεταφερω στην micro sd;Αν ξερει κανεις ας μου απαντηση.

Μενού-Ρυθμίσεις-Εφαρμογές-Διαχείριση των αιτήσεων-Όλα-πατάς στην εφαρμογή-"move to SD card"

τοσο πολυ πεφτει με 10 λεπτακια ???? :wacko:

ξεκινάω 7 το πρωί,τσεκάρω μέιλ,απαντω ΄΄ισως σε 1-2 γρήγορα πάντα.,μιλάω και κανα 15λεπτο και ναι πέφτει 7 με10 τα εκατό στις 1 το μεσημέρι.

σε όλα τα wm με touch οθόνη που είχα,κ ένα android με μεγάλη οθόνη το ίδιο γινόταν.:)

edit έχω πάντα ανοιχτή την ανανέωση των μειλ μου.

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Μενού-Ρυθμίσεις-Εφαρμογές-Διαχείριση των αιτήσεων-Όλα-πατάς στην εφαρμογή-"move to SD card"

Ευχαριστω αλλα δυστηχως δεν γινεται η επιλογη για μεταφορα στην micro sd.Ισως φταιει που δεν το εχω κατεβασει απο το Android Market.Το κατεβασα απο ενα site τo παιχνιδι και το εστειλα με bluetooth στην συσκευη και απο εκει με ενα task manager το βρηκα και το εκανα install.Μην φανταστεις οτι εστειλα 920mb απο το bluetooth απλα εστειλα την εφαρμογη που ηταν 9mb κια μετα το install του παιχνιδιου εγινε μεσω wi fi το οποιο ηταν ταιραστιο 920mb data update.

Edited by Rospy7

Πιό εύκολο από αυτό δεν γίνεται Root LG Optimus 2X

Προφανώς το root το έκανες με αυτή τη μέθοδο;

If the tutorial above fails, here is djmcnz's method:

Use the psneuter option, I had the same problem with rage, psneuter worked instantly.

Optimus 2x, Unbranded, Android 2.2.2 (out of the box, no OTA)

All I did was:

Install LG driver (first post)

Open SuperOneClick 1.7

Select psneuter

Hit root

Check Superuser app

No reboots or shell root required.

Su is permanent, withstands a reboot.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

φιλε μου κατι σου τρεχει που σου ρουφαει μπαταρια....βαλε εναν task manager και δες τι τρεχει!εμενα με cook rom,χρονισμενη η cpu στα 1,3 Ghz,πληρη φωτεινοτητα,3G συνεχως και ανανεωση των widget (facebook,twitter,emails,weather,news) καθε 2ωρο,λιγο internet, κανα 15 λεπτο κλησεις και καμια 10αρια μνμτα με φτανει μια μερα (απο πρωι σε βραδυ) σιγουρα!!μεσα στα 15 λεπτα κλησεων μπορει να ειναι λιγο βιντεοκλησεις...

Ελεγα για την αλλη βδομαδα αλλα δεν αντεξα και εφτιαξα εναν οδηγο για τα εξης:

HowTo root

HowTo clockwork recovery

HowTo nandroid backup-restore

HowTo flash custom roms

Το εχω σε word αρχειο.Καποιος mod να μου πει σε ποιο thread να το βαλω(εδω ή σε καινουριο)

Επισης θελω καποιον γνωστη να μου δωσει το email του με Pm να του το στειλω να μου πει τη γνωμη του και να τον τσεκαρει αν μπορει γιατι το κεφαλι μου ειναι καζανι...

Το πρωι διαβασμα κβαντομηχανικη ΙΙ μετα επαναληπτικες ασκησεις για τα μαθητουδια(γυμνασιο ευτυχως) και τωρα τον οδηγο για το LG......κλαταρααααα

Εχω ενα προβλημα πηρα τηλεφωνο στην Q-telecom (wind) και ζητησα να μου στειλουν της ρυθμησεις Internet για το LG 2X για να μπορω να μπαινω Internet μεσω δικτυου 3G αλλα οταν ηρθε μυνημα απο την Q telecom εγραφε οτι η υπηρεσια δεν υποστηριζεται απο την συσκευη σας.Ξερει κανεις τι προβλημα υπαρχει και αν υπαρχει λυση;

Εχω ενα προβλημα πηρα τηλεφωνο στην Q-telecom (wind) και ζητησα να μου στειλουν της ρυθμησεις Internet για το LG 2X για να μπορω να μπαινω Internet μεσω δικτυου 3G αλλα οταν ηρθε μυνημα απο την Q telecom εγραφε οτι η υπηρεσια δεν υποστηριζεται απο την συσκευη σας.Ξερει κανεις τι προβλημα υπαρχει και αν υπαρχει λυση;

3g υποστηριζει η συσκευη...μπορει να μην εχεις προγραμμα (data plan) για internet στο συμβολαιο σου!πηγαινε απο ρυθμισεις-ασυρματα δικτυα-δικτυα κινητης τηλεφωνιας-λειτουργια δικτυου και τσεκαρε αυτοματη λειτουργια....σου βγαζει το γραμμα H ή 3G πανω απο τις μπαρες σηματος?

Edited by ximikos_fil

3g υποστηριζει η συσκευη...μπορει να μην εχεις προγραμμα (data plan) για internet στο κινητο!πηγαινε απο ρυθμισεις-ασυρματα δικτυα-δικτυα κινητης τηλεφωνιας-λειτουργια δικτυου και τσεκαρε αυτοματη λειτουργια....σου βγαζει το γραμμα H ή 3G πανω απο τις μπαρες σηματος?

Βεβαιως το βγαζει.Καρτοκινητη εχω οχι συνδεση.Εχω μια εντυπωση οτι πρεπει να κανω της ρυθμησεις χειροκινητα.Παιζει ρολο που ειχα κλειστο το 3G το ειχα σε 2G οταν μου εστειλε η Q Telecom της ρυθμησεις;

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)