Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Παιδια το κινητο ειναι εξαιρετικο

Το ηχειακι μου φαινεται λιγο χαμηλο, η ειναι η ιδεα μου?

Αυτο το χει αναφερει και το gsmarena σαν μειονεκτημα .

Ειναι χαμηλο σε αποψη πως ακους στην κληση ή στην αναπαραγωγη ηχων ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πιό εύκολο από αυτό δεν γίνεται Root LG Optimus 2X

Ευχαριστω επαιξε με την πρωτη.

Ειναι μαγία να τρεχεις ssh server στο κινητο.

Τωρα κατάλαβα τι σημαινει android !

Αυτο το χει αναφερει και το gsmarena σαν μειονεκτημα .

Ειναι χαμηλο σε αποψη πως ακους στην κληση ή στην αναπαραγωγη ηχων ?

οχι η κληση ειναι μια χαρα, αναφερομαι στην αναπαραγωγη ηχων, απο ηχο κλησης μεχρι ραδιοφωνο και μουσικη. σκεφτηκα να πειραξω λιγο τις ρυθμισεις απο το κρυφο μενου αλλα την τελευταια φορα "κατεστρεψα" μια τηλεοραση :O

Για το unlock μπορείς να βάλει το κλείδωμα με τις τελείες (Μοτίβο - που πρέπει να περάσει το δάχτυλο από τουλ. 4 σημεία) Και ασφαλές (έστω και λίγο) και πιο γρήγορο.

Λοιπον το βρηκα! No Lock απο BoD στο market, δουλευει κανονικα :)

Λοιπον το βρηκα! No Lock απο BoD στο market, δουλευει κανονικα :)

WIDGET LOCK ...ειναι καλυτερο! αν και εγω χρησιμοποιώ το μοτιβο!

Edited by ros100
Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

2.3 για το Optimus 2X τον Ιούνιο - Ιούλιο.

http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x_to_get_gingerbread_update_in_june_or_july-news-2516.php

μεγαλο διαστημα ειναι παντως. υπομονη στους κατοχους του κινητου

[ROM][WIP] LG Optimus 2X Port [in Development] MIUI LG Optimus 2X

http://www.miui-dev.com/forums/showthread.php?4679-ROM-WIP-LG-Optimus-2X-Port-In-Development

Λιγες σελιδες πιο πισω ειναι!Λιγο διαβασμα δεν βλαπτει!;)

2.3 για το Optimus 2X τον Ιούνιο - Ιούλιο.

http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x_to_get_gingerbread_update_in_june_or_july-news-2516.php

Για κοιταξτε τι λεει το υπογραμμισμενο κειμενο!

http://img683.imageshack.us/img683/1585/18001222.jpg

Edited by ros100
Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

οχι η κληση ειναι μια χαρα, αναφερομαι στην αναπαραγωγη ηχων, απο ηχο κλησης μεχρι ραδιοφωνο και μουσικη. σκεφτηκα να πειραξω λιγο τις ρυθμισεις απο το κρυφο μενου αλλα την τελευταια φορα "κατεστρεψα" μια τηλεοραση :O

Τι εννοείς από το "κρυφό μενού";;

Υπάρχει κάποιος κωδικός όπως ήταν στα Samsung;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• Administrators
WIDGET LOCK ...ειναι καλυτερο!

Το θέμα είναι να μην χρειάζεται να πατάμε το power button για να "ξυπνάει" από stand by. Αλλά μετά από αρκετή ώρα σε stand by... κανένα δεν κάνει τη δουλειά σωστά.

(Επίσης μη γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum. Γιαυτό υπάρχει η "Τροποποίηση" και η "Πολλαπλή παράθεση" σε κάθε post μας.)

Modpic.gif

Τι εννοείς από το "κρυφό μενού";;

Υπάρχει κάποιος κωδικός όπως ήταν στα Samsung;

Λογικά θα πρέπει να έχει τον ιδιο κωδικό με παλαιότερα κινητά της LG

Edited by mobile_freak

• Administrators
Ρίξτε μια ματιά όσοι δεν έχετε το LG Optimus 2X τι σημαίνει browsing (με flash ενεργοποιημένο) στο Android:

Ποιον launcher χρησιμοποιείς;

Modpic.gif

Ρίξτε μια ματιά όσοι δεν έχετε το LG Optimus 2X τι σημαίνει browsing (με flash ενεργοποιημένο) στο Android:

Εντυπωσιακό.Launcher pro ο launcher έτσι;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Μία χαζή ερώτηση (5 μέρες android μονο στη πλάτη μου)

Ο Louncher πόσο εύκολα αλλάζει; Είναι σαν εφαρμογή από το μάρκετ και ορίζουμε από το κινητό ποιο θα χρησιμοποιεί κάθε φορά ("αρχική σελίδα" ή κάπως έτσι στο μενου;)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• Administrators
Ο Louncher πόσο εύκολα αλλάζει; Είναι σαν εφαρμογή από το μάρκετ και ορίζουμε από το κινητό ποιο θα χρησιμοποιεί κάθε φορά ("αρχική σελίδα" ή κάπως έτσι στο μενου;)

Ναι... εγκατέστησε τον και μετά τα άλλα είναι εύκολα.

Modpic.gif

Ειλικρινα μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα συγκρινοντας την ταχυτητα του με αυτη του δικου μου...

• Administrators
Ειλικρινα μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα συγκρινοντας την ταχυτητα του με αυτη του δικου μου...

Γιατί... και εσύ την ίδια συσκευή δεν έχεις;

Modpic.gif

Γιατί... και εσύ την ίδια συσκευή δεν έχεις;

Ναι την ιδια εχω αλλα για καποιο λογο η αποκριση της δικης μου ειναι σχεδον η μιση :confused: δεν ξερω, δεν εχω πειραξει κατι, τι να πω...

• Administrators
Ναι την ιδια εχω αλλα για καποιο λογο η αποκριση της δικης μου ειναι σχεδον η μιση :confused: δεν ξερω, δεν εχω πειραξει κατι, τι να πω...

Μήπως να δοκιμάσεις και εσύ τον launcher pro;

Modpic.gif

μαθατε τιποτα ρε παιδια για καμια θηκη?μου επεσε πριν απο 10 λεπτα απο τα χερια και (ευτυχως) το ειχα σε μια απο αυτες τις θηκες που αφηνουν εκτεθημενες τις πανω γωνιες και πιστεψτε το επεσε με μια απο αυτες τις γωνιες στο εδαφος και μου χτυπηθηκε....ευτυχως λογω τις θηκης το υπολοιπο ειναι ανεπαφο αλλα πολυ ξενερωμα...

Αυτο βρηκα απο e-bay που θυμαμαι οτι μια παρομοια στο galaxy s ηταν καλη ,

http://cgi.ebay.com/LG-OPTIMUS-2X-P990-MERCURY-SILICONE-CASE-RED-/280659392316?_trksid=p4340.m263&_trkparms=algo%3DSIC%26its%3DI%252BC%26itu%3DMRU-15032%252BUCI%252BIA%252BUA%252BIEW%252BFICS%252BUFI%26otn%3D10%26pmod%3D280655545403%26ps%3D63%26clkid%3D8469242557165249563

Οπως ειχα πει και πιο πριν το κινητο μου ειχε την ολλανδικη ρομ και παρατηρησα οτι εβγαζε μικροτερο σκορ απο τα δικα σας optimus στο quadrant (2600 με το ζορι) και ισως αυτο να εχει σχεση και με το οτι η ολλανδικη ρομ ηταν παλιοτερη απο την ελληνικη..Να προσπαθησω να βαλω την επισημη ελληνικη ρομ ή λετε οτι δεν αξιζει και να περιμενω μεχρι να βγει η τελικη του modaco ή τιποτα σε cyanogenmod..(Αν ηξερα απο φλασαρισματα θα το ειχα ηδη κανει αλλα θα ειναι η πρωτη μου φορα και φοβαμαι λιγο)

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Οπως ειχα πει και πιο πριν το κινητο μου ειχε την ολλανδικη ρομ και παρατηρησα οτι εβγαζε μικροτερο σκορ απο τα δικα σας optimus στο quadrant (2600 με το ζορι) και ισως αυτο να εχει σχεση και με το οτι η ολλανδικη ρομ ηταν παλιοτερη απο την ελληνικη..Να προσπαθησω να βαλω την επισημη ελληνικη ρομ ή λετε οτι δεν αξιζει και να περιμενω μεχρι να βγει η τελικη του modaco ή τιποτα σε cyanogenmod..(Αν ηξερα απο φλασαρισματα θα το ειχα ηδη κανει αλλα θα ειναι η πρωτη μου φορα και φοβαμαι λιγο)

Αυτο φιλε μου εχει να κανει μονο με σενα.

Εγω για παραδειγμα πηρα το τηλ μεσημερι και το απογευμα ειχα αλλαξει 2-3 rom.

Αν εισαι ικανοποιημενος απο το τηλεφωνο τι σε νοιαζει το quadrant???

Παντως απο την αλλη αν αποφασισεις να παιξεις με τις rom θα δεις πως ειναι σχετικα ευκολη διαδικασια και υπαρχουν αρκετα HOWTO και tutorials.

Αν αυξηθει λιγο η ποικιλια των Developers(οποτε και των ROMs) θα προσπαθησω να φτιαξω και εγω καποια HOWTO να τα εχουμε εδω στα ελληνικα.

• Administrators

Στο χέρι σου είναι να ασχοληθείς όσον αφορά το rom flashing. Οι οδηγίες που υπάρχουν στα σχετικά θέματα είναι ξεκάθαρες.

Από εκεί και πέρα οι ευρωπαϊκές οfficial roms είναι όλες σχεδόν πανομοιότυπες.

Modpic.gif

Αυτο φιλε μου εχει να κανει μονο με σενα.

Εγω για παραδειγμα πηρα το τηλ μεσημερι και το απογευμα ειχα αλλαξει 2-3 rom.

Αν εισαι ικανοποιημενος απο το τηλεφωνο τι σε νοιαζει το quadrant???

Παντως απο την αλλη αν αποφασισεις να παιξεις με τις rom θα δεις πως ειναι σχετικα ευκολη διαδικασια και υπαρχουν αρκετα HOWTO και tutorials.

Αν αυξηθει λιγο η ποικιλια των Developers(οποτε και των ROMs) θα προσπαθησω να φτιαξω και εγω καποια HOWTO να τα εχουμε εδω στα ελληνικα.

Φτιαξε ρε φιλε εναν ελληνικο οδηγο για μας τους nooba-δες γιατι βλεπω μεν οτι δεν υπαρχει αγχος με τη διαδικασια του φλασαρισματος αλλα μερικες φορες δεν πετυχαινει και μετα το παλευουν με κατι recovery και backup που οσο και αν προσπαθω να διαβασω και να μαθω τοσο μπερδευομαι.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)