Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

ενα βιντεο που δειχνει την κυριαρχια του lg με τα μεχρι τωρα δεδομενα:

http://youtu.be/W9F-ts4pUAc

και αν το τρεξετε και στα 2:36 θα δειτε και την ποιοτητα της οθονης....

επισης και ενα βιντεο για την ταχυτητα του browser...

http://youtu.be/0Y9ALrLtDnM

Edited by ximikos_fil

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορει να μου πει κανεις γιατι δεν εχει ερθει ακομη το κινητο στον γερμανο.........βαρεθηκα να περιμενωωωωωωωωωωωωωωω

και γιατι δεν το παιρνεις απο καπου αλλου?

Μπορει να μου πει κανεις γιατι δεν εχει ερθει ακομη το κινητο στον γερμανο.........βαρεθηκα να περιμενωωωωωωωωωωωωωωω

Μόνο η voda το έχει φέρει και το έχει δώσει σε συνεργαζόμενα μαγαζιά (πλαίσιο κλπ)

Υπομονή κανα μήνα υποθέτω να πάει και στους υπόλοιπους ή το παίρνεις χωρίς επιδότηση (πχ με έκπτωση στο πάγιο)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

παιδια ασ πει καποιος που να γνωριζει!

αυτη η καρτα μνημης θα κανει στο κινητο?

http://www.amazon.co.uk/SanDisk-SDSDQM-032G-microSDHC-32GB-Card/dp/B003HIWHN0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1302544194&sr=8-1

και επισης τι διαφορα εχει η micro sd απο την microSDHC ???

;);)

Φυσικά και κάνει. Το HC σημαίνει High capacitance

Καλησπέρα παιδιά. Έχω αποφασίσει να αγοράσω το 2Χ μετα απο άπειρο ψάξιμο και διαβάζοντας και τις 124 σελίδες του thread. :p

Λέω να το αγοράσω απο το site της vodafone με ενα πρόγραμμα unlimited. (ειμαι ήδη συνδρομητής vodafone.) Αν κάποιος εχει αγοράσει με αυτον τον τρόπο σε ποσες μερες περίπου θα το εχω στα χέρια μου μετα την παραγγελία ?

Ευχαριστώ :)

Λογικά δεν θα καθυστερήσει. Άμεσα θα πρέπει να το χεις. Αλλά καλύτερα ρώτα την voda.

ΤΟ κινητό προς το παρόν το δίνει αποκλειστικά η vodafone στα δικά της και στο πλαίσιο.

Ισως αργότερα το δώσει κι η cosmote μέσα απο τον γερμανό.

Πάρε να τους ρωτήσεις καλύτερα.

Το εχω στα χερια μου εδω και 2 ωρες το κινητο τα σπαει.Να το φορτησω απο το PC μου μεσω usb η απο τον φορτιστη;Ας μου απαντηση καποιος αν γινεται.Ευχαριστω.

εγω προτεινω απο usb!!

εδω και 5 φορτισεις το φορτιζω καθε βραδυ αφου εχω τελειωσει την μπαταρια και η διαρκεια της μπαταριας εχει αυξηθει φοβερα!

Thanks.Και εγω αυτο θα εκανα αλλα ηθελα να ακουσω και μια γνωμη ακομα.Πιστευω ετσι φορτιζει καλυτερα επειδη φορτιζει ποιο αργα και γεμιζουν ποιο καλα οι κυψελες τησ μπαταριας.Μια πληρης φορτιση ποσες ωρες διαρκει απο το pc στο περιπου; Edited by Rospy7

εγω προτεινω απο usb!!

εδω και 5 φορτισεις το φορτιζω καθε βραδυ αφου εχω τελειωσει την μπαταρια και η διαρκεια της μπαταριας εχει αυξηθει φοβερα!

Thanks.Και εγω αυτο θα εκανα αλλα ηθελα να ακουσω και μια γνωμη ακομα.Πιστευω ετσι φορτιζει καλυτερα.Επειδη φορτιζει ποιο αργα και γεμιζουν ποιο καλα οι κυψελες της μπαταριας.Μια πληρης φορτιση ποσες ωρες διαρκει απο το pc στο περιπου; :)

Edited by Rospy7

με κλειστό από το 20 τα εκατό γέμισε σε 3 περίπου ώρες..ναι ξέρω:rolleyes:

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

με κλειστό από το 20 τα εκατό γέμισε σε 3 περίπου ώρες..ναι ξέρω:rolleyes:

Αραγε απο 0% θα κανει κανα 4-5 ωρες κλειστο το κινητο.Εχω μια απορια αν σβησω το PC το κινητο θα συνεχισει να φορτιζει;Μερικες συσκευες το κανουν οπως MP3 Player.Αν ξερει κανεις ας απαντηση.

Μόνο η voda το έχει φέρει και το έχει δώσει σε συνεργαζόμενα μαγαζιά (πλαίσιο κλπ)

Υπομονή κανα μήνα υποθέτω να πάει και στους υπόλοιπους ή το παίρνεις χωρίς επιδότηση (πχ με έκπτωση στο πάγιο)

ρε παιδια δηλ αν καποιος θελησει να παρει σκετη συσκευη απο vodafone ή απο πλαισιο δεν μπορω γιατι βλεπω διαθεσιμοτητα...

ρε παιδια δηλ αν καποιος θελησει να παρει σκετη συσκευη απο vodafone ή απο πλαισιο δεν μπορω γιατι βλεπω διαθεσιμοτητα...

Κανονικα εγω σκετη συσκευη το πηρα απο το ΠΛΑΙΣΙΟ 499ε.;)

Σκετη συσκευη μπορεις ανετα να παρεις αρκει να εχει. (την παρασκευη στο πλαισιο στη στουρναρη ειχε 2 σφραγισμενα) edit με προλαβε αλλος.. Edited by aby

Σκετη συσκευη μπορεις ανετα να παρεις αρκει να εχει. (την παρασκευη στη στουρναρη ειχε 2 σφραγισμενα) edit με προλαβε αλλος..

Να διευκρινισω οτι ειχα κανει πρππαραγγελια απο της 29 Μαρτιου τηλεφωνικα ομως οχι απο το Internet.Τωρα αν υπαρχει διαθεσιμοτητα καλυτερα παρε ενα τηλεφωνο στο ΠΛΑΙΣΙΟ να σου πουν σιγουρα γιατι στο site μπορει να λεει διαθεσιμο αλλα να μην εχουν ανανεωση την σελιδα τους και να μην εχουν κομματια διαθεσιμα.;)

.Εχω μια απορια αν σβησω το PC το κινητο θα συνεχισει να φορτιζει;.

όχι στο λάπτοπ μου πάντως.ούτε κ στο σταθερό μου..

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Σκετη συσκευη μπορεις ανετα να παρεις αρκει να εχει. (την παρασκευη στο πλαισιο στη στουρναρη ειχε 2 σφραγισμενα) edit με προλαβε αλλος..

ξερεις τι βλεπω ομως φιλε μου οτι οσοι πανε για σκετη συνηθως δεν βρισκουν και ειναι λιγοι οι τυχεροι που το πηραν vodafone ή πλαισιο σκετη συσκευη...συνηθως παιρνουν με προτεραιοτητα οι νεες συνδεσεις!!

Το εχω και εγω πλεον στα χερια μου..!!

Πρωτη εντυπωση πολυ καλη

Μου αρεσει η ποιοτητα κατασκευης παρολο που εχω υψηλα standard λογω του milestone.

Επαιξα λιγο μαζι του και ειναι πολυ γρηγορο.

Με χαλασαν πολυ ολα αυτα τα μπλιμπλικια της LG και ετσι το βραδακι που θα εχω χρονο και θα εχει φορτισει μαλλον θα περαστουν clockwork recovery και fr11 και θα αφαιρεσω και αλλα με το titanium backup ωστε να το φερω στα μετρα μου...!Ειμαι του minimal!!

Αραγε απο 0% θα κανει κανα 4-5 ωρες κλειστο το κινητο.Εχω μια απορια αν σβησω το PC το κινητο θα συνεχισει να φορτιζει;Μερικες συσκευες το κανουν οπως MP3 Player.Αν ξερει κανεις ας απαντηση.

αν κλεινει ο υπολογιστης δεν εχουν ρευμα τα usb του για να φορτιζουν την συσκευη...

μονο αν του κλεισεις το κουμπι του τροφοδοτικου αν του κανεις shutdown παιρνουν κανονικα ρευμα εκτος και αν απενεργοποιησεις της λειτουργεια αυτη μεσω καποιας ρυθμισεις στο bios! Edited by ros100
Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

ξερεις τι βλεπω ομως φιλε μου οτι οσοι πανε για σκετη συνηθως δεν βρισκουν και ειναι λιγοι οι τυχεροι που το πηραν vodafone ή πλαισιο σκετη συσκευη...συνηθως παιρνουν με προτεραιοτητα οι νεες συνδεσεις!!
Αν υπαρχει διαθεσιμη φιλε μου την παιρνεις κατευθειαν. Ετοιμος ημουν να την παρω τη παρασκευη, απλα μετα σκεφτηκα ας περιμενω λιγο, μηπως το παρω σε καλυτερη τιμη. Ετοιμος ημουν, μου το ειχε δωσει η κοπελλα στα χερια να παω ταμειο :p

εγω εχω λαπτοπ!καθε βραδυ δεν το κλεινω τον βαζω στην αναμονη και φορτιζει κανονικα!

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)