nnik_1969 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 και ποιο το νόημα που έχω κάνει root? τι κερδίζω? Φίλε μου βάζεις το market enabler και εκεί επιλεγείς έναν ξένο παροχο τηλεφωνίας,πας στο μάρκετ κάνεις clear data και μετά βλέπεις όλες τις εφαρμογές. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 ενας απο τους καλυτερους μαγειρες ρομ στο galaxy s εφτιαξε και για το optimus!!! http://romkitchen.org/lg/?s=generator :D και απο οτι φαινεται η v10b ειναι η τελευταια ρομ ;) Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 (edited) ρε παιδια πως το συνδεω στον υπολογιστη μεσω usb ?? το συνδεω αλλα δεν μου εμφανιζει να κανω τιποτα!! Κάνεις install τους usb drivers. Έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει το SmartShare; Θέλει κάποιο πρόγραμμα της LG για να δουλέψει; Edited April 10, 2011 by jastonas Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Οποιος εχει ΟΡΕΞΗ ας μας γραψει τα αρνητικα της συσκευης. Να ξερουμε τι να κανουμε,να τα δωσουμε τα 500Ε Η οχι ;;;; Ευχαριστω. Διάβασε λίγο προς τα πίσω για να αποκτήσεις μια εικόνα. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν εδώ μέσα αν όλοι σου λέγαμε και από μία γνώμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermotard12 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 αυριο σκεφτομαι να παω να το παρω οποτε για να μην εχω καμια αμφιβολια θα κανω μια ξεκαθαρη ερωτηση.με 500 ευρω που κοστιζει παιρνεις καλυτερο android κινητο αυτη τη στιγμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 αυριο σκεφτομαι να παω να το παρω οποτε για να μην εχω καμια αμφιβολια θα κανω μια ξεκαθαρη ερωτηση.με 500 ευρω που κοστιζει παιρνεις καλυτερο android κινητο αυτη τη στιγμη? κατα την ταπεινη μου αποψη και 100 ευρω να ειχε παραπανω αυτην την στιγμη δεν υπαρχει καλυτερο του ειτε μιλαμε για android ειτε για αλλο κινητό.... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 αυριο σκεφτομαι να παω να το παρω οποτε για να μην εχω καμια αμφιβολια θα κανω μια ξεκαθαρη ερωτηση.με 500 ευρω που κοστιζει παιρνεις καλυτερο android κινητο αυτη τη στιγμη? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ.:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Εχω ξανακανει την ερωτηση αλλα κανεις δεν απαντησε.Οταν κανεις root η εγγυηση χανεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 (edited) αυριο σκεφτομαι να παω να το παρω οποτε για να μην εχω καμια αμφιβολια θα κανω μια ξεκαθαρη ερωτηση.με 500 ευρω που κοστιζει παιρνεις καλυτερο android κινητο αυτη τη στιγμη? απο εμενα να το παρεις ειναι εξαιρετικο κινητο με αυτα τα χρηματα δεν υπαρχη αλλο με αυτα τα χαρακτηριστηκα προσωπικα μιλαω παντα Rospy7 ναι Edited April 10, 2011 by sotosok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 καλύτερο supermotard12?..όχι.. αλλά μέχρι στιγμής δεν υπερέχει κ πολύ από τα υπόλοιπα καλά κινητά. βέβαια στο μέλλον λόγω hardware λογικά θα υπερέχει:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Εχω ξανακανει την ερωτηση αλλα κανεις δεν απαντησε.Οταν κανεις root η εγγυηση χανεται; Oh yes...;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Εχω ξανακανει την ερωτηση αλλα κανεις δεν απαντησε.Οταν κανεις root η εγγυηση χανεται; χανεται φιλε μου αλλα ποιος λογικος ανθρωπος θα το πηγαινε rootαρισμενο για επισκευη...οταν με το κακο θα χρειαστει service το γυρνας στα εργοστασιακα του και το στελνεις.... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Δεν εχεις δικιο.δηλαδη εαν δεν μπορουμε να πουμε την γνωμη μας ιδιως την αρνητικη ,για το harware ,τι θα συζηταμε για το android λειτουργικο?ε και εγω περιμενω να ακουσω τα αρνητικα που βλεπει ο καθε χρηστης. :) Μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα. Όλοι πιο πίσω αναφέρουν ούτως ή άλλως τα υπέρ και τα κατά που βρίσκει ο καθένας. Φαντάζεσαι εκτός αυτού να επαναλαμβανόμασταν σε κάθε ερώτηση κάθε νέου ενδιαφερόμενου επειδή οι περισσότεροι βαριούνται να διαβάσουν ούτε μία σελίδα πίσω; :wacko: Παιδιά εδώ είναι forum, όχι chat room. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 χανεται φιλε μου αλλα ποιος λογικος ανθρωπος θα το πηγαινε rootαρισμενο για επισκευη...οταν με το κακο θα χρειαστει service το γυρνας στα εργοστασιακα του και το στελνεις.... Thank's για τις απαντησεις παιδια αλλα ειμαι φρεσκος σε android.Σε 3 μερουλες που θα το παραλαβω ετοιμαστειται να σας ζαλησω στις ερωτησεις.Ελπιζω να υπαρχει κατανοηση και να μου απαντατε. :happy::happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Thank's για τις απαντησεις παιδια αλλα ειμαι φρεσκος σε android.Σε 3 μερουλες που θα το παραλαβω ετοιμαστειται να σας ζαλησω στις ερωτησεις.Ελπιζω να υπαρχει κατανοηση και να μου απαντατε. :happy::happy::happy: ρωτα οτι γουσταρεις αλλα κανε και εναν κοπο και διαβσε και τα προηγουμενα που ειπωθηκαν για το κινητο για να μην επαναλαμβανεις πραγματα... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkvolos Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 έκανε κανείς αναβάθμηση έκδοσης σε 10b και βάσης σε 20110315? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 ρε παιδιά ****το δηλαδή:lol: ποιος υπομονετικός άνθρωπος προτεινε να το φορτίζουμε κλειστό και απο υπολογιστή:wacko:? από τις 8 μέχρι τώρα κλειστό το χω στο usb κ ανέβηκε απο το 20 στο περίπου 80 τα εκατό. 2,5 ώρες!!!!!θα πέσω να πεθάνωωω:lol::dash: Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermotard12 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 οκ.ευχαρστω.αφου σχεδον απο οτι βλεπω ολοι συμφωνουν οτι στα λεφτα του ειναι μακραν το καλυτερο παω αυριο και το τσιμπαω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 παιδια την προτατευτικη ταινια απο την οθονη την βγαλατε? σας εχει γρατζουνιστει καθολου η οθονη ή πραγματικα το γκοριλα glass προστατευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 (edited) οσοι ενδιαφερεστε για καρτα εχω βρει αυτες εδω (ADATA 16GB MicroSDHC Karte Class 6) στα 32 € μαζι με μεταφορικά! http://www.zizanio.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=1328710&position=1063326916&anzahl_treffer=73 Lexar 16GB 16G Micro SD SDHC TF Memory Card Class 6 http://viewitem.eim.ebay.gr/Lexar-16GB-16G-Micro-SD-SDHC-TF-Memory-Card-Class-6/150587382995/item τι γνωμη εχετε για τις μαρκες memorette ,patriot ,kingmax,memento? Edited April 10, 2011 by ros100 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Οταν ειχα το desire hd ειχα βρει στο xda μια μεθοδο φορτισης που αποδεδειγμενα και στο δικο μου κινητο αναβαζε κατα πολυ τον χρονο αποφορτισης: 1.αφηνουμε το κινητο να αποφορτισει και μετα το φορτιζουμε για 5 ωρες ανοικτο... 2.στην συνεχεια βγαζουμε το φορτιστη, κλεινουμε το κινητο και ξαναβαζουμε να φορτισει κλειστο για καμια ωρα! 3.βγαζουμε το κινητο απο μπριζα, το ανοιγουμε και το αφηνουμε ανοικτο για 2 λεπτα και μετα το ξαναφοριζουμε για 1 ωρα... στο desire hd σας διαβεβαιωνω οτι δουλευε με αισθητη διαφορα αλλα στο lg δεν το χρησιμοποιησα ακομη και δεν ξερω αν πιανειι! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 καλή τιμή!! να ρωτήσω,όλες οι εφαρμογές κ γενικά ότι κατεβάζω γιατί πάντα εγκαθίστανται στην μνήμη του κινητού και σχεδόν ποτέ στην δικιά μου. μιας κ η δικιά μου είναι class 6 μήπως να αρχίσω να βάζω κ εκεί εφαρμογές από το μαρκετ?? αν να πως το κάνω αυτό? ρωτάω γιατι έχει αρχίσει να γονατίζει το κινητό με την πληθώρα εφαρμογών και αργεί καμμιά φορά:p Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barman25 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Διάβασε λίγο προς τα πίσω για να αποκτήσεις μια εικόνα. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν εδώ μέσα αν όλοι σου λέγαμε και από μία γνώμη; Διαβασα ΤΑ παντα . Αλλα μαλλον βαριουνται μερικοι. Τεσπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 (edited) ρε παιδιά ****το δηλαδή:lol: ποιος υπομονετικός άνθρωπος προτεινε να το φορτίζουμε κλειστό και απο υπολογιστή:wacko:? από τις 8 μέχρι τώρα κλειστό το χω στο usb κ ανέβηκε απο το 20 στο περίπου 80 τα εκατό. 2,5 ώρες!!!!!θα πέσω να πεθάνωωω:lol::dash: Καλα σου ειπε. Γιατι η θυρα του usb δινει λιγοτερα mah που αυτο σημαινει φορτιζει-γεμιζει πιο αργα και ετσι οι εσωτερικες κυψελες της μπαταριας εξοικονομουν περισσοτερο ρευμα και παρατεινεται η διαρκεια ζωης της. Να στο πω πιο απλα? Λογω τις αργης φορτισης "Ανοιγουν" και "Γεμιζουν" οι κυψελες τις μπαταριας περισσοτερο. Και με αυτον το τροπο, και κραταει η μπαταρια περισσοτερο πριν ξαναμπει στο φορτιστη και παρατεινεται επισεις και η διαρκεια ζωης της ετσι, απλη λογικη. Edited April 10, 2011 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 (edited) καλή τιμή!! να ρωτήσω,όλες οι εφαρμογές κ γενικά ότι κατεβάζω γιατί πάντα εγκαθίστανται στην μνήμη του κινητού και σχεδόν ποτέ στην δικιά μου. μιας κ η δικιά μου είναι class 6 μήπως να αρχίσω να βάζω κ εκεί εφαρμογές από το μαρκετ?? αν να πως το κάνω αυτό? ρωτάω γιατι έχει αρχίσει να γονατίζει το κινητό με την πληθώρα εφαρμογών και αργεί καμμιά φορά:p το κινητο εχει συγκεκριμενο partition που αποθηκευονται οι εφαρμογεw και δεν μπορεις να εγκαταστησεις εφαρμογες στην εξωτερικη μνημη! Edited April 10, 2011 by ros100 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts