Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

καταφερα και τραβηξα ενα βιντεο με την βοηθεια της κοπελας μου που με ακουει εναμιση να την πρηζω για το κινητο και μιαμιση ωρα να την πρηζω για το accelerometer.

http://www.youtube.com/watch?v=S9J9hx8g6Xs

μπορεις να τραβηξεις βιντεο και το τρεμοπαισμα sto google sky map να σου πω αν ειναι ιδιο με το nexus s?

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καταφερα και τραβηξα ενα βιντεο με την βοηθεια της κοπελας μου που με ακουει εναμιση να την πρηζω για το κινητο και μιαμιση ωρα να την πρηζω για το accelerometer.

Μα φιλε μου σε τραπεζι πρεπει να το κανεις αυτο. Οχι να το κραταει καποιος. Θελει σταθερο μερος. Αλλα απ οτι το ειδα δεν εχεις προβλημα. Σε σταθερο μερος θα ειναι ανεπαισθητο λογικα.

καταφερα και τραβηξα ενα βιντεο με την βοηθεια της κοπελας μου που με ακουει εναμιση μηνα να την πρηζω για το κινητο και μιαμιση ωρα να την πρηζω για το accelerometer.

απο που ειναι αυτο το προγραμμα?? σε λιγο ανεβαζω το video..

Επανέρχομαι με τη μπαταρία.

Μετά δυόμιση ώρες που ήταν σε κατάσταση "πτήσης" είναι ακόμα 41%...

Μήπως κοίταξε κάποιος κανα black list που να "δουλεύει" στο 2x;;;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

δεν μπορω αυτη την στιγμη, αλλα το google sky map το εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες στο htc magic και ποτε δεν ειχε το παραμικρο τρεμοπαιγμα

[off-topic: το αποτελεσμα της χρησης του sky map στο παρελθον :P http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2011/042/c/4/startrail_study_by_cynop-d39batu.jpg ]

edit: ρε συ aby το κινητο δεν κουνιεται καθολου στο βιντεο αν προσεξες. Επισης ειναι ακομα πιο εντονο το εφε σε αλλες γωνιες

Μα φιλε μου σε τραπεζι πρεπει να το κανεις αυτο. Οχι να το κραταει καποιος. Θελει σταθερο μερος. Αλλα απ οτι το ειδα δεν εχεις προβλημα. Σε σταθερο μερος θα ειναι ανεπαισθητο λογικα.

+1 και απο εμενα

ακριβως το ιδιο κουνημα κανει και το δικο μου οπως επισης και το nexus s...αυτο εννοειτε?

Αυτο δεν ειναι προβλημα ρε παιδια μην τρελαθουμε! domigr θα με τρελανεις :p Αυτο δειχνει απλα οτι εχει πιο ευαισθητο accelerometer το Χ2. Ειναι πιο ευαισθητο απλα! :lol: Edit: Eλα, σου αγοραζω το δικο σου στη μιση τιμη :p εχει προβλημα :p:lol::lol: Edited by aby

ειπα και εγω στα καλα καθουμενα να εχει προβλημα :P

ετσι ειναι και σε μενα. φαινεται η διαφορα διπλα στο αλλο κινητο.

δεν εχω την δυνατοτητα να τραβηξω βιντεο gia να δεις οτι δεν υπαρχει καμια διαφορα διπλα στο nexus s...

Αυτο δεν ειναι προβλημα ρε παιδια μην τρελαθουμε! domigr θα με τρελανεις :p Αυτο δειχνει απλα οτι εχει πιο ευαισθητο accelerometer το Χ2. Ειναι πιο ευαισθητο απλα! :lol:

σωστοτατος...

• Administrators
δεν υπαρχει καμια διαφορα διπλα στο nexus s...

Τότε απλά δεν υπάρχει και κάτι για να σε απασχολεί.

Modpic.gif

ρε παιδια, μακαρι να ειναι ετσι οπως λετε και να ειμαι υπερβολικος. Αλλα στο βιντεο του domigr δεν βλεπετε οτι υπαρχουν τρεμοπαιγματα παρολο που το κινητο ειναι εντελως ακινητο; Τι ευαισθησια συζηταμε; Απαξ και καταγραφει κινηση εκει που δεν υπαρχει, δεν τιθεται θεμα ευαισθησιας

ρε παιδια, μακαρι να ειναι ετσι οπως λετε και να ειμαι υπερβολικος. Αλλα στο βιντεο του domigr δεν βλεπετε οτι υπαρχουν τρεμοπαιγματα παρολο που το κινητο ειναι εντελως ακινητο; Τι ευαισθησια συζηταμε; Απαξ και καταγραφει κινηση εκει που δεν υπαρχει, δεν τιθεται θεμα ευαισθησιας
Ειναι πιο ευαισθητο απλα φιλε μου, δεν ειναι προβλημα αυτο.

true_cynop ειμαστε ηδη τοσα ατομα που τους ψιλοπαιζει..λιγο δυσκολο ολοι να εχουμε θεμα..αρα απλως το κινητο ειναι ετσι...

ε τοτε ειναι χαλασμενο και το lg μου αλλα και το nexus μου....μην γινομαστε υπερβολικοι παιδια...το κινητο ειναι μια χαρα!!

τι να πω, παω πασο. Προσωπικα δεν εχω πειστει 100% και θεωρω πιο πιθανο να υπαρχει μαζικο προβλημα παρα να ειναι φυσιολογικο αυτο. Αλλα αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι αμα το προβλημα εμφανιζεται σε ολους εδω μεσα, και να το επιστρεψω στα ιδια θα καταληξω. Αναρωτιεμαι ομως εαν υπαρχει κανεις εδω μεσα που να ΜΗΝ τρεμοπαιζει.

δεν ειναι προβλημα συσκευης εφοσον το εχουμε ολοι..επισης ειναι αναλογα το μοντελο..οπως ειδες το nexus τρεμοπαιζει και αυτο ενω ο γαλαξιας δεν τρεμοπαιζει..απλα μην το σκεφτεσαι :P

τι να πω, παω πασο. Προσωπικα δεν εχω πειστει 100% και θεωρω πιο πιθανο να υπαρχει μαζικο προβλημα παρα να ειναι φυσιολογικο αυτο. Αλλα αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι αμα το προβλημα εμφανιζεται σε ολους εδω μεσα, και να το επιστρεψω στα ιδια θα καταληξω. Αναρωτιεμαι ομως εαν υπαρχει κανεις εδω μεσα που να ΜΗΝ τρεμοπαιζει.
Λοιπον θα σου πω κατι να ηρεμησεις. Desire , Galaxy S , Blade , "ακριβως" το ιδιο με το δικο σου κανανε σε μενα. Εχουν προβλημα ολα λες? Το Galaxy S του domigr εχει που δεν κανει :p:lol:

• Administrators
Αναρωτιεμαι ομως εαν υπαρχει κανεις εδω μεσα που να ΜΗΝ τρεμοπαιζει.

Κανείς... και αυτό δεν είναι κακό μιας και αποδεικνύει την υπερευαισθησία του σένσορα. Νομίζω ότι έχει λήξει το θέμα.

Modpic.gif

Το Galaxy S του domigr εχει που δεν κανει :p:lol:

αυτο δεν παιζει :p

Κανείς... και αυτό δεν είναι κακό μιας και αποδεικνύει την υπερευαισθησία του σένσορα. Νομίζω ότι έχει λήξει το θέμα.
Ακριβως αυτο λεω κι εγω, και δεν το καταλαβαινει κανεις.

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)