Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

To iGOMyWay δουλεύει μια χαρά. Ομοίως και το NDrive.

(Κάποιος mod ας συνενώσει τα συνεχόμενα μηνύματά μου λόγω κεκτημένης ταχύτητας).

Θα μας πεις πως τα παει με δοριφορους και ποσο γρηγορα lockarei?

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

βρηκαμε τιποτα για το unlock screen??ακομα παντως με δυσκολευει το μεγεθος του στο κρατημα,μου γλιστραει που και που :p

Λοιπόν έβαλα το ξυπνητήρι για να κτυπήσει 10:55 λίγο πριν ξεκινήσουν τα Qual στην F1

To εσβησα ( Ναι καλά καταλάβατε - Απενεργοποίηση ) .

Δεν άνοιξε , Δεν ξύπνησε , Δεν ειδοποίησε . :confused:

Ερώτηση : Για να χτυπήσει θα πρέπει να είναι Λειτουργία πτήσης ?

Λοιπόν έβαλα το ξυπνητήρι για να κτυπήσει 10:55 λίγο πριν ξεκινήσουν τα Qual στην F1

To εσβησα ( Ναι καλά καταλάβατε - Απενεργοποίηση ) .

Δεν άνοιξε , Δεν ξύπνησε , Δεν ειδοποίησε . :confused:

το ξυπνητηρι οταν ειναι κλειστη η συσκευη δεν χτυπαει στο android...νομιζω μονο στο symbian συμβαινει :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Zakailiou, απο οσο ξερω σε ολα τα smartphones το ξυπνητηρι λειτουργει μονο εφοσον αυτα ειναι ανοιχτα.

Εμπειριων συνεχεια:

Πραγματι οταν κανω install τις εφαρμογες [οχι οταν κανει download] το κινητο κολλαει. Μονο για 1-2 δευτερολεπτα που θελει το install, αλλα ειναι εμφανες αν κανεις κατι αλλο ταυτοχρονα. (εκδοση v10a)

Ουτε εμενα βρισκει αλλες εκδοσεις για ενημερωση.

Προσωπικα ο launcher της LG εμενα δεν μου αρεσε. Παρα εχει χρωματα. Θελω λιγο πιο elegant/minimal πραγματα και εβαλα τον launcherpro plus, ο οποιος πεταει και αυτος. Για μπαταρια, χτες το αφησα το κινητο στο 80% περιπου και σημερα ειναι στο 32% με twitter widget, pulse RSS και gmail sync να τρεχουν απο πισω.

Ευχαριστώ .

Ερώτηση : Από πρόγραμμα πλοήγησης GPs για το αυτοκίνητο,

- Πιο να χρησιμοποιήσω ,

- Από πού να το κατεβάσω

- Τι απαιτείται να κάνω ?

Μέχρι σήμερα το i8910 είχε εγκατεστημένο το Ndrive , Δεν με τρέλαινε αλλά την δουλειά του την έκανε .

Ευχαριστώ .

Ερώτηση : Από πρόγραμμα πλοήγησης GPs για το αυτοκίνητο,

- Πιο να χρησιμοποιήσω ,

- Από πού να το κατεβάσω

- Τι απαιτείται να κάνω ?

Μέχρι σήμερα το i8910 είχε εγκατεστημένο το Ndrive , Δεν με τρέλαινε αλλά την δουλειά του την έκανε .

Εριξα και εγω μια ματια και για τον ΝDrive και για τον iGO αλλά δε βρήκα κάτι...

Αν γνωρίζει κάποιος θα του ήμουν ευγνώμων...;)

Eπίσεις μολις δοκίμασα και το Blacklist και το Call Control και δε "πετάει" τις κλήσεις σε "κατηλλημένο" αλλά το τηλέφωνο εξακολουθεί και χτυπάει στο "αθόρυβο" όμως!! :mad::mad:

Edited by ovelix5

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• Administrators

Τουλάχιστον. Με κλειστή δεν δουλεύει σε καμία συσκευή (με Android) το ξυπνητήρι.

βρηκαμε τιποτα για το unlock screen??ακομα παντως με δυσκολευει το μεγεθος του στο κρατημα,μου γλιστραει που και που :p

H πιο αξιόπιστη έμμεση λύση (μέχρι νεοτέρας) είναι το no lock.

Θα μας πεις πως τα παει με δοριφορους και ποσο γρηγορα lockarei?

Σε δευτερόλεπτα!

Πώς μπορώ να στείλω κενό sms κάπου; Προσπάθησα, με όλους τους τρόπους, αλλά τπτ.

https://market.android.com/details?id=org.shaheed.blanksms&feature=search_result

Modpic.gif

Παιδια εχω μια απορια εχω microsd 8 gigabyte original της ΝΟΚΙΑ και θελω να την τοποθετησω στο LG Optimus 2x λετε να εχω καποιο προβλημα;Αν μπορει καποιος ας μου απαντηση.

παιδια το κινητο μεσα περιεχει χαρτες???το gps ειναι δωρεαν ή χρειαζεται χρηση ιντερνετ???ασ μου πει καποιος που το εχει :):):)

Παιδια εχω μια απορια εχω microsd 8 gigabyte original της ΝΟΚΙΑ και θελω να την τοποθετησω στο LG Optimus 2x λετε να εχω καποιο προβλημα;Αν μπορει καποιος ας μου απαντηση.

Οχι, αλλά γνωμη μου είναι να της κάνεις μαι "μορφοποίηση" πρώτα.;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Οχι, αλλά γνωμη μου είναι να της κάνεις μαι "μορφοποίηση" πρώτα.;)

Thanks.Την εχω ειδη μορφοποιηση τοτε ειμαι κομπλε.

athanasso, περιμένω οδηγίες για να επιστρέψω σε στοκ κατάσταση. Φοβάμαι γιατί όπως σου είπα πριν έχω διαβάσει πως αν κάνεις reset to factory settings και είσαι με custom rom κάτι κακό γίνεται.. παίζει να μου εξηγήσεις λίγο για να νιώσω και καλύτερα ; :)

παιδιά καμμια λεπτή θήκη από μαλακό εύκαμπτο υλικό έχουμε υποψιν??

capdase ή άλλο..??

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Καλησπέρα guys,

Μόλις πήρα το optimus 2x, θα ήθελα να ρωτήσω εαν υπάρχει καποιος quide ή τι είναι must για το κινητό αυτο και βέβαια οτι έχετε να μου πρωτείνετε ειναι καλοδεχούμενο.

Χρόνια ημουν και το εχω μέχρι στιγμής iphone user...οπότε need help...

• Administrators
έχω διαβάσει πως αν κάνεις reset to factory settings και είσαι με custom rom κάτι κακό γίνεται..

Τίποτα κακό δεν γίνεται. :rolleyes:

Οι οδηγίες είναι αυτές που είπες και εσύ πριν.

Γιατί θέλεις να επιστρέψεις στην stock;

Modpic.gif

athanasso, περιμένω οδηγίες για να επιστρέψω σε στοκ κατάσταση. Φοβάμαι γιατί όπως σου είπα πριν έχω διαβάσει πως αν κάνεις reset to factory settings και είσαι με custom rom κάτι κακό γίνεται.. παίζει να μου εξηγήσεις λίγο για να νιώσω και καλύτερα ; :)

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310297986721&ssPageName=STRK:MEWNX:IT αυτη παραγγειλα εγω. Ειχα μια ιδια για το HTC magic και ηταν μια χαρα

παιδιά καμμια λεπτή θήκη από μαλακό εύκαμπτο υλικό έχουμε υποψιν??

capdase ή άλλο..??

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310297986721&ssPageName=STRK:MEWNX:IT αυτη παραγγειλα εγω. Ειχα μια ιδια για το HTC magic και ηταν μια χαρα

edit: σκ@τα τα εκανα, προσπαθωντας να διορθωσω το quote. Οποιος mod εχει ορεξη...

α δε με βολεύουν αυτές που το βαζοβγάζεις..

ήθελα μία που να καλύπτει όλο το κινητό πλυν την οθόνη(και τις άκρες της οθόνης όμως να καλύπτει μήπως κ πέσει με την οθόνη.)

σαν αυτή http://cgi.ebay.co.uk/Grey-TPU-GEL-Case-Cover-LG-P990-Optimus-2X-/170622073290?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item27b9de39ca

αλλά ψάχνω καλής μάρκας pdair,capdase..

πήρε κανείς τέτοια??

και για screen protector αυτό?http://cgi.ebay.co.uk/Savvies-screen-protector-LG-Electronics-P990-Optimu-/180643046706?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2a0f2a2532

Τίποτα κακό δεν γίνεται. :rolleyes:

Οι οδηγίες είναι αυτές που είπες και εσύ πριν.

Γιατί θέλεις να επιστρέψεις στην stock;

Δεν ήθελες το backup της stock;;

Είπα να το κάνω για να παίξω λίγο με το κινητό.. μόνο που μάλλον έφαγα πακέτο. Κάνω όλα τα wipe, restore και κολλάει. Ξανά από την αρχή, ξανά τα ίδια! Πολύ περίεργο... μου κολλάει στην αρχή. Δείχνει το LG και από κάτω την μπάρα που δείχνει ότι δουλεύει και μετά από 5 δευτερόλεπτα κολλάει. 10 λεπτά και το κινητό δεν κάνει τίποτα... :/

Το αφήνω άλλη μια και ελπίζω να πιάσει, αλλιώς περνάω πάλι ρομ και ελπίζω να μην έφαγε κανά τρελό κόλλημα...

Είπα να το κάνω για να παίξω λίγο με το κινητό.. μόνο που μάλλον έφαγα πακέτο. Κάνω όλα τα wipe, restore και κολλάει. Ξανά από την αρχή, ξανά τα ίδια! Πολύ περίεργο... μου κολλάει στην αρχή. Δείχνει το LG και από κάτω την μπάρα που δείχνει ότι δουλεύει και μετά από 5 δευτερόλεπτα κολλάει. 10 λεπτά και το κινητό δεν κάνει τίποτα... :/

Το αφήνω άλλη μια και ελπίζω να πιάσει, αλλιώς περνάω πάλι ρομ και ελπίζω να μην έφαγε κανά τρελό κόλλημα...

Θελεις NVflash!

Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

• Administrators

Ναι, θα σου είμαι υπόχρεος.

Μην ανησυχείς, δεν παθαίνει τίποτα. Σε τι φάση είσαι; Έκανες nandroid restore και εκεί κολλάει; Μετά το restor κάνε πάλι wipe all.

Modpic.gif

παιδια πηγα στο πλαισιο σημερα και το ειδα και ομολογο δεν με ενθουσιασε το κινητακη καλη κατασκευη τα πλαστικα του αλλα δεν ειναι αυτο που θα κανει την μεγαλη διαφορα:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
παιδια πηγα στο πλαισιο σημερα και το ειδα και ομολογο δεν με ενθουσιασε το κινητακη καλη κατασκευη τα πλαστικα του αλλα δεν ειναι αυτο που θα κανει την μεγαλη διαφορα:)

Υπολόγισε και πόσο κοστίζει όμως.

Modpic.gif

δείτε μια όμορφη θηκούλαhttp://cgi.ebay.co.uk/LG-OPTIMUS-2X-P990-JELLY-TPU-COVER-CASE-ACCESSORIES-NEW-/120683030111?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item1c1944e65f

την μαύρη λέω,αν και έχει ένα άνοιγμα για κουμπί που δεν υπάρχει,χμμ

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)