maximos Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 To iGOMyWay δουλεύει μια χαρά. Ομοίως και το NDrive. (Κάποιος mod ας συνενώσει τα συνεχόμενα μηνύματά μου λόγω κεκτημένης ταχύτητας). Θα μας πεις πως τα παει με δοριφορους και ποσο γρηγορα lockarei? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 βρηκαμε τιποτα για το unlock screen??ακομα παντως με δυσκολευει το μεγεθος του στο κρατημα,μου γλιστραει που και που :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Λοιπόν έβαλα το ξυπνητήρι για να κτυπήσει 10:55 λίγο πριν ξεκινήσουν τα Qual στην F1 To εσβησα ( Ναι καλά καταλάβατε - Απενεργοποίηση ) . Δεν άνοιξε , Δεν ξύπνησε , Δεν ειδοποίησε . :confused: Ερώτηση : Για να χτυπήσει θα πρέπει να είναι Λειτουργία πτήσης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Λοιπόν έβαλα το ξυπνητήρι για να κτυπήσει 10:55 λίγο πριν ξεκινήσουν τα Qual στην F1 To εσβησα ( Ναι καλά καταλάβατε - Απενεργοποίηση ) . Δεν άνοιξε , Δεν ξύπνησε , Δεν ειδοποίησε . :confused: Ερώτηση : Για να χτυπήσει θα πρέπει να είναι Λειτουργία πτήσης ? το ξυπνητηρι οταν ειναι κλειστη η συσκευη δεν χτυπαει στο android...νομιζω μονο στο symbian συμβαινει :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Zakailiou, απο οσο ξερω σε ολα τα smartphones το ξυπνητηρι λειτουργει μονο εφοσον αυτα ειναι ανοιχτα. Εμπειριων συνεχεια: Πραγματι οταν κανω install τις εφαρμογες [οχι οταν κανει download] το κινητο κολλαει. Μονο για 1-2 δευτερολεπτα που θελει το install, αλλα ειναι εμφανες αν κανεις κατι αλλο ταυτοχρονα. (εκδοση v10a) Ουτε εμενα βρισκει αλλες εκδοσεις για ενημερωση. Προσωπικα ο launcher της LG εμενα δεν μου αρεσε. Παρα εχει χρωματα. Θελω λιγο πιο elegant/minimal πραγματα και εβαλα τον launcherpro plus, ο οποιος πεταει και αυτος. Για μπαταρια, χτες το αφησα το κινητο στο 80% περιπου και σημερα ειναι στο 32% με twitter widget, pulse RSS και gmail sync να τρεχουν απο πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Ευχαριστώ . Ερώτηση : Από πρόγραμμα πλοήγησης GPs για το αυτοκίνητο, - Πιο να χρησιμοποιήσω , - Από πού να το κατεβάσω - Τι απαιτείται να κάνω ? Μέχρι σήμερα το i8910 είχε εγκατεστημένο το Ndrive , Δεν με τρέλαινε αλλά την δουλειά του την έκανε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 (edited) Ευχαριστώ . Ερώτηση : Από πρόγραμμα πλοήγησης GPs για το αυτοκίνητο, - Πιο να χρησιμοποιήσω , - Από πού να το κατεβάσω - Τι απαιτείται να κάνω ? Μέχρι σήμερα το i8910 είχε εγκατεστημένο το Ndrive , Δεν με τρέλαινε αλλά την δουλειά του την έκανε . Εριξα και εγω μια ματια και για τον ΝDrive και για τον iGO αλλά δε βρήκα κάτι... Αν γνωρίζει κάποιος θα του ήμουν ευγνώμων...;) Eπίσεις μολις δοκίμασα και το Blacklist και το Call Control και δε "πετάει" τις κλήσεις σε "κατηλλημένο" αλλά το τηλέφωνο εξακολουθεί και χτυπάει στο "αθόρυβο" όμως!! :mad::mad: Edited April 9, 2011 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Ερώτηση : Για να χτυπήσει θα πρέπει να είναι Λειτουργία πτήσης ? Τουλάχιστον. Με κλειστή δεν δουλεύει σε καμία συσκευή (με Android) το ξυπνητήρι. βρηκαμε τιποτα για το unlock screen??ακομα παντως με δυσκολευει το μεγεθος του στο κρατημα,μου γλιστραει που και που :p H πιο αξιόπιστη έμμεση λύση (μέχρι νεοτέρας) είναι το no lock. Θα μας πεις πως τα παει με δοριφορους και ποσο γρηγορα lockarei? Σε δευτερόλεπτα! Πώς μπορώ να στείλω κενό sms κάπου; Προσπάθησα, με όλους τους τρόπους, αλλά τπτ. https://market.android.com/details?id=org.shaheed.blanksms&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Παιδια εχω μια απορια εχω microsd 8 gigabyte original της ΝΟΚΙΑ και θελω να την τοποθετησω στο LG Optimus 2x λετε να εχω καποιο προβλημα;Αν μπορει καποιος ας μου απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 παιδια το κινητο μεσα περιεχει χαρτες???το gps ειναι δωρεαν ή χρειαζεται χρηση ιντερνετ???ασ μου πει καποιος που το εχει :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Παιδια εχω μια απορια εχω microsd 8 gigabyte original της ΝΟΚΙΑ και θελω να την τοποθετησω στο LG Optimus 2x λετε να εχω καποιο προβλημα;Αν μπορει καποιος ας μου απαντηση. Οχι, αλλά γνωμη μου είναι να της κάνεις μαι "μορφοποίηση" πρώτα.;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Οχι, αλλά γνωμη μου είναι να της κάνεις μαι "μορφοποίηση" πρώτα.;) Thanks.Την εχω ειδη μορφοποιηση τοτε ειμαι κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 athanasso, περιμένω οδηγίες για να επιστρέψω σε στοκ κατάσταση. Φοβάμαι γιατί όπως σου είπα πριν έχω διαβάσει πως αν κάνεις reset to factory settings και είσαι με custom rom κάτι κακό γίνεται.. παίζει να μου εξηγήσεις λίγο για να νιώσω και καλύτερα ; :) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 παιδιά καμμια λεπτή θήκη από μαλακό εύκαμπτο υλικό έχουμε υποψιν?? capdase ή άλλο..?? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Καλησπέρα guys, Μόλις πήρα το optimus 2x, θα ήθελα να ρωτήσω εαν υπάρχει καποιος quide ή τι είναι must για το κινητό αυτο και βέβαια οτι έχετε να μου πρωτείνετε ειναι καλοδεχούμενο. Χρόνια ημουν και το εχω μέχρι στιγμής iphone user...οπότε need help... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 έχω διαβάσει πως αν κάνεις reset to factory settings και είσαι με custom rom κάτι κακό γίνεται.. Τίποτα κακό δεν γίνεται. :rolleyes: Οι οδηγίες είναι αυτές που είπες και εσύ πριν. Γιατί θέλεις να επιστρέψεις στην stock; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 athanasso, περιμένω οδηγίες για να επιστρέψω σε στοκ κατάσταση. Φοβάμαι γιατί όπως σου είπα πριν έχω διαβάσει πως αν κάνεις reset to factory settings και είσαι με custom rom κάτι κακό γίνεται.. παίζει να μου εξηγήσεις λίγο για να νιώσω και καλύτερα ; :) http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310297986721&ssPageName=STRK:MEWNX:IT αυτη παραγγειλα εγω. Ειχα μια ιδια για το HTC magic και ηταν μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 παιδιά καμμια λεπτή θήκη από μαλακό εύκαμπτο υλικό έχουμε υποψιν?? capdase ή άλλο..?? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310297986721&ssPageName=STRK:MEWNX:IT αυτη παραγγειλα εγω. Ειχα μια ιδια για το HTC magic και ηταν μια χαρα edit: σκ@τα τα εκανα, προσπαθωντας να διορθωσω το quote. Οποιος mod εχει ορεξη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310297986721&ssPageName=STRK:MEWNX:IT αυτη παραγγειλα εγω. Ειχα μια ιδια για το HTC magic και ηταν μια χαρα α δε με βολεύουν αυτές που το βαζοβγάζεις.. ήθελα μία που να καλύπτει όλο το κινητό πλυν την οθόνη(και τις άκρες της οθόνης όμως να καλύπτει μήπως κ πέσει με την οθόνη.) σαν αυτή http://cgi.ebay.co.uk/Grey-TPU-GEL-Case-Cover-LG-P990-Optimus-2X-/170622073290?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item27b9de39ca αλλά ψάχνω καλής μάρκας pdair,capdase.. πήρε κανείς τέτοια?? και για screen protector αυτό?http://cgi.ebay.co.uk/Savvies-screen-protector-LG-Electronics-P990-Optimu-/180643046706?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2a0f2a2532 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Τίποτα κακό δεν γίνεται. :rolleyes: Οι οδηγίες είναι αυτές που είπες και εσύ πριν. Γιατί θέλεις να επιστρέψεις στην stock; Δεν ήθελες το backup της stock;; Είπα να το κάνω για να παίξω λίγο με το κινητό.. μόνο που μάλλον έφαγα πακέτο. Κάνω όλα τα wipe, restore και κολλάει. Ξανά από την αρχή, ξανά τα ίδια! Πολύ περίεργο... μου κολλάει στην αρχή. Δείχνει το LG και από κάτω την μπάρα που δείχνει ότι δουλεύει και μετά από 5 δευτερόλεπτα κολλάει. 10 λεπτά και το κινητό δεν κάνει τίποτα... :/ Το αφήνω άλλη μια και ελπίζω να πιάσει, αλλιώς περνάω πάλι ρομ και ελπίζω να μην έφαγε κανά τρελό κόλλημα... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Δεν ήθελες το backup της stock;; Είπα να το κάνω για να παίξω λίγο με το κινητό.. μόνο που μάλλον έφαγα πακέτο. Κάνω όλα τα wipe, restore και κολλάει. Ξανά από την αρχή, ξανά τα ίδια! Πολύ περίεργο... μου κολλάει στην αρχή. Δείχνει το LG και από κάτω την μπάρα που δείχνει ότι δουλεύει και μετά από 5 δευτερόλεπτα κολλάει. 10 λεπτά και το κινητό δεν κάνει τίποτα... :/ Το αφήνω άλλη μια και ελπίζω να πιάσει, αλλιώς περνάω πάλι ρομ και ελπίζω να μην έφαγε κανά τρελό κόλλημα... Θελεις NVflash! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Δεν ήθελες το backup της stock;; Ναι, θα σου είμαι υπόχρεος. Είπα να το κάνω για να παίξω λίγο με το κινητό.. μόνο που μάλλον έφαγα πακέτο. Κάνω όλα τα wipe, restore και κολλάει. Ξανά από την αρχή, ξανά τα ίδια! Πολύ περίεργο... μου κολλάει στην αρχή. Δείχνει το LG και από κάτω την μπάρα που δείχνει ότι δουλεύει και μετά από 5 δευτερόλεπτα κολλάει. 10 λεπτά και το κινητό δεν κάνει τίποτα... :/ Το αφήνω άλλη μια και ελπίζω να πιάσει, αλλιώς περνάω πάλι ρομ και ελπίζω να μην έφαγε κανά τρελό κόλλημα... Μην ανησυχείς, δεν παθαίνει τίποτα. Σε τι φάση είσαι; Έκανες nandroid restore και εκεί κολλάει; Μετά το restor κάνε πάλι wipe all. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 παιδια πηγα στο πλαισιο σημερα και το ειδα και ομολογο δεν με ενθουσιασε το κινητακη καλη κατασκευη τα πλαστικα του αλλα δεν ειναι αυτο που θα κανει την μεγαλη διαφορα:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 παιδια πηγα στο πλαισιο σημερα και το ειδα και ομολογο δεν με ενθουσιασε το κινητακη καλη κατασκευη τα πλαστικα του αλλα δεν ειναι αυτο που θα κανει την μεγαλη διαφορα:) Υπολόγισε και πόσο κοστίζει όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 δείτε μια όμορφη θηκούλαhttp://cgi.ebay.co.uk/LG-OPTIMUS-2X-P990-JELLY-TPU-COVER-CASE-ACCESSORIES-NEW-/120683030111?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item1c1944e65f την μαύρη λέω,αν και έχει ένα άνοιγμα για κουμπί που δεν υπάρχει,χμμ Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts