ximikos_fil Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Πάλι αλλαγή ημερομηνίας μυριζομαι απο πλαίσιο.... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 πηρα στη vodafone στο καταστημα ακαδημιας, μου πανε οτι δεν εχουν καν ημερομηνια παραδοσης.... αντε παλι μια απο τα ιδια...:mad: Πήρα στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης και μου είπαν για 4 Απρίλη για το κινητο και να πάρω σε κατάστημα για να μάθω ακριβή ημερομηνία παραλαβης Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Παιδιά.. δεν είδατε τι έγραψα ποιό πάνω ε; Το κινητό είναι στις αποθηκες τις vodafone. Τώρα μένει να κάνουν την παράδοση στα μαγαζιά που κάνανε παραγγελίες για το κινητό... λογικά σε όλα θα το στείλουν. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snopmc Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 καλημερα... ειδα το βιντεο με το κινητο.. ειναι τρομακτικα γρηγορο ετσι ? και η τιμη του ειναι καλη θα ελεγα για αυτα που εχει και κανει .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 εδω ποσο θα εχει περιπου ξερουμε? αν ερθει απο εξωτερικο πχ αγγλια θα εχει ελληνικα η οχι? περνανε ευκολα η δεν γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 εδω ποσο θα εχει περιπου ξερουμε? αν ερθει απο εξωτερικο πχ αγγλια θα εχει ελληνικα η οχι? περνανε ευκολα η δεν γινεται? Στα 500 ευρώ φίλε μου....Τα ελληνικά είναι θέμα android και με το που θα βάλεις την sim θα τα αναγνωρίσει αφού το κινητο φοράει την 2.2 Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 καλημερα... ειδα το βιντεο με το κινητο.. ειναι τρομακτικα γρηγορο ετσι ? και η τιμη του ειναι καλη θα ελεγα για αυτα που εχει και κανει .... Απλά θα ήταν ωραίο να το δούμε με άλλον launcher γιατί έχει της lg έναν χωρίς εφέ/transitions και μάλλον τον φτιάξανε έτσι για να δείχνει πολύ γρήγορος.. δεν λέω ότι δεν είναι.. αλλά στα δύσκολα θα φανεί! Όχι στο μενού! Και το ZTE Blade με OC και Launcherpro Πάει σφαίρα :Ρ Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Η πορεία της συγκεκριμένης συσκευής θα εξαρτηθεί απο την τιμη της. Αν στα ευρωπαϊκά e- shops πωλείται γύρω στα 450€ κάτι θε γίνει. Υστερεί σε οθόνη και η camera του δεν είναι κάτι εξαιρετικό. Άρα για να σταθεί δίπλα στο Samsung Galaxy2 θα πρέπει να είναι αρκετά φθηνότερο. Δεν συμπεριλαμβανω το Atrix γιατί στην παρούσα φάση έχει προβλήματα και μόνο στην οθόνη είναι καλύτερο. Συν την μεγαλύτερη ram. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Καλημερα σε ολους. Τιμη επισημη απο LG 499E. Είναι τρομερά γρήγορο, η οθόνη οχι κατι το ιδιαιτερο και η κάμερα απλά καλη. Του iphone ισάξια. Αλλα το φλας του ειναι λιγοτερο δυνατό από του iphone για καποιους φίλους που ρώτησαν. ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 (edited) Απλά θα ήταν ωραίο να το δούμε με άλλον launcher γιατί έχει της lg έναν χωρίς εφέ/transitions και μάλλον τον φτιάξανε έτσι για να δείχνει πολύ γρήγορος.. δεν λέω ότι δεν είναι.. αλλά στα δύσκολα θα φανεί! Όχι στο μενού! Και το ZTE Blade με OC και Launcherpro Πάει σφαίρα :Ρ Jastonas το benchmark τα ειπε όλα... είναι δυνατο παντού μην το σκέφτεσαι. Το θέμα είναι αν αρκει μόνο η ισχυς σε ένα smartphone... ;) Ps. Sorry για το double post μπαινω απο το 2x ;) Edited April 4, 2011 by Mythozz Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Jastonas το benchmark τα ειπε όλα... είναι δυνατο παντού μην το σκέφτεσαι. Το θέμα είναι αν αρκει μόνο η ισχυς σε ένα smartphone... ;) Ps. Sorry για το double post μπαινω απο το 2x ;) Γιατί μας τσινάς τώρα και μας κλείνεις και το μάτι κι όλας!! Εμείς υπομονή την παρασκευή όποιος έχει 499 ευρά μάλλον θα το πάρει στα χέρια του... Τώρα αυτό που λέει ο μythozzz για benchmarks, όντως δεν είναι το μοναδικό που κοιτάμε σε ένα κινητό. Αυτό που ελπίζω εγώ για αυτό το κινητό είναι η οθόνη του. Ελπίζω να έχει ένα αρκετά καλό Multitouch screen, ίσως όχι επειδή το χρειάζομαι αλλά μου έχει μείνει αποθημένο από Desire που είχε "προβληματικό" touch. Πιάνοντας και ένα ipad είδα πόσο ωραίο touch έχει .. πιάνει ταυτοχρόνως 8 δάχτυλα, όπως και το 2Χ! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Γιατί μας τσινάς τώρα και μας κλείνεις και το μάτι κι όλας!! Εμείς υπομονή την παρασκευή όποιος έχει 499 ευρά μάλλον θα το πάρει στα χέρια του... Ή αύριο απο plaisio εάν τηρήσει την ημερομηνία 5 Απρίλη.....εξάλλου εάν η Vodafone το έχει στις αποθήκες της το plaisio λογικά θα το διαθέσει αύριο δεδομένου ότι παραλαμβάνει απο Vodafone...όπως και τα καταστήματα της Vodafone μπορει να το διαθέσουν πιο σύντομα ανάλογα κατάστημα-ζητηση Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Με 499€ για Ελλάδα είναι πολυ καλη τιμη. Τούλαχιστον 100-120 € απο τον ανταγωνισμό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 παντως το πλαισιο εβγαλε το μηνυμα που ελεγε αναμενεται 5 απριλιου και εχει γραψει αναμενεται συντομα!!! :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Με 499€ για Ελλάδα είναι πολυ καλη τιμη. Τούλαχιστον 100-120 € απο τον ανταγωνισμό. Κοιταξτε τωρα οποιος ειναι να δωσει 500 δινει και 600 και 700 . Στα συμβολαια ισως να φανει διαφορα Πχ το optimus 2χ το περνεις τσαμπα,ενω στα υπολοιπα πρεπει να πληρωσεις και το κατοσταρικο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Κοιταξτε τωρα οποιος ειναι να δωσει 500 δινει και 600 και 700 . Στα συμβολαια ισως να φανει διαφορα Πχ το optimus 2χ το περνεις τσαμπα,ενω στα υπολοιπα πρεπει να πληρωσεις και το κατοσταρικο;) Σωστός. Τι 500, τι 600... Και από την άλλη, ο ανταγωνισμός δεν ξέρω αν θα είναι μόνο τα dual core αλλά υπάρχουν και μονοπήρυνα που κρατάνε καλά απέναντι του (βλέπε incredible s) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Κοιταξτε τωρα οποιος ειναι να δωσει 500 δινει και 600 και 700 . και 1000 μη σου πω. αλλωστε λεφτα υπαρχουν. Εχουμε κανα νεοτερο απο vodafone στα βορεια προαστια; θα παω μαλλον το απογευμα εγω στο mall να τσεκαρω, αλλα μη τρεχω τζαμπα αμα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Και από την άλλη, ο ανταγωνισμός δεν ξέρω αν θα είναι μόνο τα dual core αλλά υπάρχουν και μονοπήρυνα που κρατάνε καλά απέναντι του (βλέπε incredible s) Αυτο ξαναπεστο φίλε μου. Όπως εξελισονται τελευταία τα πράγματα, αρχίζω να ανακτω την χαμένη μου εμπιστοσύνη στην HTC. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Χμμ....γιατι θεωρειτε ρε παιδια οτι το incredible S συγκρινεται με το 2x? Απο οσο γνωριζω, το Incredible υστερει σε ολους τους τομεις. και το review toy Mythozzz παιζει με τον πονο μας! Το κινητό διατίθεται ήδη από τα καταστήματα της ελληνικής αγοράς. Μπααααα?! που το βρηκες βρε μαγκα, να το παρω και εγωωωωωωωωωωωωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Το expansys εχει διαθεσιμοτητα πια.... http://www.expansys.com.gr/mobile-phones?filter=1|504|LG Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Χμμ....γιατι θεωρειτε ρε παιδια οτι το incredible S συγκρινεται με το 2x? Απο οσο γνωριζω, το Incredible υστερει σε ολους τους τομεις. και το review toy Mythozzz παιζει με τον πονο μας! Μπααααα?! που το βρηκες βρε μαγκα, να το παρω και εγωωωωωωωωωωωωωω Μπορει να υστερεί στα χαρτιά, αλλα ξέρεις τι θα περιμένεις. Δυστυχώς το τελευταίο χρόνο, δεν μπορει κανεις να είναι σίγουρος αν δεν κυκλοφορήσει ευρέως η συσκευη, για τυχόν προβλήματα. Θυμάστε το Galaxy S. Έφτασε Δεκέμβριος μέχρι να διορθωθούν τα προβλήματα του. Το ίδιο βλέπουμε τώρα με το Atrix. Διαβάζοντας το review του mythozz, μπορω να συμπερανω ότι πρόκειται για τίμια συσκευη. Κρίνοντας απο το optimus one πιστεύω ότι δεν θα υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Τούλαχιστον κάνει αυτα που υπόσχεται και δείχνει να έχει καλη ποιότητα κατασκευής. Το τι 500 τι 600 € δεν το συμμεριζομαι γιατί με την ίδια λογική τι 600 τι 700 οπότε κάποιος μπορει να περιμένει το καλοκαιρακι και να πάρει κάτι σίγουρο. Έπειτα μην νομίζετε η τιμη αυτη είναι διαμορφωμένη για να προσελκύσει κόσμο. Αν έγραφε άλλο όνομα μπορει να κοστιζε 100€ παραπάνω. Άρα είναι μια αξιόλογη πρόταση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Παιδιά ας μην ξεχνάμε ότι το LG Optimus 2x είναι διπύρηνο αλλά φοράει froyo που δεν υποστηρίζει τους δύο πυρήνες , όπως και οι περισσότερς εφαρμογές αυτή τη στιγμη . Ας περιμένουμε για το 2.4(gingerbread/ice cream sandwich ?) και μετά ας βγάλουμε τα τελικά μας συμπεράσματα . Όσο για την διαθεσιμότητα της συσκευής , μέσα στην εβδομάδα θα το έχει λογικά η vodafone αφού το έχουν στις αποθήκες τους . Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Tελικά διαπιστώνω οτι τα μόνα που το χωρίζουν (με βάση τα δικά μου δεδομένα) απο την τελειότητα είναι: 1. Θα το ήθελα λίγο μικρότερο. 2. Θα ήθελα μιά πιό hi-tech οθόνη. Η Super Clear LCD της Samsung θα ήταν ιδανική. 3. Θα ήθελα κάπως πιο πολυτελή υλικά. Κατα τα άλλα...τέλειο! Θα ήθελες και 4. Περισσότερη Ραμ 5. Καλύτερη κάμερα Τότε θα είχες το Galaxy S II :Ρ (me eπιφύλαξη για την κάμερα) Το μέγεθος με έχει προβληματίσει και εμένα πάρα πολύ. Τελικά βλέπω πως δεν έχει κακές διαστάσεις.. σε σχέση με άλλα κινητά που έχουν 4" ίντσες (incredbile s, nexus s, galaxy s) αλλά έχει πρόβλημα αν το συγκρίνεις με τους 2 μεγάλους αντίπαλους του Atrix, Galaxy S II. Εκείνα αναλογικά κερδίζουν. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Tελειωμο δεν εχει το"θελω" αλλα με 499 νομιζω οτι θα ηθελα μονο αυτα που ανεφερα. Σιγουρα δεν καιγομαι για καλυτερη καμερα αλλα μια οθονη σαν του Nexus S που εχω θα ηταν μια πολυ καλη ιδεα. Παντως και το Galaxy S II ειναι τεραστιο για τα γουστα μου και για τις αναγκες μου. Επισης ειμαι επιφυλακτικος για τις αναβαθμισεις που θα προσφερει η LG καθότι ειναι καπως "πρωτογονη" σε σχεση με πχ. την HTC. Αυτό δεν μας απασχολεί πολύ όμως αν η κοινότητα το κάνει το επόμενο αγαπημένο της κινητό... και τότε πμορεί να δούμε πολλές custom rom που νομίζω είναι ότι καλύτερο για ένα android κινητό. Why buying LG Optimus 2X was a good decission Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 2 παρατηρησεις για την παρουσιαση που μου ηρθαν 1)Στον τομεα videocalls δεν γινεται καμια αναφορα εαν υπαρχουν clients που να υποστηριζουν την βιντεοκληση VOIP συμβατοι με το κινητο. Τι γινεται με skype, fringe Κλπ? 2) ρε παιδια...αυτη η φωτο http://www.myphone.gr/gallery/data/3094/medium/DSC01809.JPG ... Στο thumb. κατι αλλο θυμιζει. Δεν ξερω αν με πιανεται. Ετσι που ειναι τα κυκλακια, και το ασημι που καταληγει στην καμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts