nomedor Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Πάντως μέχρι τώρα το τηλέφωνο έχει μηδενικό development! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Πάντως μέχρι τώρα το τηλέφωνο έχει μηδενικό development! ρε φιλε το κινητο ακομη δεν εχει κυκλοφορησει καλα καλα, τι develοpment θελεις να εχει??? :lol::lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billylo_20 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 ρε φιλε το κινητο ακομη δεν εχει κυκλοφορησει καλα καλα, τι develοpment θελεις να εχει??? :lol::lol: μια χαρα developement (θα) εχει,αν εννοεις αυτο:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=986715 τωρα για το θεμα της ram, 128mb δεσμευει η gpu και τα υπολοιπα ειναι διαθεσιμα..νομιζω οτι δεν θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα το κινητο σε αυτον τον τομεα μελλοντικα αν σκεπτουμε οτι λογικα θα γινει καλυτερη παραμετροποιηση στις επομενες αναβαθμισεις που πιθανοτατα θα παρει.. αυτο που με απασχολει,ειναι η αδυναμια στην σωστη αναπαραγωγη 720p+1080p videos οπως πολλοι αναφερουν(κρασαρισματα+λαγκαρισματα) κ αυτο μαλλον εχει να κανει με το οτι δεν υπαρχει ακομα player που να υποστηριζει σωστα τον tegra 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Όταν λέω development εννοώ στο xda, εκεί παίζεται το πραγματικό παιχνίδι κι ας εκτιμώ τον paul του modaco. Το atrix έχει πολύ περισσότερη υποστήριξη για τώρα, στο κοντινό μέλλον δεν ξέρω τι θα γίνει αφού είναι ακόμα νωρίς αλλά δεν έχω δει ούτε πρόθεση ούτε κινητικότητα στο xda. Για κάποιους μπορεί να μην έχει σημασία βέβαια, απλά έκανα μια παρατήρηση τίποτα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 (edited) παιδιά τυχαίνει να ξέρει κανείς το σαρ του lg?? γιατί πάω για galaxy s αυτό το μήνα... μήπως έχει αντίπαλο λέω:lol: Edited March 12, 2011 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Μήπως γνωρίζει κανένας αν τα 4 default εικονίδια που υπάρχουν στην μπάρα, μπορούν να αλλάξουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Όταν λέω development εννοώ στο xda, εκεί παίζεται το πραγματικό παιχνίδι κι ας εκτιμώ τον paul του modaco. Το atrix έχει πολύ περισσότερη υποστήριξη για τώρα, στο κοντινό μέλλον δεν ξέρω τι θα γίνει αφού είναι ακόμα νωρίς αλλά δεν έχω δει ούτε πρόθεση ούτε κινητικότητα στο xda. Για κάποιους μπορεί να μην έχει σημασία βέβαια, απλά έκανα μια παρατήρηση τίποτα παραπάνω. To atrix κυκλοφορει στην Αμερικη. Το optimus 2X οχι (βαρομετρο για το development) και γενικα τωρα ξεκινα τον εμπορικο του κυκλο. Θα παει πολυ καλα εμπορικα. Ειναι ενα βελτιωμενο samsung galaxy s σε αισθηση κι εμπειρια χρησης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Το atrix έχει πολύ περισσότερη υποστήριξη για τώρα, στο κοντινό μέλλον δεν ξέρω τι θα γίνει αφού είναι ακόμα νωρίς αλλά δεν έχω δει ούτε πρόθεση ούτε κινητικότητα στο xda. Τωρα βεβαια κανουμε τκτιμησεις επι μηδενικης βασης, αλλα δυσκολευομαι να φανταστω οτι το atrix, με ολα τα κλειδωματα που εχει απο την μαμα του θα εχει καλυτερη υποστηριξη απο το 2x. Πιο πιθανο ειναι να δουμε το webtop να τρεχει σε 2x μου φαινεται ;) αυτο που με απασχολει,ειναι η αδυναμια στην σωστη αναπαραγωγη 720p+1080p videos οπως πολλοι αναφερουν(κρασαρισματα+λαγκαρισματα) κ αυτο μαλλον εχει να κανει με το οτι δεν υπαρχει ακομα player που να υποστηριζει σωστα τον tegra 2. Φαινεται οτι το προβλημα ειναι με τα mkv αρχεια. Τα mp4 τα παιζει μια χαρα. Ας ελπισουμε οτι με το gingerbread θα λυθουν αυτα. Μήπως γνωρίζει κανένας αν τα 4 default εικονίδια που υπάρχουν στην μπάρα, μπορούν να αλλάξουν? Νομιζω οτι στο launcher της LG ειναι μονιμα, αλλα μπορεις ευκολα να αλλαξεις τον launcher και να το διαμορφωσεις οπως θες. Εχουν βαλει επιλογη στα options που να επιτρεπει ευκολα την παραμετροποιηση του launcher. Και κατι τελευταιο: Ακουγεται οτι 16 απριλιου θα βγει το update σε gingerbread. Αει να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Υπαρχει στο launcher της LG, κατι αντιστοιχο με τα ''προσωπα" της htc , δηλαδη βαλεις στην αρχικη οθονη φωτο και να πατας επανω και να καλουν το αριθμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 To atrix κυκλοφορει στην Αμερικη. Το optimus 2X οχι (βαρομετρο για το development) και γενικα τωρα ξεκινα τον εμπορικο του κυκλο. Θα παει πολυ καλα εμπορικα. Ειναι ενα βελτιωμενο samsung galaxy s σε αισθηση κι εμπειρια χρησης... Δεν διαφωνώ ότι θα τα πάει πολύ καλά, έχει και σχετικά προσιτή τιμή! Τωρα βεβαια κανουμε τκτιμησεις επι μηδενικης βασης, αλλα δυσκολευομαι να φανταστω οτι το atrix, με ολα τα κλειδωματα που εχει απο την μαμα του θα εχει καλυτερη υποστηριξη απο το 2x. Πιο πιθανο ειναι να δουμε το webtop να τρεχει σε 2x μου φαινεται ;) Δεν είναι εγώ αυτός που κάνει εκτιμήσεις, ίσα-ίσα το αντίθετο το είπα για να μην το πάρει κάποιος κάνοντας εκτίμηση ότι θα έχει υποστήριξη αφού ακόμα δεν έχει. Αν δεν απατώμαι και το lg τα έχει κλειδωμένα όλα. Δεν είμαι αντίθετος με την αγορά του και ελπίζω να έχεις δίκιο, απλά προς το παρόν είμαι στην φάση wait and see να δω πώς θα τα πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Φαινεται οτι το προβλημα ειναι με τα mkv αρχεια. Τα mp4 τα παιζει μια χαρα. Ας ελπισουμε οτι με το gingerbread θα λυθουν αυτα. αυτο μου κανει εντυπωση αφου mkv, mp4 ειναι απλα containers. εκτος αν χρησιμοποιειται στο mkv ogm αντι H264 και εχει θεμα. σχεδον ολα τα mkv ειναι σε H264 πλεον οποτε κανονικα δεν πρεπει να εχει προβλημα. εκτος αν ειναι θεμα το handling του container αλλα αυτο παλι ειναι θεμα video player μιας που η επιταχυνση υλικου γινεται στον codec. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Γίνεται να κλειδώσουμε το thread και να το εξαφανίσουμε από το φόρουμ μέχρι να κυκλοφορήσει γιατί με πιάνει αγωνία τώρα που έχω μείνει χωρίς κινητό;;; :Ρ Στο desire πάντως, η αναβάθμιση σε 2.3 πήρε μαζί της και την υποστήριξη για διάφορους τύπους βίντεο. Δεν γίνεται στο ίδιο κινητό (desire) να παίζουν όλα μια χαρά και με αναβάθμιση λογισμικού να μην. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως αν έχει και κατάλληλη υποστήριξη software δεν θα έχουμε πρόβλημα. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 μηπως με τα αρχεια τα mkv ξεχναμε κατι βασικο???αν ι καρτα μνημης ειναι και αυτη οπως πολλες αλλεσ σε fat32....:( σιγα μην σπαω την ματροσκα σε κομματια να την δω στο κινητακi θα βαλω τον media player να τιν απολαυσω σπιτι.... Παράθεση galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 μηπως με τα αρχεια τα mkv ξεχναμε κατι βασικο???αν ι καρτα μνημης ειναι και αυτη οπως πολλες αλλεσ σε fat32....:( σιγα μην σπαω την ματροσκα σε κομματια να την δω στο κινητακi θα βαλω τον media player να τιν απολαυσω σπιτι.... συγνωμη αλλα matroska > 4GB τι ειναι βρε? :wacko: αφου ολα τα mkv ειναι συμπιεσμενα....συγνωμη αλλα σκοπευεις να παιζεις μεγαλυτερη αναλυση video απο 480χ800 στο κινητο? :p η το θες για συνδεση με τηλεοραση? matroskes μεγαλυτερες των 4GB πρεπει να ειναι blu ray rip δε γινεται διαφορετικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 συγνωμη αλλα matroska > 4GB τι ειναι βρε? :wacko: αφου ολα τα mkv ειναι συμπιεσμενα....συγνωμη αλλα σκοπευεις να παιζεις μεγαλυτερη αναλυση video απο 480χ800 στο κινητο? :p η το θες για συνδεση με τηλεοραση? matroskes μεγαλυτερες των 4GB πρεπει να ειναι blu ray rip δε γινεται διαφορετικα εγω ολες οι ματροσκες που εχω ειναι blu-ray rip και απο 4 και πανω.αν και δεν εχω πολλες γνωσεις στο θεμα αυτο εχει συμπιεσμενες που παιζουν σε κινητα??με τι καταληξη αρχειων και δεν εχω παρει ειδηση???για βοηθηστει λιγο με τα φωτα σας να καταλαβω γιατι εγω μεχρι avi με υποτιτλους εχω παιξει στο κινητο :lol:τωρα για media player εχω αλλο πολυ καλο μιν βασανιζω το κινητακι.μονο για κανα παιχνιδι στην τηλεοραση να δω να παιζει Παράθεση galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 εγω ολες οι ματροσκες που εχω ειναι blu-ray rip και απο 4 και πανω.αν και δεν εχω πολλες γνωσεις στο θεμα αυτο εχει συμπιεσμενες που παιζουν σε κινητα??με τι καταληξη αρχειων και δεν εχω παρει ειδηση???για βοηθηστει λιγο με τα φωτα σας να καταλαβω γιατι εγω μεχρι avi με υποτιτλους εχω παιξει στο κινητο :lol:τωρα για media player εχω αλλο πολυ καλο μιν βασανιζω το κινητακι.μονο για κανα παιχνιδι στην τηλεοραση να δω να παιζει Τι ωραία που θα ήταν να έγραφες τα ελληνικά όπως τα ξέρει ο κόσμος για να καταλάβουμε τι θέλεις να πεις! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Τι ωραία που θα ήταν να έγραφες τα ελληνικά όπως τα ξέρει ο κόσμος για να καταλάβουμε τι θέλεις να πεις! :wacko: ο βολτρον λεει οτι τα mkv που εχει ειναι κατω απο 4giga και ζιπαρισμενα εγω και τα 720p που εχω ειναι πανω απο 4.η καρτα του κινητου ειναι μορφοποιημενη να δεχεται μεχρι 4giga αρχεια και ρωτησα αν υπαρχουν τετοια σαν αυτα που λεει γιατι εγω δεν τα ξερω.τι δεν καταλαβες??:lol: Παράθεση galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 ο βολτρον λεει οτι τα mkv που εχει ειναι κατω απο 4giga και ζιπαρισμενα εγω και τα 720p που εχω ειναι πανω απο 4.η καρτα του κινητου ειναι μορφοποιημενη να δεχεται μεχρι 4giga αρχεια και ρωτησα αν υπαρχουν τετοια σαν αυτα που λεει γιατι εγω δεν τα ξερω.τι δεν καταλαβες??:lol: Ότι το συντακτικό σου (no offense) έχει τα χάλια του τα μαύρα, καθιστωντας τα γραφόμενα σου αρκετά δυσανάγνωστα και κουραστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 παντως το σκεπτικο αυτων που παραπονιουνται για τo HD video playback, ειναι οτι δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις το κινητο σου για να προβαλεις απροσκοπτα ταινια μεσω HDMI σε εξωτερικη τηλεοραση. Προφανως δεν εχει νοημα να παιζεις 1080p για να το δεις στο κινητο, αλλα εχει αμα θες να το κανεις mirror στην HD tv σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Φαινεται οτι το προβλημα ειναι με τα mkv αρχεια. Τα mp4 τα παιζει μια χαρα. Ας ελπισουμε οτι με το gingerbread θα λυθουν αυτα. Δε νομίζω ότι είναι θέμα λειτουργικού. http://tegradeveloper.nvidia.com/tegra/forum/h264-decoder-limits-t20tegra-250 Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά το έχω διαβάσει και αλλού. Μάλιστα το παραπάνω το αναφέρουν και σαν ένα από τα μειονεκτήματα του Tegra2 έναντι του Exynos ο οποίος δεν έχει πρόβλημα με το H.264. Επαναλαμβάνω δε γνωρίζω κατά πόσο αξιόπιστα είναι όλα αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 παντως το σκεπτικο αυτων που παραπονιουνται για τo HD video playback, ειναι οτι δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις το κινητο σου για να προβαλεις απροσκοπτα ταινια μεσω HDMI σε εξωτερικη τηλεοραση. Προφανως δεν εχει νοημα να παιζεις 1080p για να το δεις στο κινητο, αλλα εχει αμα θες να το κανεις mirror στην HD tv σου αυτο φιλε μου λεω και γω στα παιδια αλλα δεν μπορω να το εκφρασω σωστα.για να γινει αναπαραγωγη βιντεο mkv 1080p η 720p η μορφοποιηση της καρτας μνημης δεν ειναι η καταλληλη!η καρτα μνημης η αλλιως σκληρος δισκος εχει μορφοποιηση fat32 που σημαινει οτι η καρτα δεχεται αρχεια μεχρι 4gigaτο μεγιστο το καθενα!αν το κινητο διαβαζε δισκουσ ntfs θα χωρουσε αρχεια μεγαλυτερα απο 4giga αρα θα επαιζε ταινιες mkv σαν mini media player high definition στα χερια σου!με το καλωδιο hdmi θα μπορουσεσ να τα δεισ και στην τηλεοραση.οσο για το συντακτικο μου ηλεκτρολογος ειμαι οχι δικηγορος.... Παράθεση galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Υπαρχει στο launcher της LG, κατι αντιστοιχο με τα ''προσωπα" της htc , δηλαδη βαλεις στην αρχικη οθονη φωτο και να πατας επανω και να καλουν το αριθμο Κανεις δεν γνωριζει ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Κανεις δεν γνωριζει ??? Υπαρχει φιλε μου, ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 αυτο φιλε μου λεω και γω στα παιδια αλλα δεν μπορω να το εκφρασω σωστα.για να γινει αναπαραγωγη βιντεο mkv 1080p η 720p η μορφοποιηση της καρτας μνημης δεν ειναι η καταλληλη!η καρτα μνημης η αλλιως σκληρος δισκος εχει μορφοποιηση fat32 που σημαινει οτι η καρτα δεχεται αρχεια μεχρι 4gigaτο μεγιστο το καθενα!αν το κινητο διαβαζε δισκουσ ntfs θα χωρουσε αρχεια μεγαλυτερα απο 4giga αρα θα επαιζε ταινιες mkv σαν mini media player high definition στα χερια σου!με το καλωδιο hdmi θα μπορουσεσ να τα δεισ και στην τηλεοραση. Δεν είναι απαραίτητα περιοριστικό το μέγεθος για να δεις ματροσκες. Για παράδειγμα βλέπω αρκετές ταινίες 720 στην τηλεόραση με το tv out cable και μάλιστα χωρίς να τις περάσω ποτέ στην κάρτα του κινητού, μιας και τις κάνω stream μέσω dlna από τον file server στο Galaxy S. Σίγουρα όμως υπάρχει περιορισμός αν θες να κάνεις αναπαραγωγή μέσω sd, λόγω fat32. οσο για το συντακτικο μου ηλεκτρολογος ειμαι οχι δικηγορος.... Σου ζητάω ταπεινά συγνώμη αν σε πρόσβαλα. Δεν ήταν άλλωστε αυτός ο σκοπός του post μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 (edited) Δε νομίζω ότι είναι θέμα λειτουργικού. http://tegradeveloper.nvidia.com/tegra/forum/h264-decoder-limits-t20tegra-250 Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά το έχω διαβάσει και αλλού. Μάλιστα το παραπάνω το αναφέρουν και σαν ένα από τα μειονεκτήματα του Tegra2 έναντι του Exynos ο οποίος δεν έχει πρόβλημα με το H.264. Επαναλαμβάνω δε γνωρίζω κατά πόσο αξιόπιστα είναι όλα αυτά. α δεν υποστηριζει high profile? χμμμμ ναι αυτο ειναι ενα θεμα. το H264 υποστηριζει 5 διαφορετικα profiles. οταν σου λενε οτι παιζει 1080 H264 ποτε δε λενε αν ισχυει για ολα τα profiles η ορισμενα να σημειωσω οτι το ανωτατο profile ειναι το high profile 5.1 level http://en.wikipedia.org/wiki/H.264/MPEG-4_AVC#Levels Edited March 13, 2011 by Voltron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts