Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

αρα καλα ειπα εγω. βρε τον τσιπη θα δωσει 500 ευρω για το κινητο και τον πειραξαν τα 5 ευρω του καλωδιου :rolleyes: (σε περιπτωση που δεν περιλαμβανεται)

κυριε μεγαλοκαρδουλη ανοιχτοχερη :p οταν θα πας να αγορασεις το ιδιο σου το καλωδιο η την καρτα μνημησ η τα ακουστικα που θα το εχεις ηδη πληρωμενο στην συσκευασια και θα δωσεις 20 ευρα παραπανω γιατι οι εταιριες βοντα και lg θα το παιξουν πονηρες και θα στο παρουν απο μεσα ελα να μασ βρεισ :p εμενα θα με πειραξει μεσα μου.απο το βαιο ελειπε η ασπρη η ομορφη θηκη και δεν βρηκα πουθενα γιατι την κρατησε η σονυ παρομοια!κουβαρντα μου εσυ χαχαχαχα οταν πας να παρεις για σενα παρε και για μενα :lol: οσο για τα 5 ευρω καλωδιο το αφηνω ασχολιαστο που θα μου βρεις me 5 e καλωδιο τετοιο και γνησιο...(ελπιζω το τσιπης να το πες για πλακα γιατι θα στα χωσω αν το πες σοβαρα!!!:mad: :lol:)

galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking!

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απ οτι ειδαμε στο Video πιο πανω που παρεθεσα, αν το προσεξατε κι εσεις, το συγκεκριμενο Optimus 2X ειναι της T Mobile και δεν ειχε το καλωδιο HDMI μεσα, που αυτο σημαινει για μενα πολλα, οτι το πιο πιθανον εχει γινει ειδικη συμφωνια με καποιες εταιριες, να μην το εχει μεσα στις δικα της τηλεφωνα, πολυ πιθανον για μειωση κοστους. Το κανουν αυτο καποιες εταιριες. Το λεω αυτο ειναι "Προσωπικη αποψη" δικη μου με βαση τη λογικη, διοτι αν το προσεξατε, το Site της επισημης αντιπροσωπειας της Lg λεει οτι παρεχεται στην συσκευασια. Οποτε "Αν" και λεω "Αν" δεν παρεχεται στις συσκευασιες της Vodafone θα ειναι καθαρα για θεμα κοστους, και ειδικης συμφωνιας, και ενδεχομενως, για την τιμη που δινεται. Παντως επιμενω, στις συσκευασιες που θα ερθουν χωρις να ειναι Branded, απο τη στιγμη που το δηλωνει η Lg οτι το παρεχει μεσα στη συσκευασια της το HDMI Cable, θα το παρεχει. Εγω ειμαι απολυτα σιγουρος γι αυτο. Edited by aby

Απ οτι ειδαμε στο Video πιο πανω που παρεθεσα, αν το προσεξατε κι εσεις, το συγκεκριμενο Optimus 2X ειναι της T Mobile και δεν ειχε το καλωδιο HDMI μεσα, που αυτο σημαινει για μενα πολλα, οτι το πιο πιθανον εχει γινει ειδικη συμφωνια με καποιες εταιριες, να μην το εχει μεσα στις δικα της τηλεφωνα, πολυ πιθανον για μειωση κοστους. Το κανουν αυτο καποιες εταιριες. Το λεω αυτο ειναι "Προσωπικη αποψη" δικη μου με βαση τη λογικη, διοτι αν το προσεξατε, το Site της επισημης αντιπροσωπειας της Lg λεει οτι παρεχεται στην συσκευασια. Οποτε "Αν" και λεω "Αν" δεν παρεχεται στις συσκευασιες της Vodafone θα ειναι καθαρα για θεμα κοστους, και ειδικης συμφωνιας, και ενδεχομενως, για την τιμη που δινεται. Παντως επιμενω, στις συσκευασιες που θα ερθουν χωρις να ειναι Branded, απο τη στιγμη που το δηλωνει η Lg οτι το παρεχει μεσα στη συσκευασια της το HDMI Cable, θα το παρεχει. Εγω ειμαι απολυτα σιγουρος γι αυτο.

http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithCharacteristics-42213.action εδω φιλε δεν αναφερει τιποτα για καλωδιο αλλα μην φοβασαι θα το ζητησεισ και συ οπως και γω απο τον voltron!!!:lol::lol: 5το δικο μου και 5 το δικο σου καλωδιο δεκα ευρα!α και ενα που θελω να κανω δωρο στον athannaso γιατι τον συμπαθω πολυ δεκαπεντε!!!voltron ε τα λεφτα τησ συσκευης σου μασ παιρνεις εκατο καλωδια!!99 μαλλον να κρατησεις και συ ενα!!!:p:p

http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithCharacteristics-42213.action εδω φιλε δεν αναφερει τιποτα για καλωδιο αλλα μην φοβασαι θα το ζητησεισ και συ οπως και γω απο τον voltron!!!:lol::lol: 5το δικο μου και 5 το δικο σου καλωδιο δεκα ευρα!α και ενα που θελω να κανω δωρο στον athannaso γιατι τον συμπαθω πολυ δεκαπεντε!!!voltron ε τα λεφτα τησ συσκευης σου μασ παιρνεις εκατο καλωδια!!99 μαλλον να κρατησεις και συ ενα!!!:p:p
Φιλε μου το αυθεντικο της Lg αν λειπει δεν θα κανει 5 αλλα 20-30 ευρω, γιατι θα ειναι της Lg, και σιγουρα απο ποιοτητα, θα ειναι καλυτερο απο τα No name των 5 ευρω. Εγω "Μαιμου" σε οτιδηποτε δεν παιρνω ποτε. Μονο Original αυθεντικα. Αλλη ποιοτητα το ενα, αλλη ποιοτητα το αλλο, ετσι ειναι. Edited by aby

Φιλε μου το αυθεντικο της Lg αν λειπει δεν θα κανει 5 αλλα 20-30 ευρω, γιατι θα ειναι της Lg, και σιγουρα απο ποιοτητα, θα ειναι καλυτερο απο τα No name των 5 ευρω. Εγω "Μαιμου" σε οτιδηποτε δεν παιρνω ποτε. Μονο Original αυθεντικα. Αλλη ποιοτητα το ενα, αλλη ποιοτητα το αλλο, ετσι ειναι.

εγω aby οταν πηρα το xbox360πληρωσα 180 το μηχανημα και 50 το καλωδιο hdmi για να χω εικονα και ηχο ποιοτητας αρα το κερασακι το χω ξαναφαει...απο κατι τετοια βγαζουν οι εταιριες.αλλα αν κανει βλακειες η lg θα την θαψουν οπως η ερικσον επαθε με το βιβαζ που εβαλε ακουστηκα απο ραδιο του 80 και εφαγε κραξιμο χαχαχα αν θες για την πλακα παιρνεις κατι φτηνο...αλλα δεν με νοιαζει θα το κερασει ο φιλοσ μου τα ειπαμε μην τα ξαναλεμε!:lol::):p:D

εγω aby οταν πηρα το xbox360πληρωσα 180 το μηχανημα και 50 το καλωδιο hdmi για να χω εικονα και ηχο ποιοτητας αρα το κερασακι το χω ξαναφαει...απο κατι τετοια βγαζουν οι εταιριες.αλλα αν κανει βλακειες η lg θα την θαψουν οπως η ερικσον επαθε με το βιβαζ που εβαλε ακουστηκα απο ραδιο του 80 και εφαγε κραξιμο χαχαχα αν θες για την πλακα παιρνεις κατι φτηνο...αλλα δεν με νοιαζει θα το κερασει ο φιλοσ μου τα ειπαμε μην τα ξαναλεμε!:lol::):p:D
Αν δεν εχουν της Vodafone , δεν θα φταει η Lg γι αυτο αλλα η Vodafone, και η συμφωνια που θα εχει κανει με την Lg, για μειωση κοστους. Παντως εγω αν το παρω απο την Vodafone, πριν το πληρωσω, θα το "Απαιτησω" το HDMI Cable γιατι το γραφει η Lg στην ιστοσελιδα της, και "Θα το παρω δωρεαν" οπως με βλεπετε και σας βλεπω. ( Και το λεω με απολυτη σιγουρια αυτο οτι θα το παρω και δεν θα το πληρωσω ) Και σας συμβουλευω Ολους "Αν" Δεν το εχει να το απαιτησετε και να ειστε σιγουροι θα το παρετε ετσι. Αλλα μην φτανουμε ως εκει γιατι μπορει να τα λεμε τσαμπα αυτα και να το εχει, και απλα να παρελειψε να το γραψει. Edited by aby

μην σας πιανουν κοτσους ρε με τα καλωδια hdmi διαβαστε αυτο που εξηγει πολλα!

http://www.pcsteps.gr/technology/miscellaneous/933-hdmi-diafores-kalodion#ixzz1****ggST

Sorry για το off topic

Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

μην σας πιανουν κοτσους ρε με τα καλωδια hdmi διαβαστε αυτο που εξηγει πολλα!

http://www.pcsteps.gr/technology/miscellaneous/933-hdmi-diafores-kalodion#ixzz1****ggST

Sorry για το off topic

Φιλε μου εγω εχω δοκιμασει στην πραξη 2 διαφορετικα καλωδια HDMI ενα των 7 ευρω No name απο Media markt, και ενα Belkin στην Lcd Tv 42 In που εχω και ομως ειχαν διαφορα στην ποιοτητα. Κι εγω ετσι νομιζα πριν τα δοκιμασω ο ιδιος, αλλα ειχε για μενα εμφανης διαφορα, πιξελιαζε η εικονα "Εμφανως" περισσοτερο στο No name.

πότε θα το φέρει το πλαίσιο.. πήρε κανείς κανά τηλέφωνο;

Sony και Nvidia ανακοίνωσαν την οριστική συμφωνία τους για την υποστήριξη του PlayStation Suite από όλα τα smartphones που διαθέτουν επεξεργαστή Tegra 2!

Η αλήθεια είναι ότι η κίνηση αυτή προκαλεί έκπληξη, καθώς θα περίμενε κανείς ότι η Sony θα κρατούσε αποκλειστικά στα χέρια της το χαρτί των PlayStation games, αλλά τώρα θα τα βλέπουμε και σε κάθε ανταγωνιστικό Tegra 2 Android smartphone.

http://www.techgear.gr/playstation-suite-coming-to-all-tegra-2-android-smartphones-18100

αρα να βρουμε τον γαλαξια με τον τεγκρα επανω δηλαδη :P

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

• Administrators
αρα να βρουμε τον γαλαξια με τον τεγκρα επανω δηλαδη :P

Αν ενδιαφέρεσαι για τα παιχνίδια ίσως. Κατά τα άλλα δεν βρίσκω το λόγο.

Όμως επειδή είμαστε off-topic ας επανέλθουμε καλύτερα στα του Optimus 2X.

Modpic.gif

ποτε ερχεται το lg optimus 2x στην ελλαδα και κυριως στην comote ειναι δυνατον να το εχουν φερει μεχρι τις 25 απριλιου?

• Administrators
του οποίου ο sar δεν έχει γνωστοποιηθεί (φαντάζομαι) ακόμα ? !

Αν δεν το δούμε γραμμένο πάνω στο κουτί τίποτα δεν είναι σίγουρο.

ποτε ερχεται το lg optimus 2x στην ελλαδα και κυριως στην comote ειναι δυνατον να το εχουν φερει μεχρι τις 25 απριλιου?

Ενδεχομένως ναι. Τέλος αυτού του μήνα θα υπάρχει από Vodafone και από ένα μήνα μετά στα υπόλοιπα.

Modpic.gif

μακάρι να είναι αρκετά χαμηλό όντως, δύο θεματάκια ακόμα φίλοι μου :

1) το θέμα των 512mb και κατα πόσο είναι "θέμα" που θα δυσκολέψει ενδεχόμενη βαριά χρήση του..

και

2) το θέμα του βάρους του. και αν το θεωρείται κανονικό ή κάπως βαρύ.

θα ήθελα τις γνώμες σας πάνω σ' αυτά..

μακάρι να είναι αρκετά χαμηλό όντως, δύο θεματάκια ακόμα φίλοι μου :

1) το θέμα των 512mb και κατα πόσο είναι "θέμα" που θα δυσκολέψει ενδεχόμενη βαριά χρήση του..

και

θα ήθελα τις γνώμες σας πάνω σ' αυτά..

Από την στιγμή που έχεις android 2.3 σε συσκευές με 600mhz επεξεργαστές και 256 ραμ, δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι πρόβλημα σε μια που θα έχει tegra 2 και 512 ραμ. Το ότι έβαλες καλύτερο επεξεργαστή σημαίνει ότι θες καλύτερη ραμ;;!!

Γιατί έχουμε φάει τέτοιο κόλλημα με την ραμ... το iPad 2 έχει 512mb ram και πραγματικά όσοι γουστάρουμε android πρέπει να ντρεπόμαστε με το πόσο γρήγορα πάει :Ρ Αν τώρα το Honeycomb έχει διαφορετικές απαιτήσεις είναι άλλο θέμα, αλλά το λειτουργικό για κινητά δουλεύει και με 256...

πότε θα το φέρει το πλαίσιο.. πήρε κανείς κανά τηλέφωνο;
Δυστηχως στο πλαισιο εχουν τεραστια "Φαντασια"... Η μια κοπελλα απο εκει που μολις μιλησα μου ειπε "Φανταζεται" τον αλλο μηνα.. Μια αλλη που με συνδεσε μετα μου ειπε "Φανταζεται" την αλλη εβδομαδα... Ε τοτε κι εγω, της ειπα φανταζομαι οτι δεν ξερετε τιποτα, οποτε μη φανταζεστε τοσο... Και εκλεισα.. :lol:

εισαι λιγο καφρουλης ε? :shifty:
Γιατι, αδικο εχω..?:rolleyes: ΕDIT . Το πλαισιο εβαλε "Αναμένεται στις 22 Μαρτίου 2011" http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/LG-Optimus-2X-OPTIMUS-2X.htm (Αν ισχυσει..) Edited by aby

• Administrators

1) Δεν υπάρχει θέμα με την προυπόθεση ότι η LG έχει στήσει σωστά το software της χωρίς περιττά πράγματα ούτως ώστε να εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του native λειτουργικού.

2) Μια χαρά είναι για τα δεδομένα της κατηγορίας. Όταν το κρατάς στο χέρι, μόνο το βάρος δεν σκέφτεσαι.

Modpic.gif

Γιατι, αδικο εχω..?:rolleyes: ΕDIT . Το πλαισιο εβαλε "Αναμένεται στις 22 Μαρτίου 2011" http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/LG-Optimus-2X-OPTIMUS-2X.htm (Αν ισχυσει..)

όχι, δίκιο έχεις . έχουμε παρεξηγήσει προφανώς το τι σημαίνει κάφρος.

(τους έχουν πρήξει όλοι στα τηλέφωνα στο πλαίσιο οπότε και αναγκαστικά δίνουν τις 22 μάρτη , πάμε για παρέλαση με 2πύρηνο κινητό, μάλλον)

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)