Jump to content

Ελληνικό Εορτολόγιο.

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι 3 μπαλίτσες είναι η 1η για τη σημερινή μέρα, η 2η για την αυριανή κι η 3η για μεθαύριο.

Εγώ τη γιορτή της μητέρας θα ήθελα που είναι κινητή και δεν μπορώ να την προσθέσω!

HTC Desire/Tapatalk

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

• Απαντήσεις 375
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Giosis πρέπει πρώτα να λύσουμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες καθώς ακόμα κάποιοι έχουν θέματα με το widget (που μιας και δεν τα βλέπουμε εμείς στις συσκευές μας είναι εκνευριστικά!). Αλλά είναι καλή πρόταση για το μέλλον!

Τα 3 κυκλάκια στο widget είναι η σημερινή με τις 2 επόμενες μέρες. Πατώντας σε αυτά μπορείς να πας να δεις τις γιορτές και των επόμενων ημερών. Αν είναι πράσινο σε μια μέρα δεν έχεις κανένα να γιορτάζει εκείνη τημέρα. Αν είναι κόκκινο έχεις ;)

Ευχαριστώ για της απαντήσεις πολύ καλή ηδέα.

όσο αφορά το widget είχα και γω πρόβλημα μετά την αναβάθμιση στην έκδοση 2.0. και το μόνο που έκανα είναι απεγκατάσταση την εφαρμογή και ξανά εγκατάσταση και απο τότε όλα καλά.

Να πω και κάτι ακόμα, μήπως θα ήταν καλύτερα όταν ανοίγουμε την εφαρμογή στο μενού Εορτές να μην εμφανίζεται αυτό το ρολάρισμα με τα ονόματα αλλά κατευθείαν όλα τα ονόματα της ημέρας. δηλαδή όπως στο μενού επερχόμενες.

Ας πουν και οι υπόλοιποι πως τους βολεύει καλύτερα.

Ευχαριστώ για της απαντήσεις πολύ καλή ηδέα.

όσο αφορά το widget είχα και γω πρόβλημα μετά την αναβάθμιση στην έκδοση 2.0. και το μόνο που έκανα είναι απεγκατάσταση την εφαρμογή και ξανά εγκατάσταση και απο τότε όλα καλά.

Να πω και κάτι ακόμα, μήπως θα ήταν καλύτερα όταν ανοίγουμε την εφαρμογή στο μενού Εορτές να μην εμφανίζεται αυτό το ρολάρισμα με τα ονόματα αλλά κατευθείαν όλα τα ονόματα της ημέρας. δηλαδή όπως στο μενού επερχόμενες.

Ας πουν και οι υπόλοιποι πως τους βολεύει καλύτερα.

Φίλε Giosis αρχικά το είχαμε έτσι. Αλλά με την νέα βάση δεδομένων είναι μέρες που τα ονόματα είναι πάρα πολλά και πιάνουν τα 3/4 της οθόνης. Και άλλες που δεν έχει κανένα όνομα. Έτσι αν είχες επαφές που γιόρταζαν δεν είχαν σταθερό σημείο να εμφανιστούν. Οπότε προτιμήσαμε για την ώρα να έχουν έτσι σταθερές θέσεις. Για να τα δεις μαζεμένα όλα μαζί μπορείς να το κάνεις από την καρτέλα των "Επερχόμενων" εορτών όπου εμφανίζονται όλα όπως τα θέλεις.

Ελληνικό Εορτολόγιο v.2.3

Δεν έχει κάποιο νέο χαρακτηριστικό απλά κάποια fixes πάλι στον κώδικα για τα γενέθλια.

Επίσης Giosis βάλαμε να εμφανιζονται μεχρι 5 σειρές ονομάτων στις Εορτές. Αν είναι περισσότερα τα ονοματα μπορείς να τα κανεις scroll εσύ χειροκίνητα.

Εdit: @eltsele άλλαξε και το χρώμα της μπάρας του κεντρικού μενού! :P

Edited by duk3r

Ναι, μόλις έκανα το update και το είδα! Ευχαριστώ πολύ για την αλλαγή! :) Για εμένα που μου αρέσει το black theme είναι ιδανικό το χρώμα. :) Τώρα για αυτούς με το άσπρο δεν ξέρω..:P

HTC Desire/Tapatalk

Ελληνικό Εορτολόγιο v.2.3

Δεν έχει κάποιο νέο χαρακτηριστικό απλά κάποια fixes πάλι στον κώδικα για τα γενέθλια.

Επίσης Giosis βάλαμε να εμφανιζονται μεχρι 5 σειρές ονομάτων στις Εορτές. Αν είναι περισσότερα τα ονοματα μπορείς να τα κανεις scroll εσύ χειροκίνητα.

Εdit: @eltsele άλλαξε και το χρώμα της μπάρας του κεντρικού μενού! :P

Ευχαριστώ πολύ παιδιά πιστεύω έτσι να είναι καλύτερα

Απλά υπέροχη εφαρμογή, και περισσότερο απ'όλα το widget. Εγώ έψαχνα κάτι μινιμαλ και με κάλυψε πλήρως!! Keep up th good work!

Κάτι που θα ήθελα είναι με κάποιον τρόπο να μπορούμε να δούμε γενικώς πότε έχουν γενέθλια οι φίλοι από Facebook. Αφού γίνεται που γίνεται το συνκ, μην τα κρύβετε! :)

Ωραία σκέψη mandiom θα το δούμε σε μελλοντικό update μαζί με άλλα requests με το που σιγουρευτούμε ότι δεν υπάρχει κάποιο bug που να κρασάρει την εφαρμογή σε κάποια συσκευή :)

Ελληνικό Εορτολόγιο v.2.4 [24/08/2011]

- Δυνατότητα προσθήκης Αργίων

- Διόρθωση του widget (περιμένουμε feedback από όσους είχαν πρόβλημα)

- Προσθήκη λίστας Facebook

Κάθε φορά καλύτερο..:):) Μπράβο που υλοποιήσατε την ιδέα των παιδιών για προσθήκη αργιών και εμφάνιση της λίστας Facebook. Συνεχίστε έτσι!:)

HTC Desire/Tapatalk

Είναι το πρώτο εορτολόγιο που δεν απεγκατέστησα στο τριήμερο! Άρα το καλύτερο...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Φίλε μου κάποιο θέμα παίζει με το κινητό σου ή την rom. Έχουμε 719 active installs αυτή τη στιγμή σε Galaxy S2. Από το market της συσκευής ή το site δοκίμασες;

Φίλε μου κάποιο θέμα παίζει με το κινητό σου ή την rom. Έχουμε 719 active installs αυτή τη στιγμή σε Galaxy S2. Από το market της συσκευής ή το site δοκίμασες;

Δοκίμασα και απο τα 2. Μπορω να κατεβάσω όλα τα υπολοιπα εορτολογια εκτός απο αυτό.

Ούτε εχω πρόβλημα να κατεβάσω οτιδήποτε αλλο.. Εχω όμως custom rom. Leomar revolution.

Να και ένα screenshot απο το market. Απλα ενημερωτικά, αν μονο εγώ εχω πρόβλημα θα το λύσω. Thanks για την απάντηση και συνχαρητηρια.

http://img683.imageshack.us/img683/9168/sc20110830002105.png

Κάποιο θέμα πρέπει να παίζει με την rom ή και το market.apk μιας και από ότι βλέπω είναι themed. Με το κινητό σαν συσκευή υπάρχει κανονικά συμβατότητα καθώς σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουμε από το developer panel έχουμε 700+ εγκαταστάσεις.

Και γενικότερα δεν έχουμε άλλη αναφορά παρόμοια όπου δεν γίνεται καν εγκατάσταση. Όσα προβλήματα είχαμε και λύσαμε ήταν κρασαρίσματα μετά την εγκατάσταση.

Και μέσα από το Web market δοκίμασε αν σου χει δυνατότητα για επιλογή του κινητού σου για να το περάσει απευθείας από εκεί.

Και μέσα από το Web market δοκίμασε αν σου χει δυνατότητα για επιλογή του κινητού σου για να το περάσει απευθείας από εκεί.

Το εχω δοκιμάσει και απο εκεί. Τα ιδία. Το περίεργο είναι ότι βρίσκει τη συσκευή μου, sgs2, και μου γραφει και απο εκεί ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατη με το hardware μου και δε με αφήνει να κάνω download.. Αρα δε φταιει το themed market.. Ενώ κάθε άλλη εφαρμογή (πανω απο 300 εχω κατεβάσει) , κατεβαίνει κανονικά και με τους 2τροπους. Όταν έκανα το ποστ νόμιζα ότι ήταν γενικό το φαινόμενο, αλλιώς δε θα ποσταρα. Αν υπήρχε κάπου το .apk να κατεβάσω θα δοκίμαζα manual install με astro να δω αν θα δουλευε έτσι :) Πιθανότατα κάτι θα παίζεται με τη βάση δεδομένων του market, που πειράζει η rom. Σκέφτηκα μήπως φταίει που εχω πειράξει pixel density (μήπως αναγνωρίζει "περίεργη" αναλυση και βγάζει μη συμβατό hardware ) , αλλα την γύρισα στο κανονικό και πάλι τα ιδία. Επίσης η rom είναι η δημοφηλεστερη αυτή τη στιγμή.. Αλλα αμα έχουν κατεβάσει τοσοι χωρίς πρόβλημα, λογικά κάτι φταίει μονο σε εμένα. Anyway, thanks και πάλι.

Edited by sosimple2

Εγκατέστησα κι εγώ την εφαρμογή και είναι πραγματικά πολύ καλή μπράβο!! Βάζεις και sync με facebook αλλά δε βρηκα πουθενά πως κάνει sync με το gmail που έχω ήδη περασμένα τα γενέθλια; γίνεται ή πρέπει να τα περάσω χειροκινητα στην εφαρμογή;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

pan82 αν έχεις περασμένα γενέθλια στα gmail contacts και τα έχεις κάνει sync και βρίσκονται στο κινητό τότε δεν έχεις πρόβλημα, ψάχνει κανονικά στις επαφές της συσκευής και θα σε ειδοποιήσει αν υπάρχουν γενέθλια ;)

• 2 weeks later...
Ανακαλυψα γιατί δεν μπορουσα να εγκαταστήσω την εφαρμογή.. Δεν έφταιγε η rom τελικά, αλλα ότι ειχα αλλάξει την αναλυση οθόνης. (Pixel density). Αν την βάλω στο κανονικό, 240, εγκαθισταται κανονικά, και αν την αλλάξω μετα, εξακολουθεί να δουλεύει. Το γραφω σε περίπτωσή που και άλλος έχει πρόβλημα.

Ανακαλυψα γιατί δεν μπορουσα να εγκαταστήσω την εφαρμογή.. Δεν έφταιγε η rom τελικά, αλλα ότι ειχα αλλάξει την αναλυση οθόνης. (Pixel density). Αν την βάλω στο κανονικό, 240, εγκαθισταται κανονικά, και αν την αλλάξω μετα, εξακολουθεί να δουλεύει. Το γραφω σε περίπτωσή που και άλλος έχει πρόβλημα.

Ωραίος sosimple2! Δεν είχε περάσει από το μυαλό μας ότι μπορεί να δημιουργεί προβλήματα το density.

• 4 weeks later...
pan82 αν έχεις περασμένα γενέθλια στα gmail contacts και τα έχεις κάνει sync και βρίσκονται στο κινητό τότε δεν έχεις πρόβλημα, ψάχνει κανονικά στις επαφές της συσκευής και θα σε ειδοποιήσει αν υπάρχουν γενέθλια ;)

Οι δικές μου επαφές είναι όλες στο google και στον mail server της εταιρείας. Τις συγχρονίζω κανονικά, αλλά -προφανώς- δεν τις αντιγράφω στο τηλέφωνο.

Θα μου δείχνει τις γιορτές και τα γενέθλια;