duk3r Δημ. October 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Οι δικές μου επαφές είναι όλες στο google και στον mail server της εταιρείας. Τις συγχρονίζω κανονικά, αλλά -προφανώς- δεν τις αντιγράφω στο τηλέφωνο. Θα μου δείχνει τις γιορτές και τα γενέθλια; Ναι gvala δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού υπάρχουν στα gmail contacts σου και έχουν συγχρονιστεί στην συσκευή και σου εμφανίζονται σαν επαφές, ψάχνει κανονικά και στα βρίσκει. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Στο εορτολόγιο όπως είναι φυσιολογικό υπάρχουν κάποια ονόματα που έχουν περισσότερες από μία ημερομηνίες. Νομίζω θα ήταν πιο πρακτικό αν υπήρχε η δυνατότητα προεραιτικά κάποιος να ορίσει από μόνος του κάποιες ημερομηνίες σαν «κύριες» εορτές. Δηλαδή κάπως τα συγκεκριμένα ονόματα να εμφανίζονται πιο έντονα ή κάπως να ξεχωρίζουν από τα άλλα τις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Για παράδειγμα εγώ προσωπικά σαν οδηγό «κύριων» εορτών θα ήθελα να ακολουθήσω αυτό http://www.synaxarion.gr/cms/gr/content/eortologio.aspx Δηλαδή θα ήθελα τα συγκεκριμένα ονόματα τις συγκεκριμένες ημερομηνίες να εμφανίζονται πιο έντονα από τα άλλα, για να ξέρω ότι πρόκειται για «κύρια» εορτή. Νομίζω έτσι το εορτολόγιο γίνεται όπως καταλαβαίνεις ακόμα πιο χρηστικό και πρακτικό. Αν υπάρχει η δυνατότητα να προστεθεί κάτι τέτοιο και η δυνατότητα προσθήκης προεραιτικά κύριων εορτών ώστε ο καθένας να το φέρει απόλυτα στα μέτρα του, νομίζω θα ήταν το ιδανικό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. October 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Ωραία η σκέψη φίλε μου. Θα το έχουμε στο μυαλό μας για μελλοντικό update :) Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Ναι gvala δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού υπάρχουν στα gmail contacts σου και έχουν συγχρονιστεί στην συσκευή και σου εμφανίζονται σαν επαφές, ψάχνει κανονικά και στα βρίσκει. Τότε έχω πρόβλημα. Γιατί αν πάω στις λίστες -> Λίστα γενεθλίων, δεν μου δείχνει τπτ. Κάποιο hint? Έχω Galaxy SII, με custom rom, αλλά και με τη stock το ίδιο συνέβαινε. Γιάννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Κι εγω το ιδιο προβλημα εχω.Ενω στο widget μου βγαζει κανονικα τις επαφες που εχουν γενεθλια(εχω κανει αυτοματο συνχρονισμο επαφων με το facebook),στην εφαρμογη οταν παταω γενεθλια μου λεει "Καμια επαφη δεν εχει γενεθλια" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Κι εγω το ιδιο προβλημα εχω.Ενω στο widget μου βγαζει κανονικα τις επαφες που εχουν γενεθλια(εχω κανει αυτοματο συνχρονισμο επαφων με το facebook),στην εφαρμογη οταν παταω γενεθλια μου λεει "Καμια επαφη δεν εχει γενεθλια" Αν τα γενέθλια προέρχονται από το fecabook, θα τα βρεις στην καρτέλα facebook. όχι στα γενέθλια:) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Α δηλαδι στην καρτελα γενεθλια βρισκω μονο τα γενεθλια που εχω περασει χοιροκινητα στις επαφες?Στην καρτελα facebook μου τα εμφανιζει κανονικα τα γενεθλια των επαφων αλλα πρεπει να κανω καθε φορα login. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Α δηλαδι στην καρτελα γενεθλια βρισκω μονο τα γενεθλια που εχω περασει χοιροκινητα στις επαφες?Στην καρτελα facebook μου τα εμφανιζει κανονικα τα γενεθλια των επαφων αλλα πρεπει να κανω καθε φορα login. Ναι, στην καρτέλα γενέθλια βλέπεις αυτά που έχεις περάσει χειροκίνητα! Όχι, δεν χρειάζεται να κάνεις login! Μετά το πρώτο sync, τα κρατάει! Όταν πατάς στην καρτέλα facebook, στο κάτω μέρος έχει δύο κουμπιά. Το πρώτο που είναι και επιλεγμένο λέει "Εορτές", δίπλα λέει "Γενέθλια". Αν το πατήσεις, θα δει τους friends που έχουν γενέθλια σήμερα. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Ναι, στην καρτέλα γενέθλια βλέπεις αυτά που έχεις περάσει χειροκίνητα! Όχι, δεν χρειάζεται να κάνεις login! Μετά το πρώτο sync, τα κρατάει! Όταν πατάς στην καρτέλα facebook, στο κάτω μέρος έχει δύο κουμπιά. Το πρώτο που είναι και επιλεγμένο λέει "Εορτές", δίπλα λέει "Γενέθλια". Αν το πατήσεις, θα δει τους friends που έχουν γενέθλια σήμερα. Ευχαριστω.Τωρα τα προσεξα αυτα τα 2 κουμπια απο πανω με τα γενεθλια και τις γιορτες.Ειχα την εντυπωση οτι ειχε μονο Εισοδος,Sync και εξοδος.Μαλλον δεν το ειχα ξαναλειτουργησει μετα την αναβαθμιση.Εχω κανει sync και τα εμφανιζει κανονικα.:)Αμα προσθεσω καποιον καινουριο φιλο πρεπει να ξανακανω sync ή θα κανει αυτοματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. October 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Ευχαριστω.Τωρα τα προσεξα αυτα τα 2 κουμπια απο πανω με τα γενεθλια και τις γιορτες.Ειχα την εντυπωση οτι ειχε μονο Εισοδος,Sync και εξοδος.Μαλλον δεν το ειχα ξαναλειτουργησει μετα την αναβαθμιση.Εχω κανει sync και τα εμφανιζει κανονικα.:)Αμα προσθεσω καποιον καινουριο φιλο πρεπει να ξανακανω sync ή θα κανει αυτοματα? Όχι θα πρέπει να κάνεις ξανά sync netsurfer δεν το έχουμε βάλει να κάνει αυτόματα. eltsele θενξ για το helpdesk όσο δεν είμαστε εδώ! ;) Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Στο εορτολόγιο όπως είναι φυσιολογικό υπάρχουν κάποια ονόματα που έχουν περισσότερες από μία ημερομηνίες. Νομίζω θα ήταν πιο πρακτικό αν υπήρχε η δυνατότητα προεραιτικά κάποιος να ορίσει από μόνος του κάποιες ημερομηνίες σαν «κύριες» εορτές. Δηλαδή κάπως τα συγκεκριμένα ονόματα να εμφανίζονται πιο έντονα ή κάπως να ξεχωρίζουν από τα άλλα τις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Για παράδειγμα εγώ προσωπικά σαν οδηγό «κύριων» εορτών θα ήθελα να ακολουθήσω αυτό http://www.synaxarion.gr/cms/gr/content/eortologio.aspx Δηλαδή θα ήθελα τα συγκεκριμένα ονόματα τις συγκεκριμένες ημερομηνίες να εμφανίζονται πιο έντονα από τα άλλα, για να ξέρω ότι πρόκειται για «κύρια» εορτή. Νομίζω έτσι το εορτολόγιο γίνεται όπως καταλαβαίνεις ακόμα πιο χρηστικό και πρακτικό. Αν υπάρχει η δυνατότητα να προστεθεί κάτι τέτοιο και η δυνατότητα προσθήκης προεραιτικά κύριων εορτών ώστε ο καθένας να το φέρει απόλυτα στα μέτρα του, νομίζω θα ήταν το ιδανικό :) Πολύ καλή ιδέα, για να μη γινόμαστε ρόμπα με διάφορους έκπληκτους φίλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Μόλις το έβαλα κι εγώ στο Galaxy S2 και δείχνει να δουλεύει άψογα. Μου αρέσει που το φόντο του είναι αόρατο. Θέλω να ρωτήσω όμως το εξής. Μπορώ στο widget να παραμετροποιήσω στα δικά μου γούστα και θέλω την εφαρμογή. π.χ. αντί να βλέπω στη δεύτερη γραμμή τα γενέθλια να βλέπω τις γιορτές της επόμενης μέρας, ή να μην βλέπω δεύτερη γραμμή καθόλου; Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 (edited) Τότε έχω πρόβλημα. Γιατί αν πάω στις λίστες -> Λίστα γενεθλίων, δεν μου δείχνει τπτ. Κάποιο hint? Έχω Galaxy SII, με custom rom, αλλά και με τη stock το ίδιο συνέβαινε. Γιάννης [mode=επιμονή] Κάποιο hint? Οι επαφές συγχρονίζονται με ένα google account και τρία Exchange (activsync) [Ενημέρωση] Και ξαφνικά δείχνει να δουλεύει ...... οπότε άκυρο Edited October 18, 2011 by gvala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. October 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 [mode=επιμονή] Κάποιο hint? Οι επαφές συγχρονίζονται με ένα google account και τρία Exchange (activsync) [Ενημέρωση] Και ξαφνικά δείχνει να δουλεύει ...... οπότε άκυρο Η λίστα γενεθλίων σου βγάζει όλα αυτά που έχεις προσθέσει ώστε αν έκανες κάποιο λάθος ή θες απλά να το διαγράψεις να βρεις με τι ακριβώς στοιχεία έχει μπει μέσα. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Υπαρχει καποιος τροπος, να 'ανοιγει' μονο του το εορτολογιο καθε πρωι (δηλαδη την πρωτη φορα μετα τις 12 το βραδυ=συνηθως πρωι/ ή εστω σε συγκεκριμενη ωρα της ημερας που παλι θα ηθελα να ειναι πρωι, ως reminder) και να με βαζει μεσα στο προγραμμα, ωστε να ξερω αν καποιος γιορταζει σημερα; Μεχρι στιγμης, ο μονος τροπος να δω αν γιορταζει καποιος, ειναι -εκτος κι αν κανω λαθος- να ανοιξω εγω χειροκινητα την εφαρμογη. Αν το ξεχασω για καποιο λογο, δεν θα μαθω ποτε αν γιορταζε καποιος. Υπαρχει καποιος ευχρηστος τροπος αυτοματης ειδοποιησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Δν σε βολευει το widget της εφαρμογης? Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. October 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 @karib αν έχεις το widget σε κάποια οθόνη και ορίσεις μέσα από την εφαρμογή ώρα ειδοποίησης, την ώρα εκείνη αν γιορτάζει κάποια επαφή σου θα πετάξει notification. Δλδ γιορτάζει π.χ. ο Πέτρος και έχω μερικούς. Έχω το widget σε κάποια οθόνη και μέσα από τις ρυθμίσεις στην εφαρμογή έχω βάλει να με ειδοποιεί π.χ. στις 11. Τότε με το που πάει 11 θα πετάει notification και θα το δω όποτε κοιτάξω το κινητό. Σε περίπτωση φυσικά που δεν έχω κάποιον στις επαφές δε θα βγάλει τίποτα. Επίσης από το widget μπορείς να καταλάβεις και αν έχεις κάποιον από το χρώμα στο κυκλάκι της μέρας. Αν έχεις κάποιον θα ναι κόκκινο, ενώ αν είναι πράσινο δεν γιορτάζει καμιά επαφή σου. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Μαλλον δεν εγινα κατανοητος. Δεν θελω notification για το αν γιορταζει καποια απο τις επαφες μου. Θελω notification καθε μερα, αν φυσικα ειναι ημερα εορτης ενος αγίου, ανεξαρτητως καταχωρησεων στο contact list. Ειναι δυνατό αυτο να γίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 guys ψάχνοντας χθές από το market για να βάλω την εφαρμογή σε ταμπλέτα της αδελφής μου, μου έβγαλε όλα τα άλλα εκτός από αυτό... τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. October 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 @karib notification Κάθε μέρα δεν βάλαμε για να μην γίνει εκνευριστική η εφαρμογή καθημερινά ενώ μπορεί να μην έχεις επαφή. Αν υπάρξουν και άλλα άτομα με τέτοιο αίτημα θα το σκεφτούμε βέβαια. Τώρα για να ανοίγει η εφαρμογή συγκεκριμένη ώρα καθημερινά πρέπει να γίνεται με 3rd party app από το Market αλλά δε το χω ψάξει περισσότερο. @fututos check ur pm να το δούμε λίγο. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 @karib notification Κάθε μέρα δεν βάλαμε για να μην γίνει εκνευριστική η εφαρμογή καθημερινά ενώ μπορεί να μην έχεις επαφή. Αν υπάρξουν και άλλα άτομα με τέτοιο αίτημα θα το σκεφτούμε βέβαια. Τώρα για να ανοίγει η εφαρμογή συγκεκριμένη ώρα καθημερινά πρέπει να γίνεται με 3rd party app από το Market αλλά δε το χω ψάξει περισσότερο. Καλο ηταν να υπαρχει ως επιλογη στο προγραμμα, η δυνατοτητα για: 1)reminder 2)ανεξαρτητως επαφων Νομιζω θα πρεπει να το δειτε. Δεν λεω να ειναι υποχρεωτικο το notification, αλλα προεραιτικο σε οσους το θελουν. Επισης, απεξαρτηση απο τις επαφες. Εγω πχ. επειδη επιλεγω να αποθηκευω επαφες σε sim, γραφω επιθετο ολοκληρο αλλα μικρο ονομα σε συντμηση, και μονο εγω μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το μικρο ονομα. Σε αυτη την περιπτωση το εορτολογιο ειναι παντελως αχρηστο. Οποτε και τα 2 θεματακια νομιζω πρεπει να τα δειτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. November 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Ελληνικό Εορτολόγιο v.2.5 [24/11/2011] Δυνατότητα αλλαγής χρώματος γραμματοσειράς εφαρμογής και widget. Δυνατότητα αλλαγής χρώματος της κεντρικής μπάρας της εφαρμογής. Δυνατότητα αλλαγής χρώματος του background της εφαρμογής. Καταργήθηκαν τα έτοιμα themes και πλέον μπορείς να επιλέξεις ακριβώς το χρώμα που θες. Σε περίπτωση που κάποιος θέλει το παλιό theme "Φόντο" μπορεί να ορίσει τέρμα την διαφάνεια του background. Δυνατότητα αυτόματου συγχρονισμού του Facebook, όποτε ορίσει ο χρήστης. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. November 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Ελληνικό Εορτολόγιο v.2.5.2. Νέα χαρακτηριστικά: - Δυνατότητα ενεργοποίησης ήχου/δόνησης ειδοποίησης κατά το notification όταν υπάρχει κάποια εορτή ή γενέθλια. Διορθώσεις: - Διορθώθηκε ένα bug που υπήρχε στον αυτόματο συγχρονισμό του Facebook. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) Επισης, απεξαρτηση απο τις επαφες. Εγω πχ. επειδη επιλεγω να αποθηκευω επαφες σε sim, γραφω επιθετο ολοκληρο αλλα μικρο ονομα σε συντμηση, και μονο εγω μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το μικρο ονομα. Σε αυτη την περιπτωση το εορτολογιο ειναι παντελως αχρηστο. Χμμ... Είσαι λίγο υπερβολικός. Ο σκοπός ενός εορτολογίου κατά την ταπεινή μου άποψη είναι να μην ξεχνάς κάποιον από τους ανθρώπους στους οποίους πρέπει να ευχηθείς. Για αυτούς που έχεις στις επαφές σου παίρνεις ειδοποίηση. Για αυτούς που έχεις εσύ με σύντμηση ή με κάποιο παρατσούκλι ή με κάποιον τρόπο που το εορτολόγιο δεν μπορεί να "δει" μπορείς να τον περάσεις στις χειροκίνητες λίστες. Έχεις εσύ κάποιον που τον λένε "Χρήστο" και τον έχεις περάει "Κίτσο" και δεν το βλέπει; Πάς στις λίστες εορτών, κάνεις προσθήκη, επιλέγεις επαφή και ημερομηνία και σου τον πετάει στα notifications. Δεν θες να κάνεις αυτό αλλά σου αρκεί να δεις τις εορτές τις ημέρας για να το θυμηθείς? Έχει widget. Το κοιτάς και βλέπεις ποιός γιορτάζει. Ανοίγεις την εφαρμογή και βλέπεις και τους υπόλοιπους. Θες τις γιορτές ακόμα και τις μέρες που δεν βρίσκει επαφή εορτάζουσα? Ισχύει ό,τι και προηγουμένως. Σε όλα αυτά θεωρώ πως είναι χρηστικότατο. Θα μπορούσε σαν option να μπει η προαιρετική καθημερινή ειδοποίηση αλλά δεν είναι πως η έλλειψη αυτής της επιλογής μειώνει τη χρησιμότητα της εφαρμογής. Ελληνικό Εορτολόγιο v.2.5.2. Νέα χαρακτηριστικά: - Δυνατότητα ενεργοποίησης ήχου/δόνησης ειδοποίησης κατά το notification όταν υπάρχει κάποια εορτή ή γενέθλια. Διορθώσεις: - Διορθώθηκε ένα bug που υπήρχε στον αυτόματο συγχρονισμό του Facebook. Συνεχίζονται οι βελτιώσεις! Nice! Συνεχίστε έτσι!:) Δύο προτάσεις αν επιτρέπεται: 1) Θα ήταν, πιστεύω, χρήσιμο να υπήρχε δυνατότητα για backup/export και import των εορτών που έχουμε προσθέσει χειροκίνητα. Γιατί αν έχεις 2-3 (σαν εμένα), οκ, τις ξαναφτιάχνεις. Αλλά αν κάποιος κάτσει και το στήσει με αρκετές επαφές και χρειαστεί να ξαναπεράσει την εφαρμογή (πχ. μετά από φλασάρισμα), θα είναι λίγο ταλαιπωρία να τα ξαναφτιάξει από την αρχή. 2) Όταν έχω ειδοποίηση στη notification bar και την επιλέγω (οπότε ανοίγει η εφαρμογή), να με πηγαίνει κατευθείαν στην αντίστοιχη καρτέλα αντί για την κεντρική οθόνη της εφαρμογής. Ανοίγω το notification εορτών -> καρτέλα εορτών. Ανοίγω το notification γενεθλίων -> καρτέλα γενεθλίων. :) Edited November 28, 2011 by eltsele Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Εβαλα και την τελευταια εκδοση. Ειμαι ο μονος που δεν μπορω να βαλω widget στο desktop? Δεν το εμφανιζει στις επιλογες, οταν πατω να βαλω στο desktop ενα νεο widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts