Jump to content

Ελληνικό Εορτολόγιο.

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας, χθες πέρασα Android 2.3.2 στην συσκευή μου, εγκατέστησα πάλι το Εορτολόγιο, αλλά κάθε φορά που το ανοίγω crashάρει (Force Close). Χρειάζεται κάποιο Update μήπως?

Όχι τίποτε άλλο, πλέον είναι βασικό Widget στην οθόνη μου..!

--- Sony Xperia 5 II ---

• Απαντήσεις 375
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σας, χθες πέρασα Android 2.3.2 στην συσκευή μου, εγκατέστησα πάλι το Εορτολόγιο, αλλά κάθε φορά που το ανοίγω crashάρει (Force Close). Χρειάζεται κάποιο Update μήπως?

Όχι τίποτε άλλο, πλέον είναι βασικό Widget στην οθόνη μου..!

Φίλε Μπάμπη το παρατήρησα και γω το πρόβλημα με το που πέρασα την cyanogenmod 7.0 nightly στο desire hd μου. Δεν άνοιγε με τίποτα. Και εσύ beta/nightly έχεις περάσει; Υποθέτω πως είναι κάποιο θέμα με αυτές καθώς ουσιαστική αλλαγή από 2.2 σε 2.3 στα θέματα που απασχολούν την εφαρμογή δεν υπάρχει ώστε να κρασάρει.

Περιμένω να βγει κάποια τελική stable ή ακόμα καλύτερα επίσημη 2.3 από HTC ώστε να περαστεί σε διάφορες custom roms ώστε να σιγουρευτώ για το αν είναι πρόβλημα εφαρμογής ή όχι. Με τον ρυθμό που πάνε δε θα αργήσει να γίνει και αυτό.

Φίλε Μπάμπη το παρατήρησα και γω το πρόβλημα με το που πέρασα την cyanogenmod 7.0 nightly στο desire hd μου. Δεν άνοιγε με τίποτα. Και εσύ beta/nightly έχεις περάσει; Υποθέτω πως είναι κάποιο θέμα με αυτές καθώς ουσιαστική αλλαγή από 2.2 σε 2.3 στα θέματα που απασχολούν την εφαρμογή δεν υπάρχει ώστε να κρασάρει.

Περιμένω να βγει κάποια τελική stable ή ακόμα καλύτερα επίσημη 2.3 από HTC ώστε να περαστεί σε διάφορες custom roms ώστε να σιγουρευτώ για το αν είναι πρόβλημα εφαρμογής ή όχι. Με τον ρυθμό που πάνε δε θα αργήσει να γίνει και αυτό.

Ουσιαστικά ναι, "Alpha nightly" χαρακτηρίζεται από τον developer.

Εμείς επίσημη 2.3 στο Milestone δεν βλέπουμε με τίποτα, οπότε περιμένουμε εξέλιξη της CM7 σε Stable Release. Ήδη βέβαια μια χαρά είναι το κινητό..!

Απλά ανέφερα στα παιδιά που έφτιαξαν την εφαρμογή ότι υπάρχει μάλλον ασυμβατότητα με Android 2.3

--- Sony Xperia 5 II ---

Ουσιαστικά ναι, "Alpha nightly" χαρακτηρίζεται από τον developer.

Εμείς επίσημη 2.3 στο Milestone δεν βλέπουμε με τίποτα, οπότε περιμένουμε εξέλιξη της CM7 σε Stable Release. Ήδη βέβαια μια χαρά είναι το κινητό..!

Απλά ανέφερα στα παιδιά που έφτιαξαν την εφαρμογή ότι υπάρχει μάλλον ασυμβατότητα με Android 2.3

Έτσι όπως πάει γρήγορα θα βγει και η πρώτη stable και θα την περάσω στο κινητό να δούμε τι φταίει ώστε να διορθωθεί. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση :)

• 1 month later...
Φτάσαμε αισίως τα 10 χιλιάδες downloads στο Android Market. Σας ευχαριστούμε όλους!

Φτάσαμε αισίως τα 10 χιλιάδες downloads στο Android Market. Σας ευχαριστούμε όλους!

Παρακαλούμε!:p

Έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά και η καλή δουλειά ανταμοίβεται!!;)

Είδα και το ποστ στο blog απλώς τα λέω από εδώ επειδή ενημερώνομαι πιο άμεσα για απαντήσεις.

Σε μελλονικές εκδόσεις τι θα θέλαμε... Χμμμ!

Τα πρώτα που μου έρχονται είναι:

1) Μια οθόνη που να μου δείχνει μαζεμένες τις εγγραφές ονομάτων που έχω προσθέσει μέσω της τροποποίησης ώστε όταν θέλω να διαγράψω ή να αλλάξω κάτι να μπορώ να τα επεξεργαστώ άμεσα.

2) Μάλλον κάποιες αλλαγές εμφανισιακές! Και ριζικές να ήταν δεν θα είχα πρόβλημα αν και δεν είμαι πολύ καλή σ' αυτά στο να περιγράψω τι ακριβώς θα ήθελα! (Πάντα σε σκούρο για βάση! Όχι, το λέω, μην νομίζετε ότι θέλω να γίνει το μαύρο φούξια!!!)

3) Η ταχύτητα είναι πάντα ταχύτητα κι όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερα!

Τώρα αν θέλουμε να το τραβήξουμε κι ένας υπολογισμός κινητών εορτών δεν θα ήταν άσχημος.

Επίσης βλέπω σήμερα ότι γιορτάζει η Θεοδώρα αλλά στο eortologio.gr η γιορτή των Αγίων Θεοδώρων είναι 12 Μαρτίου και στην εφαρμογή δεν βλέπω να έχει κάτι. Είναι και σημαντική η γιορτή και νομίζω θέλει άμεση διόρθωση μην την πατήσει κόσμος!!

Αυτά προς το παρόν!

Καλή συνέχεια!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Εμένα πάντως δε δουλεύει σε HTC Desire HD (Android 2.2.1)

Εμένα πάντως δε δουλεύει σε HTC Desire HD (Android 2.2.1)

εργοστασιακή rom? FC σου πετάει;

εργοστασιακή rom? FC σου πετάει;

Ναι πετάει FC όταν προσθέτω το widget, είχα δοκιμάσει με εργοστασιακή αλλα και με τη Revolution 2.Χ-3.Χ τα ίδια κάνει.

Ναι πετάει FC όταν προσθέτω το widget, είχα δοκιμάσει με εργοστασιακή αλλα και με τη Revolution 2.Χ-3.Χ τα ίδια κάνει.

Δοκίμασε και την 1.1.9 που υπάρχει στο αντίστοιχο ποστ στο μπλογκ στην υπογραφή μου. Το widget για να μπει και να είναι οκ πρέπει να τρέξει μια φορά η εφαρμογή.

Το widget για να μπει και να είναι οκ πρέπει να τρέξει μια φορά η εφαρμογή.

Aυτό ήταν, τώρα δουλεύει :O

Aυτό ήταν, τώρα δουλεύει :O

Το λέμε αν θυμάμαι καλά στα info της εφαρμογής μέσα στο market. Αχ δε τα προσέχει κανείς...!

Είχαμε μεμονωμένα reports για FC στο widget ή την εφαρμογή αλλά από ότι είδαμε ήταν λόγω custom roms / kernels.

Όλα καλά λοιπόν :)

Μια και βλέπω ότι είσαι Online και βρήκα ευκαιρία.. Αυτό το update που λες στο blog για πότε λέτε? Έτσι να έχουμε να ασχολούμαστε!:P

Ελπίζουμε μέχρι το τέλος της επόμενης βδομάδας να είναι έτοιμο. Είναι πολλές οι αλλαγές και μιας και η 1.2.0 έχει αποδειχθεί αρκετά σταθερή δε βιαζόμαστε :)

Ελπίζουμε μέχρι το τέλος της επόμενης βδομάδας να είναι έτοιμο. Είναι πολλές οι αλλαγές και μιας και η 1.2.0 έχει αποδειχθεί αρκετά σταθερή δε βιαζόμαστε :)

Οκ, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!:) Ότι είναι σταθερή είναι! Κι αν εξαιρέσεις τους Αγ. Θεοδώρους δεν έχω βρει μέχρι τώρα κάποιο άλλο θέμα σε γιορτή (μου τελείωσαν κι οι συγγενείς&φίλοι με τα περίεργα ονόματα!!!)!:lol:

Ναι μας ξέφυγε και προστέθηκαν μόνο οι άλλες 2 ημερομηνίες που γιορτάζει το όνομα :/

Θα προστεθούν με το update για να μην υπάρξει ξανά θέμα με τους Θοδωρήδες :P

Ναι μας ξέφυγε και προστέθηκαν μόνο οι άλλες 2 ημερομηνίες που γιορτάζει το όνομα :/

Θα προστεθούν με το update για να μην υπάρξει ξανά θέμα με τους Θοδωρήδες :P

Και ακόμη μια γιορτή που σας ξέφυγε είναι στης 27/01 ο Χρυσόστομος δες εδώ

http://www.argies.gr/eortologio/bymonth/1

• 2 weeks later...

Μας εξάπτεις πρώτα την περιέργεια και μετά αργείς!!!:lol::p

Δουλεύει μια χαρά και στο καινούργιο μου Samsung Galaxy mini με froyo 2.2. :)

στο σετάρισμα του cruise...

:respect:konadrio

Όλοι υπογράψτε για να πιεστεί η HTC να βγάλει drivers!

2' λεπτά θα σας πάρει!

http://www.petitiononline.com/tytn2vid/petition.html

Μας εξάπτεις πρώτα την περιέργεια και μετά αργείς!!!:lol::p

caught up in other stuff :) don't worry!

Δουλεύει μια χαρά και στο καινούργιο μου Samsung Galaxy mini με froyo 2.2. :)

thanx για το feedback ;)

Παιδιά η εφαρμογή σας έχω ξαναπεί ότι είναι εξαιρετική και πάρα πολύ χρήσιμη. την ξαναπέρασα χθες, γιατί είχα θέμα πριν λίγο καιρό με την 2.3.3 ROM μου.

Όμως παρατηρώ ότι με την χρήση του Widget βαραίνει πάααααρα πολύ η απόκριση του κινητού. Μόλις το βγάλω όλα πάλι καλά, αλλά όταν το έχω (και συνολικά 3 Widget έχω ενεργά) το κινητό lagάρει πολύ. Μήπως παίζει κάποιο πρόβλημα, memory Leak, δεν ξέρω κι εγώ τι?

--- Sony Xperia 5 II ---

Πιστευώ πως κατά 99% φταίει η ROM. Με τις CM 7 ως τώρα και στις nightlies και στις RC πάντα κάτι θα πηγαίνει στραβά. Κάτι που δούλευε πριν ίσως δε σου δουλεύει μετά. Δεν έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο που αναφέρεις πουθενά αλλού. Πρέπει να χει βγει και 4η RC, αν τη δοκιμάσεις σε κάποια φάση δες αν σου κάνει το ίδιο.

Καλησπερα,

Εχω ενα προβλημα με το widget της εφαρμογης...

Edit: ΟΚ το ελυσα, επρεπε να μπει στο τηλεφωνο η εφαρμογη, κι οχι στην καρτα ;)

Edited by Mythos

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

Φίλε Mythos κοίτα αν η εφαρμογή περνιέται στην SD κάρτα. Αν ναι πρέπει να την επαναφέρεις στην μνήμη του κινητού. Όταν μια εφαρμογή είναι στην SD δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις widget της. Είναι θέμα του Android γενικότερα και όχι της εφαρμογής. Ρίξτο μια ματιά και ενημέρωσέ με.