Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η στιγμη για ρουταρισμα στα nexus ειναι η στιγμη που το αγοραζεις.

Τα nexus δεν τα αγοραζεις για το touch wiz ή το sence ή τα καλουδια που βαζουν οι αλλοι κατασκευαστες. Τα αγοραζεις γιατι ειναι καθαρό android χωρις πολλα πολλα. Τα αγοραζεις γιατι οι developers πεφτουν με τα μουτρα στα nexus και εχεις μια τεραστια κοινοτητα απο πισω να τα υποστηριζει.

Οσο για την 4.2, ολοι πανω κατω ξεραμε οτι οριακα θα την παρουμε δεν θα την παρουμε και τελικα δεν θα την παρουμε. Πριν ενα μηνα ολοι ειχαν κανει θεά την google που εδωσε και στο nexus s την 4.1.2 και διναμε συγχαρητηρια που ΑΚΟΜΑ μας αναβαθμιζει. Την λεξη ΑΚΟΜΑ την χρησιμοποιουσαν ΟΛΟΙ γιατι ΟΛΟΙ ηξεραν οτι ερχεται το τελος των αναβαθμισεων. Και τωρα που ηρθε το τελος ολοι κραζουν. Σαν το ποδοσφαιρο. Αν βαλεις το γκολ εισαι θεος. Αν το χασεις εισαι παλτο.

Σε λιγο καιρο θα βγουν οι πρωτες custom rom με 4.2 οποτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. Ηδη ειδα μια ρομ με 4.2 στους xda.

+1

Είχα ήδη μαθει πως ρουταρεις το s και μετά το αγόρασα!

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δικαιολόγησα γιατί είναι φάουλ η Google στο παραπάνω post μου. ακουγόταn ότι θα πάρει και την 5άρα ακόμα.το να βγαίνουν και να λένε ότι είναι θέμα hardware η αναβάθμιση είναι λίγο "κάπως", κι αυτό γιατί σιγά τις αλλαγές που περνάνε στην 4.2, το κάνουν ξαφνικά το κινητό να χρειάζεται 1γιγα ραμ? δεν νομίζω.

εννοείτε το κινητό το είχα απείραχτο με μαμά ρομ. και ναι στο xda αρχήσανε τις custom rom

Δεν διαφωνώ καθόλου με το σκεπτικό σου, ίσα ίσα. Και εγώ θα ήθελα για πιο πολύ καιρό υποστήριξη. Άλλα η δικιά μου φιλοσοφία είναι τελείως αλλού: nexus=root=custom rom.Το κινητό φωνάζει: πείραξε με, βγάλε μου τα μάτια, φλασαρε ο,τι βρεις μπροστά σου και θα δεις πόσο πιο δυνατό είμαι από ότι νομίζεις. Οι devs θα υποστηρίζουν το κινητό μας για ακόμα κάνα χρόνο. Μπορεί και παραπάνω. Οπότε δεν με πολυενδιαφέρει αν η Google το υποστηρίζει ή όχι. Και αν δεν κάνω λάθος, τόσο καιρό υποστήριξη έχουν ελάχιστα κινητά.

Από την μια η google λέει ότι έχεις ήδη μεγάλη υποστήριξη σε σύγκριση με οποίο άλλο κινητό να επερνες, τι άλλο θες; και από την άλλη σιγά το update ρε google; Δωσ'το και σε μας μονο και μονο για να λες ότι δεν μας ξεργαψες. Από την μεριά του καθενός οι απόψεις είναι σωστές.

Από ότι είδα γράφεις ότι ΕΙΧΕΣ μαμά ρομ. Αφού τώρα,μάλλον, δεν έχεις θα τα λεμέ στο thread τροποποιήσεις/ βελτιώσεις.

Δεν διαφωνώ καθόλου με το σκεπτικό σου, ίσα ίσα. Και εγώ θα ήθελα για πιο πολύ καιρό υποστήριξη. Άλλα η δικιά μου φιλοσοφία είναι τελείως αλλού: nexus=root=custom rom.Το κινητό φωνάζει: πείραξε με, βγάλε μου τα μάτια, φλασαρε ο,τι βρεις μπροστά σου και θα δεις πόσο πιο δυνατό είμαι από ότι νομίζεις. Οι devs θα υποστηρίζουν το κινητό μας για ακόμα κάνα χρόνο. Μπορεί και παραπάνω. Οπότε δεν με πολυενδιαφέρει αν η Google το υποστηρίζει ή όχι. Και αν δεν κάνω λάθος, τόσο καιρό υποστήριξη έχουν ελάχιστα κινητά.

Καλημέρα.

Θα διαφωνήσω μαζί σου στο παραπάνω...

Η συσκευή μας θα πάψει να υποστηρίζεται απο τους devs για 2 λόγους:

1. Γιατί θα πάνε σε νεότερες συσκευές (ήδη αρκετοί -εδώ και μήνες- έχουν παρατήσει τις ρομς για το NS γιατί πήρανε GN κτλ)

2. Γιατί η 4.1.2 θα θεωρείται "παλιά" και δεν θα τους εξιτάρει όπως η νέα (4.2+) με τις περισσότερες δυνατότητες (λέμε τώρα)

Προσωπικά θα ήθελα να δούμε αξιόλογες roms για την συσκευή μας, αλλά βλέποντας την κίνηση στο xda (και συγκρίνοντας την με παλιά) χάνω τις ελπίδες μου...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Από ότι είδα γράφεις ότι ΕΙΧΕΣ μαμά ρομ. Αφού τώρα,μάλλον, δεν έχεις θα τα λεμέ στο thread τροποποιήσεις/ βελτιώσεις.

επειδή δεν έχω άλλο κινητό ώστε να πειραματιστώ άφοβα με το root, το είχα αφήσει στα "χέρια" της Google ως προς τα updates. πλεόν μόνο xda καλώς ή κακώς. θα πρέπει να βγει μια σταθερή custom πάντως για να την βάλω.

επειδή δεν έχω άλλο κινητό ώστε να πειραματιστώ άφοβα με το root, το είχα αφήσει στα "χέρια" της Google ως προς τα updates. πλεόν μόνο xda καλώς ή κακώς. θα πρέπει να βγει μια σταθερή custom πάντως για να την βάλω.

Πάντως εγώ που είχα στην αρχή αμφιβολίες τελικά η custom που πρωτοέβαλα ήταν πιο σταθερή (με την stock είχα στο άκυρο μερικές επανεκκινήσεις) και γρήγορη (καθόλου κολλήματα) απο την stock ics. Απο τότε και μετά τρέχω μόνο custom rom + kernel.

Αλλά παιδιά μερικοί αδικείτε την Google. Ξεκινήσαμε με 2.3 υπήρξαν μερικές minor εκδόσεις, μετά ήρθε η 4 με μερικές πάλι minor εκδόσεις και τέλος η 4.1 με ξανά minor εκδόσεις. ΚΑΝΕΝΑ χαρακτηριστικό δεν μας το έκοψαν όπως με τα iphone και windows phone (δηλ, siri, μη δυνατότητα αναβάθμισης σε wp8 για ολοκαίνουρια μοντέλα κλπ.). Άρα τώρα αρχίζει η δουλειά τον dev. Πρίν τα είχαν όλα έτοιμα ενώ τώρα χρειάζεται κάτι παραπάνω. Ξέρω κάποια κινητά που σταμάτησαν σε android 2.1 με κατακλειδωμένους bootloaders και καθόλου υποστήριξη απο την εταιρία και όμως οι devs έκαναν θαύματα με custom roms. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όσοι θέλετε να μείνετε με nexus s (όπως κι εγώ, γιατί θα πάρω nexus 7) δεν είναι άσχημα τα πράγματα. Το nexus one έχει ήδη 4.1 και πάει μια χαρά.

...

ΚΑΝΕΝΑ χαρακτηριστικό δεν μας το έκοψαν όπως με τα iphone και windows phone (δηλ, siri, μη δυνατότητα αναβάθμισης σε wp8 για ολοκαίνουρια μοντέλα κλπ.)....

2 τουλάχιστον χαρακτηριστικά μπορώ να σου αναφέρω που μας έκοψαν:

1) face unlock (ICS)

2) wifi direct (σύνδεση wifi μεταξύ Clients χωρίς τη μεσολάβηση router)

Ειλικρινά πάντως το nexus S είναι η πιο τίμια συσκευή που έχει περάσει από τα χέρια μου. Πιστεύω πως όλοι το φχαριστηθήκαμε. Μας έδωσε πολλά και αυτές οι ελλείψεις από τις αναβαθμίσεις που πήραμε είναι αμελητέες.

Με την οικονομική κρίση που περνάμε, με βλέπω να το κρατάω για καμιά 2ετία ακόμα!

Edited by nikgl

2 τουλάχιστον χαρακτηριστικά μπορώ να σου αναφέρω που μας έκοψαν:

1) face unlock (ICS)

2) wifi direct (σύνδεση wifi μεταξύ Clients χωρίς τη μεσολάβηση router)

Το πρώτο είναι λόγω χαμηλής ανάλυσης της κάμερας. Για το wifi direct μπας και είναι θέμα hardware, γιατί και σε custom rom είναι απενεργοποιημενο.

Oneplus 6 8/128

Παιδια δεν πρεπει να το πολυσκέφτεστε μερικοι το θέμα της μη αναβάθμισης τοσο.

Το gnexus ειχε διάφορα στην αρχη που πήγα απο το nexus s. Και το είχα δοκιμάσει στην ιδια έκδοση τοτε. Μόλις ειχαμε παρει το update στο 4. Οι αποκρισεις των 2 κινητων δεν ηταν ιδια. "Πεταγε" φανερα το gnexus. Τα κινητα αρχιζουν να ξεχωριζουν τελειως οσο τα γεμιζεις, το nexus s θα αρχισει να κολλαει σε αντιθεση με το gnexus που δεν νιωθει τιποτα και λειτουργεί άψογα με οτι και οσα να τρέχει.

Συνεπως νομίζω οτι η αλλαγη απο nexus s σε galaxy nexus ή nexus4 θα φανει τρομερή σε μερικούς. Ειδικα για την τιμη που εχει το nexus4 καινούργιο δεν αξίζει κάν η μετάβαση σε gnexus για μένα προσωπικα. Πέρα απο τους περισσότερους επεξεργαστές και τις μεγαλύτερες μνήμες, ειναι και το θεμα της μεγαλύτερης και πολυ καλύτερης οθόνης ειδικα σε σχεση με το 9023 θα αφησει αφωνους αρκετούς.

Το κινητο ήταν απίστευτο, αλλα τα χρονια περνάνε και βγαίνουν συνέχεια νεες συσκευές με δυνατοτερο HW. Έτσι όπως έγινε το πράγμα, το nexus s θα ειναι το μονο κινητο με 512ram που πήρε επίσημα jelly bean. Γιατι όλοι οι άλλοι δεν έδωσαν σε συσκευές με κάτω απο 1γιγα την jb αναβάθμιση και ούτε πρόκειται όσοι μήνες και να περάσουν. Άρα φαίνεται οτι ο παππούς στο διάγραμμα του android developing στα ποσοστά θα γίνει το nexus s επίσημα, αφού δεν πρόκειται αλλα κινητα με τέτοιο HW να φτάσουν εκει (επίσημα ποτε τουλάχιστον).

Edited by pappasi

Καλημέρα.

Θα διαφωνήσω μαζί σου στο παραπάνω...

Η συσκευή μας θα πάψει να υποστηρίζεται απο τους devs για 2 λόγους:

1. Γιατί θα πάνε σε νεότερες συσκευές (ήδη αρκετοί -εδώ και μήνες- έχουν παρατήσει τις ρομς για το NS γιατί πήρανε GN κτλ)

2. Γιατί η 4.1.2 θα θεωρείται "παλιά" και δεν θα τους εξιτάρει όπως η νέα (4.2+) με τις περισσότερες δυνατότητες (λέμε τώρα)

Προσωπικά θα ήθελα να δούμε αξιόλογες roms για την συσκευή μας, αλλά βλέποντας την κίνηση στο xda (και συγκρίνοντας την με παλιά) χάνω τις ελπίδες μου...

Την 4.2 την σηκωνει το κινητο μας, οσο και να μην θελει η google. Θα την καταφερουν οι devs μονο και μονο για να δειξουν στην google οτι εκανε λαθος που δεν μας την εδωσε. Το οριστικο τελος θα ερθει στην επομενη μεγαλη αναβαθμιση, που θα αλλαξει και ονομα η εκδοση (key lime pie λενε οτι θα λεγεται) οπου το nexus s δεν θα την σηκωνει με τιποτα. Αλλα ετσι οπως το παει η google κουτσα κουτσα, προς το καλοκαιρι την βλεπω να την βγαζει. Ε, θα περιμενουμε και λιγο μεχρι τον Νοεμβριο να παρουμε κατευθειαν το nexus 5. Μ'αυτα και μ'αυτα θα εχουμε βγαλει 2.5 χρονια με το nexus s.

Την 4.2 την σηκωνει το κινητο μας, οσο και να μην θελει η google. Θα την καταφερουν οι devs μονο και μονο για να δειξουν στην google οτι εκανε λαθος που δεν μας την εδωσε. Το οριστικο τελος θα ερθει στην επομενη μεγαλη αναβαθμιση, που θα αλλαξει και ονομα η εκδοση (key lime pie λενε οτι θα λεγεται) οπου το nexus s δεν θα την σηκωνει με τιποτα. Αλλα ετσι οπως το παει η google κουτσα κουτσα, προς το καλοκαιρι την βλεπω να την βγαζει. Ε, θα περιμενουμε και λιγο μεχρι τον Νοεμβριο να παρουμε κατευθειαν το nexus 5. Μ'αυτα και μ'αυτα θα εχουμε βγαλει 2.5 χρονια με το nexus s.

Εδώ αμφιβάλλω αν θα σηκώνει καλα το galaxy nexus την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση. Ανησυχώ μην του κάτσει βαρια όπως έκατσε η 4.1.1 τελικά στο nexus s. Αντικειμενικα και nexus4 να πανε οι κάτοχοι των s θα εχουν περάσει μια συσκευη (gnexus). Συνεπώς δε θα τους κάτσει άσχημα :D

Δεν το έχουν όλοι από τις αρχές του το NS. Οι περισσότεροι το πήραν στα 249 από το πλαίσιο. Δηλ 1 χρόνο;
Ι need a six month vacation, twice a year.

Καταλαβαίνω τι λες αλλα πάλι και να παει κάποιος να πάρει τώρα ενα σ2 (που ειναι πολυ δυνατοτερο του ns) δεν του εγγυάται κανένας οτι θα πάρει αλλες αναβαθμισεις επίσημα στο μέλλον (επίσημα ελλαδα τα σ2 δεν εχουν πάρει jelly bean ακόμα). Γιατι ειναι πολυ καιρο στην αγορα. Εχουν βγει τα επόμενα μοντέλα. Στην δικια μας την περίπτωση βγήκαν 2 αντικαταστατες. Άνετα κάθεται οποίος θέλει να περιμένει το ν5 πχ αλλα θα ειναι "καπως" για την εμπειρια χρήσης να δώσουν σε συσκευη με hardware εποχής galaxy s λογισμικο που θα τρέξει το galaxy s3 και το s4, καταλαβαινεις μάλλον τι θέλω να πω. Εδώ στο 4.1.1 είχα όριο το 50 apps γιατι μετα χανόταν η μπάλα. Το cache γέμιζε επικίνδυνα και το 1γιγα ρομ δεν έφτανε ούτε για αστείο. Το gnexus τρέχει επίσημα όλη την μνήμη του σε ρομ δηλαδη 13,3γιγα σε αντίθεση με το 1 και εχει και διπλάσια ράμ. Μιλάω για επίσημα, γιατι ανεπίσημα παίζουν πολλα. Αν το έχεις εργοστασιακο σε τέτοια έκδοση όμως κολλάει σε σχεση με την 2.3.χ, δεν μπορείς να του βάλεις πολλές εφαρμογές μέσα όπως παλια. Το θέμα ειναι οτι δεν ασχολούνται όλοι με ρομς και πειραγμα.

Το ns ειναι η μονη συσκευη που ειδε επίσημα 4.1.2 γιατι κανένα κινητο με αντίστοιχα specs δεν πρόκειται να δει. Εδώ δεν εχουν δει 4.1.x αλλα δυνατότερο κινητα ακόμα.

Εδω το σ3 τωρα την πηρε κι εμεις την εχουμε ηδη βαρεθει

και κλαιγομαστε γιατι δεν μας δινουν την επομενη.Τι να λεμε τωρα????

Μαλλον ευχαριστημενοι πρεπει να ειμαστε.

Same Sh..t , Different Day

Εδω το σ3 τωρα την πηρε κι εμεις την εχουμε ηδη βαρεθει

και κλαιγομαστε γιατι δεν μας δινουν την επομενη.Τι να λεμε τωρα????

Μαλλον ευχαριστημενοι πρεπει να ειμαστε.

για αυτό πήρες nexus όμως.

για αυτό πήρες nexus όμως.

Ακριβως γι αυτο

Πιστευω οτι αν θες πραγματικη εμπειρια ανδροιντ

πρεπει να παρεις νέξους

Same Sh..t , Different Day

Καλησπερα. Εχω το samsung nexus s και μου εχει βγαλει προβλημα το usb..Το συνδεω στο pc μου δειχνει την ενδιξει οτι φωρτιζει η συσκευη..Απο την αλλη ο υπολογιστης βγαζει ενα μήνυμα οτι συνδεθηκε αγνωστη συσκευη..Αν καποιος εχει την ιδια εμπειρια ας με βοηθισει!!!ευχαριστω!

Καλησπερα. Εχω το samsung nexus s και μου εχει βγαλει προβλημα το usb..Το συνδεω στο pc μου δειχνει την ενδιξει οτι φωρτιζει η συσκευη..Απο την αλλη ο υπολογιστης βγαζει ενα μήνυμα οτι συνδεθηκε αγνωστη συσκευη..Αν καποιος εχει την ιδια εμπειρια ας με βοηθισει!!!ευχαριστω!
Αυτο εβγαζε και του αδερφου μου αλλα το βουτηξε σε ποτηρι με ουισκι.. :p Δοκιμασε ενα αλλο καλωδιο μηπως δεν κανει καλη επαφη.. Λογικα κατι γινετε με τις επαφες στο usb σου. Δεν ειναι θεμα παντως λειτουργικου.

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

Στήσε το PdaNetA300.exe

βάζει τους usb drivers της συσκευής

ίσως παίξει έτσι

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Kαλημερα και απο μενα! Υπαρχει τροπος να μου εμφανισει το μενου των υπηρεσιων της καρτας Sim???

http://androidheadlines.com/2012/11/android-4-2-the-most-buggy-release-since-honeycomb.html

Ευτυχώς να λέμε...που δεν πήραμε την 4.2

http://androidheadlines.com/2012/11/android-4-2-the-most-buggy-release-since-honeycomb.html

Εντελώς χαζή λογική.

Oneplus 6 8/128

δες τα σχόλια από κάτω...:rolleyes:

Αν την είχαμε πάρει, απλά τώρα θα περιμέναμε κι εμείς την 4.2.1 Αλλά όπως έχω ξαναπεί, δεν θα μου λείψει τίποτα από τα νέα χαρακτηριστικά ενός minor update :-P

Sony logo.gif

Δεν το έχουν όλοι από τις αρχές του το NS. Οι περισσότεροι το πήραν στα 249 από το πλαίσιο. Δηλ 1 χρόνο;

σωστά εκεί έγινε το μπαμ. Και εγώ απο τον αύγουστο του 2011 το έχω με την προσφορά του πλαίσιου γύρω στα 300

• The title was changed to Google Nexus S