navystam Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Στην αρχή και εγώ είδα ότι ήταν καλύτερα αλλα μετα απο 2-3 μερες μου το κανει αυτο.αν θυμαμαι καλα πηρα μονο 2 ενημερωσεις .του astro και αλλη μια Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Κάτι δεν πάει καλά σίγουρα. Το λειτουργικό σου τρώει το 80% ??? Πάρε ένα backup ή καλύτερα κάνε ένα factory reset και ξαναστήστο από την αρχή μήπως συνέλθει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 (edited) Κάτι δεν πάει καλά σίγουρα. Το λειτουργικό σου τρώει το 80% ??? Πάρε ένα backup ή καλύτερα κάνε ένα factory reset και ξαναστήστο από την αρχή μήπως συνέλθει. το ειχα ξανακανει και στην προηγουμενη αναβαθμιση γιατι ειχα κατι θεματακια και μαλλον δεν το ξαναγλυτωνω παλι βλεπω οτι απο 88% σημερα εχει πεσει στο 78%. λες να περιμενω λιγο μπας και φτιαξει? Edited October 21, 2012 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osotirasas Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 (edited) παιδιά μια βοήθεια... έλαβα την αναβάθμιση του 4.1.2 όμως δεν μου την ολοκληρώνει λόγω θέματος με το sv του πακέτου... υπάρχει τρόπος να το ξεπεράσω; Επιπλέον μετά το fail της εγκατάστασης, δεν μου δίνει επιλογή αναβάθμισης σε 4.1.2 και στους ελέγχους ενημέρωσης το κινητό έμφανίζει μήνυμα ότι έχω την τελευταία διαθέσιμη ενημέρωση (ενώ έχω την 4.1.1). Πως μπορώ να το ξεκολλήσω; Ευχαριστώ καλησπέρα και πάλι, το θέμα με την ενημέρωση είναι πλέον εντάξει (διάβασα καλύτερα το forum) :) παρόλα αυτά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση... κάπου διάβασα ότι το update έχει αποθηκευτεί προσωρινά στη μνήμη του κινητού κι ότι πρέπει να το κάνω copy στην sd card και να το περάσω μέσω CWM... έχει κανείς ιδέα που το βρίσκω το ρημάδι το update; Edited October 21, 2012 by osotirasas ορθογραφικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1932832 Επειδή αυτή την φορά το εγκατέστησα μέσω ΟΤΑ, δεν ασχολήθηκα αν περνάει manually από την κάρτα μνήμης στην 4.1 η δίνει πάλι σφάλμα όπως στην 4.0. Αν έχεις πρόβλημα όμως μέσω CWM h stock recovery, εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=32875165#post32875165 θα βρεις ένα σύντομο οδηγό για εγκατάσταση μέσω ADB interface από τον υπολογιστή. Καλή επιτυχία... Edited October 21, 2012 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 σε στοκ? @pok τι εχεις ανοικτο ολη νυχτα και συνδεεται στο ιντερνετ? @ stefanostam πρωτη φορα το ακουω...μηπως να του βαλεις μια αλλη ρομ;Αν εισαι στοκ μηπως να το επαναφερεις; @pok Τελικα το βρηκα. Ηταν το google now. Το εκανα disable και ολα ενταξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 @pok Τελικα το βρηκα. Ηταν το google now. Το εκανα disable και ολα ενταξει google now ?? δεν το βλέπω στο τηλ μου. :ninja: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Πρέπει να γυρίσεις την γλώσσα του κινητού στα Αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Πρέπει να γυρίσεις την γλώσσα του κινητού στα Αγγλικά. στα αγγλικά το χω. :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilhs Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 google now ?? δεν το βλέπω στο τηλ μου. :ninja: Αγγιξε το κουμπι search και μετα αγγιξε (context) μενου για να επιλεξεις settings... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 google now ?? δεν το βλέπω στο τηλ μου. :ninja: οταν παταω το search απο την αρχικη οθονη εμφανιζει το google now:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Α αυτό. Δεν το έχω καν στην αρχική οθόνη μιας και φοράω τον nova launcher. ΟΚ! Ευχαριστώ.:p Eρώτηση επ' αυτού: μπορώ το κουμπί κάτω με τον μεγεθυντικό φακό να το κάνω unsigned με το google now? Παίζω παιχνίδια και το πατάω κατά λάθος και μου ανοίγει αυτό το stupid χαρακτηριστικό. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Α αυτό. Δεν το έχω καν στην αρχική οθόνη μιας και φοράω τον nova launcher. ΟΚ! Ευχαριστώ.:p Eρώτηση επ' αυτού: μπορώ το κουμπί κάτω με τον μεγεθυντικό φακό να το κάνω unsigned με το google now? Παίζω παιχνίδια και το πατάω κατά λάθος και μου ανοίγει αυτό το stupid χαρακτηριστικό. απο την διαχειριση εφαρμογων ,ανοιγεις την εφαρμογη ,και κανεις εκκαθαριση προεπιλογων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 απο την διαχειριση εφαρμογων ,ανοιγεις την εφαρμογη ,και κανεις εκκαθαριση προεπιλογων Νο defaults set. :baby: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yarisakias Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Καλησπέρα! Λοιπον μου επεσε κατω το nexus s και δεν δεν λειτουργεί το ακουστικό αλλά ούτε μπορώ και να μιλήσω. Μόνο σε ανοιχτή ακρόαση δουλευει. Το ανοιξα και ειδα σχεδόν κομμένο ενα πλακέ καλώδιο στο πάνω μερος του κινητού. Υπάρχει ανταλλακτικό?Εχει κανεις?> Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 4.1.2 κι εδώ και το κινητό φυσάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 απο την διαχειριση εφαρμογων ,ανοιγεις την εφαρμογη ,και κανεις εκκαθαριση προεπιλογων Δεν έχει να κάνει αυτό που λες, η εκκαθάριση αυτή δεν θα τον βοηθήσει σε τίποτα. Πρέπει να πας στα apps Που έχεις και να σταματήσεις το google now. google search? Κάτι τέτοιο. ediT: manage apps, all, google search, force stop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Δεν έχει να κάνει αυτό που λες, η εκκαθάριση αυτή δεν θα τον βοηθήσει σε τίποτα. Πρέπει να πας στα apps Που έχεις και να σταματήσεις το google now. google search? Κάτι τέτοιο. ediT: manage apps, all, google search, force stop. Ναι εχεις δικιο απενεργοποιεις το google now. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 το Manage Apps είναι φανερά πιο ταχύ. οι Cached ανταποκρίνονται γρηγορότερα. στο Developer Options επίσης είδα το "Take bug report" που στην 4.1.1 δεν το είχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osotirasas Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) καλησπέρα, μιας και σε μένα δεν παίζει αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ ή μέσω CWM (για κάποιο κουλό λόγο), αποφάσισα να flash-άρω την factory image (soju-jzo54k-factory-36602333) κι ας χάσω τις ρυθμίσεις. Επειδή το συγκεκριμένο δεν το έχω ξανακάνει μέχρι τέλους θα ήθελα κάποιος (που ξέρει :) ) να μου επιβεβαιώσει ότι όσα αναφέρονται στο παρακάτω link ισχύουν (http://www.androidauthority.com/nexus-s-android-4-1-2-jelly-bean-jzo54k-stock-factory-image-124304/). (και πάλι) ευχαριστώ παιδιά edit: βέβαια βρήκα και τον παρακάτω τρόπο (επαναφορά σε stock 4.1.1 και μετά ΟΤΑ // http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32873412&postcount=86), αλλά δεν είχα πειράξει kernel. Edited October 23, 2012 by osotirasas διευκρίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Εγω πρωτη φορά το εκανα στο xoom, χωρις προβλημα με τις οδηγιες από την σελίδα της google https://source.android.com/source/building-devices.html Good luck! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimact Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Έχει κάνενας χρησιμοποιήσει το Sony MW-1 με το nexus s? Είναι συμβάτο? Δείχνει τραγούδια, επαφές, μηνύματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stathis100 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Καλησπέρα, είμαι σίγουρος πως έχει αναφερθεί, γι'αυτό απλα ζητώ να με παραπέμψετε στα ανάλογα link... Έχω το nexus s με 4.1.2 εδώ και 1 χρόνο. Θέλω να κάνω root. Προυποθέτει να χάσω τα δεδομένα μου; Δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω ROM κλπ... Αλλο θεμα: Υπάρχει κάποιος που το κινητό του να επανεκκινεί όταν μιλάει; το έχω από την έκδοση 4.0 και δεν άλλαξε με την αναβάθμιση σε 4.1.2. Αρκετά παιδιά από φόρουμ του εξωτερικού έχουν το ίδιο πρόβλημα και στέλνουν αναφορές στην google, χωρίς λύση μέχρι τώρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokoz Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Φιλε μου ειναι συμβατο αλλα δεν εμφανιζει τιτλο τραγουδιου ουτε μυνηματα και στις κλησεις εμφανιζει μονο τον αριθμο οχι ονομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Καλησπέρα, είμαι σίγουρος πως έχει αναφερθεί, γι'αυτό απλα ζητώ να με παραπέμψετε στα ανάλογα link... Έχω το nexus s με 4.1.2 εδώ και 1 χρόνο. Θέλω να κάνω root. Προυποθέτει να χάσω τα δεδομένα μου; Δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω ROM κλπ... Αλλο θεμα: Υπάρχει κάποιος που το κινητό του να επανεκκινεί όταν μιλάει; το έχω από την έκδοση 4.0 και δεν άλλαξε με την αναβάθμιση σε 4.1.2. Αρκετά παιδιά από φόρουμ του εξωτερικού έχουν το ίδιο πρόβλημα και στέλνουν αναφορές στην google, χωρίς λύση μέχρι τώρα....ναι το κανει.. Στο κανει οταν εχεις ανοιχτο το 3g; Γιατι εμενα μονο τοτε.. Καλο ειναι να ξεκλειδωσεις πρωτα το bootloader και μετα ροοτ. Αν το ξεκλειδωσεις χανεις ολα τα δεδομενα σου. Παρε ενα λινκ να σε βοηθησει http://nexusshacks.com/nexus-s-root/how-to-root-nexus-s-or-nexus-s-4g-on-ics-or-gingerbread/ Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts