kamasterix Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 οχι απο το πλαισιο μολις χθες το αγορασα μπορεις να το πας στο service της samsung αν δεν εχεις γνωσεις πανω στο θεμα,να σου κανουν εκεινοι αναβαθμιση.. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 (edited) οχι απο το πλαισιο μολις χθες το αγορασα Δεν θέλω να το πιστέψω, αλλά μήπως τα τελευταία κομμάτια του Πλαισίου ήταν τίποτα refurbished και δεν μας το είπανε και το συγκεκριμένο τους...ξέφυγε πριν το ξαναπουλήσουνε??? Γιατί όπως σωστά λέει κι o grigri αυτά παρατηρούνται μόνο σε πειραγμένα από το χρήστη κινητά και αν...εγώ λοιπόν θα έλεγα να πας στο μαγαζί που το πήρες και να απαιτήσεις άλλο, το κινητό κάνει ανεξήγητα για καινούργιο πράγματα... Edited June 23, 2012 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς κανένα τρεμόπαιγμα στην οθόνη; Το παρατηρώ έξω με πολύ ήλιο όταν το έχω στην αυτόματη φωτεινότητα. Νομίζω ότι είναι bug του brightness sensor! Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι αν εκείνη την ώρα το γυρίσω σε manual full brightness τρώει κάτι κολλήματα και σβήνει η οθόνη ή κλειδώνω την οθόνη και δε μπορώ να ξεκλειδώσω μετά! Είναι πολύ εκνευριστικό και το παθαίνει συνέχεια. Από λίγο googling που έκανα φαίνεται να υπάρχουν κάτι bugs και να είναι θέμα software αλλά δε βρήκα κάποιον να περιγράφει τα ίδια ακριβώς με εμένα. Οπότε για πείτε, είχε κανείς παρόμοια εμπειρία και το έψαξε παραπάνω για το τι φταίει; Παιδιά κανείς που να έχει τέτοια εμπειρία; Σόρρυ για το repost αλλά δεν έχει πολύ κίνηση τελυταία και ήθελα να το επαναφέρω... Ευχαριστώ! Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Το χρησιμοποιω στην αυτοματη φωτεινοτητα απο την πρωτη μερα και δεν εχω δει ποτε κατι τετοιο...επιπλεον αυτα που περιγραφεις με το σβησιμο της οθονης μου φαινονται περισσοτερο hardware related - δεν πεταγεσαι απο το service καμμια βολτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 (edited) ΟΚ το σκέφτομαι γενικά να το πάω όποτε μπορέσω γιατί έχω και κάτι άλλα θεματάκια! Μια ερώτηση ακόμα, επείδη είχα δοκιμάσει CM9 κάποτε και είχα και root πάνω στην official μετά. Τώρα το ετοιμάζω για service οπότε έχω σβήσει το SuperUser και έχω κάνει lock το bootloader αλλά με προβληματίζει η οθόνη της recovery. Στην αρχή για λίγο βλέπω ένα android με ένα μπλε σύνεφο στην κοιλιά του αλλά μετά το android πέφτει και από την κοιλιά του βγάινει ένα κόκκινο(όχι κίτρινο όπως είχα γράψει) τριγωνάκι με θαυμαστικό! Είναι φυσιολογικό αυτό ή είναι απομεινάρι από το unlock; Edited June 25, 2012 by kapsidi Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Δεν εχω ξεκλειδωσει ποτε bootloader και επιβεβαιωνω την stock recovery οπως ακριβως την περιγραφεις, απλα το τριγωνακι ειναι κοκκινο! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trextaras Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 (edited) Καλημέρα σε όλους! Πρόσφατα απέκτησα το Nexus S και ως πρωτάρης έχω κάποιες απορίες, αρχίζοντας με την κλασική των 70 χαρακτήρων στα μηνύματα! Έβαλα το gosms, ακολούθησα τις οδηγίες : 1. Για 160 χαρακτήρες βάλτε το GoSMS και ενεργοποιήστε locale (και επιλέξτε τα Ελληνικά) - θα τα κάνει όλα κεφαλαία αλλά θα στέλνει 160. αλλά τίποτα! Μόλις αρχίσω να πληκτρολογώ το sms, πάλι από 160 που δείχνει, πέφτει στα 60-κάτι. Για να δουλεύουν σωστά οι διάφορες εφαρμογές που χρησιμοποιούν μνμτα, δεν επιλέγουμε "απενεργοποίηση ειδοποιήσεων της στοκ εφαρμογής" αλλά πηγαίνουμε στην στοκ και απενεργοποιούμε από εκεί τις ειδοποιήσεις. Το παραπάνω τι σημαίνει; Τι πρέπει να αλλάξω; Edited June 24, 2012 by Trextaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Καλημέρα σε όλους! Πρόσφατα απέκτησα το Nexus S και ως πρωτάρης έχω κάποιες απορίες, αρχίζοντας με την κλασική των 70 χαρακτήρων στα μηνύματα! Έβαλα το gosms, ακολούθησα τις οδηγίες : 1. Για 160 χαρακτήρες βάλτε το GoSMS και ενεργοποιήστε locale (και επιλέξτε τα Ελληνικά) - θα τα κάνει όλα κεφαλαία αλλά θα στέλνει 160. αλλά τίποτα! Μόλις αρχίσω να πληκτρολογώ το sms, πάλι από 160 που δείχνει, πέφτει στα 60-κάτι. Για να δουλεύουν σωστά οι διάφορες εφαρμογές που χρησιμοποιούν μνμτα, δεν επιλέγουμε "απενεργοποίηση ειδοποιήσεων της στοκ εφαρμογής" αλλά πηγαίνουμε στην στοκ και απενεργοποιούμε από εκεί τις ειδοποιήσεις. Το παραπάνω τι σημαίνει; Τι πρέπει να αλλάξω; Κλείσε την εφαρμογή, λογικά την έχεις να τρέχει συνέχεια. Έχει exit στο μενού της, για το go sms λέω. Θα πας στην εφαρμογή μηνυμάτων του android και εκεί στις ρυθμίσεις θα απενεργοποιήσεις τα notifications. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Καλημέρα σε όλους! Πρόσφατα απέκτησα το Nexus S και ως πρωτάρης έχω κάποιες απορίες, αρχίζοντας με την κλασική των 70 χαρακτήρων στα μηνύματα! Έβαλα το gosms, ακολούθησα τις οδηγίες : 1. Για 160 χαρακτήρες βάλτε το GoSMS και ενεργοποιήστε locale (και επιλέξτε τα Ελληνικά) - θα τα κάνει όλα κεφαλαία αλλά θα στέλνει 160. αλλά τίποτα! Μόλις αρχίσω να πληκτρολογώ το sms, πάλι από 160 που δείχνει, πέφτει στα 60-κάτι. Για να δουλεύουν σωστά οι διάφορες εφαρμογές που χρησιμοποιούν μνμτα, δεν επιλέγουμε "απενεργοποίηση ειδοποιήσεων της στοκ εφαρμογής" αλλά πηγαίνουμε στην στοκ και απενεργοποιούμε από εκεί τις ειδοποιήσεις. Το παραπάνω τι σημαίνει; Τι πρέπει να αλλάξω; Για το δευτερο που λες, πας στην stock εφαρμογή μηνυματα, ρυθμισεις και ξετικαρεις τις ειδοποιησεις. Για το πρωτο, εγω στο handcent sms που χρησιμοποιώ επελεξα greek mode, παραπλησιο της επιλογης Ελληνικα για το gosms. Θα επρεπε να εισαι οκ. Παιξε λιγο με τις ρυθμισεις του go. Καπου θα λεει για 160 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Δεν εχω ξεκλειδωσει ποτε bootloader και επιβεβαιωνω την stock recovery οπως ακριβως την περιγραφεις, απλα το τριγωνακι ειναι κοκκινο! :confused: Ναι λάθος μου. Κόκκινο είναι το τριγωνάκι! Ευχαριστώ :) Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Γεια κ χαρα σε ολους, για να κανω ενα απλο back up προληπτικου τυπου στο κινητο μας τι προγραμμα παιζει?? γιατι και στην επισημη σελιδα Δεν βρηκα κατι να κατεβασω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Titanium backup και τα συναφή, αλλά πρέπει να είσαι rooted. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) Γεια κ χαρα σε ολους, για να κανω ενα απλο back up προληπτικου τυπου στο κινητο μας τι προγραμμα παιζει?? γιατι και στην επισημη σελιδα Δεν βρηκα κατι να κατεβασω.. Υπάρχει κι αυτος εδώ ο τρόπος χωρίς unlock και root και είναι και official. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1420351 Δε το έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά φαίνεται να κάνει τη δουλειά... Διάβασε προσεκτικά και κάνε ότι χρειάζεσαι. Edited June 26, 2012 by kapsidi Ηλιθιότητα! Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios_ath Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Παιδια ..τις τελευταιες μερες βλεπω τη θερμοκρασια μπαταριας να φτανει 37-38 βαθμους..το βλεπεται λογικο..με απλη περιηγηση σε καποιες εφαρμογες κ fb..κανει το ιδιο και σεσας; Παράθεση :w00t: STERGIOS :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Παιδια ..τις τελευταιες μερες βλεπω τη θερμοκρασια μπαταριας να φτανει 37-38 βαθμους..το βλεπεται λογικο..με απλη περιηγηση σε καποιες εφαρμογες κ fb..κανει το ιδιο και σεσας; κανει και λιγο ζεστη αυτο το καιρο δε νομιζεις ; :p Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Και 41-42 την έχω δει να παει ειδικά αν έχεις ανοιχτό Wifi και φορτίζει παράλληλα με χρήση. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Θα πάρει και επίσημα την 4.1 αρκετά θετικό αυτό. Πρόσεξα οτι επιτέλους θα έχουμε και hd εικόνες στις επαφές! Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Οχι απλα θετικο, καταπληκτικο! Το κινητο αποκτα εκπληκτικη προστιθεμενη αξια αν αναλογιστει κανεις την...ηλικια του και τις σπουδαιες αλλαγες που φερνει η 4.1 :-) Ειδικα το "project butter" θα βοηθησει σημαντικα την εμπειρια χρησης ενος κινητου με 512 RAM - κι αν ερθει και μεσα στον Ιουλιο...super! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Απ'οτι ειδα δεν υπαρχει πλεον το πιο σπαστικο πραγμα της ics: το google search. Νομιζω οτι στις φωτογραφιες με το jb ειδα widget google search το οποιο λογικα θα μετακινειται/καταργειται. Βολικο το search, δε λεω, αλλα οχι να ειναι εκει μπαστακας ολες τις οθονες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Τωρα που βγηκε η αναβαθμιση μ' εγκατελειψε το power button !!!:( . Μεχρι χτες επιανε που και που, σημερα τιποτα. Το τηλ ειναι αγορασμενο απο Αμερικη πριν 1 1/2 χρονο απ το ebay. Σκεφτομαι αν μπορεσω να το δωσω στην samsung (γνωστος μου εχει τον γερμανο στην περιοχη) και να τους πω να το φτιαξουν και να πληρωσω την επισκευη. Λετε να μπορει να γινει κατι τετοιο η δεν θα ασχοληθουν καθολου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Τωρα που βγηκε η αναβαθμιση μ' εγκατελειψε το power button !!!:( . Μεχρι χτες επιανε που και που, σημερα τιποτα. Το τηλ ειναι αγορασμενο απο Αμερικη πριν 1 1/2 χρονο απ το ebay. Σκεφτομαι αν μπορεσω να το δωσω στην samsung (γνωστος μου εχει τον γερμανο στην περιοχη) και να τους πω να το φτιαξουν και να πληρωσω την επισκευη. Λετε να μπορει να γινει κατι τετοιο η δεν θα ασχοληθουν καθολου? Και βέβαια γίνεται, αφού όπως είπες δε σε νοιάζει και να πληρώσεις. Πήγαινε το και θα σου το φτιάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Ακυρο απο γερμανο. Δεν το πιανουν καθολου με ειπε επειδη ειναι αγορασμενο απο αμερικη!!! Μου εδωσε ομως μια διευθυνση στην αθηνα απο εξωτερικο συνεργατη οπως μου ειπε(http://www.g-phone.gr) να το στειλω εκει.Ειναι λεει πολυ καλοι! Εχουμε καμια πληροφορια γι αυτους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Στο επίσημο σερβις της samsung γιατί δεν το πας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Να σου πω δεν το σκεφτηκα! Αλλα δεν ξερω αν μου ζητησουν καμια αποδειξη. Θεσσαλονικη ξερουμε που ειναι το service της samsung να περασω να κανω μια ερωτηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Να σου πω δεν το σκεφτηκα! Αλλα δεν ξερω αν μου ζητησουν καμια αποδειξη. Θεσσαλονικη ξερουμε που ειναι το service της samsung να περασω να κανω μια ερωτηση? Εάν πληρώσεις δεν θα σου ζητήσουν απόδειξη. Κάνε αναζήτηση στο θέμα όλο και κάποιος θα το έχει πει, αλλιώς υπομονή μέχρι να σου απαντήσει κάποιος που ξέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts