Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπαρχει καποια λυση παιδια η παει το κινητο;;;

Φιλε δεν γινεται να εβαλες kernel μεσα απο το μαρκετ. Βαλε κανα Link τι κατεβασες ακριβως απο το μαρκετ.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φιλε δεν γινεται να εβαλες kernel μεσα απο το μαρκετ. Βαλε κανα Link τι κατεβασες ακριβως απο το μαρκετ.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamwin.kernelmanager.free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50ZWFtd2luLmtlcm5lbG1hbmFnZXIuZnJlZSJd και απο εκει περασα για το κινητο μου..

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

Καλησπέρα σας. Πρόκειται να αγοράσω το κινητό και ήθελα να ρωτήσω αυτήν την διαφορά με την οθόνη που λέτε πως μπορώ να την καταλάβω;

Δηλαδή, πλέον το Nexus S δεν έχει ΑΜΟLED οθόνη;

Θα το αγοράσω μάλλον απο το Πλαίσιο.

Ευχαριστώ

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Καλησπέρα σας. Πρόκειται να αγοράσω το κινητό και ήθελα να ρωτήσω αυτήν την διαφορά με την οθόνη που λέτε πως μπορώ να την καταλάβω;

Δηλαδή, πλέον το Nexus S δεν έχει ΑΜΟLED οθόνη;

Θα το αγοράσω μάλλον απο το Πλαίσιο.

Ευχαριστώ

Στην Ελλάδα κυκλοφορισε το μοντελο με την lcd οθονη (i9023) και οχι την amoled. Αυτο εχει και το πλαίσιο. Ευκαιρια ειναι τωρα με 199 ευρω αν εχεις κανει like το myphone στο facebook. Υπαρχει βεβαια και το galaxy nexus με 370 ευρω που, οπως και να το κανουμε, ειναι καλυτερη επιλογη απο το nexus s.

S-LCD ειναι η οθονη μας :p ειπαμε δεν εχουμε amoled αλλα μην την ριχνουμε τοσο :lol:

Ναι, ναι. Δικιο εχεις. S LCD. Απλα ηθελα να πω στον φιλο οτι δεν ειναι amoled.

Ενοειται. και στο ποστ που εγραψα δεν σε κανω υποδειξη. :) ουτε εχω επιθετικη ταση. προς Θεου. μια παρεα ειμαστε. :)

Ενοειται. και στο ποστ που εγραψα δεν σε κανω υποδειξη. :) ουτε εχω επιθετικη ταση. προς Θεου. μια παρεα ειμαστε. :)

Καλα έκανες και το διορθωσες, ωστε ο φιλος να παρει τις σωστές πληροφοριες.

Γι αυτο ειμαστε εδω. Να συμβουλευουμε, να διορθωνουμε και να λυνουμε προβλήματα.

Παρεπιμτωντος εχω ενα ψιλοπροβληματακι: μπαινω σε καποιο site και θελω να δω ενα βιντεακι. Παταω play πανω στο βιντεο. Και ενω βλεπω κανονικα, ξαφνικα σταματαει να παιζει και στο σημειο που υπήρχε το βιντεο, υπαρχει ενα λευκο "τοπίο" με το σηματακι του play ή ενα θαυμαστικο μεσα σε κυκλο. Οσο και να παταω εκει το βιντεο δεν παιζει, αφου στην ουσια ειναι σαν να μην υπαρχει το βιντεο. Δεν το κανει συχνα, αλλα το θεμα ειναι το γιατι να το κανει. Δοκιμασα και με αλλο android κινητο, συνδεμενο στο ιδιο wi fi και δεν ειχε προβλημα.

Καμια ιδεα το τι φταιει;

Αρα αξίζει, έτσι; γιατί πολλοί λένε πως είναι παλιό. Δεν είχα ποτέ μου Android για να ξέρω. Το είδα "ζωντανά" και μου άρεσε πολύ. Για τα νέα Galaxy Nexus και Galaxy SII δυστυχώς δεν μπορώ να τα πλησιάσω...

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Εγω πιστευω για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο. και δεν νομιζω να εχει μεινει και πολυ στοκ στο πλαισιο. τα αλλα 2 που αναφερεις μπορει να εχουν μεγαλυτερη οθονη, επεξεργαστη κτλ κτλ αλλα εχουν +300 ευρω αν δεν κανω λαθος:) τωρα ειναι καθαρα υποκειμενικο η αγορα του Nexus S. απλα επειδη εχεις και την δυνατοτητα βαλεις custom rom θα δεις ενα τελειως διαφορετικο κινητο. αν θελεις διαβασε και ολο το θεμα εδω για να δεις υπερ-κατα και να εχεις μια καλυτερη αποψη. :)

Επειδή είναι εφαρμογή γνωστών developpers (TeamWin) δεν παίζει να είναι ελαττωματική. Πχ ήσουν root?

Τελικά όντως κάτι έχουν κάνει στραβά γιατί κι άλλος κόσμος είχε θέμα...

Τώρα αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να φλασάρεις από το recovery κανονικά (δε θυμάμαι τι επιλογές έχει το στοκ..).

Αρα αξίζει, έτσι; γιατί πολλοί λένε πως είναι παλιό. Δεν είχα ποτέ μου Android για να ξέρω. Το είδα "ζωντανά" και μου άρεσε πολύ. Για τα νέα Galaxy Nexus και Galaxy SII δυστυχώς δεν μπορώ να τα πλησιάσω...

Υπάρχει και το sony sole στα 260 ευρω που είναι διπυρηνο. Σίγουρα πιο δυνατό, αλλα δεν ειναι pure android. Το nexus s είναι το κινητό των developers και έχει υποστηριξη απευθειας απο την google.

Μπες και στην ενοτητα "επιλογή κινητού" να δεις το τι λένε και εκεί τα παιδιά

Edited by grigri444

Χρησιμοποιώ τον Chrome Browser και έχω παρατηρήσει ότι όταν ανοίγει από link (πχ μέσα από tweeter), καθυστερεί χαρακτηριστικά μέχρι να αρχίσει να φορτώνει την σελίδα.

Είναι κάτι συγκεκριμένο που κάνει και μπορώ να το ρυθμίσω;

Αν ρώταγες στο θέμα Android - προτάσεις: Πλοήγηση στο διαδίκτυο, που είναι και το σωστό, φαντάζομαι ότι θα έπαιρνες γρηγορότερα απάντηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Ο chrome για το κινητό μας είναι λίγο βαρύς. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις τους boat, dolphin,opera.
Oneplus 6 8/128

Το πήρα το Nexus S τελικά. πολύ ωραίο, με όμορφο περιβάλλον και γρήγορο!

Σιγα σιγά το φέρνω στα μέτρα μου. Μου αρέσει που, γενικά, το Android σου δίνει τόσες δυνατότητες παραμετροποίησης!

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Το πήρα το Nexus S τελικά. πολύ ωραίο, με όμορφο περιβάλλον και γρήγορο!

Σιγα σιγά το φέρνω στα μέτρα μου. Μου αρέσει που, γενικά, το Android σου δίνει τόσες δυνατότητες παραμετροποίησης!

Και που να στήσεις καμμιά CyberGR... Εκεί να δεις παραμετροποίηση! :lol:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

αν και η CyberGR θεωρειτε απο τις πιο γεματες(βαριες) custom rom. Γενικα οτι rom βαλει ο φιλος θα δει τι εστι παραμετροποιηση :lol:

υπάρχει τρόπος να μην φαίνεται το ρολόι στην notif.bar στην στοκ ρομ?

Στην stock rom όχι. Μπορείς να βάλεις τον apex launcher που έχει επιλογή να μη φαίνεται καθόλου το notification bar. Νομίζω αυτή την επιλογή την εχει και ο nova, αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Καλησπέρα και πάλι.

Δοκιμάζω ακόμα το κινητό και βλέπω ότι υπάρχουν κάποιες ελλείψεις, και εδώ θα ήθελα τα "φώτα" σας και πάλι.

Καταρχήν δεν είχα ελληνικό πληκτρολόγιο! Δοκίμασα το MultiLing που προτείνετε και εδώ αλλα βρήκα πιο εύχρηστο το Go Keyboard γιατί έχει μεγαλύτερα πλήκτρα. Είναι όντως λογικό να μην έχει ελληνικό πληκτρολόγιο η συσκευή; Πάντως το κουτί και τα συνοδευτικά χαρτιά γράφουν ξεκάθαρα Samsung Electronics ΕΛΛΑΣ ΑΕ!

Επίσης, native 3g video κλήση δεν υποστηρίζει η συσκευή; κάνοντας μια πρόχειρη αναζήτηση στο δίκτυο διάβασα πως δεν υποστηρίζετε γενικότερα απο το λειτουργικό με εξαίρεση κάποια Samsung τηλέφωνα. Δεν είναι κάτι το οποίο χρησιμοποιώ απλά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους θα ήθελα να μάθω αν και πως γίνεται.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Καλησπέρα και πάλι.

Δοκιμάζω ακόμα το κινητό και βλέπω ότι υπάρχουν κάποιες ελλείψεις, και εδώ θα ήθελα τα "φώτα" σας και πάλι.

Καταρχήν δεν είχα ελληνικό πληκτρολόγιο! Δοκίμασα το MultiLing που προτείνετε και εδώ αλλα βρήκα πιο εύχρηστο το Go Keyboard γιατί έχει μεγαλύτερα πλήκτρα. Είναι όντως λογικό να μην έχει ελληνικό πληκτρολόγιο η συσκευή; Πάντως το κουτί και τα συνοδευτικά χαρτιά γράφουν ξεκάθαρα Samsung Electronics ΕΛΛΑΣ ΑΕ!

Επίσης, native 3g video κλήση δεν υποστηρίζει η συσκευή; κάνοντας μια πρόχειρη αναζήτηση στο δίκτυο διάβασα πως δεν υποστηρίζετε γενικότερα απο το λειτουργικό με εξαίρεση κάποια Samsung τηλέφωνα. Δεν είναι κάτι το οποίο χρησιμοποιώ απλά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους θα ήθελα να μάθω αν και πως γίνεται.

Και τα 2 που γράφεις ισχύουν, είναι από τα αρνητικά της συσκευής.

Oneplus 6 8/128

Καλησπέρα και πάλι.

Δοκιμασε το swype keboard. Πολυ καλύτερο απο το multiling. Το κατεβαζεις απο τη δελιδα τους: http://www.swype.com και οχι απο play store. Βασικα, πριν αρχισεις να κατεβαζεις εφαρμογες μπες στο nexusshacks.com και κανε root τη συσκευη, ωστε να μπορεις να κανεις back up τα data των εφαρμογων, να μπορεις να βαλεις custom rom και γενικα να απελευθερωσεις το κινητο απο τους εργοστασιακους περιορισμους

Το καλύτερο keyboard όλων είναι για μένα το Smart Keyboard Pro.

Yπάρχει και trial. Εγώ όταν το δοκίμασα το αγόρασα. Σπάνιο για μένα να αγοράσω app από το market.:D

Ι need a six month vacation, twice a year.

• The title was changed to Google Nexus S