Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έχω σχεδόν 2 χρόνια είμαι πολύ ευχαριστημένος και πραγματικά είναι σκυλί ! Δεν θα το αλλάξω ακόμα, εκτός και αν βρω κάτι σε προσφορά.

Βέβαια είναι σε άψογη κατάσταση μόνο η μπαταρία τα έχει παίξει και ψάχνω αν υπάρχει άλλη εκτός της γνήσιας που να δίνει περισσότερο χρόνο.

γιατι δεν παιρνεις απο την smartec μια εμενα μου ειχε στοιχισει περιπου 20Ε και ετσι εχω δυο!

συνολικα μου βγαζουν 7 ωρες οθονη και οι δυο ,η δε καινουρια μονη της 4,5.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η Smartec τις γνήσιες Samsung δίνει ή έχει και άλλα brands ?

Τις γνήσιες δίνει. Και έχει περίπουυ 11 με 14 ευρώ κάπου εκεί. Δεν θυμάμαι ακριβώς.

Edited by bezoss

• 2 weeks later...
καλησπερα....σημερα επεσε στα χερια μου ενα Nexus S και το συγκρινα με το δικο μου το Galaxy Nexus,και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι η οθονη του S ειναι πιο φωτεινη σε σχεση με το GNexus.......πραγματικα στην ιδια φωτεινοτητα το S εδειχνε πιο 'καθαρο' και πιο εντονα τα χρωματα........

καλησπερα....σημερα επεσε στα χερια μου ενα Nexus S και το συγκρινα με το δικο μου το Galaxy Nexus,και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι η οθονη του S ειναι πιο φωτεινη σε σχεση με το GNexus.......πραγματικα στην ιδια φωτεινοτητα το S εδειχνε πιο 'καθαρο' και πιο εντονα τα χρωματα........

Στην Ελλάδα κυκλοφόρησε το i9023, η έκδοση του nexus S που αντι για amoled έχει LCD. Αυτό ίσως να δικαιολογεί την διαφορά στη φωτεινότητα απο το GNEX σου. Οσον αφορά τα χρώματα όμως, η amoled του GNEX θα έπρεπε να τα δείχνει πιο κορεσμένα/έντονα απο την LCD του nexus s.

Κώστας

λογικο....εχει 431 NIT....

δεν σας λεω ποσο ειχαν τα αντιστοιχα της εποχης,θα πεσει γελιο...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

λογικο....εχει 431 NIT....

δεν σας λεω ποσο ειχαν τα αντιστοιχα της εποχης,θα πεσει γελιο...

για πες...καλύτερα να υποθέσω ε?

για πες...καλύτερα να υποθέσω ε?

οχι βεβαια...ακομα και για τα σημερινα δεδομενα ειναι απιστευτα φωτεινη η οθονη του...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

οχι βεβαια...ακομα και για τα σημερινα δεδομενα ειναι απιστευτα φωτεινη η οθονη του...

αααααααααα...το έχει ο αδερφός μου το s και όντως σε σχέση με το GN μου είναι πολύ πιο φωτεινό.

Το δικό μου όμως που είναι με amoled μια φορά που το ξέχασα στο 40% και πήγα παραλία δεν έβλεπα ούτε το μενού για να αυξήσω την φωτεινότητα :)

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το δικό μου όμως που είναι με amoled μια φορά που το ξέχασα στο 40% και πήγα παραλία δεν έβλεπα ούτε το μενού για να αυξήσω την φωτεινότητα :)

εννοειται,γιατι εχει 200κατι nits ενω το sclcd πανω απο τα διπλα ;)

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Γιατί να μην το έχεις στο αυτόματο την φωτεινότητα;:blink: Εγώ στο αυτόματο είμαι και δεν ασχολούμαι. Σε όλα τα κινητά το κάνω.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Γεια σας , εδώ και δυο ημερες το κινητό μου κανει το εξείς όταν πάω να δω κάποιο βίντεο είτε απο την εφαρμογή του youtube η απο οπουδήποτε αλλού μου αναβοσβηνει η οθόνη ,αυτό συμβαίνει μονο όταν βλέπω βίντεο, πουθενά αλλού. Τι μπορεί να φταίει; Επίσεις το κινητό είναι root και το έχω την rom cyanogenmod.Ευχαριστώ.

Γεια σας , εδώ και δυο ημερες το κινητό μου κανει το εξείς όταν πάω να δω κάποιο βίντεο είτε απο την εφαρμογή του youtube η απο οπουδήποτε αλλού μου αναβοσβηνει η οθόνη ,αυτό συμβαίνει μονο όταν βλέπω βίντεο, πουθενά αλλού. Τι μπορεί να φταίει; Επίσεις το κινητό είναι root και το έχω την rom cyanogenmod.Ευχαριστώ.

γεια σου και καλως ηρθες!

πρωτα στην θεση σου μια και εχεις βαλει cyan θα εκανα ενα nandroid μετα θα εβαζα μια αλλη ρομ και τελος θα εβλεπα αν κανει παλι το ιδιο.

Αν το κανει τοτε μαλλον ειναι για service αν ομως δεν το κανει τοτε ειναι της rom.

Υποθετω ομως αυτα τα ηξερες ;)

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Ευχαριστω για την απαντηση και για την βοηθεια , ακολουθησα οτι ειπες βαζοντας αλλη ρομ και το προβλημα μεχρι στιγμης δεν υπαρχει.Ειμαι καινουργιος στο android το κινητο το εχω 2 μηνες περιπου και για αυτο δεν ξερω και τα παντα για το android .Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια!!

Μόλις τώρα έκανα επανεκκίνηση το κινητό μου επειδή μου έκλεισε και με έχει κόλληση στο λογότυπό της google το έκλεισα το ξανά ανηξα τα ίδια κολάι στο ίδιο σημείο δεν ανοίγει καθόλου. Τι συμβαίνει?:(

Μόλις τώρα έκανα επανεκκίνηση το κινητό μου επειδή μου έκλεισε και με έχει κόλληση στο λογότυπό της google το έκλεισα το ξανά ανηξα τα ίδια κολάι στο ίδιο σημείο δεν ανοίγει καθόλου. Τι συμβαίνει?:(
λοιπον αυτο λεγετε soft bring αν θυμαμαι καλα.. εχει φαει σκαλωμα το λογισμικο σου και δν μπορει να φορτωσει.. Εισαι ροοτ; Εχεις recovery custom;

**Επειδει πιο πανω ειδα οτι εισαι ροοτ.. Μπες σε recovery και ξαναφλασαρε την ρομ που ειχες.. Καλο ειναι να κανεις ενα wipe data και τα σχετικα (ειναι κατι σαν επαναφορα εργαστηριακων ρυθμισεων) και το πιο πιθανον ειναι να ξεκολησει.. Κανε και format boot, data, system και αυτα

Edited by nikos_adamo

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

• 2 weeks later...

Καλήμερα παιδιά!

Λοιπόν , samsung nexus s, το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ. 2.5 χρόνια τώρα, ούτε ένα πρόβλημα, που δεν λύθηκε με restart.

Νομίζω είναι καιρός να του αλλάξω τα φώτα, με rooting και τέτοια. Βρήκα αυτό το νήμα ,και διάφορα άλλα στο xda , αλλά θέλω και δεύτερες γνώμες, και αυτό το νήμα έχει πάει 389(!) σελίδες, δεν έχω χρόνο να τις διαβάσω όλες!

Το κινητό είναι το Ι9023, με μαμά τα πάντα όλα. δεν έχω πειράξει τίποτα. Η μαμά το έχει αφήσει στο 4.1.2. Με ενδιαφέρει να το κάνω root, αλλά απο οτι διάβασα, η διαδικασία τα σβήνει όλα. Σβήνει και την εσωτερική SD? Υπάρχει τρόπος να γίνουν όλα back up (apps, settings, sms) μετά root, και μετά restore?

Τελικά πως γίνεται root? διάβασα τόσες μεθόδους, ποια είναι η πιο καλή, και πιο πρόσφατη μέθοδος;

ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Πολυ διάβασμα ρε παιδιά, παλιά για να φλασαρεις το bios ήθελες μια δισκέτα, θυμάμαι φλασαραμε το αντιγραφικό να γράφει cd σε 48χ από 40χ, και χαιρόμασταν..... :lol:

Siemens c10, c25, m35i, mc60, Sony ericsson w810i, LG 505 gt, Samsung Nexus S (Stock 4.1.2), Asus Nexus 7 (4.4.4 Stock root), LG Optimus L9 II D605 (4.1.2 Stock), Sony Xperia E4g (4.4.4 Stock), Lenovo A7010 (5.1 Stock).

Καλήμερα παιδιά!

Λοιπόν , samsung nexus s, το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ. 2.5 χρόνια τώρα, ούτε ένα πρόβλημα, που δεν λύθηκε με restart.

Νομίζω είναι καιρός να του αλλάξω τα φώτα, με rooting και τέτοια. Βρήκα αυτό το νήμα ,και διάφορα άλλα στο xda , αλλά θέλω και δεύτερες γνώμες, και αυτό το νήμα έχει πάει 389(!) σελίδες, δεν έχω χρόνο να τις διαβάσω όλες!

Το κινητό είναι το Ι9023, με μαμά τα πάντα όλα. δεν έχω πειράξει τίποτα. Η μαμά το έχει αφήσει στο 4.1.2. Με ενδιαφέρει να το κάνω root, αλλά απο οτι διάβασα, η διαδικασία τα σβήνει όλα. Σβήνει και την εσωτερική SD? Υπάρχει τρόπος να γίνουν όλα back up (apps, settings, sms) μετά root, και μετά restore?

Τελικά πως γίνεται root? διάβασα τόσες μεθόδους, ποια είναι η πιο καλή, και πιο πρόσφατη μέθοδος;

ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Πολυ διάβασμα ρε παιδιά, παλιά για να φλασαρεις το bios ήθελες μια δισκέτα, θυμάμαι φλασαραμε το αντιγραφικό να γράφει cd σε 48χ από 40χ, και χαιρόμασταν..... :lol:

εδώ πρέπει να γράψεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4649350#post4649350

βάλε jellyshot 4.2.2 με marmite cm kernel

• 3 weeks later...

Eπειδή μου έπεσε 2 φόρες 9 μήνες που το χω τώρα και έχω γρατζουνιές στο περίβλημα (κόκκινα σημάδια) υπάρχει τρόπος να το αλλάξω αυτό;

http://s22.postimg.org/wowrw3awx/Giigke_nexus_S_1779072c.jpg

Aυτά λογικά κάνουν; (αν και ακριβά....)

http://www.ebay.co.uk/itm/Housing-Cover-Case-Faceplate-Fascia-Replacement-for-Samsung-Nexus-S-i9023-Black-/300886730907?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneFascias_JN&hash=item460e3f289b

http://www.ebay.co.uk/itm/Cover-Case-Housing-for-Samsung-Google-Nexus-S-i9023-/170674725643?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item27bd01a30b

Edited by elteo

Eπειδή μου έπεσε 2 φόρες 9 μήνες που το χω τώρα και έχω γρατζουνιές στο περίβλημα (κόκκινα σημάδια) υπάρχει τρόπος να το αλλάξω αυτό;

http://s22.postimg.org/wowrw3awx/Giigke_nexus_S_1779072c.jpg

Aυτά λογικά κάνουν; (αν και ακριβά....)

http://www.ebay.co.uk/itm/Housing-Cover-Case-Faceplate-Fascia-Replacement-for-Samsung-Nexus-S-i9023-Black-/300886730907?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneFascias_JN&hash=item460e3f289b

http://www.ebay.co.uk/itm/Cover-Case-Housing-for-Samsung-Google-Nexus-S-i9023-/170674725643?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item27bd01a30b

μηπως καλυτερα κατι τετειο;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Είχα αγοράσει το κινητό πέρσι τα Χριστούγεννα από πλαίσιο. Θυμάστε αν έχει εγγύηση 1 ή 2 χρόνια;

Παρατήρησα σήμερα μια κιτρινίλα στην οθόνη πάνω αριστερά, όπως αυτή που συζητάνε εδώ.

Πάντα είχα ένα θέμα με την οθόνη όταν ζεσταινόταν (τρεμόπαιγμα της φωτεινότητας) αλλά βαριόμουν να το πάω. Τώρα εμφανίστηκε αυτό και λέω, αν είναι ακόμη στην εγγύηση, να το κοιτάξω.

Θα ψάξω να βρω αποδείξεις κλπ. αλλά αν θυμάται κανένας σίγουρα να μη ψάχνω τσάμπα θα βοηθούσε.

Ευχαριστώ!

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

Thanks! Γύρισα κι εγώ σπίτι και βρήκα εγγύηση και απόδειξη και όντως λέει 24 μήνες!

Καλή φάση. Ελπίζω να μου το φτιάξουν.

Λογικά πρέπει να το πάω κατευθείαν στη Samsung έτσι; Πιστεύω ότι καλύτερα θα συνεννοηθώ μαζί τους από ότι με Πλαίσιο.

Επίσης, το έχω με CM. Λέω να φλασάρω το τελευταίο official factory image και να κλειδώσω το bootloader. Πρέπει λέτε να κάνω και κάτι άλλο;

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

• Administrators
Οχι, το επαναφερεις σε πλήρως stock κατάσταση και το πηγαίνεις κατευθείαν στο επίσημο service, όχι στο κατάστημα αγοράς.

Modpic.gif

• The title was changed to Google Nexus S