jimdem582 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Αν και απασχολεί πολύ κόσμο το crt εφε-κλείσιμο οθόνης εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Μία υπόθεση, έστω και αστήριχτη, είναι ότι δεν υπαρχει στην 9023 για λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας μιάς και η lcd οθόνη είναι πιό ενεργοβόρα από την 9020 me amoled. Μιας και το θέμα της μπαταρίας είναι ίσως το σημαντικότερο στο τηλέφωνο αυτό. Είναι bug του kernel δεν έχει καμία σχέση με την κατανάλωση ενέργειας. Και δεν υπάρχει διαφορά στην κατανάλωση τουλάχιστον σ'αυτό το σημείο (και αν υπάρχει είναι απειροελάχιστη) Πολλοί custom kernels ήδη το έχουν διορθώσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fireman1234 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Οι επαφες σου ειναι αποθηκευμενες στο Gmail σου. Κανε ενα sync με το gmail (ρυθμισεις - λογαριασμοι - google - το gmail σου) και θα στις εμφανισει. Οι επαφες απο το gmail ΔΕΝ χάνονται. Και 100 κινητα να αλλαξεις, με το που κανεις sync, στις εμφανιζει. Μα αυτό έκανα και μετά από συγχρονισμό διαγράφει όποια επαφή προστεθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Μα αυτό έκανα και μετά από συγχρονισμό διαγράφει όποια επαφή προστεθεί. Αυτο μου φαινεται πολυ περιεργο και δεν εχει ξανα αναφερθει πουθενα ή τουλαχιστον δεν το εχω δει εγω. Για δες στις ρυθμισεις οταν μπαινεις στις επαφες, εχει μια επιλογη ποιες επαφες να δειχνει. Διαλεξε ολες τις επαφες. Λογικα με αυτο θα στρωσει. Επισης, οταν αποθηκευεις νεα επαφη, δεν σε ρωταει σε ποιο gmail να αποθηκευτει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Ναι είναι δοκιμασμένο. Αν δε σ'αρέσει απλά το ξανατικάρεις και είναι όπως πρίν. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα :p Μπράβο σωστό αυτό το δοκίμασα και εγώ. Την επιλογή να είναι το wi-fi during sleep το έχουμε ενεργό; αν κάνω κάτι download και σβήσει η οθόνη θα σταματήσει να κατεβάζει; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Μπράβο σωστό αυτό το δοκίμασα και εγώ. Την επιλογή να είναι το wi-fi during sleep το έχουμε ενεργό; αν κάνω κάτι download και σβήσει η οθόνη θα σταματήσει να κατεβάζει; Αν διαλέξεις "πάντα", είτε είσαι σε δίκτυο είτε όχι πάντα θα είναι ανοιχτό. Αν διαλέξεις "μόνο όταν είναι συνδεδεμένο" τότε μόνο αν είσαι συνδεδεμένος σε δίκτυο θα είναι ενεργό (δηλαδή αν κατεβάζεις κάτι και κλείσεις την οθόνη κλπ. δεν θα διακοπεί η σύνδεση) και αν διαλέξεις "ποτέ" τότε είτε είσαι σε δίκτυο συνδεδεμένος είτε όχι, όταν κλείνει η οθόνη κλείνει και το wifi Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzazleas Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Καλησπερα, Μια ερωτηση απο που κανω αποστηλη mp3 μεσω bleutooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Μέσω κάποιου file manager όπως Astro, File Expert, Root Explorer, κ.ά. που θα βρεις στο Play Store. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Μέσω κάποιου file manager όπως Astro, File Expert, Root Explorer, κ.ά. που θα βρεις στο Play Store. Κατά προτίμηση τον (free) ES File Explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 πολύ καλός που χρησιμοποιώ είναι και ο solid explorer τα σπάει!! :cool: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silotas Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 (edited) Καλησπέρα κι από εμένα! Όντας πρόσφατα κάτοχος του κινητού, ψάχνω για προστατευτικό κάλυμα. Έχοντας ψάξει στην εγχώρια αγορά μπορώ να πω πως απογοητεύτικα (κάτι "άχρωμα, άοσμα, άγευστα" σιλικονάτα καλύματα βρήκα. Μπορεί να μου προτείνει κάποιος καμιά λύση? Το κάλυμα για εμένα είναι κάτι από παραπάνω από σημαντικό καθώς η φύση της δουλειάς μου (έξω σε εργοτάξιο) ενέχει κινδύνους για την ασφάλεια της συσκευής ;) Μετά από πολύ ψάξιμο στο forum βρήκα την seidio active x. Μάλλον σ' αυτήν θα καταλήξω εκτός και εάν έχετε κάποια παρόμοια πρόταση! Edited July 30, 2012 by silotas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Καλησπέρα κι από εμένα! Όντας πρόσφατα κάτοχος του κινητού, ψάχνω για προστατευτικό κάλυμα. Έχοντας ψάξει στην εγχώρια αγορά μπορώ να πω πως απογοητεύτικα (κάτι "άχρωμα, άοσμα, άγευστα" σιλικονάτα καλύματα βρήκα. Μπορεί να μου προτείνει κάποιος καμιά λύση? Το κάλυμα για εμένα είναι κάτι από παραπάνω από σημαντικό καθώς η φύση της δουλειάς μου (έξω σε εργοτάξιο) ενέχει κινδύνους για την ασφάλεια της συσκευής ;) Μετά από πολύ ψάξιμο στο forum βρήκα την seidio active x. Μάλλον σ' αυτήν θα καταλήξω εκτός και εάν έχετε κάποια παρόμοια πρόταση! Η TRIDENT Cyclops ειναι για σενα, αλλα θα σου βγει ο κουκος αηδονι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 (edited) ειχω το smart keyboard και προσπαθω να το ενεργοποιησω παλι μετα την αναβαθμιση και παρολο που ειναι κλικαρισμενο δεν με αφηνει να ξεκλικαρω το anroid πληκτρολογιο και ανοιγει μονο αυτο εχεις τελευταια εκδοση του sk? το συγκεκριμενο προγραμμα ετρεξαν αμεσως να το διορθωσουν μολις βγηκε η jb και εμενα μου δουλευει αψογα τις πρωτες μερες ειχε κρασαρισματα , αλλα μεχρι να παρετε εσεις jb το προβλημα ειχε φτιαξει ναι οκ δεν μπορουν να ξερουν για καθε εφαρμογη μεσα απο τις χιλιαδες ποια δεν θα δουλευει και ποια οχι αλλα τοσο δυσκολο τους ηταν να δουλευουν τουλαχιστον τα βασικα?και στην τελικη αν δεν ηταν ετοιμοι ας μην την βγαζανε την αναβαθμιση.τοσα και τοσα προβληματα εχει που διαβαζουμε μονο απο εδω μεσα.φαντασου γενικα τι γινετε. σιγα μην ασχολειται η google με το καθε αμπαλο developer και το χαζοπρογραμμα του, αυτοι να τσακιστουν να τα φτιαξουν αντι να χαιρεσαι που εχεις τη καλυτερη δυνατη υποστηριξη παραπονιεσαι που δε μπορουν να φτιαξουν το viber σωστα οι δημιουργοι του και επειδη δε σου δουλευει καποια (παλιοτερη μαλλον ) εκδοση του smart keyboard.. ολοι αυτοι που εχουν ηδη κανει τις εφαρμογες τους να δουλευουν σωστα και ταλαιπωρηθηκαμε απλα λιγες μερες ειναι βλακες ? και φταιει η google? :shock: Edited July 30, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silotas Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Η TRIDENT Cyclops ειναι για σενα, αλλα θα σου βγει ο κουκος αηδονι Σε ευχαριστώ πολύ! Αυτή είναι ακριβώς ότι χρειάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Χρησιμοποιώ widgetsoid για γρήγορη πρόσβαση σε διάφορες επιλογές. Μία από αυτές ήταν το να ανοιγοκλείνω τα 3g data. Με την αναβάθμιση σε 4.1 κάτι άλλαξε (στο API?) και με βγάζει σε άλλη οθόνη. Δεν έχω δοκιμάσει άλλες εφαρμογές αλλά φαντάζομαι ότι θα συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Υπάρχει workaround; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 εχεις τελευταια εκδοση του sk? το συγκεκριμενο προγραμμα ετρεξαν αμεσως να το διορθωσουν μολις βγηκε η jb και εμενα μου δουλευει αψογα τις πρωτες μερες ειχε κρασαρισματα , αλλα μεχρι να παρετε εσεις jb το προβλημα ειχε φτιαξει σιγα μην ασχολειται η google με το καθε αμπαλο developer και το χαζοπρογραμμα του, αυτοι να τσακιστουν να τα φτιαξουν αντι να χαιρεσαι που εχεις τη καλυτερη δυνατη υποστηριξη παραπονιεσαι που δε μπορουν να φτιαξουν το viber σωστα οι δημιουργοι του και επειδη δε σου δουλευει καποια (παλιοτερη μαλλον ) εκδοση του smart keyboard.. ολοι αυτοι που εχουν ηδη κανει τις εφαρμογες τους να δουλευουν σωστα και ταλαιπωρηθηκαμε απλα λιγες μερες ειναι βλακες ? και φταιει η google? :shock: θα πω και σε εσενα να ξαναδιαβασεις ποιο καλα το μηνυμα μου. ειμαι πολυ συγκεκριμενος σε αυτα που λεω. ξαναλεω οτι συμφωνω με αυτα που λες για τις εφαρμογες αλλα δεν δεχομαι τα προβληματα καθαρα του λογισμικου!!! πως να το πω?τα βασικα του anroid. Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios_ath Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Γνωριζει κανεις καποια εφαρμογη που βλεπεις τους κωδικους απο τα αποθηκευμενα δικτυα wifi που υπαρχουν στο κινητο; Παράθεση :w00t: STERGIOS :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Γνωριζει κανεις καποια εφαρμογη που βλεπεις τους κωδικους απο τα αποθηκευμενα δικτυα wifi που υπαρχουν στο κινητο; Αυτό είναι για σένα. Wifi key recovery. Θέλει root. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Φιλε navystam, Μηπως εχει γενικο θεμα η συσκευη σου? στη θεση σου θα την εστελνα για ελεγχο αν εχει εγγυηση, ειμαι και ευχαριστημενος με την samsung hellas σε προβλημα που ειχα με galaxy s παλιοτερα (προβληματικο gps). Την παλευουν σε σχεση με αλλες εταιριες. Χανεις σε καθε ρεσταρτ την ταπετσαρια ειπες πριν μαζι με τα αλλα (ειμαστε σιγουροι οτι δε φταιει αλλος launcher ή app με wallpapers?). Εχεις τοσα πολλα και πραγματικα εισαι και ο μονος που τα αντιμετωπιζει ολα αυτα. Δεν τιθεται θεμα γρινιας, αυτα που αντιμετωπιζεις δε τα εχει γραψει κανενας ακομα. Και εμενα θα με ενοχλουσαν. Ενδεχεται να παιζει θεμα οντως με τη συσκευη, ελεγξε το γιατι δεν εχεις γραψει και λιγα προβληματα. Εκανες αναβαθμιση απο εργοστασιακη 4.0.4 ή την 4.1.1 την περασες πανω απο αλλη ρομ και κατι δεν εγινε καλα? προσπαθω να καταλαβω ωστε να βοηθησω οσο και αν μπορω. Αναφερεις τοσα πολλα που δεν ειναι φυσιολογικο. Τα βασικα προβληματα του android (?) δε τα συναντησα και ειμαστε πολλοι με nexus s και με custom roms εδω μεσα (που ναι μεν ειχαν θεματα αλλα δεν ευθυνοταν παλι το μαμα android τοσο οσο oi devs). Συνεπως θα ειχε γεμισει το νημα με τετοια σχολια για προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Χρησιμοποιώ widgetsoid για γρήγορη πρόσβαση σε διάφορες επιλογές. Μία από αυτές ήταν το να ανοιγοκλείνω τα 3g data. Με την αναβάθμιση σε 4.1 κάτι άλλαξε (στο API?) και με βγάζει σε άλλη οθόνη. Δεν έχω δοκιμάσει άλλες εφαρμογές αλλά φαντάζομαι ότι θα συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Υπάρχει workaround; Δοκιμασε το Power Controls (free). Δουλευει αψογα και εχει πολλες επιλογες. Μονο οταν πας να ενεργοποιησεις το gps σε παει στις ρυθμισεις του gps, δηλαδη δεν το ανοιγει αυτοματα, αλλα αυτο ειναι περιορισμος του android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios_ath Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Αυτό είναι για σένα. Wifi key recovery. Θέλει root. Κατι χωρις ροοτ οχι ε; Παράθεση :w00t: STERGIOS :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Φιλε navystam, Μηπως εχει γενικο θεμα η συσκευη σου? στη θεση σου θα την εστελνα για ελεγχο αν εχει εγγυηση, ειμαι και ευχαριστημενος με την samsung hellas σε προβλημα που ειχα με galaxy s παλιοτερα (προβληματικο gps). Την παλευουν σε σχεση με αλλες εταιριες. Χανεις σε καθε ρεσταρτ την ταπετσαρια ειπες πριν μαζι με τα αλλα (ειμαστε σιγουροι οτι δε φταιει αλλος launcher ή app με wallpapers?). Εχεις τοσα πολλα και πραγματικα εισαι και ο μονος που τα αντιμετωπιζει ολα αυτα. Δεν τιθεται θεμα γρινιας, αυτα που αντιμετωπιζεις δε τα εχει γραψει κανενας ακομα. Και εμενα θα με ενοχλουσαν. Ενδεχεται να παιζει θεμα οντως με τη συσκευη, ελεγξε το γιατι δεν εχεις γραψει και λιγα προβληματα. Εκανες αναβαθμιση απο εργοστασιακη 4.0.4 ή την 4.1.1 την περασες πανω απο αλλη ρομ και κατι δεν εγινε καλα? προσπαθω να καταλαβω ωστε να βοηθησω οσο και αν μπορω. Αναφερεις τοσα πολλα που δεν ειναι φυσιολογικο. Τα βασικα προβληματα του android (?) δε τα συναντησα και ειμαστε πολλοι με nexus s και με custom roms εδω μεσα (που ναι μεν ειχαν θεματα αλλα δεν ευθυνοταν παλι το μαμα android τοσο οσο oi devs). Συνεπως θα ειχε γεμισει το νημα με τετοια σχολια για προβληματα. ισως τελικα να φταιει καπου και η συσκευη μου.εχω την google nexus s 9020 .πηγα απο 4.0.4 στην 4.1.1 εκανα οτι μου ελεγε δλδ moy εβγαλε αναβαθμιση και την πατησα.δεν ειμαι ρουτ και εχω την εκδοση 3.0.31. kernel. η ισως δεν εχω αρκετη υπομονη για να διορθωθούν τα πραγματα μονα τους..... δεν ξερω... Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 ισως τελικα να φταιει καπου και η συσκευη μου.εχω την google nexus s 9020 .πηγα απο 4.0.4 στην 4.1.1 εκανα οτι μου ελεγε δλδ moy εβγαλε αναβαθμιση και την πατησα.δεν ειμαι ρουτ και εχω την εκδοση 3.0.31. kernel. η ισως δεν εχω αρκετη υπομονη για να διορθωθούν τα πραγματα μονα τους..... δεν ξερω... Δεν ειναι θεμα υπομονης. Εχεις προβλημα με βαση οτι αναφερεις οτι δε φταινε τα app ή κατι αλλο που εχεις βαλει. 3.0.31 ειναι ο τελευταιος αλλα απο τη στιγμη που λες οτι την πηρες οτα επισημα δεν χρειαζεται να πεις κατι αλλο. Το μονο που μπορω να σου προτεινω ειναι να κανεις επαναφορα εργοστασιακων -θα διαγραφουν τα δεδομενα σου ομως- και ελπιζω αυτο να σου λυσει τα προβληματα. Αν μετα το ξαναστησιμο της συσκευης εχεις τετοια θεματα σταθεροτητας τοτε το σερβις ειναι μονοδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) Δεν ειναι θεμα υπομονης. Εχεις προβλημα με βαση οτι αναφερεις οτι δε φταινε τα app ή κατι αλλο που εχεις βαλει. 3.0.31 ειναι ο τελευταιος αλλα απο τη στιγμη που λες οτι την πηρες οτα επισημα δεν χρειαζεται να πεις κατι αλλο. Το μονο που μπορω να σου προτεινω ειναι να κανεις επαναφορα εργοστασιακων -θα διαγραφουν τα δεδομενα σου ομως- και ελπιζω αυτο να σου λυσει τα προβληματα. Αν μετα το ξαναστησιμο της συσκευης εχεις τετοια θεματα σταθεροτητας τοτε το σερβις ειναι μονοδρομος. αυτο ηθελα να αποφυγω να πω την αληθεια αλλα μαλλον δεν το γλυτωνω.ευχαριστω για τις συμβουλες εκανα ενα λαθος.εχω το 9023 και οχι το 9020. τωρα σκεφτομαι σοβαρα να το ρουταρω.εχεις να προτεινεις τι να βαλω και πως? Edited August 3, 2012 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darko_77 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 τα notifications σας δουλεύουν κανονικά στο jelly bean? Facebook, twitter? Παράθεση http://www.madfortech.com Pinterest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Twitter ναι, Facebook οπότε θυμάται. Δεν έχει να κάνει με το λειτουργικό όμως αλλά με το ποτέ θα βγάλουν οι developers των εφαρμογών αυτών, απόλυτα συμβατές εκδόσεις. Ειδικά του Facebook, όπου τα σχόλια των χρηστών είναι σε όλες τις εκδόσεις του, επιεικώς φριχτά...(γι'αυτό και το ξηλωσα πάλι μετά από μια γρήγορη δοκιμή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts