Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορει να μου πει καποιος πως απενεργοποιω την φωνητικη κληση;; χρησιμοποιω bluetooth και πατιεται κατα λαθος το κουμπι και κανει κλησεις ειτε σε νουμερα ανυπαρκτα ειτε σε επαφες μου!!!

Ρυθμισεις-εφαρμογές-ολα-φωνητικη κληση-απενεργοποίηση

Εγώ νόμισα ότι τώρα έχει τόσο και απλά εγώ δεν το έβρισκα. Όσο για αυτό που αναφέρεις, σε πιστεύω γιατί από το Μάιο κοιτάω την τιμή του. Η χαμηλότερη τιμή που έχει πέσει ήταν στα 359, αλλά μετά άρχισε να ανεβαίνει πάλι. Συγκεκριμένα, σήμερα είναι στα 408. Βασικά θα περιμένω να πέσει κάπου στα 350 για να το αγοράσω.

Όσο για το Nexus S το έχω από πέρυσι στις 28 Ιουνίου (με την προσφορά που είχε το Πλαίσιο στα 299). Και φυσικά δεν το μετάνιωσα. Είναι από τα ελάχιστα κινητά που τα κράτησα πάνω από χρόνο. Και θα παραμείνω με αυτό μέχρι να πέσει το Galaxy Nexus. Είμαι πολύ τυχερός γιατί η πρώτη μου συσκευή έτυχε να είναι Nexus (τυχερός λόγω της προσφοράς). Μου αρέσει το κινητό να είναι καθαρό χωρίς τις διάφορες προσθήκες του εκάστοτε κατασκευαστή, που είναι και ο λόγος της καθυστέρησης των αναβαθμίσεων. Και φυσικά η πάρα πολύ καλή του υποστήριξη.

Ετσι ακριβως. Εγω το ειχα παρει στα 250 και για φετος είμαι καλυμμένος. Κατά τον Δεκέμβριο όλο και θα βγει καμιά προσφορά για το galaxy nexus και θα το χτυπήσουμε. Pure android και άσε τους άλλους να περιμένουν την 4.1 οταν εμείς θα έχουμε πάρει την........5.5

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλημερα αδερφια αλητες πουλια συμφορουμιτες.....πιστευω οτι σημερα Κυριακη ...αν και ειναι πολυ ζεστη μερα...η GOOGLE μαλλον δε θα την κανει HOT DAY για το NEXUS S ...αν και ημερολογιακα το middle of July εχει ερθει!!!!

Αυριο λεει το ενστικτο μου οτι κατι θα αρχισει να σαλευει στους servers της μανουλας!!!

Για αυτο λεω να κλεισω το λαπιτοπι μου και να ξεχυθω στις καθαρες παραλιες της ομορφης Αλεξανδρουπολης!

ΑΝ παρολα αυτα εγω ειμαι παραλια και ερθει η ΟΤΑ 4,1...ο καπνος που θα δειτε ολοι σας στον οριζοντα θα προερχεται απο τα αυτια μου !!!!!!!ετσι 8α σκασω απο το κακο μου!!! χαχαχαχαχα :cool: :ninja: :lol:

Ρυθμισεις-εφαρμογές-ολα-φωνητικη κληση-απενεργοποίηση

Κατά τον Δεκέμβριο όλο και θα βγει καμιά προσφορά για το galaxy nexus και θα το χτυπήσουμε. Pure android και άσε τους άλλους να περιμένουν την 4.1 οταν εμείς θα έχουμε πάρει την........5.5

Ηρθε πιο γρηγορα η προσφορά σε σημερινο mail από το Πλαισιο! http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-Nexus-Black-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-GALAXY-N.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20120715-Summer-Sales :happy:

Sony logo.gif

από χτές κατά διαστήματα ανοίγει και κλείνει η οθόνη του νεξους από μόνη της. το κάνει 3-4 φορές ανα 10-15 λεπτά. έχει συμβεί σε κανέναν;

Αυτο το κανει και εμενα μπορει καποιος αν γνωριζει κατι να βοηθησει. Διαβασα τις προηγουμενες σελιδες γιατι ανφερθηκε οτι αυτο εχει παρουσιαστει ξανα αλλα δεν το ειδα πουθενα. Διαβασα αρκετες σελιδες αλλα δεν εβγαλα ακρη.

Αυτο το κανει και εμενα μπορει καποιος αν γνωριζει κατι να βοηθησει. Διαβασα τις προηγουμενες σελιδες γιατι ανφερθηκε οτι αυτο εχει παρουσιαστει ξανα αλλα δεν το ειδα πουθενα. Διαβασα αρκετες σελιδες αλλα δεν εβγαλα ακρη.

Κάτι παρόμοιο έκανε και μένα πριν λίγο καιρό και το είχα γράψει. Έχω καιρό να το παρατηρήσω. Όταν είχε συμβεί ήταν κάτω από πολύ ήλιο και για πολύ ώρα στην παραλία! Οπότε ίσως έχει σχέση με θερμοκρασία ή/και με το Brightness sensor...

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

Κάτι παρόμοιο έκανε και μένα πριν λίγο καιρό και το είχα γράψει. Έχω καιρό να το παρατηρήσω. Όταν είχε συμβεί ήταν κάτω από πολύ ήλιο και για πολύ ώρα στην παραλία! Οπότε ίσως έχει σχέση με θερμοκρασία ή/και με το Brightness sensor...

Δεν εχω βαλει το κινητο ουτε κατω απο τον ηλιο αλλα ουτε και σε μεγαλες θερμοκρασιες, οσον αφορα το Brightness sensor τι να πω δεν ξερω παντως εγω δεν εχω αλλαξει τιποτα. Εβγαλα καποια προγραμματα που του εχα βαλει μηπως και ειναι κανενα απο αυτα αλλα παλι το κανει. Με το Brightness sensor τι μπορω να κανω?

Δεν εχω βαλει το κινητο ουτε κατω απο τον ηλιο αλλα ουτε και σε μεγαλες θερμοκρασιες, οσον αφορα το Brightness sensor τι να πω δεν ξερω παντως εγω δεν εχω αλλαξει τιποτα. Εβγαλα καποια προγραμματα που του εχα βαλει μηπως και ειναι κανενα απο αυτα αλλα παλι το κανει. Με το Brightness sensor τι μπορω να κανω?

το ειχα γραψει και εγω ποιο πριν και η λυση ειναι να αρχισετε να βγαζετε εφαρμογες η παιχνιδια που εχετε βαλει.καποιο απο αυτα το κανει σιγουρα

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Συγγνώμη, αλλά που το είδες στα 370€; Από ό,τι βλέπω στο skroutz η φθηνότερη τιμή του είναι στα 393.78€. Το ρωτάω γιατί και εγώ ενδιαφέρομαι να το πάρω αν πέσει λίγο η τιμή του.

Ξεκίνησαν τα γλέντια. Ήταν να μην ανοίξω το στόμα μου. Galaxy nexus στο πλαισιο με 370 €

Λες να πεσει στα 250 μεχρι τα χριστουγεννα?

Δεν το αποκλείω, άλλωστε περίπου τα ίδια συνέβησαν και πέρυσι με το Nexus S. Ακόμα και με αυτή την τιμή όμως είναι best value for money. Σταματάω εδώ το off topic.:X

Φαντάζομαι ότι έχει live wallpaper.

Άλλαξε το και δες πως θα πάει.

Πιστεύω ότι το πρόβλημα οφείλεται σε διάφορα live wallpapers .

Παιδες η αναβαθμιση για JB θα ειναι αυτοματη η θα χρειαστει να την περασουμε εμεις?

Ξερει κανεις?

Nexus s i9023-/CM 10(stable)-/

από χτές κατά διαστήματα ανοίγει και κλείνει η οθόνη του νεξους από μόνη της. το κάνει 3-4 φορές ανα 10-15 λεπτά. έχει συμβεί σε κανέναν;

Καποια απο τις τελευταίες εφαρμογες που εγκατεστησες στην κανει την δουλεια. Εμενα μου το εκανε με ενα απο αυτα τα booster που κυκλοφορουν στο play store. Wi fi booster, signal booster, andoid booster, δεν θυμαμαι ποιο απο ολα ειχα βαλει και με εκανε καθε 5-10 λεπτα awake το κινητο. Θυμησου ποτε αρχισε να στο κανει και ποια/ες εφαρμογες ειχες εγκαταστησει τοτε. Αν δεν θυμασαι ξεκινα να κανεις απο τις ρυθμισεις "αναγκαστικη διακοπη" τις πιο προσφατες εφαρμογες, παρατηρησε ποτε θα σταματησει να στο κανει και σβησε την εφαρμογη. Οταν την βρεις πες μας και ποια ηταν, για να μην την πατησουν κι αλλοι.

Παιδες η αναβαθμιση για JB θα ειναι αυτοματη η θα χρειαστει να την περασουμε εμεις?

Ξερει κανεις?

Αν δεν το εχεις κανει root, θα την κανεις αυτοματα με wifi OTA, οταν σου ερθει η ειδοποίηση

Πάντως, για όσους ενδιαφέρονται για την Jelly Bean (εγώ θα βάλω κατευθείαν custom) κινήσεις από την google γίνονται γύρω στις 2-4 το ξημερώματα. Και ο πηγαίος κώδικας και η αναβάθμιση στο galaxy nexus κάπου σε αυτήν την ώρα ξεκίνησε. Βέβαια οι πρώτοι στην Ελλάδα έλαβαν την ενημέρωση μετά από 24-30 ώρες. Εγώ πιστεύω ότι απόψε κάτι θα δοθεί, είτε ο πηγαίος κώδικα είτε η αναβάθμιση ή και τα δύο μαζί.
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

εε γκαντεμια...πριν 6 μερες πηρα το nexus s απο το πλαισιο...αν ηξερα θα περιμενα:(

αμα το παω πισω λετε να μπορεσω να το αλλαξω?

Πάντως, για όσους ενδιαφέρονται για την Jelly Bean (εγώ θα βάλω κατευθείαν custom) κινήσεις από την google γίνονται γύρω στις 2-4 το ξημερώματα. Και ο πηγαίος κώδικας και η αναβάθμιση στο galaxy nexus κάπου σε αυτήν την ώρα ξεκίνησε. Βέβαια οι πρώτοι στην Ελλάδα έλαβαν την ενημέρωση μετά από 24-30 ώρες. Εγώ πιστεύω ότι απόψε κάτι θα δοθεί, είτε ο πηγαίος κώδικα είτε η αναβάθμιση ή και τα δύο μαζί.

Ας κυκλοφορούσε τουλάχιστον ένα update.zip να το περνούσαμε χειροκίνητα χωρίς να περιμένουμε την ΟΤΑ ειδοποίηση...εάν βέβαια μας αφήνει από την stock recovery και δεν έχουμε τα της 4.0.4 :worry:

Sony logo.gif

Αν δεν το εχεις κανει root, θα την κανεις αυτοματα με wifi OTA, οταν σου ερθει η ειδοποίηση

Δεν έχει σχέση με το root το update. Άμα έχεις custom recovery τότε είναι που δεν μπορεί να μπει.

Εγώ πιστεύω ότι απόψε κάτι θα δοθεί, είτε ο πηγαίος κώδικα είτε η αναβάθμιση ή και τα δύο μαζί.

Έχεις κάποια ενημέρωση η το προβλέπεις αυθαίρετα;

Oneplus 6 8/128

Το μόνο που με χαλάει στο κινητο είναι ότι δεν έχει ραδιόφωνο φμ να ακούω τοπικούς σταθμούς στη παραλία...

Έχεις κάποια ενημέρωση η το προβλέπεις αυθαίρετα;

Αν είχα κάποια ενημέρωση θα έλεγα ότι έμαθα και όχι ότι πιστεύω. Από εκεί και πέρα, ναι, πρόβλεψη κάνω ότι ενδεχομένως να δοθούν απόψε αυτά που έγραψα πριν ή το πολύ αύριο το βράδυ.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Το μόνο που με χαλάει στο κινητο είναι ότι δεν έχει ραδιόφωνο φμ να ακούω τοπικούς σταθμούς στη παραλία...

Με ένα Sony Ericsson MW600 καθάρισες και θα σου μείνει και για κάποια επόμενη συσκευή.

Δεν έχει σχέση με το root το update. Άμα έχεις custom recovery τότε είναι που δεν μπορεί να μπει.

Επειδη το εχω ψαξει πολυ, το update δεν βλεπει ουτε το root, ουτε την δευτερη (custom) recovery, ουτε τον bootloader αν ειναι ξεκλειδωτος ή οχι. Το μονο που βλεπει ειναι αν ολα στο /system ειναι απειραχτα. Οποτε και ολα τα παραπανω να εχεις κανει το ΟΤΑ update μπορεις να το κανεις. Θα χαθει ομως το root. Και επειδη ολοι εμεις που το εχουμε κανει root, ολο και κατι εχουμε πειραξει στο /system, γι αυτο ειπα αν δεν εισαι root θα κανεις την αναβαθμιση κανονικα ΟΤΑ. Για τους root, με το που βγει η ΟΤΑ, μετα απο λιγες ωρες θα βγει και update.zip στους xda, που θα εχει superuser και busybox και φυσικα δεν θα χρειαζεται να ξανακανουμε root.

Edited by sakiss

Επειδη το εχω ψαξει πολυ, το update δεν βλεπει ουτε το root, ουτε την δευτερη (custom) recovery, ουτε τον bootloader αν ειναι ξεκλειδωτος ή οχι. Το μονο που βλεπει ειναι αν ολα στο /system ειναι απειραχτα. Οποτε και ολα τα παραπανω να εχεις κανει το ΟΤΑ update μπορεις να το κανεις. Θα χαθει ομως το root. Και επειδη ολοι εμεις που το εχουμε κανει root, ολο και κατι εχουμε πειραξει στο /system, γι αυτο ειπα αν δεν εισαι root θα κανεις την αναβαθμιση κανονικα ΟΤΑ. Για τους root, με το που βγει η ΟΤΑ, μετα απο λιγες ωρες θα βγει και update.zip στους xda, που θα εχει superuser και busybox και φυσικα δεν θα χρειαζεται να ξανακανουμε root.

Φυσικά, μπορεί όποιος θέλει να βάλει το voodoo ota rootkeeper και να μη χάσει το root. Έτσι έκανα απο 4.0.3->4.0.4 και δεν έχασα το root ;)

• The title was changed to Google Nexus S