Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου φαίνεται, πάντως, περίεργο να μην το κάνει αυτόματα το update ότι κι αν έχεις!!! Μήπως έχουν σταματήσει τα updates για κάποιο λόγο; Πως κατεβάζεις την 4.0.4; Από πού; Έχεις μπει στο wifi και δε σου έχει πετάξει μήνυμα ότι υπάρχει update;

Δε στέκει; Αν δεν έχεις άλλο λόγο να ξεκλειδώσεις bootloader Και να περάσεις άλλη recovery μην το κάνεις για το update! Θα πρέπει να γίνει αυτόματα. Αυτό είναι το λογικό!

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Sorry για την καθυστέρηση. Έκανα manual update στην 2.3.6, την εγκατέστησε χωρίς κανένα πρόβλημα και μετά το κινητό έκανε μόνο του update στην 4.0.4!!!!!!!!! Ακούγεται normal??????

Ο φίλος από το συγκεκριμένο post κι έπειτα πάντως έχει κάνει τo update... :O

Sony logo.gif

bad esn τι φάση είναι; πετυχα ένα στο ebay με 60-80 δολλάρια.

από οτι κατάλαβα δε δέχεται κάρτες σιμ όμως. παρόλαυτά μπορώ να το χρησιμοποιώ σαν ταμπλετ;

πληροφοριακά ρωτάω, δεν έχω σκοπό να το πάρω (άμεσα τουλάχιστον)

bad esn τι φάση είναι; πετυχα ένα στο ebay με 60-80 δολλάρια.

από οτι κατάλαβα δε δέχεται κάρτες σιμ όμως. παρόλαυτά μπορώ να το χρησιμοποιώ σαν ταμπλετ;

πληροφοριακά ρωτάω, δεν έχω σκοπό να το πάρω (άμεσα τουλάχιστον)

Google is your friend :rolleyes:

http://reviews.ebay.com/What-is-a-quot-bad-ESN-quot-cell-phone-and-should-I-buy-it?ugid=10000000175264001

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

παιδια εχω παρατηρησει οτι το τηλεφωνο μου ειναι πολυ αργο.

επισης ειδα στις εφαρμογες -εκτελειται η ram 264mb μετ. και 71 mb δωρο.

μηπως επειδη δεν εχει αρκετη ram συμβαινει αυτο?και πως μπορω να την αυξησω?τι να σβήσω και πως δλδ?

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

xapos ευχαριστώ. Ωραία φάση τα 3900mAh αλλά 100$ (81€) χωρίς να βάλω μεταφορικά είναι waaaaay too much.:lol:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Πολλά τα χρήματα όντως, αλλά είναι μια εναλλακτική. Προσωπικά έχω πάρει μια εξωτερική και κάνω τη δουλειά μου. Edited by xapos

xapos ευχαριστώ. Ωραία φάση τα 3900mAh αλλά 100$ (81€) χωρίς να βάλω μεταφορικά είναι waaaaay too much.:lol:

με 13,90 ευρώ τι λες ;) ωστο επειδη εξαντλούνται ερχονται ανα μηνα http://www.e-matrix.gr/en/.c.226

παιδια εχω παρατηρησει οτι το τηλεφωνο μου ειναι πολυ αργο.

επισης ειδα στις εφαρμογες -εκτελειται η ram 264mb μετ. και 71 mb δωρο.

μηπως επειδη δεν εχει αρκετη ram συμβαινει αυτο?και πως μπορω να την αυξησω?τι να σβήσω και πως δλδ?

καποιος??????????????

Σβήσε τις εφαρμογές που τρέχουν συνέχεια και δεν σου είναι απαραίτητες.

ναι αλλα λογικα ξαναξεκινανε παλι.

οποτε τι να κανω?να ξανασβυνω συνεχεια?

δεν υπαρχει καποια ποιο ''μονιμη'' λυση?

ναι αλλα λογικα ξαναξεκινανε παλι.

οποτε τι να κανω?να ξανασβυνω συνεχεια?

δεν υπαρχει καποια ποιο ''μονιμη'' λυση?

Κι εγώ έχω περίπου τόση μνήμη και το κινητό δεν πάει αργά. Μήπως έχεις καμία εφαρμογή που κάνει αργό το κινητό ή έχει memory leak; Μήπως πολλά widget στην αρχική οθόνη που κάνουν και update; Το μόνο που έχω να προτείνω για αρχή, αν δεν είσαι root, είναι να δεις τι τρέχει και αν δεν το χρειάζεσαι να το απενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις των εφαρμογών. Πχ το google+ το είχα απενεργοποιήσει γιατί δεν το χρησιμοποιώ. Μετά, αν δεν καλυτερέψει, βγάλε καμία τύπου facebook, καιρός κλπ και δες αν πάει καλύτερα.

Να έχεις υπόψιν σου ότι το android κάνει πολύ καλή διαχείριση της ram. Ακολουθεί το σκεπτικό του λινουξ ότι free ram is wasted ram. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι αν βάλεις kernel με μεγαλύτερη ram δεν θα έχεις δραματικά αποτελέσματα στην ελεύθερη ram, γιατί βλέποντας το σύστημα ότι υπάρχει διαθέσιμη ραμ θα κρατάει περισσότερες εφαρμογές σε ετοιμότητα και δεν θα τις κλείνει. Το μόνο κέρδος είναι αυτό, όχι ότι θα έχεις περισσότερη ελεύθερη ραμ. Αν χρειαστεί ραμ από μία εφαρμογή τότε θα κλείσει διάφορες εφαρμογές και θα την δώσει στην καινούρια που την χρειάζεται.

Κι εγώ έχω περίπου τόση μνήμη και το κινητό δεν πάει αργά. Μήπως έχεις καμία εφαρμογή που κάνει αργό το κινητό ή έχει memory leak; Μήπως πολλά widget στην αρχική οθόνη που κάνουν και update; Το μόνο που έχω να προτείνω για αρχή, αν δεν είσαι root, είναι να δεις τι τρέχει και αν δεν το χρειάζεσαι να το απενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις των εφαρμογών. Πχ το google+ το είχα απενεργοποιήσει γιατί δεν το χρησιμοποιώ. Μετά, αν δεν καλυτερέψει, βγάλε καμία τύπου facebook, καιρός κλπ και δες αν πάει καλύτερα.

Να έχεις υπόψιν σου ότι το android κάνει πολύ καλή διαχείριση της ram. Ακολουθεί το σκεπτικό του λινουξ ότι free ram is wasted ram. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι αν βάλεις kernel με μεγαλύτερη ram δεν θα έχεις δραματικά αποτελέσματα στην ελεύθερη ram, γιατί βλέποντας το σύστημα ότι υπάρχει διαθέσιμη ραμ θα κρατάει περισσότερες εφαρμογές σε ετοιμότητα και δεν θα τις κλείνει. Το μόνο κέρδος είναι αυτό, όχι ότι θα έχεις περισσότερη ελεύθερη ραμ. Αν χρειαστεί ραμ από μία εφαρμογή τότε θα κλείσει διάφορες εφαρμογές και θα την δώσει στην καινούρια που την χρειάζεται.

ευχαριστω και τα δυο παιδια για τις απαντησεις.καλυφθηκα οποτε θα ξεκινησω να δω τι μπορω να φτιαξω μιας και δεν ειμαι root

τελικα αποφάσισα και το παρήγγειλα και εγώ μονο και μονο για την υποστηριξη που εχει ( θα παρει και την jb). :p

Παιδες πειρα πριν λιγες μερες το nexus s και εχω ενα θεμα με την μπαταρια..οταν μπαινω να δω τι γινετε με την μπαταρια βλεπω υπηρεσιες google γυρω στο 30%(συγχρονισμος Επαφων google),,Θεση δικτιου,,πλαισιο υπηρησιων google,,συγχρονισμος σελιδοδεικτων google,,και διαχειριστης λογαριασμου google.)δεν γινετε να κανω force stop..αυτα υπαρχουν κε σε εσασ η εχω κανει μλκια κε τελιςνει η μπαταρια σε μια μερα?
Nexus s i9023-/CM 10(stable)-/

απο λογαριασμους για συγχρονισμο τους εχω κλησει...και τ gps..απο της ρυθμισεις..τ power widg. ποιο ειναι?

οκ μ φενετε πως εχεις δικιο..για οτι νεοτερο θα ενιμεροσω...thnx :)(πολλα ορθογραφικα αλλα τωρα ξεκινησα ..*******α greeklish)

να κανω αλλη μια ερωτηση...κατα την γνωμη σου πιο λειτουυγικα ειναι καλητερο με την ελαχιστη καταναλωση ram

Παιδες πειρα πριν λιγες μερες το nexus s και εχω ενα θεμα με την μπαταρια..οταν μπαινω να δω τι γινετε με την μπαταρια βλεπω υπηρεσιες google γυρω στο 30%(συγχρονισμος Επαφων google),,Θεση δικτιου,,πλαισιο υπηρησιων google,,συγχρονισμος σελιδοδεικτων google,,και διαχειριστης λογαριασμου google.)δεν γινετε να κανω force stop..αυτα υπαρχουν κε σε εσασ η εχω κανει μλκια κε τελιςνει η μπαταρια σε μια μερα? εκανα οτι ειπε ο φιλος απο πανω αλλα ακομα βλεπω να τρεχουν υπηρεσιες της google..να ψαξω να απενεργοποιησω τις παραπανω η χριαζονται.?υπαρχει τροπος να αποθηκευσω επαφες στο κινητο και να μην αποθηκευτουν σε προφιλ google η skype?+ανηγουν και τα maps μονα τους..

Καποιος ρε παιδια μια βοηθεια?το κινητο κραταει max 10 ωρες χωρις να του τρεχω τιποτα...

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Καποιος ρε παιδια μια βοηθεια?το κινητο κραταει max 10 ωρες χωρις να του τρεχω τιποτα...

Στείλε screenshot της μπαταρίας για να δούμε αν τρέχει τίποτα. Θα πας ρυθμίσεις > μπαταρία και θα πατήσεις το power button+volume down. Μετά θα πατήσεις μέσα στο γράφημα για να μεγαλώσει και πάλι screenshot. Και τέλος πόση ώρα είναι αναμμένη η οθόνη.

Πόσταρε τα εδώ να δούμε.

Επίσης, πρέπει να δώσεις πιο πολλές πληροφορίες. 2g/3g, συγχρονισμοί, gps, ομιλία, παιχνίδια. Δηλαδή χωρίς να κάνεις τίποτα πέφτει σε 10 ώρες; Με σβηστή οθόνη;

Επειδη δεν πολυ καταλαβα πως βγαζω την εικονα :P μ λεει

οθονη 31%

Υπηρεσιες google 30%(αυτο δεν καταλαβαινω...)

Συστημα ανδροιδ 14%

και ολλα τα αλλα κατω απο 5 %

επισης οταν πηγαινω στισ εφαρμογες τρεχουν σηνεχεια υπ.google

εχω κλγσει sync k gps

+Το κινητο ειναι καινουργιο 3 μερες τ εχω..

Οι εφαμογες της google φταινε μαλλον((συγχρονισμος Επαφων google),,Θεση δικτιου,,πλαισιο υπηρησιων google,,συγχρονισμος σελιδοδεικτων google,,και διαχειριστης λογαριασμου google.)αυτα λεει στην μπαταρια οταν παταω πανω στις εφαρμογες google

Edited by keymaster123

• The title was changed to Google Nexus S