Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό με την επιδείνωση κανείς δεν το ξέρει σίγουρα αν και προσωπικά νομίζω ότι σταδιακά άρχισε να εμφανίζεται σε μένα άρα όντως επιδεινώθηκε. Θυμάμαι στην αρχή που ίσα φαινόταν αλλά τώρα πλέον κάνει μπάμ από την πρώτη στιγμή.

Όσο για το service ούτε εμένα βολεύει να το αφήσω αλλά λέω να δοκιμάσω όταν ανέβω Αθήνα το "1 Hour service" που διαφημίζει η smartec για τα samsung κινητά και αν ισχύει θα είναι καλή φάση!

Προφανώς και ο xapos εκεί θα πάει οπότε θα μπορέσει να μας πει τι παίζει. Στο τοπικό πάντως service εδώ στα Χανιά μου είπαν 10 εργάσιμες το ελάχιστο για να το στείλόυν. :blink:

Το μόνο που με ανησυχεί γενικότερα είναι ότι οκ θα σου κάνουν αλλαγή οθόνης, όμως το εξάρτημα που υπερθερμαίνεται παραμένει από κάτω άρα θα ξανακάνει την ίδια ζημιά και στην επόμενη? Γιατί αν είναι να τρέχουμε ανά εξάμηνο για αλλαγή οθόνης, κλάφτα, μιλάμε για σχεδιαστικό λάθος πλέον αφού αμέσως αμέσως μαζευτήκαμε 4 άτομα με το ίδιο πρόβλημα...

Σε ποιό συγκεκριμένο κατάστημα διαφημίζει την 1 ώρα?

Αν είναι τόσο θα το πάω εκεί.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε ποιό συγκεκριμένο κατάστημα διαφημίζει την 1 ώρα?

Αν είναι τόσο θα το πάω εκεί.

Η Smartec που είναι στο Χαιδάρι απ ότι είδα. Έτσι κι αλλιώς αυτό είναι και το γενικότερο samsung mobile service στην Ελλάδα νομίζω.

Εδώ και η σχετική είδηση

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330367

Άντε πήγαινε να μας πεις τι παίζει! :)

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Εχω βάλει 3 screen protectors και κανένα δεν εφαρμόζει καλά. Εχετε να προτείνετε κάποιο δοκιμασμένο;:(

Και σε μενα,στο πάνω και στο κάτω σημείο κανένα δεν είχε κάτσει σωστα.

Μονο το zagg εχω την εντύπωση οτι θα κάτσει σωστά

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Και σε μενα,στο πάνω και στο κάτω σημείο κανένα δεν είχε κάτσει σωστα.

Μονο το zagg εχω την εντύπωση οτι θα κάτσει σωστά

Ακριβώς! Πάνω και κάτω μάλλον λόγω της κλίσης, τι να πω. Καταλήγω να το αφήσω χωρίς από το να πετάω χρήματα για ζελατίνες που δεν είναι και φτηνές.:cry::mad:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Έχει δοκιμάσει κανείς της sgp? Γιατί έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια και σκέφτομαι να την αγοράσω, αν και 1 χρόνο που έχω το κινητό χωρίς καν θήκη δεν έχει κανένα πρόβλημα φθοράς.
Oneplus 6 8/128

Έχει δοκιμάσει κανείς της sgp? Γιατί έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια και σκέφτομαι να την αγοράσω, αν και 1 χρόνο που έχω το κινητό χωρίς καν θήκη δεν έχει κανένα πρόβλημα φθοράς.

την εχω εγώ πάνω από ένα χρόνο...πολύ καλή, μετά απο τόσο καιρό είναι όπως ακριβώς την πρώτη στιγμή που την έβαλα...η συσκευασία είχε δύο μέσα.

αφήνει και αυτή κενό πάνω-κάτω

Εχω βάλει 3 screen protectors και κανένα δεν εφαρμόζει καλά. Εχετε να προτείνετε κάποιο δοκιμασμένο;:(

έχω δοκιμάσει την τύχη μου με δυο διαφορετικά screen protectors στο nexus s. το ένα ήταν ένα ματ από το ebay, δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα με την εφαρμογή αλλά η αίσθηση στο swype ήταν άθλια. έκανε και θόρυβο για να καταλάβεις. αυτή πoυ φοράω τώρα είναι μια από το amazon και σε γενικές γραμμές με έχει αφήσει ευχαριστημένο. στις άκρες φαίνεται σαν να είναι λίγο ξεκολλημένη αλλά δεν είναι έτσι, ούτε σε αυτή διαπιστώνω κενό στην οθόνη. δείτε και μερικές φωτό που τράβηξα αν και δεν τα πάω καθόλου καλά με το άθλημα.

https://plus.google.com/photos/107329254461541136367/albums/5741593079598893057?authkey=CP_3gp7WheCjLw

το link από amazon είναι αυτό

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004HYJR4A/ref=oh_details_o00_s00_i00

Ρε παιδιά από τότε που πήρε την τελευταία αναβάθμιση το τηλέφωνο έχει γίνει πιο αργό μου φαίνεται και κυρίως έχει θέμα με την αναγνώριση κλήσεων. Την εμφανίζει με μεγάλη καθυστέρηση. Τι μπορώ να κάνω..

Επίσης, σχετικό είναι και το προβλημα να μπερδευει τα ειδικα ringtones ορισμενων επαφών. Αυτό από εποχής 2.3.4, αλλά όχι πάντα - όποτε θυμαται...!

Sony logo.gif

Παιδια το κινητο υποστηριζει adobe video flash player και καπου διαβασα οτι ο ηχος του δεν ειναι τοσο καλος ισχυει??:/ ειναι χαλια δλδ? κ αμα ειναι καλο κινητο για internet Και παιχνιδια και διαβασα καπου οτι μειονεκτιμα ειναι που περνει microsd card γιατι? γενικως εχει χωριτικοτιτα και μεχρι ποσο μπορο να του βαλω και αμα αξιζει σαν κινητο ευχαριστω εκ το προτερων :) !!! :)

Παιδια το κινητο υποστηριζει adobe video flash player και καπου διαβασα οτι ο ηχος του δεν ειναι τοσο καλος ισχυει??:/ ειναι χαλια δλδ? κ αμα ειναι καλο κινητο για internet Και παιχνιδια και διαβασα καπου οτι μειονεκτιμα ειναι που περνει microsd card γιατι? γενικως εχει χωριτικοτιτα και μεχρι ποσο μπορο να του βαλω και αμα αξιζει σαν κινητο ευχαριστω εκ το προτερων :) !!! :)

Υποστηρίζει flash.

Ο ήχος από τα ακουστικά, αν εννοείς αυτό, είναι πολύ καλός. Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ κινητό σαν Mp3 player.

Και για παιχνίδια και για ίντερνετ είναι μια χαρά.

Έχεις 13,5 gb αποθηκευτικό χώρο, δεν ξέρω αν σου φτάνει. Πιστεύω ότι είναι αρκετά καλά.

Καλησπερα!! εχω μια ερωτηση.

Οταν θελω να στειλω ενα μηνυμα οι επιτρεπομενοι χαρακτηρες που μου βγαζει ειναι 66.

Ειναι λογικο? γιατι μου φαινονται καπως λιγοι..

Ευχαριστω

Καλησπερα!! εχω μια ερωτηση.

Οταν θελω να στειλω ενα μηνυμα οι επιτρεπομενοι χαρακτηρες που μου βγαζει ειναι 66.

Ειναι λογικο? γιατι μου φαινονται καπως λιγοι..

Ευχαριστω

Κατέβασε το go sms pro και μέσα από τις ρυθμίσεις του > send settings > enable locale support > κάνε τικ τα ελληνικά και έτσι θα στέλνεις με 160 χαρακτήρες.

Κατέβασε το go sms pro και μέσα από τις ρυθμίσεις του > send settings > enable locale support > κάνε τικ τα ελληνικά και έτσι θα στέλνεις με 160 χαρακτήρες.

Διαβασα στο Play store οτι ζητα πολλες αδειες.. Ειναι αξιοπιστη σαν εφαρμογη? την δουλευεις?

Διαβασα στο Play store οτι ζητα πολλες αδειες.. Ειναι αξιοπιστη σαν εφαρμογη? την δουλευεις?

Όλο το φόρουμ την έχει και όλος ο κόσμος, μη φοβάσαι, βάλτην

εγώ προτιμώ το Handcent sms.

Ι need a six month vacation, twice a year.

• The title was changed to Google Nexus S