Administrators athanaso77 Δημ. December 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Παράξενα πράγματα, εγώ πάλι τρία που έχω δει δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 εδώ και λίγες μέρες που χρησιμοποιώ την camera, μετά από λίγες φωτός κολλάει, με αποτέλεσμα να μου λέει ότι η camera έχει ένα πρόβλημα και δεν μπορεί να συνεχίσει... αναγκάζομαι να κάνω restart το κινητό αλλα και μετά από λίγο πάλι κολλάει... σας έχει τύχει? έχω τον android 2.3.6 thanks Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Εγώ (από Πλαίσιο) δεν έχω δει κανένα καμένο πίξελ, αλλά ούτε έχω... κολλήσει τα μάτια μου στην οθόνη. Μπορεί και να υπάρχουν, τι να πω; Αλλά θα στραβωθώ να ψάχνω κάτι που δεν φαίνεται; ΥΓ. Δεν κριτικάρω αυτούς που το κάνουν, ο καθένας όπως νομίζει πράττει για τα πράγματά του... Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Το δικό μου αγορασμένο από Πλάισιο μέσα Αυγούστου έχει 4 καμένα pixels από την στιγμή που το άνοιξα. Της συσύγου μου που αγόρασα παραμονή Χριστουγέννων από πλαίσιο πάλι, κανένα καμένο. Προσωπικά δεν το θεωρώ πρόβλημα για ένα smartphone, άλλα θεωρώ προβλήματα σε ένα ηλεκτρονικό μέσο πολλών δυνατοτήτων και μέχρι τώρα τέτοια δεν εχω παρατηρήσει. Ποιό navigation πρόγραμμα τρέχει απροβλημάτιστα με την ICS;;; ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 εδώ και λίγες μέρες που χρησιμοποιώ την camera, μετά από λίγες φωτός κολλάει, με αποτέλεσμα να μου λέει ότι η camera έχει ένα πρόβλημα και δεν μπορεί να συνεχίσει... αναγκάζομαι να κάνω restart το κινητό αλλα και μετά από λίγο πάλι κολλάει... σας έχει τύχει? έχω τον android 2.3.6 thanks έκανα την δοκιμη να σβήσω μερικές μήπως και κολλάει το σύστημα μου, αλλα τίποτα. έβγαλα 3 φωτογραφίες με flash και κόλλησε, μου βγάζει, Σφάλμα φωτογραφικής μηχανής, Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με τη φωτογραφική μηχανή... τι να κάνω?? παω το κλεινω από το advanced task manager αλλα πάλι τα ίδια... αν και νομίζω ότι ο task manager αυτός δεν κάνει τίποτα... help με Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilios79 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά Χθες αγόρασα το nexus s από το πλαίσιο αφού μου έκλεψαν το sgs 1. Θέλω να ρωτήσω αν και κανείς άλλος είχε προβλήτα με τα o.t.a Βασικά το κινητό είναι κολλημένο στο 2.3.4 και δεν έχει κάνει κάποιο update. O λόγος που το πήρα ήταν τα ota και μέχρι τώρα τπτ…. έλεγα να πάρω μια γνώμη πριν αρχίσω το flashing από xda. thnks Παράθεση VasilisK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastra Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 γεια σας, χρονια πολλα και καλη χρονια χτες εκανα ενα reboot το nexus s που εχω, και επανηλθε στην αρχικη του μορφη....το προβλημα που μου παρουσιαζει ειναι οτι ενω ειναι κλειδομενο μετα απο μερικα λεπτα αρχιζει και αναβοσβηνει η οθονη σαν να παταει καποιος το κουμπακι που εχει δεξια... γνωριζει κανεις τι μπορει να ευθυνεται??? εχει συμβει και σε αλλους??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Γλυκοκοίταζα το nexus s που έχει στο πλαίσιο με 250€ και αναρωτιόμουν αν αξίζει να πουλήσω το nexus one που έχω και να πάρω το nexus s... Η οθόνη S-LCD έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με την amoled? Κυρίως σκέφτομαι να πουλήσω το nexus one λόγω του περιορισμένου χώρου εσωτερικής μνήμης και από ό,τι βλέπω όταν θα έρθει το ics μέσω cm9 θα έχει ακόμα περισσότερο περιορισμένο χώρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 (edited) Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά Χθες αγόρασα το nexus s από το πλαίσιο αφού μου έκλεψαν το sgs 1. Θέλω να ρωτήσω αν και κανείς άλλος είχε προβλήτα με τα o.t.a Βασικά το κινητό είναι κολλημένο στο 2.3.4 και δεν έχει κάνει κάποιο update. O λόγος που το πήρα ήταν τα ota και μέχρι τώρα τπτ…. έλεγα να πάρω μια γνώμη πριν αρχίσω το flashing από xda. thnks και εγω απο πλαισιο το πηρα και ειναι στην 2.3.4!Ουτε εχει καποιο Update...πρεπει να κανω κατι για να παρει το update? Βασικα επειδη ειμαι και ασχετος...το μονο που πρεπει να κανω ειναι να ανοιξω το wifi και να παω στα system updates και να κοιταω αν εχει καποιο ετσι??Δεν κανω κατι αλλο?Γιατι τωρα λεει android 2.3.4 Edited December 31, 2011 by touristas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Κρατα το με ανοιχτο το wifi για καμια μερα και κανε restarts το κινητο καθε 2ωρο μηπως και ξυπνησει. Αν δεν γινει τιποτα πηγενεις για χειροκηνιτη αναβαθμιση του λειτουργικου. Οπως εκανα στο δικο μου. Το πηρα με 2.3.4 περιμενα μια μερα και τπτ. Πηγα στην 2.3.6 και μετα στην 4.0.3 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 βασικα ο λογος που πηρα το κινητο αυτο ειναι για να μη κανω τιποτα χειροκινητα...οποτε θα προτιμουσα να μου βγαλει απο μονο του...πειραζει που το εχω σε 2g?Παιζει ρολο?Επισης απ οτι καταλαβα χρειαζομαστε screen protector ε?Εχετε να προτεινετε κανενα καλο γιατι ψαχνω στις προηγουμενες σελιδες αλλα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICRA Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 γεια σας, χρονια πολλα και καλη χρονια χτες εκανα ενα reboot το nexus s που εχω, και επανηλθε στην αρχικη του μορφη....το προβλημα που μου παρουσιαζει ειναι οτι ενω ειναι κλειδομενο μετα απο μερικα λεπτα αρχιζει και αναβοσβηνει η οθονη σαν να παταει καποιος το κουμπακι που εχει δεξια... γνωριζει κανεις τι μπορει να ευθυνεται??? εχει συμβει και σε αλλους??? Καλησπερα και χρονια Πολλα Μηπως εχεις ενεργοποιηση στις ρυθμισεις (επιλογες γι προγραμματιστες ) την εμφανιση ενημερωσεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Τοτε θα περιμενεις λιγο καιρο γιατι η Google σταματησε την αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ, λογω καποιων θεματων που ειχε. Στις πρωτες 10-15 μερες του Γεναρη θα ειναι ετοιμο παλι. Για screen protector ολα σχεδον ιδια ειναι. Εγω σκεφτομαι να το ντυσω στα λευκα το Nexus μου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamasterix Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 η αληθεια ειναι πως δεν γνωριζω το nexus one αλλα το nexus s..που το αγορασα κ εγω απο το πλαισιο πριν 10 μερες,ειναι πραγματικα φοβερο κινητο.δεν εχω κανενα κολλημα παραπονο.ανταποκρινεται πολυ καλα.αλλα δεν μ ηρθε ακομα η ICS ,και το ηχειο δεν ειναι αρκετα δυνατο,και αν εξαιρεσω το ραδιο που απουσιαζει.μιλαμε για πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. η μπαταρια του κραταει με μετρια χρηση 3 μερες,το sar πολυ χαμηλο.η οθονη που ρωτας μπορει να ειναι slcd αλλα δεν μ κανει τεραστια διαφορα με την απλη amoled που εχω στο samsung jet.ελπιζω να σε βοηθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 (edited) Και εγώ φίλε μου όταν βάλω μαύρο φόντο, τέρμα φωτεινότητα και από συγκεκριμμένη γωνία διακρίνω δύσκολα κάτι να γυαλίζουν, ξέρεις τι είναι? Σου απάντησα νομίζω με pm αν είσαι εσύ που μου έστειλες, και ναι ακριβώς αυτό έχω παρατηρήσει σε όλα τα κινητά.... Το ότι είναι πρόβλημα είναι δεδομένο γιατί τόσες φορές το πήγα στο service της samsung και όλες τις φορές οι τεχνικοί αναγνώριζαν το πρόβλημα.... Ελπίζω να μην έχει κάνει το πλαίσιο αυτό που φαντάζομαι.... Δεν γίνεται ρε φίλε 4 κινητά με χαλασμένα pixels και όλα από το ίδιο πλαίσιο.... Επίσης δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλες οι οθόνες που μου αλλάξανε ήταν προβληματικές.... Κάτι έπαιζε με το κινητό.... Τι;;;;.... Δεν ξέρω.... Εδώ δεν ξέραν οι τεχνικοί.... Edited December 31, 2011 by ShevaGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 μολις αγορασα το κινητακι.. τα σπαει ειδικα με την αναβαθμιση σε ice cream!.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 (edited) Το δικό μου αγορασμένο από Πλάισιο μέσα Αυγούστου έχει 4 καμένα pixels από την στιγμή που το άνοιξα. Της συσύγου μου που αγόρασα παραμονή Χριστουγέννων από πλαίσιο πάλι, κανένα καμένο. Προσωπικά δεν το θεωρώ πρόβλημα για ένα smartphone, άλλα θεωρώ προβλήματα σε ένα ηλεκτρονικό μέσο πολλών δυνατοτήτων και μέχρι τώρα τέτοια δεν εχω παρατηρήσει. Ποιό navigation πρόγραμμα τρέχει απροβλημάτιστα με την ICS;;; ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ igo και ndrive δουλευουν μια χαρα σε μενα Εγώ (από Πλαίσιο) δεν έχω δει κανένα καμένο πίξελ, αλλά ούτε έχω... κολλήσει τα μάτια μου στην οθόνη. Μπορεί και να υπάρχουν, τι να πω; Αλλά θα στραβωθώ να ψάχνω κάτι που δεν φαίνεται; ΥΓ. Δεν κριτικάρω αυτούς που το κάνουν, ο καθένας όπως νομίζει πράττει για τα πράγματά του... Ναι ρε φιλε. Ετσι ακριβως. Καθεστε και κολλατε τα ματια σας στην οθονη με μαυρο φοντο, ασπρο φοντο, τερμα φωτεινοτητα και γω δεν ξερω τι αλλο, για να βρειτε κατι που εχει μεγεθος ματιου καρφιτσας και που σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν θα ενοχλησει σε τιποτα. Μπαινουμε στο φορουμ να ρωτησουμε, να διαβασουμε, να μαθουμε και αντι για αυτα, που ειναι τα σημαντικα, τρωμε 10 σελιδες για το αν εχουμε 1 καμμενο πιξελ. Και οχι μονο αυτο, αλλα τα διαβαζει και αυτος που δεν ξερει και νομιζει οτι 4 καμμενα πιξελς απο τα 400000 συνολικα που εχει ειναι μεγαλο θεμα και θα παει να σκασει 500-600 ευρω να παρει αλλη συσκευη για να ειναι "σιγουρος". Ανοιξτε ενα νεο topic με την ονομασια: [ΕΠΙΣΗΜΟ] Google Nexus S καμμενα pixel και κραξτε το πλαισιο οσο θελετε. Και εγω απο εκει το πηρα και αυτη τη στιγμη ειναι το καλυτερο value for money κινητο που υπαρχει με μεγαλη διαφορα απο το δευτερο. Ουφ!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα ειπα και ξελαφρωσα. Τα κρατουσα πολυ καιρο. Αντε και καλη χρονια με 0 πιξελς :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited December 31, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Επισης απ οτι καταλαβα χρειαζομαστε screen protector ε?Εχετε να προτεινετε κανενα καλο γιατι ψαχνω στις προηγουμενες σελιδες αλλα τιποτα Στο ebay θα βρεις μεγάλη ποικιλία και σε "εξευτελιστικές" τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonick33 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλησπέρα και από μένα. Κάτοχος εδώ και 2 μέρες με το nexus s κυρίως θετικά διακρίνω. Προς το παρών παίζω με την 2.3.4, και μόλις διαβάσω περισσότερα "how to" θα ασχοληθώ με cyanogen mod, miui και android 4. Η μπαταρία του μου δίνει την εντύπωση πως τα πάει περίφημα μιας και την δεύτερη μέρα σήμερα από το πρωί με λίγη χρήση Wi-Fi, λίγο παιχνίδι και γενικότερα ψάξιμο η μπαταρία είναι στο 63%. Ίσως να παίζει ρόλο ότι έχω απενεργοποιήσει το 3G (μιας και σερφάρω μόνο με Wi-Fi ) Το μόνο αρνητικό που έχω αντιληφθεί είναι το σχετικά αδύναμο σήμα Wi-Fi που λαμβάνει μέσα στο σπίτι σε σχέση με το HTC tattoo που είχα. Όσο αφορά screen protector θα επιστευθώ το http://www.zagg.com/invisibleshield/samsung-google-nexus-s-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php μιας και είχα μείνει ικανοποιημένος με αυτό που είχα στο tattoo. Παράθεση 360° Visits | Υπηρεσίες Σφαιρικών Πανοραμικών Απεικονίσεων Υψηλής Ανάλυσης Grixel™ - Greek Pixel Fonts | Try 13 free pixel fonts ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 απλα να ευχηθω σε ολους καλη χρονια με υγεια και χαμογελο!!!!! παιζει να ειμαι ο μοναδικος που το κινητο δεν περασε στην ICS απο 2.3.6 αλλα απο 2.3.4 και μαλιστα σε 3 λεπτα συνολικα. Ομως αλλο ενα που αγορασα για φιλο μου σαν δωρο, δεν παιρνει την αναβαθμιση και πρεπει να εχει σταματησει προσωρινα η google να την δινει οποτε μαλλον οσοι την εχουμε παμε για 4.0.4 και οι αλλοι κανονικα. οσον αφορα τα καμμενα πιξελακια μην ανησυχειτε ολα το εχουν. Απιστευτο κινητο μετα το στρωσιμο της μπαταριας ανετα μια μερα με τα παντα ανοικτα. εχω αγαπησει το ics τοσο πολυ που δεν με βλεπω να αγοραζω κινητο αλλο συντομα και αυτο για μενα ειναι μαλλον κατορθωμα.... καλη χρονια με υγεια και χαμογελο αλλα και πολλα κινητακια σε ολους. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλή χρονιά, όχι και εγώ από 2.3.4 σε 4.0.3 πήγα αμέσως χωρίς ενδιάμεση "στάση". Ναι η Google έχει σταματήσει το Update για να διορθώσει τα προβλήματα που υπήρξαν λογικά τώρα σε 10-15 μέρες θα είναι πάλι διαθέσιμο για όλους ξανά. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Έχω και το Nexus και το SGII και έχω μια απορία σχετικά με το λεγόμενο multitasking. Έχοντας την εμπειρία του Ν900 θεωρούσα αυτονόητο να ακούω για παράδειγμα τραγούδια στο youtube και να χρησιμοποιώ παράλληλα και άλλες εφαρμογές του τηλεφώνου ή να παίζω ένα παιχνίδι και να μην χρειάζεται να το ξεκινάω πάλι από την αρχή αν σβήσει η οθόνη (το τελευταίο το παθαίνω στο nexus μετά και την αναβάθμιση σε ICS). Υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση που πρέπει να κάνω ή το λειτουργικό αυτό δεν έχει αυτή τη δυνατότητα και άρα για ποιο multitasking μιλάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermotard12 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 (edited) που μπορω να βρω δωρεαν ελληνικους χαρτες για το ndrive 11.0.06 και ποια ειναι η μεθοδολογια εγκταστασης.το προγραμμα το χω και λοκαρει αμεσως αλλα δεν εχω χαρτες.το sygic που ειχα δεν δουλευει οσο για τα καμενα Pixel και εγω απο το πλαισιο το πηρα στην προσφορα το καλοκαιρι που το ειχε 299.το τσεκαρα αμεσα και ανα καιρους το κοιταω δεν εχει το παραμικρο καμενο πιξελ :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited January 1, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Μυρίζει trolling & flaming. Κανείς άλλος ή είναι ιδέα μου; Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Έχω και το Nexus και το SGII και έχω μια απορία σχετικά με το λεγόμενο multitasking. Έχοντας την εμπειρία του Ν900 θεωρούσα αυτονόητο να ακούω για παράδειγμα τραγούδια στο youtube και να χρησιμοποιώ παράλληλα και άλλες εφαρμογές του τηλεφώνου ή να παίζω ένα παιχνίδι και να μην χρειάζεται να το ξεκινάω πάλι από την αρχή αν σβήσει η οθόνη (το τελευταίο το παθαίνω στο nexus μετά και την αναβάθμιση σε ICS). Υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση που πρέπει να κάνω ή το λειτουργικό αυτό δεν έχει αυτή τη δυνατότητα και άρα για ποιο multitasking μιλάμε; σιγουρα τα εχεις :lol: Μυρίζει trolling & flaming. Κανείς άλλος ή είναι ιδέα μου; οχι δεν ειναι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts