Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

είναι σωστα τα παρακάτω για την OTA version tou ics??

Android Version

4.0.3

Kernel version

3.0.8-gb55e9ac

android-build@apa28 #1

Baseband version

I9023XXKI1

Build number

IML74K

Σου ήρθε ΟΤΑ σήμερα? Ρωτάω για να δούμε αν όντως την σταμάτησαν η συνεχίζει να τρέχει η σταδιακή αναβάθμιση

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Να επαναλάβω γιατί μπορεί να πέρασε απαρατήρητο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3910460#post3910460 - Sygic δουλευει κανονικά μετα το προχθεσινο update για ICS

Sony logo.gif

Το προβλημα με την μπαταρια, μετα την αναβαθμιση στην ICS το χετε ολοι? Απενεργοποιωντας το google+ (που συστηναν καποιοι εδω

http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=22878 ) καπως βελτιωθηκε το θεμα αλλα και παλι to Αndroid Os καταλανωνει 20-30% σε μενα, και η αυτονομια δεν φτανει τα standards της Gingerbread.. Ελπιζω να κανει κατι η google γι αυτο..

edit. Btw, το οτι και παλι δεν εχει το simtoolkit, ουτε με την ics, ειναι τραγικη παραλειψη της google...

Τελικά μέρα το hard reset έστρωσε αρκετά,μόνο λιγο ο Browser κολάει, αργεί να εστιασει όταν κάνω ζουμ στις σελίδες,και αργεί να γεμίσει τις σελιδες όταν τις ανοίγω,άλλα εντάξει θα δειξει

Στην 4.0.3 οταν μπενεις στις ρυθμισεις του wi-fi δεν σε βγαζει λιστα με τα διαθεσιμα δικτυα? Γιατι εκτος απο το δικο μου wi-fi καποιο αλλο δεν μπορω να δω.

Στην 4.0.3 οταν μπενεις στις ρυθμισεις του wi-fi δεν σε βγαζει λιστα με τα διαθεσιμα δικτυα? Γιατι εκτος απο το δικο μου wi-fi καποιο αλλο δεν μπορω να δω.

Εγώ στο δικό μου πατάω το εικονίδιο του wifi που είναι τέρμα αριστερά και μου τα βγάζει όλα όσα πιάνει :)

να ρωτήσω πως απενεργοποιείται ο ήχος απο το Camera ZOOM FX ??

ΔΕΝ παίζει η επιλογή Μενού-Settings----- Enable shutter sound.

BUG της ics?

Στην αρχη τα σχολια για την ics ηταν διθυραμβικα σχεδον.

Τωρα σαν να εχουν μετριαστει.Δεν αξιζει τελικα η αναβαθμιση?Περαν της επισημης ics η οποια υπάρχει και στις ειδησεις του φορουμ, υπάρχει αλλη εκδοση της ics για το nexus s που να ειναι καλυτερη/σταθεροτερη ?

Να παιδιά σας στέλνω και screenshot. Το ui των εφαρμογών ακόμη και η μπάρα φόρτωσης είναι στυλ gingerbread. Μόνο στα παράθυρα συστήματος είναι ics. Και εσάς έτσι είναι; (άσε που στο tapatalk δε μου εμφανίζει την υπογραφή)

Στην αρχη τα σχολια για την ics ηταν διθυραμβικα σχεδον.

Τωρα σαν να εχουν μετριαστει.Δεν αξιζει τελικα η αναβαθμιση?Περαν της επισημης ics η οποια υπάρχει και στις ειδησεις του φορουμ, υπάρχει αλλη εκδοση της ics για το nexus s που να ειναι καλυτερη/σταθεροτερη ?

Δες φίλε εγω έβαλα την ics χειροκινιτα κ πρωσοπικα στο δικούς μου έχει κάτσει μια χαρα ειμαι ευχαριστημενος.

Sent from my Nexus S using Tapatalk

Να παιδιά σας στέλνω και screenshot. Το ui των εφαρμογών ακόμη και η μπάρα φόρτωσης είναι στυλ gingerbread. Μόνο στα παράθυρα συστήματος είναι ics. Και εσάς έτσι είναι; (άσε που στο tapatalk δε μου εμφανίζει την υπογραφή)

Αυτό που αναφέρεις είναι θέμα εφαρμογών και είναι ετσί. Στις εφαρμογές συστήματος φαντάζομαι δεν θα είναι έτσι. Επείσης σε όσες αναβαθμίστηκαν π.χ. Rom Manager, Voodoo Control δεν είναι έτσι αλλά βασισμένες στο UI της ICS. Υπομονή για Updates... Αν δείς skype και twitter από το πορτοκαλί χρώμα άλλαξαν σε μπλέ μετά την κυκλοφορία της ICS.

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Αυτό που αναφέρεις είναι θέμα εφαρμογών και είναι ετσί. Στις εφαρμογές συστήματος φαντάζομαι δεν θα είναι έτσι. Επείσης σε όσες αναβαθμίστηκαν π.χ. Rom Manager, Voodoo Control δεν είναι έτσι αλλά βασισμένες στο UI της ICS. Υπομονή για Updates... Αν δείς skype και twitter από το πορτοκαλί χρώμα άλλαξαν σε μπλέ μετά την κυκλοφορία της ICS.

Ok thanks είπα μήπως είχα εγώ κανένα πρόβλημα. Σε Skype-twitter πάλι παλιό είναι στις ρυθμίσεις αλλά σε ROM manager που είδα είναι ics ;-)

Τελικά μέρα το hard reset έστρωσε αρκετά,μόνο λιγο ο Browser κολάει, αργεί να εστιασει όταν κάνω ζουμ στις σελίδες,και αργεί να γεμίσει τις σελιδες όταν τις ανοίγω,άλλα εντάξει θα δειξει

Και σε μένα αργεί να εστιάσει. Η ταχύτητα είναι μια χαρά αν το αφήσεις να φορτώσει πριν κάνεις ζούμ.

Και σε μένα αργεί να εστιάσει. Η ταχύτητα είναι μια χαρά αν το αφήσεις να φορτώσει πριν κάνεις ζούμ.

αφου φορτωσει κανω zoom και αργει να εστιασει.

αλλα αργει να φορτωσει ρε γμτ και με ενοχλει παρα πολυ αυτο. αλλες φορες δεν την ανοιγει καθολου,κολαει και πρεπει να βγω και να ξαναμπω.

στην 2.3.6 φορτωνε πιο γρηγορα. αφου ποιο πολυ εμπαινα απ'το κιν παρα απ'το pc

ισως αυτη που ερχεται αυτοματα να ειναι πιο βελτιομενη....

αν θελησω να ξαναβαλω την επισημη 2.3.6 πως το κανω?

Εγώ στον browser είδα διαφορά προς το καλύτερο σε σχέση με την 2.3.6 αν και πριν χρησιμοποιούσα skyfire.

Βασικά βάλε τον skyfire είναι μακραν καλύτερος...

Στο iGO μπορεί να μου πει κάποιος πώς ρυθμίζω το μέγεθος της οθόνης; μου βγάζει περίπου μισό στο πάνω αριστερά μέρος. :(

Μετά από όλα αυτά τα σχόλια που έχουν ανέβει για την ics μου έφυγε όλη η ανυπομονησία να μου έρθει η ειδοποίηση. Ακόμη και να μου έρθει δεν θα την περάσω. Κολληματα στην αφή, μειωμένη αυτονομία, ελάχιστη εργονομική βελτίωση, με πείσατε! Και περίμενα...

Μειωμένη αυτονομία; Μόνο εγώ είδα ότι βελτιώθηκε;

Κολλήματα στην αφή. Είδα κάτι αλλά νόμιζα ότι δεν πατήθηκε καλά.

Νομίζω πως θέλει αφή πάνω από μερικά ms για να αποκριθεί.

Όπως και να χει είναι νωρίς ακόμα για να το κρίνουμε. Σίγουρα θα υπάρχουν βελτιώσεις από το νέο έτος.

Στην stock rom όχι (απ'όσο ξέρω), σε custom είμαι σίγουρος οτι θα είναι από τα πρώτα πράγματα που θα κάνουν.

Στο Πλαίσιο που δοκίμαζα το Nexus S με έκδοση 2.3.6 το widget Google searchbar στην αρχική οθόνη, το μετακίνησα στον κάδο (delete) και διαγράφηκε.

Sent from my HTC Tattoo using Tapatalk

Μετά από όλα αυτά τα σχόλια που έχουν ανέβει για την ics μου έφυγε όλη η ανυπομονησία να μου έρθει η ειδοποίηση. Ακόμη και να μου έρθει δεν θα την περάσω. Κολληματα στην αφή, μειωμένη αυτονομία, ελάχιστη εργονομική βελτίωση, με πείσατε! Και περίμενα...

Ούτε κόλλημα στην αφή έχω ούτε μειωμένη αυτονομία ούτε τίποτα. Πολύ καλύτερη είναι απο την 2.3, και η εμφάνιση είναι πολύ καλύτερη. Μόνο ορισμένες εφαρμογές ίσως είναι ασύμβατες αλλά όσες χρησιμοποιώ δεν έχουν πρόβλημα.

• The title was changed to Google Nexus S