Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το πηρα χθες, εβαλα 2,3,6 και μετα ICS

απο πληρη φορτιση η μπαταρια μεσα σε ενα 5ωρο εχει πεσει στη μεση,

φταιει το ICS?

Εγω απο 2.3.6 σε 4 ειδα διαφορα στην μπαταρια και ακολουθησα τις οδηγιες http://osarena.net/android/aguides/chrisimes-simvoules-gia-prostasia-ke-afxisi-tis-diarkias-tis-batarias-sto-android.html

Αμεσως ειδα διαφορα,καλυτερεψε.

Σ' αυτή τη ζωή ή θα αγιάσουμε ή θα ξεπαγιάσουμε!:D

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω που το ειχα ανοιχτο σε wi-fi επι 24 ωρες και με καμια 10 restarts δεν ηρθε τπτ. Και περασα την 2.3.6 χειροκινητα.:)

συγνωμη που ρωταω συνεχεια παιδια αλλα χειοκινητα πως γινεται?? σας ευχαριστω

μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να στειλω κενο sms?

Thanks!!

Δεν μπορείς να στείλεις κενό μήνυμα.. Που θες να το στείλεις, αν επιτρέπεται??

Πάντως για αυτή την ιστορία που κάνει η cosmote με τα 2 εισητήρια στην τιμή του ενός, μπλα μπλα μπλα..,

έστειλα ένα κενό (space) και το πήρε σαν κενό :)

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

3-4 μέρες με την ICS, θέμα ακόμα με τη μπαταρία δεν έχω δει. Στα ίδια επίπεδα μου φαίνεται, το βράδυ να χάσει γύρω στο 4% και με το ψαχούλεμα που πέφτει όλη μέρα σίγουρα θα χρειαστεί φόρτιση το επόμενο βράδυ. Αυτό που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής είναι μια αργοπορία στις εισερχόμενες κλήσεις μέχρι να βγάλει το όνομα αυτού που καλεί.

εμενα δε μου ηρθε αυτοματα η ota android 4 ακομα. εχω κλειστο το 3g παντα μηπως φταιει αυτο?

το manual update που κυκλοφορει στο ιντερνετ ειναι το επισημο? ειναι ακριβως το ιδιο δηλαδη με αυτο που ερχεται αυτοματα?

δε μπορω να περιμενω αλλο!!!!

Μια που είπε το μέλος παραπάνω για αργοπορία στην εμφάνιση καλούντος, έχω μια άλλη απορία: Στο desire (2.2) όταν άρχιζα να γράφω το νούμερο που καλούσα έβγαζε από κάτω τους πιθανούς καλούμενους (εκείνους που ταίριαζαν από αυτούς που είχα στη μνήμη ή είχα καλέσει ξανά) και μόλις έφτανα στο 4ο - 5ο αριθμό και είχαν πλέον περιοριστεί οι επιλογές, έμενε ένα μόνο υποψήφιο νούμερο, οπότε με ένα κλικ το καλούσα (και δεν είχα να γράψω όλους τους αριθμούς). Τώρα πρέπει να δακτυλογραφώ το νούμερο ως το τέλος, έτσι συμβαίνει και σε εσάς;

Και, Βαλάντη: Για την ώρα, πιθανά για λίγες μέρες, η Google έχει σταματήσει να στέλνει το update ΟΤΑ. Αν διαβάσεις τις σελίδες που προηγήθηκαν, θα δεις ότι οι πιο πολλοί γράφουν ότι αν κάνεις την αναβάθμιση manually είναι η ίδια ακριβώς, λιγότεροι έχουν αναφέρει κάποια μικροπροβλήματα. Προσωπικά, και λόγω χρόνου, προτιμώ να κάνω υπομονή αυτές τις λίγες μέρες.

Edited by nikosal

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

• Administrators
εμενα δε μου ηρθε αυτοματα η ota android 4 ακομα. εχω κλειστο το 3g παντα μηπως φταιει αυτο?

το manual update που κυκλοφορει στο ιντερνετ ειναι το επισημο? ειναι ακριβως το ιδιο δηλαδη με αυτο που ερχεται αυτοματα?

δε μπορω να περιμενω αλλο!!!!

Ναι... βάλτο άφοβα.

http://v4.lscache5.c.android.clients.google.com/packages/data/ota/google_crespo/VQ8PQk_V.zip

Modpic.gif

Στο Desire, αυτο που περιγραφεις το εκανε ο dialer του Sense της HTC και οχι ο stock dialer του Android. Αν σ ενδιαφερει αρκετα αυτο το feature μπορεις να κατεβασεις ενα αλλον dialer απο το Android Market. Υπαρχουν πολλοι που κανουν το ιδιο καλα την δουλεια που θελεις.
Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

Παιδια το εικονικο πληκτρολογιο ποσο βολικο ειναι;

Εχω συνηθίσει στα κανονικα hardware..

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Παιδια το εικονικο πληκτρολογιο ποσο βολικο ειναι;

Εχω συνηθίσει στα κανονικα hardware..

εχεις τοσες πολλες επιλογες σε layout και αποκριση που αποκλειεται να μην βρεις ακρη.

Και εγω Pre 3 ειχα και βρισμομαι μια χαρα και με virtual qwerty

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Μετα την ics χάθηκε το ροοτ, πως μπορώ να ξαναγίνω? ακολουθώ την ιδια διαδικασία οπως στην αρχική σελίδα?

• Administrators
Μετα την ics χάθηκε το ροοτ, πως μπορώ να ξαναγίνω? ακολουθώ την ιδια διαδικασία οπως στην αρχική σελίδα?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1396959

να κανω και ενα hard reset λετε?

Δεν είναι κακό.

Modpic.gif

• Administrators
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση, το bootloader καλυτερα είναι κλειδωμένο ή όχι?

Αν θέλεις να περάσεις custom rom (που μελλοντικά θα θέλεις), θα το χρειαστείς ξεκλείδωτο.

Modpic.gif

Ποσα καμμενα pixel δικαιολογουνται, αν αγοραστει απο πλαισιο;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Ποσα καμμενα pixel δικαιολογουνται, αν αγοραστει απο πλαισιο;

3-7 αναλογα σε ποιο καταστημα θα πεσεις προσωπικα εχω τρια και δεν ασχολουμαι καθολου

Δημήτρης

XS Max 512gb.

2 ερωτηματα παιδες.

ειμαι σε ics official με matr1x kernel .

1)ελληνικα στο πληκτρολογιο ics παιζει πουθενα?εχω βρει σε custom roms μεχρι στιγμης μονο.προς το παρον multiling :confused:

2)η ραμ ειναι γυρω στα 130-140 mb ελευθερα χωρις browser ανοιχτο.και γενικα αδειαζει σχετικα αμεσα.καποια προταση? (μας κακομαθε το SGS II μου φαινεται :cry: )

ευχαριστω :O

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

1) Ναι, του Lionheart πολύ καλό το stock κατέβασέ το από το Τροποποιήσεις \ Βελτιώσεις το πρώτο πρώτο link είναι. Το περνάς από το CWM και είσαι εντάξει.

2)Βλέπεις το ICS αυτά έχει γιατί με Gingerbread το Nexus μου χρησιμοποιεί μόλις 88mb από την RAM αφήνοντας 215mb ελεύθερα.

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

• Administrators
3-7 αναλογα σε ποιο καταστημα θα πεσεις προσωπικα εχω τρια και δεν ασχολουμαι καθολου

Προσωπικά πιστεύω ότι τρία stuck/καμμένα pixel είναι πολλά για να μην ασχολείται κάποιος.

Modpic.gif

Έχω μια απορία. Γιατί μόνο στα παράθυρα και στις επιλογές συστήματος (πχ παράθυρο απενεργοποίησης, ρυθμίσεις) η εμφάνιση είναι στυλ ics ενώ στα παράθυρα και στις ρυθμίσεις εφαρμογών είναι στυλ gingerbread;

Προσωπικά πιστεύω ότι τρία stuck/καμμένα pixel είναι πολλά για να μην ασχολείται κάποιος.

ειχα τοσα Nexus με αυτο που εχω τωρα.

ολα ειχαν προβληματακια με τα καμμενα πιξελς αγορασμενα απο Ιταλια,Ελλαδα,Αγγλια και ολα slcd.

αν το δικο σου δεν εχει κανενα τοτε εισαι πολυ τυχερος.

Προσωπικα δεν με απασχολει πολυ το πραγμα.

Εδω GS2 ειχαν μπλε οθονες και κιτρινες γραμμες και iP4-iP4s εχουν διαφορες κιτρινες αποχρωσεις του λευκου και θα με πειραξουν 3 πιξελακια;

Ατομα που το εχουν δωσει για φτιαξιμο γυρισαν με οθονη με αλλα τοσα.

Δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι υπαρχει τελειο Nexus S slcd χωρις καμμενα πιξελς γι αυτο δεν ασχολουμαι.

Αν ομως δω οτι πεθαινουν το ενα μετα το αλλο λογικο ειναι να παω για σερβις.

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Έχω μια απορία. Γιατί μόνο στα παράθυρα και στις επιλογές συστήματος (πχ παράθυρο απενεργοποίησης, ρυθμίσεις) η εμφάνιση είναι στυλ ics ενώ στα παράθυρα και στις ρυθμίσεις εφαρμογών είναι στυλ gingerbread;

εγω νομίζω παντού είναι η εμφάνιση του ics

1+ Never Settle

είναι σωστα τα παρακάτω για την OTA version tou ics??

Android Version

4.0.3

Kernel version

3.0.8-gb55e9ac

android-build@apa28 #1

Baseband version

I9023XXKI1

Build number

IML74K

1+ Never Settle

είναι σωστα τα παρακάτω για την OTA version tou ics??

Android Version

4.0.3

Kernel version

3.0.8-gb55e9ac

android-build@apa28 #1

Baseband version

I9023XXKI1

Build number

IML74K

ναι τα ιδια εχω και εγω!!!!!

Δημήτρης

XS Max 512gb.