alex_n80 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Σημερα ερχεται και το δικο μου,για να δουμε τι λεει απο cooked παντως δεν βλεπω και πολλα πραγματα να υπαρχουν,με kernel βλεπετε διαφορα στην πραξη,η μονο στα bench? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Σημερα ερχεται και το δικο μου,για να δουμε τι λεει απο cooked παντως δεν βλεπω και πολλα πραγματα να υπαρχουν,με kernel βλεπετε διαφορα στην πραξη,η μονο στα bench? με trinity rom και trinity kernel στα 1.3GHz εχει αισθητη διαφορα και στα μενου στις εφαρμογες Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Τελικά καμία ενημέρωση για επίσημη διάθεση στην Ελλάδα; Ανοιγουν οι αναβαθμίσεις της οικογένειας και θέλω να ξέρω. Η μόνη αναφορά είναι απο το techblog.gr για τη vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Ειδατε αυτη την αγγελια? Λετε να παιζει Α....? http://www.aggeliopolis.gr/attici/Google_nexus_s_10351077.htm?ca=9_s&w=1 (πιστευω να μην ειναι εκτος κανονων του forum το site που βαζω, αν ειναι παρακαλω να σβηστει και ζηταω συγνωμη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Ειδατε αυτη την αγγελια? Λετε να παιζει Α....? http://www.aggeliopolis.gr/attici/Google_nexus_s_10351077.htm?ca=9_s&w=1 (πιστευω να μην ειναι εκτος κανονων του forum το site που βαζω, αν ειναι παρακαλω να σβηστει και ζηταω συγνωμη) τρελη μουφα..... παιζει :!: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 τρελη μουφα..... παιζει :!: Αυτο λεω κι εγω..! :lol: Αχ βρε γεωργια... Ουτε ενα τηλεφωνακι δεν εχει..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Μεγάλη απάτη φαίνεται παιδιά... Ελπίζω να μην την πάτησε κανένας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) 200 ευρω απο τον καθενα και αντε γεια,παλιο κολπο...μακρια οτι φαινεται τοσο καλο 99% ειναι απατη,κανενας δεν χαριζει παιδες Edited January 10, 2011 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Αυτό το 200 μπροστά και 200 μετά και σύνολο 400 μόνο μυρίζει πολύ. Μάλλον μούφα θα είναι... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Ειδατε αυτη την αγγελια? Λετε να παιζει Α....? http://www.aggeliopolis.gr/attici/Google_nexus_s_10351077.htm?ca=9_s&w=1 (πιστευω να μην ειναι εκτος κανονων του forum το site που βαζω, αν ειναι παρακαλω να σβηστει και ζηταω συγνωμη) μακριααααα.... Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakator Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Τόσα χρήματα για μια universal θήκη; :X Γεια σας, βλέπω ότι κάποιοι από εσάς έχετε το Nexus S, Σκέφτομαι να το πάρω και εγώ, αλλά επειδή δε το πουλά κανένας εδώ στην Ελλάδα, λέω να το πάρω από το ebay. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλύτερο τρόπο; Μόλις επικοινώνησα με τη samsung στην Ελλάδα και μου λένε ότι δεν έχουν κάποια πρόβληψη για το άν θα το φέρει κάποια εταιρία και πως αν δεν έρθει έτσι δεν υπάρχει εγκύηση... Τι επειρία υπάρχει για το θέμα; Ευχαριστώ Γιώργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Καλά όλα αυτά αλλά αν πάθει κάτι που θα το στείλει; Έστω και εντός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakator Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Άλλαξα τον τίτλο, αν έχουν πρόβλημα οι mods μπορούν να τον επαναφέρουν. Το θεωρώ το κορυφαίο Android τηλέφωνο, με πολύ καλό hartware και το μόνο που δέχεται κατ' ευθείαν της αναβαθμίσεις της google. Σκέφτομαι να το αγοράσω από το ebay, μιας και δε το βρήκα με άλλο τρόπο στην Ελλάδα, Υπάρχει παρόμοια εμπειρία από κάποιον; Τι γίνεται με την εγγύηση σε τέτοια περίπτωση; ξέρει κανείς κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myworld Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 To γλυκοκοιτάζω μέρες τώρα και το αγόρασα επιτέλους απο αμερική.Η εγγύηση ισχύει μου είπαν και στην Ελλάδα. Το περιμένω λοιπόν:yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 το τηλεφωνο ειναι πανεμορφο,ελαφρυ,αψογο στο χερι,δεν το περιμενα ακουγοντας τοσα για τα πλαστικα του παντως αυτη την ελαφρα κλιση τη γουσταρω με 1000,προς το παρων φορτιζει και αργοτερα θα το δω καλυτερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 το τηλεφωνο ειναι πανεμορφο,ελαφρυ,αψογο στο χερι,δεν το περιμενα ακουγοντας τοσα για τα πλαστικα του παντως αυτη την ελαφρα κλιση τη γουσταρω με 1000,προς το παρων φορτιζει και αργοτερα θα το δω καλυτερα Με γεια!αντε και συντομα με custom rom :D Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Λοιπόν το έχω στα χέρια μου ....... Τι είναι αυτό ρε........ πως πάει έτσι ? Καμία σχέση με το Nexus One ..... φορτίζει και εμένα .... Περισσότερα το βράδυ ... λόγο δουλείας... Μην ρωτάτε για τιμή το έχω απο αμερική best buy κανονική δεν έχω δώσει κάτι παραπάνω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 thank u,μου ζηταει update αλλα δεν εχω διαβασει ακομα τι παιζει με τo ροοτ,και δεν το εχω κανει,λογικα η διαδικασια ειναι οπως το desire(ειναι και καμποσος καιρος),αν μπει η 2.3.1 αλλαζει η διαδικασια ροοτ? παντως λιγο που το επαιξα φαινεται ταχυτατο,οθονη χασιμο,δεν ξερω τι απαιτησεις εχετε φιλοι απο μια καμερα κινητου αλλα εμενα μου φαινεται μια χαρα. Στο desire φορουσα ρομ του adamg αλλα δεν βλεπω να εχει κανει κατι στο nexus Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 thank u,μου ζηταει update αλλα δεν εχω διαβασει ακομα τι παιζει με τo ροοτ,και δεν το εχω κανει,λογικα η διαδικασια ειναι οπως το desire(ειναι και καμποσος καιρος),αν μπει η 2.3.1 αλλαζει η διαδικασια ροοτ? παντως λιγο που το επαιξα φαινεται ταχυτατο,οθονη χασιμο,δεν ξερω τι απαιτησεις εχετε φιλοι απο μια καμερα κινητου αλλα εμενα μου φαινεται μια χαρα. Στο desire φορουσα ρομ του adamg αλλα δεν βλεπω να εχει κανει κατι στο nexus η διαδικασια ροοτ θα ειναι ιδια μην ανησυχεις κανε ελευθερα το update στην 2.3.1 Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 η διαδικασια ροοτ θα ειναι ιδια μην ανησυχεις κανε ελευθερα το update στην 2.3.1 Δεν είναι iphone ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Μηπως, λεω μηπως κανα καλο παιδι που θα ρθει απο αμερικη το επομενο διαστημα να τον βαλω αγγαρεια!!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 (edited) Λοιπον απατεωνας ο κυριος.ακομη δεν εστειλε τιποτα .εχτες απαντησε σε email μου οτι λογο προβληματος θα γινοταν σημερα η αποστολη με dhl ενω to amazon εκανε στην πιστωτικη μου καρτα απο 1 ιανουαριου χρεωση 499 ευρω.το tracking number που μου εδωσε ο πωλητης που δεν το διαθετει αλλον μεσω amazon το κινητο δεν βγαζει τιποτα στην αναζητηση στο site της dhl.διαμαρτυρηθηκα με email στο amazon.co.uk και στον ιδιο τον πωλητη οπου ζητω ακυρωση και επιστροφη των χρηματων μου.απορω πως επιτρεπουν απατεωνες στο amazon.co.uk το οποιο ειναι για μενα συνυπευθυνο και δεν ξαναπαιρνω τιποτα απο εκει.και για μην την πατησετε ο συγκεκριμενος που σας λεω εχει δικο του site το παρακατω. http://caseheaven.co.uk/cart/ Νομίζω πως το συγκεκριμένο κατάστημα είναι αρκετά γνωστό. Δεν νομίζω πως σε κοροϊδεύουν, κάνε λίγη υπομονή και μίλα μαζί τους. Οι Αγγλικοί νόμοι είναι αρκετά αυστηροί και δεν βρίσκεις απατεώνες εύκολα. Θα το πάρεις το τηλέφωνο σου, απλά σκέψου λογικά και κάνε απλές και συνετές ενέργειες. Edited January 11, 2011 by skritikos Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parekla67 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/google-working-on-fix-to-nexus-s-reboot-problem-920791 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkrks Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Λοιπον απατεωνας ο κυριος.ακομη δεν εστειλε τιποτα .εχτες απαντησε σε email μου οτι λογο προβληματος θα γινοταν σημερα η αποστολη με dhl ενω to amazon εκανε στην πιστωτικη μου καρτα απο 1 ιανουαριου χρεωση 499 ευρω.το tracking number που μου εδωσε ο πωλητης που δεν το διαθετει αλλον μεσω amazon το κινητο δεν βγαζει τιποτα στην αναζητηση στο site της dhl.διαμαρτυρηθηκα με email στο amazon.co.uk και στον ιδιο τον πωλητη οπου ζητω ακυρωση και επιστροφη των χρηματων μου.απορω πως επιτρεπουν απατεωνες στο amazon.co.uk το οποιο ειναι για μενα συνυπευθυνο και δεν ξαναπαιρνω τιποτα απο εκει.και για μην την πατησετε ο συγκεκριμενος που σας λεω εχει δικο του site το παρακατω. http://caseheaven.co.uk/cart/ Όντως απάτη ο συγκεκριμένος πωλητής (Κυκλοφορεί ως Gadget Mayhem ή MK5 Limited). Προφανώς έχει κάψει αρκετό κόσμο. Η πιστωτική μου έχει χρεωθεί αντίστοιχα και ακόμη αναμένω επίσημη απάντηση της Amazon. Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά. Και εγώ φυσικά του έχω ζητήσει ακύρωση και επιστροφή χρημάτων. Μου είπε ότι μου έκανε refund στην κάρτα μου. Επιφυλάσσομαι, μέχρι να το δω. Προετοιμάζομαι και για τα χειρότερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkrks Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Εχει καψει πολλους που παρηγγειλαν κατευθειαν απο το site του..εγω ειμαι τυχερος που παραγγειλα μεσω του amazon.co.uk γιατι σημερα ηρθε μηνυμα emailεπισημο απο amazon οτι εγινε refund λογω ακυρωσης της παραγγελιας μου!και αυτο μεσα σε δεκα εργασιμες θα φανει στην πιστωτικη μου καρτα.παντως και στην παραγγελια μου γραφει το ιδιο,οποτε εγω ειμαι μαλλον τυχερος.ομως ξανα απο τους ηλιθιους του amazon.co.uk ποτε παραγγελια.ρε ηλιθιοι ποια ακυρωση καραγκιοζηδες που δεν βλεπατε τις συνομιλιες που ειχα με τον απατεωνα και που φαινονται στο ιστορικο της παραγγελιας μου ωστε να καταλαβετε και εσεις κ@@@λοπαιδα οτι ειναι απατεωνας και να προστατεψετε ολους εμας που εμπιστευομαστε το ονομα amazon?επρεπε φιλοι κου να στειλω τρια τεσσερα email και στο ιδιο το amazon για να με δικαιωσει και ακουσον ακουσον δεν γραφουν σαν δικαιολογια του refund που θα φανει στην τραπεζα οτι συνεργατης τους χρεωσε στις μια ιανουαριου κατι που δεν το εστςιλε ποτε αλλα γραφουν ακυρωση παραγγελιας.ρε καραγκιοζηδες . Και παρακαλω τους διαχειριστες να μην διαγραψουν οτι γραφω για να βλεπουν και αλλοι φιλοι και να προσεχουν.πιστευω οτι μετα απο αυτο το email το amazon δεν μπορει να κανει διαφορετικα παρα να κανει ακυρωση συναλλαγης ρης πιστωτικης μου εκτος και εαν ειναι και αυτοι οι ιδιοι εξωφθαλμα απατεωνες. Φιλε μου δες στο site τους που παραθετουν τα μηνυματα μεσω twitter που τους βριζουν και θα δεις συν το γεγονος οτι πριν δυο ημερες εγιναν επτα αξιολογησεις στο amazon που τους ονομαζουν απατεωνες χρηστες που παρηγγειλαν σε εμενα εδωσαν λαθος tracking ,αρχικα ελεγαν οτι εφυγε με dpd courrier,μετα με standard ταχυδρομειο μετα me dhl ε ημαρτον.κατι ακομη οταν λες γνωστο μαγαζι τι εννοεις εχεις παραγγειλει κατι ακριβο απο εκει?και σου το εστειλαν?προσεχε μην τους εμπιστευεσαι. Και εγώ (με καθυστέρηση 1 ημέρας από ότι φαίνεται σε σχέση με τον φίλο laz) είχα την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση. Ίδια e-mail με τον πωλητή-απατεώνα, πολλά e-mail στο customer care της amazon και τελικά χτες έλαβα απάντηση από την amazon ότι έγινε refund και θα εμφανιστεί επίσης σε 10 ημέρες. Ομοίως, η αιτία της επιστροφής των χρημάτων από την amazon είναι η ακύρωση της πώλησης από τον πωλητή. Τέτοια ώρα - τέτοια λόγια. Ας γράψουν ότι αιτία θέλουν, ας επιστρέψουν τα χρήματα και διαγράφω το amazon.co.uk ακόμη και από το ιστορικό του pc μου! Πάντως η παραγγελία μου φαίνεται ακόμη "dispatched"! Θα σας ενημερώσω μόλις κλείσει το θέμα οριστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts