Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε steve ειλικρινα δεν με ενδιαφερει καθολου αν τα παρει,συμφωνω με το φιλο pappasi,αν ξερεις τι θελεις δεν θα απογοητευτεις,ειναι pure android τελος ουτε cam phone ουτε τιποτα,τα 1-2 χαρακτηριστικα ποτε δεν κανουν την διαφορα το εχουμε καταλαβει απο τοτε που πηραμε iphone,ποσοι το εδωσαν επειδη δεν εστελνε με b/t δεν ειχε sd η fm? η συνολικη εμπειρια με τη συσκευη ειναι αυτη που μετραει.

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ζητημα χρονου να τα αποκτησει δεν λεει τπτ αυτο το ζητημα ειναι οτι εχεις αμεσα updates και δεν περιμενεις ποτε θα θυμηθει και αν να κανει την αναβαθμιση η samsung,htc,lg κλπ και ουτε ποτε θα αποφασισει η εταιρια ποτε θα σταματησει να το υποστηριζει οπως το desire το πρωτο που δεν εβγαλε καν χρονο και επισημα δεν δινει το νεο sense οπως στο Desire HD

Ναι μπορεί και να μη τα αποκτήσει και ποτέ. Δε ξέρω να μιλήσω με σιγουριά γιατί δεν έχω ψάξει/αναλύσει το hardware κομμάτι του nexus αλλά το ότι λείπει συγκεκριμένο chip πχ για την επεξεργασία της εικόνας και δεν υπάρχει αλλού αντίστοιχο κομμάτι-αντικατάστατο hardware, τότε αυτό σημαίνει ότι την επεξεργασία θα την κάνει software. Πράγμα που σημαίνει ότι θα γεμίσει η cpu με έξτρα εργασία εκεί που πριν δε θα έκανε τίποτε (στο galaxy δηλαδή).

Δε μπορώ να μιλήσω όπως λέω με σιγουριά γιατί δε ξέρω το chip τι κατηγορίας είναι και τι επεξεργασία κάνει. Αλλά το γεγονός ότι δεν υπάρχει το τσιπ αυτό σημαίνει ότι θα κάνει την επεξεργασία ο κεντρικός επεξεργαστής κατά πάσα περίπτωση. Τώρα ξέρω ότι βελτιώνουν τρελά στην google τις επιδόσεις μέσω του κώδικα (βλ. nexus one) αλλά και πάλι θα φορτώνεται παραπάνω το nexus απο το galaxy άμα βάλουν πχ θεωρητικά πάντα την ίδια επεξεργασία και στο 1ο.

Edited by pappasi

Καλημερα σε ολους !!!!

διαβαζω εδω απο πολλους οτι δεν εχει σημασια η καμερα, δεν εχει σημασια το ραδιοφωνο, η υποστηριξη sd, κ.τ.λ, και οτι εχει σημασια μονο το update, το native android, η αμεση υποστηριξη απο την google, κ.τ.λ.

Βρε παλικαρια τι λογικη ειναι αυτη ?

- μιλαμε για μια ολοκαινουργια συσκευη εν'ετη 2011 και δινουμε σημασια στο support και οχι στα hardware specs ?

- μιλαμε για low specs σε κινητο των 500+ ευρω ?

- μιλαμε για μη υποστηριξη sd και radio και μετα κρινουμε την apple για την κλειστη λογικη της ?

Και επισης μην υπολογιζεται μονο την τιμη που θα το αγορασετε το nexus s, αλλα και τα χρηματα που θα χασετε απο την πωληση του παλιου σας κινητου. δηλαδη να χασω 200 ευρω πουλωντας το galaxy s, και να δωσω αλλα 500 (στο περιπου λεω υποθετικα μια τιμη), δηλαδη συνολο 700 ?

για να παρω τι ?

υποστηριξη ?

2.3 gingerbread ?

και να με κοροιδευουν οι φιλοι μου που θα εχουν κρατησει ακομα το galaxy s ?

θα μπορουσα να γραψω αρκετα ακομα επιχειρηματα αλλα δυστυχως γραφω απο το κινητο.

το γραφω ξανα οτι για μενα η καλυτερη επιλογη αυτη την στιγμη ειναι η αγορα καινουργιου η ακομα καλυτερα μεταχειρισμενου galaxy s. με λιγο διαβασμα βαζεις την 2.2.1 και σε λιγο καιρο την 2.3 και εισαι σουπερ.

Μολις βγει η 2.3 στο galaxy s θα δειτε οτι δεν θα εχουν διαφορα σε ταχυτητα. και θα εχω συν hd video, συν καλυτερη καμερα, συν ραδιοφωνο, συν καρτουλα sd και συν το οτι ειναι δοκιμασμενη συσκευη και δεν θα γινω beta tester των πρωτων nexus s Που θα κυκλοφορησουν.

γιατι η ιστορια εχει δειξει οτι η πρωτη φουρνια συνηθως (οχι παντα φυσικα) εχει μικρο-προβληματακια.

φιλικα παντα γιατι μ'αρεσει ο διαλογος και ο....αντιλογος !!!!

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Γεια σου TonyK,,αλλος γουσταρει 720p αλλος gaming,αλλος να flashαρει,δεν με eνδιαφερει το multimedia/gaming κομματι στο nexus,εχω το iphone για αυτο,το να προσπαθησεις να τα παρεις ολα απο μια συσκευη για μενα απλα δεν γινεται,κατσε να ερθει πρωτα 10+σημερα και μετα θα σας πω τη γνωμη μου αναλυτικα,ειχα για κατι μερες και desire hd,και galaxy s,θα δουμε τι λεει τοτε

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Γεια σου TonyK,,αλλος γουσταρει 720p αλλος gaming,αλλος να flashαρει,δεν με eνδιαφερει το multimedia/gaming κομματι στο nexus,εχω το iphone για αυτο,το να προσπαθησεις να τα παρεις ολα απο μια συσκευη για μενα απλα δεν γινεται,κατσε να ερθει πρωτα 10+σημερα και μετα θα σας πω τη γνωμη μου αναλυτικα,ειχα για κατι μερες και desire hd,και galaxy s,θα δουμε τι λεει τοτε

Φιλε Αλεξη, εν' μερει συμφωνω με την αποψη σου και παντα ημουν της αποψης οτι πρεπει να αγοραζουμε κινητο συμφωνα με το τι μας προσφερει και συμφωνα με τις δικες μας τις αναγκες.

Εγω απλα αναφερω οτι στα χρηματα που θα πουλιεται το nexus s, ειναι κριμα και "ατοπο" να της λειπουν χαρακτηριστικα, τα οποια τα εχουν αλλες συσκευες που κυμαινονται στην ιδια τιμη, αλλα και πολλα φθηνοτερα ακομα.

και επειδη παντα σκεφτομαι καπως πιο βαθια και πιο "βρωμικα", νομιζω οτι ειναι φανερο πλεον σε ολους οτι η samsung συμφωνησε με την google να της φτιαξει ενα πολυ καλο κινητο, και η google να βαλει το software και την υποστηριξη του, με σκοπο η samsung σε λιγο καιρο να βγαλει τον αντικατασταστη του galaxy s και να συνεχιζει να πουλαει τρελα !!!!

Ειναι λοιπον πολυ σιγουρο οτι ο αντικαταστατης του galaxy s που θα βγαλει καποια στιγμη η samsung, θα εχει πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα απο το galaxy s, και πολυ παραπανω απο το nexus s.

πιστευω λοιπον οτι μεχρι να ερθει το nexus s στην ελλαδα θα εχει βγει και ο αντικαταστατης του galaxy s στην ευρωπη. κρινω λοιπον καλυτερο για καποιον να παρει τωρα ενα μεταχειρισμενο galaxy s, και να περιμενει για τον αντικαταστατη του, που λογικα και εκτος απροοπτου, θα μπορει να παρει και την 3.0 εκδοση του android.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Απλά, σαν upgrade απο το Nexus One, αντι να βάλουν κι άλλα features, βγάλαν! Δεν λέω ότι δεν βάλαν, λέω ότι δεν υπήρχε λόγος να βγάλουν το ράδιο, την κάρτα μνήμης και την εγγραφή βίντεο 720p.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη.

Παιδιά έχει κανείς το Νexus S με την Modaco περασμένη από ΕΔΩ...???

Ρωτάω γιατί έφτιαξα το Mixed_Theme μου και επειδή δεν το έχω ακόμα το τηλέφωνο θα ήθελα κάποιον να το δοκιμάσει για να το ανεβάσω και στο myphone.gr και στο xda....

'Οποιος θέλει ας μου στείλει pm να του το στείλω....

Επαναλαμβάνω είναι μόνο για την Μodaco 24/Dec r2 GRH78 η οποία όπως φαίνεται και από τον τίτλο έχει ενσωμάτωμένο το τελευταίο update (GRH78) από την Google...

Screen shots με το Mixed_Theme μου μπορείτε να δείτε στο SlideShow ΕΔΩ... είναι βέβαια screenshots από το Milestone μου αλλά κάπως έτσι θα δίχνει και το Nexus S....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μαθημένος από το recovery toy amonRa για το n1 θα ήθελα κάποιος να μου πει αν είναι το ίδιο recovery και στο nexus s?

'Όσο για την κουβέντα η ίδια ακριβώς γίνεται και στο xda κουβέντα για το αν θα έπρεπε να έχει 1.2 dual cpu το nexus και οι περισσότεροι καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι είναι δώρο άδωρο με τον παρών πυρήνα να υπάρχει dual cpu με android!

Εξάλλου καταλάβαμε ότι μια φορά το χρόνο θα έχουμε ένα smart phone από την google μόνο και μόνο για να δοκιμάζει το λειτουργικό και μάλλον κάθε φορά από διαφορετική εταιρεία ...

Προς το παρών υπάρχει το Clockwork Recovery του Koush... πολύ αξιόλογος και αυτός κατά την γνώμη μου...

Από ότι διαβάζω πάντως ετοιμάζει και ο ΑmonRa το δικό του Recovery για το Nexus S...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Προς το παρών υπάρχει το Clockwork Recovery του Koush... πολύ αξιόλογος και αυτός κατά την γνώμη μου...

Από ότι διαβάζω πάντως ετοιμάζει και ο ΑmonRa το δικό του Recovery για το Nexus S...

Α οκ βολεύομαι και με αυτό

Ο Amon το πήρε πριν απο λίγες μέρες το είχε photo στο twitter ...οπότε είναι θέμα χρόνο να βγάλει κάτι ...

Θα του κάνω ερώτηση και θα ενημερώσω... :)

ολοι εχουμε καποιο δικιο anyway στα 430-40 ευρω πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη,αξιολογη προταση

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

429 Boston :) εδω δεν περνάτε τπτ hi end με τόσα λεφτά να λέμε την αλήθεια

φιλε μου στα ιδια κοντα χρηματα και μαλιστα καινουργιο. για μεταχειρισμενο υπολογισε πολυ χαμηλοτερα φυσικα.

http://www.skroutz.gr/s/271477/Samsung-Galaxy-S-i9000-8GB.html?keyphrase=galaxy+s+i9000

και ναι, ειναι high end specs συσκευη.

LG G2 32GB D800 LTE

Sorry για το hi ....

High end με 2.3 λίγο δύσκολο με τέτοια τιμη εξάλλου όλοι το αγοράζουμε για το android περισσότερο και όχι για την συσκευή

Σήμερα ήρθε στο τελωνείο και από την FedEx με ζητάνε 150 ευρώ για εκτελωνισμό το αγόρασα μέσω eBay 520 ευρώ με έξοδα αποστολης σκέφτομαι να το ξαναστείλει πίσω και να με το στείλουν με. USPS μεγάλη καντεμία και ο άνθρωπος το στείλε και σε συσκευασία δώρου

Σήμερα ήρθε στο τελωνείο και από την FedEx με ζητάνε 150 ευρώ για εκτελωνισμό το αγόρασα μέσω eBay 520 ευρώ με έξοδα αποστολης σκέφτομαι να το ξαναστείλει πίσω και να με το στείλουν με. USPS μεγάλη καντεμία και ο άνθρωπος το στείλε και σε συσκευασία δώρου

δεν φταίει το τελωνείο ...η fedex φταίει που το δηλώνει ...πάντα USPS!

δυστυχως την εχω πατησει και εγω 2 φορες με fedex ,συμφωνω με το φιλο πιο πανω,μονο USPS!!μου ερχεται και εμενα αυριο τελικα το κινητο,για να δουμε τι θα δουμε!

fedex εννοειτε οτι θα ειναι δηλωμενο και θα πληρωσεις τελωνειο,skiros περιμενουμε εντυπωσεις

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Είχα κάνει παραγγελία στο χα expansys για το nexus s και moy ήρθε μαιλβ σήμερα λέγοντας μου πως σε οκτώ μέρες θα έχουν στοκ και τιμή 600 euro αν είναι δυνατόν ( αν σας πω ότι παρότι πήρα τον γαλαξία ακόμα ψήνομαι να το πάρω :lol: :lol: )

Γράψτε λάθος τιμή 744 αν είναι ποτέ δυνατόν κλέφτες

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Edited by Spireto_2158

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

739.99€ ... Το κατεβάσανε.... Καλά δεν πάμε καλά.... Άμα το παραγγέλνουν όλοι από Αμερική θα φταίνε????

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

739.99€ ... Το κατεβάσανε.... Καλά δεν πάμε καλά.... Άμα το παραγγέλνουν όλοι από Αμερική θα φταίνε????

Eτσι ειναι δυστυχως...Η τιμη ειναι απαγορευτικη, ορισμενες φορες απορω για ποσο κοροιδα μας περνανε...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

ρε παιδια, αυτοι κατι ξερουν που το πουλανε με μεγαλο καπελο..

οσο υπαρχει κοσμος που το αγοραζει.. τη δουλεια τους κανουν.. ελευθερη αγορα εχουμε..

καλη συσκευη φαινεται, αλλα δεν βρισκω σοβαρο λογο να αλλαξω το desire μου..

αν το παρει οπως φημολογειται η Βονταφον στην θπολοιπη Ευρωπη,οπως πηρε και το Nexus 1 ,(499Ε) τοτε μια χαρα θα πεσει η τιμη...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

καλησπερα παιδια και χρονια πολλα,σημερα παρελαβα και εγω το nexus s απο αμερικη μετα απο παραγγελια σε φιλο μου.η τιμη του ηταν 529 συν φορους 8%.τωρα το εχω και φορτιζει οποτε να γραψω δυο λογια για τη μικρη μεχρι τωρα ενασχοληση μαζι του.

1)ποιοτητα κατασκευης:παροτι το τηλεφωνο εμφανισιακα μοιαζει παρα πολυ με galaxy s εντουτοις ειναι πιο στρογγυλεμενο και η ποιοτητα των υλικων του μοιαζει αρκετα καλυτερη και πιο "σφιχτοδεμενο" σαν συνολο.δεν πλησιαζει βεβαια το desire hd(εστω και αν στην πλατη του τα κανανε θαλασσα),iphone 4,dell streak αλλα δε μου φανηκε το ιδιο πλαστικο οπως το galaxy.για τη μικρη κοιλοτητα που κανει το κινητο στην εμπρος επιφανεια δεν νομιζω οτι ειναι και μεγαλη ιστορια μια και η κλιση ειναι πολυ μικρη για να πουμε οτι προκειται για κατι πρωτοποριακο.

2)οθονη:εδω τα πραγματα δεν θελουν και πολυ αναλυση,η super amoled προσωπικα με εντυπωσιασε,αν και υπηρξα κατοχος και του galaxy s.ξερω οτι υπαρχει κοσμος που λεει οτι τα χρωματα και γενικα η αισθηση της super amoled σου αφηνει μια γευση υπερκορεσμου αλλα προσωπικα εγω την προτιμω απο lcd.

3)ταχυτητα:το τηλεφωνο εχει πολυ γρηγορη αποκριση,μεχρι τωρα δεν μου εχει κολλησει καθολου και εχω φορτωσει καμια 60αρια εφαρμογες και εχω γεμισει ολες τις οθονες.επισης μετα απο κληση δεν υπηρχε το παραμικρο κολλημα.

4)καμερα:δεν εντυπωσιαστηκα,μου φανηκαν μετριες αλλα απο την αλλη ζητημα να εχω βγαλει 20 φωτογραφιες στη ζωη μου απο κινητο οποτε για αυτο το θεμα ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν παιδια πιο αρμοδια απο εμενα να κρινουν το κομματι αυτο.

5)για gps μη με ρωτησετε ακομα,δεν το εχω δοκιμασει μια και δεν εχω βγει απο το σπιτι ακομα μαζι του.μονο μη μου πειτε να ανεβω στη ταρατσα να το δοκιμασω μια στιγμη!!!το βραδυ που θα βγω θα κανω μια δοκιμη.

6)για το back κουμπακι που απο αρκετα ατομα διαβασα οτι κολλαει η θελει πιο πολυ δυναμη,εγω δεν καταλαβα κατι τετοιο.ηταν γρηγορο στην αποκριση και δεν χρειαστηκε να το πατησω δευτερη φορα.ισως ημουν τυχερος,τι να πω.

7)με το wifi μου εχει κανει κατι μικρες απενεργοποιησεις μεχρι στιγμης.το σημα του δεν ειναι και το πιο δυνατο σαν συσκευη και το λεω αυτο συγκρινοντας το με αλλες συσκευες που στο δωματιο μου επιαναν 2 γραμμουλες αυτο πιανει μια και 2 φορες ακομα και πανω απο το router χαθηκε το σημα τελειως αλλα ξαναγυρισε μετα απο καποια δευτερολεπτα.

8)αν αξιζει η αγορα του?για εμενα που εδωσα λιγο πανω απο 400 ευρω δεν το συζηταω καθολου!αν θα αξιζει τα 600 περιπου που θα το φερουν τα μαγαζια παραεισαγωγης ειλικρινα δεν ξερω.τελικα η ολη ιστορια ειναι αν προτιμας "καθαρο" android η τα sense,touchwiz κτλ.

αυτα απο εμενα παιδια,ελπιζω να βοηθησα,για αποριες και ερωτησεις ευχαριστως να απαντησω αλλα απο αυριο γιατι εχουμε και πρωτοχρονια που πλησιαζει και καταλαβαινεται!ευχομαι καλη χρονια σε ολους!

με γεια σου !!!!!!!

και ετσι να εχουμε να λεμε...

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=477226&d=1293779397

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• The title was changed to Google Nexus S