Jump to content

Master Chef - Master Chef Junior (Mega)

NetSurfer_g7
 Κοινοποίηση

Ποιος πιστευετε οτι θα ειναι ο νικητης του MasterChef 2019?  

11 members have voted

1. 1. Ποιος πιστευετε οτι θα ειναι ο νικητης του MasterChef 2019?

• Χρήστος
      5
    • Μανώλης
      3
    • Ζαχίρ
      1
    • Παντελής
      1
    • Πάνος
      0
    • Σπυριδούλα
      0
    • Ασημίνα
      1
    • Ιωάννα
      0

Recommended Posts

Ο άλλος έβαλε τη Μάρλεν ρε φίλε. Πόσο στόκος???????????.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kι εγω απορησα με αυτη την αψυχολογητη επιλογη,με ποια λογικη δεν πηγε ο ιδιος και εβαλε την Μαρλεν???.Αν ειχε παει ο ιδιος ,μπορει και να ειχε νικησει

• Απαντήσεις 471
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φοβάται μάλλον, δεν εξηγείται αλλιώς.

Ίσως δε θέλει να χαλάει την εικόνα που έχει προς τα έξω (καλό παιδί, σοβαρό, κλπ)

Φοβάται μάλλον, δεν εξηγείται αλλιώς.

Ίσως δε θέλει να χαλάει την εικόνα που έχει προς τα έξω (καλό παιδί, σοβαρό, κλπ)

Και τι θα πει αυτο?Οτι πρεπει να χανει επιτηδες για να φανει καλο παιδι?Ετσι ομως περνει στο λαιμο του και αλλα ατομα.Ας αποχωρησει οικιοθελως αμα ειναι.Δηλαδη θα τον ειχε κακολογησει ο κοσμος εξω αμα το ειχε παρει πανω του και κερδιζε η ομαδα του?Ουτως η αλλως την εξω εικονα του την εχει χαλασει ηδη με το να αφηνει ενα κακομαθημενο καβαλημενο τσοκαρο να τον σερνει απ'την μυτη.Δεν μας τα λεει καθολου καλα.Την μια επιλεγει να μονομαχησει με τον Ηλια διακινδυνευοντας την θεση του,τωρα βαζει ενα εντελως απειρο ατομο να παρει πανω του ολη την ομαδα σε δοκιμασια γευσιγνωσιας αντι να παει ο ιδιος.Ρε μπας και βαρεθηκε και ψαχνεται να φυγει οπως ο Σταματης περσι?

Αν ήθελε να φύγει απλά θα έβγαινε σε δοκιμασία αποχώρησης και θα έχανε

Το έπαιξε ιππότης τύπου θέλει καμιά σας να πάει στη δοκιμασία γευσηγνωσιας?

Ε και το βουρλο ήθελε να πάει, έτσι της έδωσε το ελεύθερο.

Σήμερα έχει αποχωρηση???

Nαι και θα φυγει καποιος απο την κοκκινη ομαδα(Κωστας,Γιωργος,Σταυρης,Σταυρος)

Ναι, ξέρω ποιοι είναι, απλά νόμιζα θα φύγει στο επόμενο επεισόδιο

Κώστας φεύγει μιας και ξέρουμε εξάδα εδώ και καιρό.

Ποιοι είναι εξάδα?

Αν ξερετε spoilers να τα βαζετε και στο αντιστοιχο [σποιλερ]με αγγλικους χαρακτηρες, για να φαινεται μαυρο[/σποιλερ]

Μαριαννα με μπλουζα της 7 εχω και εγω μια ιδια! :p

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Ποιοι είναι εξάδα?

σταυρος σταυρης μπελλος Μαρία Γιώργος Τζον από ότι λένε

Άιντε να μας αδειάσουν τη γωνιά και οι υπόλοιποι...

Μάρλεν, Μαριάννα, Διονύσης, Ντεμυ απλά λίγοι ως άνθρωποι.

Γιώργος και Μαρία δυστυχώς θα μας συντροφεύουν για καιρό...

Πραγματικά λυπήθηκα την Κατερίνα που έφυγε, καθαρά και μόνο για την αντιμετώπιση των 2/3 βούρλων. Κοριτσάκια τα 2 παρασέρνουν την άλλην και γίνονται τριάδα φωτιά. Απορώ πως θα(οκ η μία έχει ήδη εστιατόριο με την γυναίκα της) κάνουν επάγγελμα την μαγειρική.

Ελπίζω νικητής να είναι ο μπελος ή ο Σταύρος η ο σταυρης. Οι μόνοι που δείχνουν την μαγειρική τους αξία εκεί μέσα.

Η Ντέμι, βλέποντας αυτόν τον πάγκο χθες που ήταν λες κ ήταν σταύλος, βλέποντας ακόμα κ το πάτωμα που είχε λερώσει επίσης, με κάνει να αναρωτιέμαι πως έχει μαγαζί...κ τι θα γίνεται εκεί μέσα... Γιατί δεν είναι πρώτη φορά που κάνει τόσο ρδελομπου τον πάγκο της κ δείχνει πόσο ατσουμπαλη κ βρώμικη είναι...

Εδώ καλά καλά δεν στράγγιξε σε απορροφητικό χαρτί το νταμπλινγκ που αφαίρεσε από το τηγάνι που αυτό είναι από τα πρώτα που μαθαίνεις σε μια κουζίνα...(χωρια που τα νταμπλινγκ της ήταν στα όρια του καμμένου κ δεν σχολιάστηκε καν από τους κριτές)

Ή που είπε ότι γενικά δεν της αρέσει να την πιέζει ο χρόνος...αφού το επάγγελμα που διάλεξες, την πίεση αυτή την έχει δεδομένα ανά πάσα ώρα κ στιγμή, τι είναι αυτά που λες?! Έχεις κ μαγαζί τρομάρα σου! Λογικά οι πελάτες στο μαγαζί της τρώνε μετά από κανένα δίωρο για να μην αγχώνεται η Ντέμι με την ώρα...

(Επίσης πολύ διπρόσωπη)

Η Μαριάννα έπιασε 45 φορές τα μαλλιά της κ μετά τα υλικά κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, αυτό μόνο! Για να μην μιλήσουμε για τον ταραμά που έφαγε ένα τέταρτο κ τον έκανε κ λάθος, από αυτά που κάνει ένας αρχάριος...

Η σούπερ Κατερίνα, που έχει βελτιωθεί τόσο, κ πόσο ωραία εστιατορικα πιάτα βγάζει κ πάρε το ένα κ δώσε το άλλο, και ουαου κ έτσι, που υποτίθεται έχει φτάσει στους 11 με την "αξία" της, υποτίθεται ότι έχει βελτιωθεί σε απίστευτο βαθμό κ βγάζει πιάτα ολομόναχη που είναι φουλ ανταγωνιστικά των επαγγελματιών, αλλά ένα ρημαδομαχαιρι δεν έμαθε να κρατάει! Έλεγα από μέσα μου "τώρα θα τα φάει τα δάχτυλα" έτσι όπως το κρατούσε! Και φάνηκε αυτό από τα ψιλοκοψιμματα που ήταν λάθος κ το είπαν κ οι κριτές! Ε από κει να καταλάβεις ότι τόσο καιρό τη κράτησε η παραγωγή μέσα για την ίντριγκα!

Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως βελτιώθηκε αρκετά η κομμώτρια (δε το λέω με κακία) και σίγουρα έπρεπε να μεινει χτες.

Δηλαδή είναι καλύτερα που οι άλλες έβαλαν ωμή γαρίδα και χειρότερα η Κάθριν που δε την έβαλε καν????

Θα πήγαινα σε εστιατόριο και θα έτρωγα όμως φαγητό? Καλύτερα να μην ερχόταν καθόλου!!!!

Η ντεμη χτες έκανε κάτι μόνη της? Γιατί όσο ειδα εντολές εκτελούσε. Κάνε αυτό και κάνε εκείνο.

Η άλλη όντως μας επρηξε με το μαλλί. Και τι στάση ήταν αυτή απέναντι στους κριτές την ώρα της κρισης ??? Μόνο και μόνο από αυτό που έβλεπαν απέναντι του επρεπε να την έδιωχναν. Σεβασμός μηδέν. (Το ίδιο κ;ι η ντεμη που σχολίαζε συνέχεια ότι και να έλεγαν). Εκεί φάνηκε πόσο σοβαρή είναι (η έστω έδειχνε) η Κατερίνα.

Αηδιασα χτες με τις φ@κlaνε$.

(Τόσο πολύ δεν έχω ασχοληθεί με κανένα άλλο ριάλιτι πάντως :lol)

η κατερινα δεν μου κανει ουτε κρυο ουτε ζεστη.ισως ενα κλικ παραπανω στην ζυγαρια 51%/49% να την συμπαθουσα.το οτι ηταν κομμωτρια δεν μου λεει κατι που το χτυπουσαν συνεχεια.και σιγουρα απο το λιγο που εχω δει την συμπαθησα περισσοτερο απο αλλα ατομα που ειναι εκει η που εφυγαν ποιο νωρις.

Tcl 20 5g

Κομμώτρια είναι το επάγγελμα της και θέλει να ασχοληθεί με τη μαγειρική.

Οι σούπερ ντουπερ σεφ εκεί μέσα δε μπορούν να το δεχτούν αυτό.

Για αυτό το έλεγαν συνέχεια. Την κορόιδευαν αυτές/αυτοί που δε μπορούν να βγάλουν την πιο απλή παρασκευή χωρίς βοήθεια. Έλεος δηλαδή.

Πολυ σπαστικιες Ντεμυ και Μαριαννα ρε ****το. Η Κατερινα μπορει να μας επρηξε λιγο με τον Γιωργο αλλα νομιζω ηταν απο τους λιγους αληθινους εκει μεσα. Η Ντεμυ το παιζει βιγκαν και η Κατερινα ειπε οτι κατεβαινει τα βραδυα και τρωει σαλαμια κτλ. Υποκρισια οσο δεν παει δηλαδη. Η Μαριαννα ειναι αθλια μαγειρισσα και εχει και μεγαλη γλωσσα. Μπηκε μεσα και ειπε τον Σταυρο οτι ολοι τον κραζουν και θελουν αυτη ενω ισχυει το αντιθετο. Ολοι βριζουν την αθλια Μαριαννα και για Βαρθαλιτη δεν λενε τιποτα τιμιοτατος ειναι και σαν μαγειρας και σαν χαρακτηρας. Εδω τον ειπε χοντρο τον Βαρθαλιτη ενω δεν κοιταει τα χαλια της 20 χρονων κοριτσι. Το επιπεδο ειναι τραγικο σε πολλα ατομα φετος. Και περσι ειχαμε Κοβαιο ειχαμε την αθλια Σπυριδουλα που δεν αντεχονταν και ηταν οντως κακοι ανθρωποι. Φετος εχουμε παραπανω. Κριμα. Για μενα αξιζουν Μπελλος Σταυρος Σταυρης και ας εχει υπεροψια. Τζον τον παω αλλα δεν ξερω λενε συνεχεια οτι στο σπιτι ειναι τελειως διαφορετικος και υποβιβαζει τους αλλους. Μαρλεν στον κοσμο της Γιωργος το παιζει το παιχνιδι του οπως και ο Διονυσης που εχει παει 10αδα απο το πουθενα. Ηρακλης ηταν αληθινος. Μαρια στον κοσμο της και αυτη νομιζει οτι καποια ειναι.

H Κατερινα ηταν πολυ ιδιορρυθμο ατομο.Δεν ξερω αν ηταν κακια ή οχι,αλλα ωρες ωρες η ανεξηγητα προσβλητικη και αγενης συμπεριφορα της (οπως π.χ. τοτε που κερδισε η ομαδα της,το επαιζε θιγμενη και εμεινε σπιτι αντι να βγει βολτα με τον Αποστολακη) και η αρρωστημενη εμμονη της με μερικα ατομα (π.χ. Γιωργος) δειχνει οτι εχει αρκετα κομπλεξ και ψυχολογικα.Χαρηκα παντως που ξεσκεπασε την Ντεμη,αντε γιατι πολυ μας τα ειχε ζαλισει με τα "πτωματα".Η υποκρισια και η δηθενια σε ολο της το μεγαλειο.Οταν γραφουν οι καμερες οποτε δοκιμαζει κρεας ή τυρια τα φτυνει σε χαρτοπετσετα,αλλα οταν δεν γραφουν ή νομιζει οτι δεν γραφουν μια χαρα τσακιζει λουκανικα,σαλαμια και τυρια.Ετσι εξηγειται που ειναι σαν βουβαλι.Αμα ηταν πραγματικα βιγκαν θα ηταν και αδυνατη.Επισης το ευχαριστηθηκα με την Μαρλεν που πετσοκοψε Μαρια,Μπελο και Ντεμη στην προχθεσινη δοκιμασια. Edited by NetSurfer_g7

Η σούπερ Κατερίνα, που έχει βελτιωθεί τόσο, κ πόσο ωραία εστιατορικα πιάτα βγάζει κ πάρε το ένα κ δώσε το άλλο, και ουαου κ έτσι, που υποτίθεται έχει φτάσει στους 11 με την "αξία" της, υποτίθεται ότι έχει βελτιωθεί σε απίστευτο βαθμό κ βγάζει πιάτα ολομόναχη που είναι φουλ ανταγωνιστικά των επαγγελματιών, αλλά ένα ρημαδομαχαιρι δεν έμαθε να κρατάει! Έλεγα από μέσα μου "τώρα θα τα φάει τα δάχτυλα" έτσι όπως το κρατούσε! Και φάνηκε αυτό από τα ψιλοκοψιμματα που ήταν λάθος κ το είπαν κ οι κριτές! Ε από κει να καταλάβεις ότι τόσο καιρό τη κράτησε η παραγωγή μέσα για την ίντριγκα!

Διαγωνισμός ειναι. Δεν ειναι σχολή μαγειρικης.

Αν ειναι να μαθουν απο κάτι ειναι τα masterclass και τα βιβλια. Δε καθονται να τους δειχνουν βασικα πραγματα.

Περισσότερο ειναι οι συμβουλες(tips που λενε στα αγγλικα) παρα μαθήματα.

Η Κατερινα κερδισε τον σεβασμο του κοσμου γιατι εχει τη φιλοδοξια να μαθει πραγματα, οπως βλεπω στα σχολια στο twitter. Παρατησε μια δουλεια για να κανει αυτο που γουσταρει.

Στην Ελλαδα εχουμε τη νοοτροπια να μην αλλάζουμε ουτε εταιρεία.(για να μη γραψω το "να μπει το παιδι μας στο δημοσιο")

Η Μαριαννα μαγειρευε με το λαστιχακι στο χερι;:blink:

Κατι ακόμα για την Μαρλεν: το γουστο του καθενος στο πως ντυνεται ειναι υποκειμενικο. Οπως τα γουστα στο φαγητο, τη μουσικη, τα κινητα, τα αυτοκινητα κλπ.

Οταν μαγειρευεις ομως δε πηγαινεις λες κ πας για ποτο. Το ιδιο ισχυει κ για τον Βαρδαλιτη. Για εμενα ολοι θα επρεπε να φορανε ποδια.

Μεγαλη βλακια παντως που το βαζουν πλεον μονο 2 φορες την εβδομαδα.Δεν θα τελειωσει ποτε ετσι.Οσο τραβαει χρονικα κουραζει,βγαινουν ολο και περισσοτερα spoiler και χανει το ενδιαφερον του.Κανονικα τωρα θα επρεπε να πλησιαζει ο τελικος,οχι να ειναι ακομα στην 10αδα.Ασε που ειναι παρα πολυ να περιμενεις απο την τριτη μεχρι την επομενη δευτερα για να ξαναδεις επεισοδιο. Edited by NetSurfer_g7

Μεγαλη βλακια παντως που το βαζουν πλεον μονο 2 φορες την εβδομαδα.Δεν θα τελειωσει ποτε ετσι.Οσο τραβαει χρονικα κουραζει,βγαινουν ολο και περισσοτερα spoiler και χανει το ενδιαφερον του.Κανονικα τωρα θα επρεπε να πλησιαζει ο τελικος,οχι να ειναι ακομα στην 10αδα.Ασε που ειναι παρα πολυ να περιμενεις απο την τριτη μεχρι την επομενη δευτερα για να ξαναδεις επεισοδιο.

Βαζουν 2 επεισοδια γιατι λογο του ιου δεν εχουν να δειξουν πολλα ακομα οποτε το καθυστερουν οσο γινεται μπας και μπορεσουν να γυρισουν τα τελευταια επεισοδια. Δεν βαζουν 2 επεισοδια επιτηδες αλλα γιατι δεν εχουν πολλα να δειξουν ακομα. Τα γυρισματα σταματησαν εδω και 2 μηνες νομιζω μεχρι τους 6 πηγαν.

Βαζουν 2 επεισοδια γιατι λογο του ιου δεν εχουν να δειξουν πολλα ακομα οποτε το καθυστερουν οσο γινεται μπας και μπορεσουν να γυρισουν τα τελευταια επεισοδια. Δεν βαζουν 2 επεισοδια επιτηδες αλλα γιατι δεν εχουν πολλα να δειξουν ακομα. Τα γυρισματα σταματησαν εδω και 2 μηνες νομιζω μεχρι τους 6 πηγαν.

Εγω δεν καταλαβαινω τιποτα απο το σοου...το βλεπω με απαθεια, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ δηλαδη, μου το εξηγει η γυναικα μου και τρωμε κριτσινια με κασερι οταν το βλεπουμε. Αυτη ειναι γκουρμεδια..και για αυτο γουσταρω το πακεττο, σαν συνολο.

H Κατερινα ηταν πολυ ιδιορρυθμο ατομο.Δεν ξερω αν ηταν κακια ή οχι,αλλα ωρες ωρες η ανεξηγητα προσβλητικη και αγενης συμπεριφορα της (οπως π.χ. τοτε που κερδισε η ομαδα της,το επαιζε θιγμενη και εμεινε σπιτι αντι να βγει βολτα με τον Αποστολακη) και η αρρωστημενη εμμονη της με μερικα ατομα (π.χ. Γιωργος) δειχνει οτι εχει αρκετα κομπλεξ και ψυχολογικα.Χαρηκα παντως που ξεσκεπασε την Ντεμη,αντε γιατι πολυ μας τα ειχε ζαλισει με τα "πτωματα".Η υποκρισια και η δηθενια σε ολο της το μεγαλειο.Οταν γραφουν οι καμερες οποτε δοκιμαζει κρεας ή τυρια τα φτυνει σε χαρτοπετσετα,αλλα οταν δεν γραφουν ή νομιζει οτι δεν γραφουν μια χαρα τσακιζει λουκανικα,σαλαμια και τυρια.Ετσι εξηγειται που ειναι σαν βουβαλι.Αμα ηταν πραγματικα βιγκαν θα ηταν και αδυνατη.Επισης το ευχαριστηθηκα με την Μαρλεν που πετσοκοψε Μαρια,Μπελο και Ντεμη στην προχθεσινη δοκιμασια.

Τελείως κομπλεξική και άρρωστη η Κατερίνα. Το να βρίζεις τους πάντες και να είσαι αντικοινωνική και κολλημένη δεν σε κάνει "αληθινό" και γνήσιο ή ηθικό. Απλά ήταν κακομαθημένη και είχε μάθει να ζει μόνη της. Ήταν και πιο μεγάλη σε ηλικία οπότε δεν μπορούσε να προσαρμοστεί σε συμβίωση με άλλα άτομα.

Ακόμη και το γράμμα αποχώρησης δεν ήταν δικό της αλλά κλεμμένο από το ιντερνετ... και όταν αποκαλύφθηκε βγήκε εκ των υστέρων να απολογηθεί!

Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν μπορώ να δεχτώ και το επιχείρημα της κομμώτριας. Μπορεί να είναι κομμώτρια αλλά είναι και 37 ετών. Εχει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από κάποια 20χρονα που έχουν δουλέψει 1-2 χρόνια επαγγελματικά (και πιθανόν ως βοηθοί κουζίνας...).

Η Μαρία έχει καταφέρει να γίνει πιο αντιπαθητική από την Κατερίνα. Συνέχεια κρύβεται πίσω από τον Μπέλο και φτιάχνει ομάδες που την βοηθάνε να επιβιώσει.

Η Ντέμι συνέχεια αλλάζει ομάδες και παρέες για να επιβιώσει και συνέχεια κρύβεται στις ομαδικές δοκιμασίες. Σαν την Κατερίνα και αυτή ήταν τελείως μονοδιάστατες στην μαγειρική τους.

Νομίζω ότι οι καλύτεροι μάγειρες είναι Σταύρος,Σταυρής, Τζον, Γιώργος, Μπέλος.

Ο Σταύρος είναι λίγο πιο συμπαθής και θα ήθελα να κερδίσει.

Edited by JethroTull

• 2 weeks later...

"όλη η Ελλάδα περίμενε με αγωνία να δει τι θα κάνω με την κάρτα"

Μα πόσο γελοίος...